hyr zullumm, erkekimmm o benimmm
amin cnm ya inşallah vaktiyle ve sağlıcakla olsunlar.. senin rüyalarda iyiymiş, ne kadar çok düşündüğünü gözler önüne seriyobende çeşit çeşit rüyalar görüyorum bugün gece bi tane gördüm uyandıktan snra bi yüzümü yıkadım tekrar yattım başka bi tane daha gördüm uyandım, tekrar uyuduğumda da ilkinin devamını gördüm. bu nasıl iştir ya
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl keyifler yerindemi bakalım ben dün gece hiç uyumadım kızım hiç durmadı bende uyuyamadım gezdim durdum ama nedense uykumda yok dün uykusuzluktan gözümü açamıyordum gece uyuyamadım halada uykum yok noluyo bana ya bi değişik oldum ben:26:[/QUOT
biz iyiyiz Cnm desene bebis yaramazlık yaptı
ahh Cnm ben kaç haftalardır uyuyamiyorum
canım ben hamilelik günlüğü tutuyorum zatenkızlar merhaba nasılsınız..
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
bebek anı defteri almak istiyorum alan varmı içinizde?ben doğduğum zaman annem bana yapmış evlenirken elime vermişti çok duygulanmıştımbana verdiği defterin içi çok güzel doğduğum günkü havadan göz rengi kilosu ilk diş çıkarış tarihi..soyağacı..geçirdiği hastalıklar filan hepsinin karşısını doldurmuş annem.şimdi defterlere baktım dışı süslü içi boş sayfalar halinde açıkçası benim defterim gibi bir defter arıyorum içinde o tarz sorularla dolu olan daha sonra boş sayfalara geçen ama bulamadım.öyle bi anı defteri alan varmı aranızda aldıysanız nereden aldınız arkadaşlar.ona göre bulamazsam düzlerden alıp elimle yazıcam tek tek herşeyi
haklı vallahi doktorunbende dr soyledım ben yapamam diye ozaman nasıl dogurcan dedı
benim de ilk deneyimim olacak canım işte çekiniyorum biraz ama artık yapacak bir şey yok, doktor ne derse odoğumda baksın olmuyorsa sezaryen yapar ama ben muayene olmak istemiyorum Cnm
tirstim Cnm ilk defa böyle bir deneyimim olacak
Cnm ben normal bir defter aldım kendim susledim
bayadir günlük tutuyorum resim çizmeyi çok sevdigimden
neredeyse gunlugun her yerinde resim var inanki düz daha
iyi insan birşey yapinca mutlu oluyor
evet yaa kafayı sıyırdık biz ailecek sıyırdıkhyr zullumm, erkekimmm o benimmm
amin cnm ya inşallah vaktiyle ve sağlıcakla olsunlar.. senin rüyalarda iyiymiş, ne kadar çok düşündüğünü gözler önüne seriyobende çeşit çeşit rüyalar görüyorum bugün gece bi tane gördüm uyandıktan snra bi yüzümü yıkadım tekrar yattım başka bi tane daha gördüm uyandım, tekrar uyuduğumda da ilkinin devamını gördüm. bu nasıl iştir ya
evet yaa bizimki çok tombişti yanakları dudakları burnu ayyyyy aykız ben bebisin her yerini yerim ultrasonda görünce
dayanamıyorum allahim ne kadar tatlı kesin ben
kizimi görünce bayılırım
burda biçok kişiyiz zullum unutman normal, hamişlikte de unutkanlık doğal bişey zaten. benim ilk başlarda vardı, sonra kendime biraz dikkat etmeye başladım unutmamak için. şimdilerde yok şükür.. bakalım ilerledikçede olmaz inşallah.kız ben çok unutkan olmuşum
sizde de var mı bu durum
a.s canım hoşgeldin.. bizim keyifler her zamanki gibi kırık (ama halimize şükür)selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl keyifler yerindemi bakalım ben dün gece hiç uyumadım kızım hiç durmadı bende uyuyamadım gezdim durdum ama nedense uykumda yok dün uykusuzluktan gözümü açamıyordum gece uyuyamadım halada uykum yok noluyo bana ya bi değişik oldum ben:26:
Canim gecmis olsun.cok sukur 36. haftaya geldik.1 hafta sonra artik bebislerimiz gelsede erken dogum sayilmayacak..tabi ne kadar kalsalar kar.dun gece benim de karnimda ve kasiklarimda sanci oldu,soguk soguk terledim yatakta.bel agrim zaten olur genelde ama ben hareketsizlige ve surekli oturur vaziyette olmama bagliyorum..sancim duzenli degildi ve surekliydi ama bende bilemedim dogum sancisimi bu acaba dedim esime.tabi o nerden bilecekseesim havlu isitti koydu belime,corap giydim ve yattim sabah gecti agri,usutmustum sanirim ben..
