2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
geçmiş olsun Cnm benim normalde carpintim var o
yüzden çay kola kahve icemiyorum ama hamilelikte şükür
çarpıntı nefes darlığı cekmiyorum aklına takiloyorsa en iyisi
gidip dr sorup rahatlamak
bnmde normalde olan bişey ama eko da felan bişey çıkmamıştı. lisedeykende gittim dr.a yine temizdi sonuçlar şükür. sanırım psikolojime bağlı. bende anksiyete bozukluğu olduğundan diye düşünüyorum. bir de stresli bişeyler yaşadıktan birkaç gün sonra ortaya çıkıyo. kadın doğ. doktoruma sordum o da kansızlık değerlerimde bi problem bulamadı. susuz kalma geçmezse bakarız demişti. ben galiba evham yaptıkca artıyo çünkü bunalıyorum taktıkca istemesemde..
a.s cnm hosgeldin aramıza.. Rabbim sağlıcakla kavustursun insallah :)

geçmiş olsun Cnm agrin pozisyon.değiştirince
gecmiyorsa artıyorsa Karnin sert oluyor bebegin
hareketlerini hissedemiyor belini agriyorsa yalancı
sancı değildir.agri kesici iç Cnm eğer gecmezse dr
git

Cok sagol zulluummm iste bazen geciyor bazende gecmiyor en cokta geceleri cok oluyor deliriyorum resmen o agri beni uyandiriyor..yok o agri varken karnim sert olmuyor bebegimi hep hissediyorum cok sükür canim ama hic güzel bir agri degil.sali günü kontrole gidecegim bakalim ne diyecek doktorum

Cok sagol tatlim..evet belimden girmesi benide düsündürüyor acikcasi.bazen geciyor ama bazende gecmiyor bi 5 dakika sürüyor sonra yürüyorum fln biraz ondan sonra gecmeye basliyor..anlamadimki yalanci sancimi acaba

hayırlısıyla eli ayağı düzgün, akıl aza noksanı olmayan bebişler olsun inşallah zullum
bakalım ne çıkacak şansımıza

bembeyaz ten, kapkara gözler

Ayyy ben çok korkarım yaptirmak istemiyorum.ki:18:

bugun tatıl dıye kımsecıkler yok fazla
hosgeldin cnm..
Cok sagol tatlim..evet belimden girmesi benide düsündürüyor acikcasi.bazen geciyor ama bazende gecmiyor bi 5 dakika sürüyor sonra yürüyorum fln biraz ondan sonra gecmeye basliyor..anlamadimki yalanci sancimi acaba
hareket ettikçe geçiyosa, sıklığı artmıyosa, beraberinde başka şikayetlerinde yoksa yalancı sancılardan olabilir cnm

Hoşbulduk canım.valla eksik deme kafayı yıyecem çünkü. Manavgatın sıcağı artı nemi bitirdi beni çıkamıyom klimanın başından. Ama kızımız erkenden gelmeye niyetlenirse diye ilk hazırlıgm tamm hastane çıkışları benm geceliğim emzrme sütynm vs hepsi tamm valizim hazır eşimle oglana gösterdim aniden gidersek bu valizi almayi unutmayin diye.diyolar hadtane 10 dk gelir aliriz askeremi gidiyoz bi haftasonu antalyaya gidip asıl yatak araba büyükleri alacaz,eşim biraz daha serinlesin diyor,bende diyom hava serinlemeden ben doğuracam.yarın bakacm havaya iyiyse gideriz belkide.ben geceleri uyuyamaz oldum sende nasıl durumlar?

