2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kız ben çok unutkan olmuşum
sizde de var mı bu durum

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl keyifler yerindemi bakalım ben dün gece hiç uyumadım kızım hiç durmadı bende uyuyamadım gezdim durdum ama nedense uykumda yok dün uykusuzluktan gözümü açamıyordum gece uyuyamadım halada uykum yok noluyo bana ya bi değişik oldum ben:26:

canım ben hamilelik günlüğü tutuyorum zaten
hafta hafta..
folikül takibinden başlıyor benim günlüğüm kesesi kalp atışı derken bu günlere geldik şükür
orada bebeğin doğduğundaki özellikleri ile ilgili bigileri girmem için olan yerler de var, ona günlüğe devam edeceğim
ama bir de hastane için hastaneye gelenlerin yorumları duyguları onlar için de defter hazırlatacağım, sen de öyle yapabilirsin, yakınların da yazar duygularını, defterin bir bölümüne de sen istediğin bilgileri ve duygularını yazabilirsin
http://www.melegineli.com/images/bs/anidefteri/bebek-ani-defteri-1.jpg için Google Görsel Sonuçları
bu tarz bir defter olabilir mesela

bende dr soyledım ben yapamam diye ozaman nasıl dogurcan dedı
haklı vallahi doktorun allah yardımcımız olsun, ne yalan söyleyeyim bende tırsıyırum hafiften:18:

benim de ilk deneyimim olacak canım işte çekiniyorum biraz ama artık yapacak bir şey yok, doktor ne derse o
ama buderece istemiyorsan da yaptırmama hakkın elbette ki var
ama bir kağıt imzalatıyorlarmış, onu imzalayıp olmayabilirsin çatı muayenesini
bu muayeneyi yaptırmak istemiyorum, neticesinde doğacak sorunlardan sorumluyum tarzında bir kağıt

evet yaa kafayı sıyırdık biz ailecek sıyırdık
eşim geçen gün 1 yaşındaki halini görmüş, ekononi terimleri geçen ilginç bir konuşma yapıyormuş oğlumuz ne güldük yaa
bazen seninkiler gibi benim rüyalarım da dizi gibi oluyor yaaa kaldığım yerden devam ediyorum

kız ben bebisin her yerini yerim ultrasonda görünce
dayanamıyorum allahim ne kadar tatlı kesin ben
kizimi görünce bayılırım
evet yaa bizimki çok tombişti yanakları dudakları burnu ayyyyy ay
ultrason ekranına sarılasım geliyor
en en ennnn çok da bana olan ilk bakışını çok merak ediyorum

Son düzenleme:
kız ben çok unutkan olmuşum
sizde de var mı bu durum
burda biçok kişiyiz zullum unutman normal, hamişlikte de unutkanlık doğal bişey zaten. benim ilk başlarda vardı, sonra kendime biraz dikkat etmeye başladım unutmamak için. şimdilerde yok şükür.. bakalım ilerledikçede olmaz inşallah.
a.s canım hoşgeldin.. bizim keyifler her zamanki gibi kırık (ama halimize şükür) bu ara sırf yakınmalarımızı konuşuyoruz, bebişler gelene kadar şikayetleri büyütürüz heralde böyle uyku durumunun öyle olması normal canım, bu sıralar bende de öyle, bi çok uykum geliyo, bazen bi anda gidiyo anlamıyorum bende..

Kızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı

Cok sagol canimcimm.sanada gecmis olsun.evet artik 1 hafta kaldi sonra erken dogum olmayacak insaallah :) bende bazen terliyorum ama kasiklarim agriyinca diyorum sanci bumu acaba bilemiyorumki nasil birsey fln diye herhalde nisan gelince anlarim ben dogumun basladigini böyle sancilari agrilari pek ayirt edemiyorum.kontrolüm sali günü tatlim seninki ne zaman?

Kızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı
benimki de öyle vallahi, hastane için tabaklar, bebişimiz ismi yazılı bardaklar, hatta buzdolabı magnetlerından bebişin ismi, kapı takı her şey hazır

bizde bizde ekonimi terimleri miii gülmekten yazamıyorum da, çok hoşmuş yaa benim eşimin tulum sevmesi gibi bişey bu da, tulumunu sermiştim beşiğe, o da gelmiş çocugun kolları acıyacak öyle konur mu diyo, bi de gögsünün hizasında katlıyo ya

Cnm benim unutkanlık giderek kötü oluyor
tüpe yumurta koyuyorum ama yumurtayi
unutuyorum

hayırlı olsun Cnm keşke benimde kaynanam yada akrabam olsa
bebisin şimdiden çok şanslı

dün gece sabah olmak bilmedi meğer ne uzunmuş geceler normalde yattığımız gibi kalkıyoruz oluyor ama çok uzunmuş ve hep insanlar vardı yollarda arabalar vardı..baktım durdum balkon camından..sabahta eşimden fırça yedim sakın balkona çıkma bide beni huzursuz etme başın döner düşersin duyuramazsın sesini dedi evet bu ara çok başım dönüyor ama balkona çıkmadım sadece camdan baktım dedim ama inanmadı gece kalkmak yok diyor zaten ben uyuyamıyorum onuda uyutmuyorum her yataktan kalktığımda yapışıyor elime nereye diye hiç durmadan tuvalete taşınıyorum..