Kontrolun ne zaman canim?
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl keyifler yerindemi bakalım ben dün gece hiç uyumadım kızım hiç durmadı bende uyuyamadım gezdim durdum ama nedense uykumda yok dün uykusuzluktan gözümü açamıyordum gece uyuyamadım halada uykum yok noluyo bana ya bi değişik oldum ben:26:[/QUOT
biz iyiyiz Cnm desene bebis yaramazlık yaptı
ahh Cnm ben kaç haftalardır uyuyamiyorum
şimidedn alıştırıyor bebişler bizi uykusuzluğa galiba
benimki de öyle vallahi, hastane için tabaklar, bebişimiz ismi yazılı bardaklar, hatta buzdolabı magnetlerından bebişin ismi, kapı takı her şey hazırKızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı
aynen öyle kızlar, bu mucize öyle bir şey ki, anneler bebeği sürekli beslemek zorunda ve uykusuzluğa dayanmak zorunda olduğu için şimdiden antreman yapıyoruzşimidedn alıştırıyor bebişler bizi uykusuzluğa galiba
bizde bizdeevet yaa kafayı sıyırdık biz ailecek sıyırdık
eşim geçen gün 1 yaşındaki halini görmüş, ekononi terimleri geçen ilginç bir konuşma yapıyormuş oğlumuzne güldük yaa
bazen seninkiler gibi benim rüyalarım da dizi gibi oluyor yaaakaldığım yerden devam ediyorum
ohh ne güsel iştee, güle güle kullanın canımcımKızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı
Cnm benim unutkanlık giderek kötü oluyorburda biçok kişiyiz zullum unutman normal, hamişlikte de unutkanlık doğal bişey zaten. benim ilk başlarda vardı, sonra kendime biraz dikkat etmeye başladım unutmamak için. şimdilerde yok şükür.. bakalım ilerledikçede olmaz inşallah.
a.s canım hoşgeldin.. bizim keyifler her zamanki gibi kırık (ama halimize şükür)bu ara sırf yakınmalarımızı konuşuyoruz, bebişler gelene kadar şikayetleri büyütürüz heralde böyle uyku durumunun öyle olması normal canım, bu sıralar bende de öyle, bi çok uykum geliyo, bazen bi anda gidiyo anlamıyorum bende..
Kızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı
Onlar da iyi fikir bakbenimki de öyle vallahi, hastane için tabaklar, bebişimiz ismi yazılı bardaklar, hatta buzdolabı magnetlerından bebişin ismi, kapı takı her şey hazır
burda biçok kişiyiz zullum unutman normal, hamişlikte de unutkanlık doğal bişey zaten. benim ilk başlarda vardı, sonra kendime biraz dikkat etmeye başladım unutmamak için. şimdilerde yok şükür.. bakalım ilerledikçede olmaz inşallah.
a.s canım hoşgeldin.. bizim keyifler her zamanki gibi kırık (ama halimize şükür)bu ara sırf yakınmalarımızı konuşuyoruz, bebişler gelene kadar şikayetleri büyütürüz heralde böyle uyku durumunun öyle olması normal canım, bu sıralar bende de öyle, bi çok uykum geliyo, bazen bi anda gidiyo anlamıyorum bende..
