- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
bnmde normalde olan bişey ama eko da felan bişey çıkmamıştı. lisedeykende gittim dr.a yine temizdi sonuçlar şükür. sanırım psikolojime bağlı. bende anksiyete bozukluğu olduğundan diye düşünüyorum. bir de stresli bişeyler yaşadıktan birkaç gün sonra ortaya çıkıyo. kadın doğ. doktoruma sordum o da kansızlık değerlerimde bi problem bulamadı. susuz kalma geçmezse bakarız demişti. ben galiba evham yaptıkca artıyo çünkü bunalıyorum taktıkca istemesemde..geçmiş olsun Cnm benim normalde carpintim var o
yüzden çay kola kahve icemiyorum ama hamilelikte şükür
çarpıntı nefes darlığı cekmiyorum aklına takiloyorsa en iyisi
gidip dr sorup rahatlamak
a.s cnm hosgeldin aramıza.. Rabbim sağlıcakla kavustursun insallah :)selm güzel annişler bende bir ekim annesiyim ve sizleri hep takip ediyorum.ateş ölçme topiğinde başladım yazmaya ve o ay bebişime hamile kaldım.on yaşında bi oğlum var şimdi kızım olacak inşallah.ilki sezeryan olunca buda sezeryan olacak.benim doğum günüm 10 ekim doktor amcası bi aksilik olmazsa ogün kavuşturcak bizi meleğimle kısmetse
geçmiş olsun Cnm agrin pozisyon.değiştirince
gecmiyorsa artıyorsa Karnin sert oluyor bebegin
hareketlerini hissedemiyor belini agriyorsa yalancı
sancı değildir.agri kesici iç Cnm eğer gecmezse dr
git
canım geçmiş olsun.. belinden girmesi beni düşündürdü birazcık. peki kalktığında hareket ettiğinde felan geçmiyo mu ?
benim eşim kara kaşlı kara gözlü, bende beyaz tenli ela gözlü kumrala yakın bişeyim. Renkli bişey çıkması genetiğe bağlı artıkınama kv anneanesi halen yaşıyo 90küsür yaşında ve bi göz var ki uff.. ne bal sarısı ne yeşil, hiç görmediğim bişey bu..
hayırlısıyla eli ayağı düzgün, akıl aza noksanı olmayan bebişler olsun inşallah zullumyazyagmuru kız bebis te o gözler kara kaş beyaz ten olursa çok tatlı
olurrrrrrrrrr
ama bebisin kine çekeceği belli olmuyor ki
benim ablamin göz rengi ela eniştemin
mavi ailesinde yeşil göz de var ama yigencigin
gözleri böyle zeytin gibi simsiyah bana çekmiş
ablam mavi istiyordu bana benzeyince şaşırdı
bembeyaz ten, kapkara gözleryazyagmuru kız bebis te o gözler kara kaş beyaz ten olursa çok tatlı
olurrrrrrrrrr
ama bebisin kine çekeceği belli olmuyor ki
benim ablamin göz rengi ela eniştemin
mavi ailesinde yeşil göz de var ama yigencigin
gözleri böyle zeytin gibi simsiyah bana çekmiş
ablam mavi istiyordu bana benzeyince şaşırdı
canım çatı muayenesi alttan ve elle yapılıyormuş, birkaç saniye sürermiş
amaç şu, o anki rahim açıklığına göre, rahim ağzı ne günü hangi açıklıkta olur, bebeğinin başının çapıyla uyumlu mu bu rahim açıklığı, normal doğuma ne kadar müsaitsin bunları anlamak için yapılıyor genelde 35. haftadan sonra yapılmaya başlanıyor
doktor gerek görürse tekrar tekrar yapabilir bu muayeneyi
oyyyyyy benim BATtaşım gelmiş, ateşli hatunum gelmiş
canım hoşgeldin, bebişlerimiz bayram şekeri olacaklar bize allah izin verirse
bebişin ihtiyaç listesi ne alemde hazırlıklar anlar bakalım
hosgeldin cnm..bugun tatıl dıye kımsecıkler yok fazla
hareket ettikçe geçiyosa, sıklığı artmıyosa, beraberinde başka şikayetlerinde yoksa yalancı sancılardan olabilir cnmCok sagol tatlim..evet belimden girmesi benide düsündürüyor acikcasi.bazen geciyor ama bazende gecmiyor bi 5 dakika sürüyor sonra yürüyorum fln biraz ondan sonra gecmeye basliyor..anlamadimki yalanci sancimi acaba
ahh ahhbembeyaz ten, kapkara gözler
canım çatı muayenesi alttan ve elle yapılıyormuş, birkaç saniye sürermiş
amaç şu, o anki rahim açıklığına göre, rahim ağzı ne günü hangi açıklıkta olur, bebeğinin başının çapıyla uyumlu mu bu rahim açıklığı, normal doğuma ne kadar müsaitsin bunları anlamak için yapılıyor genelde 35. haftadan sonra yapılmaya başlanıyor
doktor gerek görürse tekrar tekrar yapabilir bu muayeneyi
oyyyyyy benim BATtaşım gelmiş, ateşli hatunum gelmiş
canım hoşgeldin, bebişlerimiz bayram şekeri olacaklar bize allah izin verirse
bebişin ihtiyaç listesi ne alemde hazırlıklar anlar bakalım
hosgeldin cnm..