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız..
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
bebek anı defteri almak istiyorum alan varmı içinizde?ben doğduğum zaman annem bana yapmış evlenirken elime vermişti çok duygulanmıştımbana verdiği defterin içi çok güzel doğduğum günkü havadan göz rengi kilosu ilk diş çıkarış tarihi..soyağacı..geçirdiği hastalıklar filan hepsinin karşısını doldurmuş annem.şimdi defterlere baktım dışı süslü içi boş sayfalar halinde açıkçası benim defterim gibi bir defter arıyorum içinde o tarz sorularla dolu olan daha sonra boş sayfalara geçen ama bulamadım.öyle bi anı defteri alan varmı aranızda aldıysanız nereden aldınız arkadaşlar.ona göre bulamazsam düzlerden alıp elimle yazıcam tek tek herşeyi

Cnm dr gidince agriladan bahset bence senin ağrılar normal
çünkü dr regli sancısı gibi geçmeyen ağrılar olursa gel dedi diğerleri
normal agrilarmis
hayırlısıyla eli ayağı düzgün, akıl aza noksanı olmayan bebişler olsun inşallah zullum
bakalım ne çıkacak şansımıza
amin Cnm senin bebis kizmiydi Cnm
bembeyaz ten, kapkara gözler

bide kırmızı dudaklar al yanaklar ne tatlı bişey olurdu dimi

ahh ahh kapalı kutu gibi yav, insan çok merak ediyo
evet canım her gece birimziin rüyasında yaramaz sıpa
bir gün emziriyourm, bir gün uyanamamışım açtıktan bayılmış bebeğim diye görüyorum, bir gün eşim, bir gün annemin rüyasında...
artık merak ediyoruz yaramazlarımızı haklı olarak, gelse de sağlıkla sıhhatle allahın izniyle

canım allah yardımcın olsun antalyalarda vallahi zordur yaz hamileliği...
yalnız çok güldüm eşine haklı adam yaaaa hastane 10 dakika gider alırız demiş
ben de diyorum ya emmezse pompamız olsun, mamamız olsun, ya uzun kalmamız gerekirse 3 tane pijamam olsun, ya şöyle ya böyle olursa diye yedim eşimin beynini, diyor fizanda değil ev gelir alırım hahahhaahhaha

evet yaa, oy yerim öyle yanakları

bende dr soyledım ben yapamam diye ozaman nasıl dogurcan dedı
doğumda baksın olmuyorsa sezaryen yapar ama ben muayene olmak istemiyorum Cnm
normal doğum düşünüyorsan özellikle yaptırmalısın canım, hadi bir cesaret deyip
tirstim Cnm ilk defa böyle bir deneyimim olacak

Cnm ben normal bir defter aldım kendim susledim
bayadir günlük tutuyorum resim çizmeyi çok sevdigimden
neredeyse gunlugun her yerinde resim var inanki düz daha
iyi insan birşey yapinca mutlu oluyor

amin Cnm senin bebis kizmiydi Cnm
hyr zullumm, erkekimmm o benimmm
amin cnm ya inşallah vaktiyle ve sağlıcakla olsunlar.. senin rüyalarda iyiymiş, ne kadar çok düşündüğünü gözler önüne seriyo bende çeşit çeşit rüyalar görüyorum bugün gece bi tane gördüm uyandıktan snra bi yüzümü yıkadım tekrar yattım başka bi tane daha gördüm uyandım, tekrar uyuduğumda da ilkinin devamını gördüm. bu nasıl iştir ya

Kizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??

Canim gecmis olsun.cok sukur 36. haftaya geldik.1 hafta sonra artik bebislerimiz gelsede erken dogum sayilmayacak..tabi ne kadar kalsalar kar.dun gece benim de karnimda ve kasiklarimda sanci oldu,soguk soguk terledim yatakta.bel agrim zaten olur genelde ama ben hareketsizlige ve surekli oturur vaziyette olmama bagliyorum..sancim duzenli degildi ve surekliydi ama bende bilemedim dogum sancisimi bu acaba dedim esime.tabi o nerden bilecekseesim havlu isitti koydu belime,corap giydim ve yattim sabah gecti agri,usutmustum sanirim ben..
Kontrolun ne zaman canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…