Cok sagol canimcimm.sanada gecmis olsun.evet artik 1 hafta kaldi sonra erken dogum olmayacak insaallah :) bende bazen terliyorum ama kasiklarim agriyinca diyorum sanci bumu acaba bilemiyorumki nasil birsey fln diye herhalde nisan gelince anlarim ben dogumun basladigini böyle sancilari agrilari pek ayirt edemiyorum.kontrolüm sali günü tatlim seninki ne zaman?
geçmiş olsun canım ani hareketten omuştur muhakkak yat dinlen eşin masaj yapsın birazben bugun yatıyorum mkızlar mecburı ıstıraat sabah mutfagı toplarken sıt-rtıma agrı gırdı sıseyı aldım 10 cm gerıye koyayım derken sırtıma bısy saplandı fenalastım nefes aldırmadı kolumu uzatıp bişey alamıyorum suan duz de yatamıyorum esım evdeydı antremandan gelmiştı neysekı kahvaltı edıcektık aglaya aglaya 2 lokma bişey yedım ama arkamdakı agrı gogsume vuruyoo şimdı sola yatım kıpırdamadan duruyorum inş su son ayı kazasız belasız atlatırız
canım iğne olduğun yerin üstüne alkollü ya da kolonyalı bir pamuk koy sık sık yap bunu dağılsın ordaki ağrı yoksa daha çok ağrırı ben çektim öyle birşey ordan biliyorum apse yapmıştı benim iğne yerislm anneler
nasılsınız bugün ben hiç iyi
değilim çarşamba günü iğne olmuştum
bugün kalcam çok ağrıyor üzerine
basamiyorum topalliyorum
haftaya dr randevum var kizimi göreceğim
artık iki hafta da bir oldu kontrollerimiz
canım o ağrılar normal herhalde 1 haftadır filan bende de oluyor özellikle geceleri hissedip uyanıyorum bile adet olacakmış gibi oluyor bazenKizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??
sağlıklı olması en önemlisi de ebn de sarışın renkli gözlü olsun diyorum amcalarım ve dayılarım var sarışın renkli gözlü ama eşim ve ben kahverengi gözlüyümkızlar bebislerin göz rengi
nasıl olsun isterdiniz.ben yeşil
istiyorum eşim belli etmesede
mavi gözlü olsun istiyor bende mavi
giz rengini sevmiyorum.ya zaten genelde
renkli gözlü bebisler olmuyor.benim
eşimin tüm sülalesi renkli gözlü ve sarışın
aman bide kızım sarışın mavi gözlü olursa:18:
kızlar butik bebede. bugün tüm ürünlerde kargo
bedavaymis
zaten artık hiçbirimiz deliksiz uyku uyumuyoruz canım ben gece 4.30 da hortladım bile saat 2de yatmıştım halbukiselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl keyifler yerindemi bakalım ben dün gece hiç uyumadım kızım hiç durmadı bende uyuyamadım gezdim durdum ama nedense uykumda yok dün uykusuzluktan gözümü açamıyordum gece uyuyamadım halada uykum yok noluyo bana ya bi değişik oldum ben:26:
Kızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı
Cnm benim unutkanlık giderek kötü oluyor
tüpe yumurta koyuyorum ama yumurtayi
unutuyorum
hayırlı olsun Cnm keşke benimde kaynanam yada akrabam olsa
bebisin şimdiden çok şanslı
ay allahım tulumun içinde gerçekten bebiş olsa neler yapacak demek kibizde bizdeekonimi terimleri miii gülmekten yazamıyorum da, çok hoşmuş yaa benim eşimin tulum sevmesi gibi bişey bu da, tulumunu sermiştim beşiğe, o da gelmiş çocugun kolları acıyacak öyle konur mu diyo, bi de gögsünün hizasında katlıyo ya
Onlar da iyi fikir bakAma annem düşünmüştür onları da ,ilerde yine sürprizlerini görürüz
bizde bizdeekonimi terimleri miii gülmekten yazamıyorum da, çok hoşmuş yaa benim eşimin tulum sevmesi gibi bişey bu da, tulumunu sermiştim beşiğe, o da gelmiş çocugun kolları acıyacak öyle konur mu diyo, bi de gögsünün hizasında katlıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?