hareket ettikçe geçiyosa, sıklığı artmıyosa, beraberinde başka şikayetlerinde yoksa yalancı sancılardan olabilir cnm
normal doğum düşünüyorsan özellikle yaptırmalısın canım, hadi bir cesaret deyipAyyy ben çok korkarım yaptirmak istemiyorum.ki:18:
Ayyy ben çok korkarım yaptirmak istemiyorum.ki:18:
Cnm dr gidince agriladan bahset bence senin ağrılar normalCok sagol zulluummm iste bazen geciyor bazende gecmiyor en cokta geceleri cok oluyor deliriyorum resmen o agri beni uyandiriyor..yok o agri varken karnim sert olmuyor bebegimi hep hissediyorum cok sükür canim ama hic güzel bir agri degil.sali günü kontrole gidecegim bakalim ne diyecek doktorum
Cok sagol tatlim..evet belimden girmesi benide düsündürüyor acikcasi.bazen geciyor ama bazende gecmiyor bi 5 dakika sürüyor sonra yürüyorum fln biraz ondan sonra gecmeye basliyor..anlamadimki yalanci sancimi acaba
amin Cnm senin bebis kizmiydi Cnmhayırlısıyla eli ayağı düzgün, akıl aza noksanı olmayan bebişler olsun inşallah zullum
bakalım ne çıkacak şansımıza
bembeyaz ten, kapkara gözler
evet canım her gece birimziin rüyasında yaramaz sıpaahh ahhkapalı kutu gibi yav, insan çok merak ediyo
canım allah yardımcın olsun antalyalarda vallahi zordur yaz hamileliği...Hoşbulduk canım.valla eksik deme kafayı yıyecem çünkü. Manavgatın sıcağı artı nemi bitirdi beni çıkamıyom klimanın başından. Ama kızımız erkenden gelmeye niyetlenirse diye ilk hazırlıgm tamm hastane çıkışları benm geceliğim emzrme sütynm vs hepsi tamm valizim hazıreşimle oglana gösterdim aniden gidersek bu valizi almayi unutmayin diye.diyolar hadtane 10 dk gelir aliriz askeremi gidiyoz bi haftasonu antalyaya gidip asıl yatak araba büyükleri alacaz,eşim biraz daha serinlesin diyor,bende diyom hava serinlemeden ben doğuracam.yarın bakacm havaya iyiyse gideriz belkide.ben geceleri uyuyamaz oldum sende nasıl durumlar?
evet yaa, oy yerim öyle yanaklarıCnm dr gidince agriladan bahset bence senin ağrılar normal
çünkü dr regli sancısı gibi geçmeyen ağrılar olursa gel dedi diğerleri
normal agrilarmis
amin Cnm senin bebis kizmiydi Cnm
bide kırmızı dudaklar al yanaklar ne tatlı bişey olurdu dimi
doğumda baksın olmuyorsa sezaryen yapar ama ben muayene olmak istemiyorum Cnmbende dr soyledım ben yapamam diye ozaman nasıl dogurcan dedı
tirstim Cnm ilk defa böyle bir deneyimim olacaknormal doğum düşünüyorsan özellikle yaptırmalısın canım, hadi bir cesaret deyip
kızlar merhaba nasılsınız..
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
bebek anı defteri almak istiyorum alan varmı içinizde?ben doğduğum zaman annem bana yapmış evlenirken elime vermişti çok duygulanmıştımbana verdiği defterin içi çok güzel doğduğum günkü havadan göz rengi kilosu ilk diş çıkarış tarihi..soyağacı..geçirdiği hastalıklar filan hepsinin karşısını doldurmuş annem.şimdi defterlere baktım dışı süslü içi boş sayfalar halinde açıkçası benim defterim gibi bir defter arıyorum içinde o tarz sorularla dolu olan daha sonra boş sayfalara geçen ama bulamadım.öyle bi anı defteri alan varmı aranızda aldıysanız nereden aldınız arkadaşlar.ona göre bulamazsam düzlerden alıp elimle yazıcam tek tek herşeyi
hyr zullumm, erkekimmm o benimmmamin Cnm senin bebis kizmiydi Cnm
amin cnm ya inşallah vaktiyle ve sağlıcakla olsunlar.. senin rüyalarda iyiymiş, ne kadar çok düşündüğünü gözler önüne seriyoevet canım her gece birimziin rüyasında yaramaz sıpa
bir gün emziriyourm, bir gün uyanamamışım açtıktan bayılmış bebeğim diye görüyorum, bir gün eşim, bir gün annemin rüyasında...
artık merak ediyoruz yaramazlarımızı haklı olarak, gelse de sağlıkla sıhhatle allahın izniyle
evet yaa, oy yerim öyle yanakları
Kizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?