Benim dundu canim..nst ye girdim..bikac kasilma cikti ama dr um onemsemedi :26:
23 eylulde sezeryana aliyim seni istersen dedi ama araya laf girdi kaynadi.
Haftaya cumaya tekrar cagirdi o zaman dogum tarihini netlestiririz heralde hayirlisiyla artik
Dun gece bu arada soylemesi ayip once vajinama sonra anuse dogru bicak saplamasi gibi agrilarda girdi :18:
Noluyo dedim teker teker gelin,bugun gecti bu agrilar,umarim seninde gecicidir,belkide ara sira yoklucak bole agrilar artik bizi
Bugun ist biraz serin,ben de temkinliyim,corabimi ve ince hirkami giydim,usutmemek lazim..

geçmiş olsun canım ani hareketten omuştur muhakkak yat dinlen eşin masaj yapsın biraz
canım iğne olduğun yerin üstüne alkollü ya da kolonyalı bir pamuk koy sık sık yap bunu dağılsın ordaki ağrı yoksa daha çok ağrırı ben çektim öyle birşey ordan biliyorum apse yapmıştı benim iğne yeri
Kizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??
canım o ağrılar normal herhalde 1 haftadır filan bende de oluyor özellikle geceleri hissedip uyanıyorum bile adet olacakmış gibi oluyor bazen
sağlıklı olması en önemlisi de ebn de sarışın renkli gözlü olsun diyorum amcalarım ve dayılarım var sarışın renkli gözlü ama eşim ve ben kahverengi gözlüyüm
zaten artık hiçbirimiz deliksiz uyku uyumuyoruz canım ben gece 4.30 da hortladım bile saat 2de yatmıştım halbuki

ne güzel işte kız güzel güzel eşyaları olur bebişin benim de annem öyle kardeşlerim abla doğurda artık kurtulalım evde biri doğuma hazırlanıyor gibi eşya var diyor ne görse farklı bir şey alıyormuş canım annem yaa ilk torun ya heyecanlı

Cnm benim unutkanlık giderek kötü oluyor
tüpe yumurta koyuyorum ama yumurtayi
unutuyorum

hayırlı olsun Cnm keşke benimde kaynanam yada akrabam olsa
bebisin şimdiden çok şanslı

tüpte yumurta bişeymi ben insanları tanımıyorum..sırf bu yüzden geçengün ağladım..ya komşumuzun oğlunu tanımadım..çok üzüldüm o ne güzel geldi konuştu bozuntuluğa vermedim ama tanımadığım için pekte samimi olmadım sonra eşime ben bunu tanıyormuyum dedim kim bu dedim baktı bana iyimisin şaka yapıyosun herhalde dedi nazmiye teyzenin oğlu dedi ay ben bi üzüldüm neden tanımadım bana noluyo diye kendimden korktum çok üzüldüm ağladım hastamı oluyorum diye eşim sen yakında banada demeyesin ben seni tanıyormuyum diye dedi ben daha çok başladım ağlamaya

ay allahım tulumun içinde gerçekten bebiş olsa neler yapacak demek ki
çok güldüm yaa ahahahhahaha
sağlıkla doğsunlar inşallah, zaman da su gibi geçse artık, bundan sonrası bayır aşağı diyor herkes ama hiç geçmiyor sanki zaman

Onlar da iyi fikir bakAma annem düşünmüştür onları da ,ilerde yine sürprizlerini görürüz

düşünmüştür elbet canım, aman ben de saldım aslında çok önemli ihtiyaçlar dışındaki şeyleri umursamıyorum
ondan mıdır nedir her işim rast gidiyor ufak tefek şeyler aslında eksik olsa da olur, ama annelerimizin böyle düşünceli olmaları çok hoş gerçekten

bunlar bizden daha çok anne olur hee ben size söylim geçen gün de ebnimki mağazadan yeni alıp geldiğim çıtçıtlı bodyi kokluyor ne kokluyosun daha mağaza kokuyor diyorum da olsun benim kızımın badysi diyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…