Benim dundu canim..nst ye girdim..bikac kasilma cikti ama dr um onemsemedi :26:
23 eylulde sezeryana aliyim seni istersen dedi ama araya laf girdi kaynadi.
Haftaya cumaya tekrar cagirdi o zaman dogum tarihini netlestiririz heralde hayirlisiyla artik
Dun gece bu arada soylemesi ayip once vajinama sonra anuse dogru bicak saplamasi gibi agrilarda girdi :18:
Noluyo dedim teker teker gelin,bugun gecti bu agrilar,umarim seninde gecicidir,belkide ara sira yoklucak bole agrilar artik bizi
Bugun ist biraz serin,ben de temkinliyim,corabimi ve ince hirkami giydim,usutmemek lazim..
geçmiş olsun canım ani hareketten omuştur muhakkak yat dinlen eşin masaj yapsın biraz
canım iğne olduğun yerin üstüne alkollü ya da kolonyalı bir pamuk koy sık sık yap bunu dağılsın ordaki ağrı yoksa daha çok ağrırı ben çektim öyle birşey ordan biliyorum apse yapmıştı benim iğne yeri
canım o ağrılar normal herhalde 1 haftadır filan bende de oluyor özellikle geceleri hissedip uyanıyorum bile adet olacakmış gibi oluyor bazen
sağlıklı olması en önemlisi de ebn de sarışın renkli gözlü olsun diyorum amcalarım ve dayılarım var sarışın renkli gözlü ama eşim ve ben kahverengi gözlüyüm
zaten artık hiçbirimiz deliksiz uyku uyumuyoruz canım ben gece 4.30 da hortladım bile saat 2de yatmıştım halbuki
ne güzel işte kız güzel güzel eşyaları olur bebişin benim de annem öyle kardeşlerim abla doğurda artık kurtulalım evde biri doğuma hazırlanıyor gibi eşya var diyor ne görse farklı bir şey alıyormuş canım annem yaa ilk torun ya heyecanlı
çok zor olacak Cnm bide önümüzde 6 hafta varşimidedn alıştırıyor bebişler bizi uykusuzluğa galiba
ne yapcaz
sağol Cnm hemen deneyeceğim bu iğnelergeçmiş olsun canım ani hareketten omuştur muhakkak yat dinlen eşin masaj yapsın biraz
canım iğne olduğun yerin üstüne alkollü ya da kolonyalı bir pamuk koy sık sık yap bunu dağılsın ordaki ağrı yoksa daha çok ağrırı ben çektim öyle birşey ordan biliyorum apse yapmıştı benim iğne yeri
canım o ağrılar normal herhalde 1 haftadır filan bende de oluyor özellikle geceleri hissedip uyanıyorum bile adet olacakmış gibi oluyor bazen
sağlıklı olması en önemlisi de ebn de sarışın renkli gözlü olsun diyorum amcalarım ve dayılarım var sarışın renkli gözlü ama eşim ve ben kahverengi gözlüyüm
zaten artık hiçbirimiz deliksiz uyku uyumuyoruz canım ben gece 4.30 da hortladım bile saat 2de yatmıştım halbuki
ne güzel işte kız güzel güzel eşyaları olur bebişin benim de annem öyle kardeşlerim abla doğurda artık kurtulalım evde biri doğuma hazırlanıyor gibi eşya var diyor ne görse farklı bir şey alıyormuş canım annem yaa ilk torun ya heyecanlı
beni çok yoruyor sağlıklı olmasinda önemli
Cnm haklısın bende mavi sarışın olsun istemiyorum
allah gönlüne göre versin Cnm benim
Kızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı
zullumm o çok ilerlemiş ya, beynini sağlam tutmaya çalış. mesela elindeki işi başka şeyler düşünerek yaparsan o aklına gelmez tekrar. bazen bilinçsiz olarak bişeyler yaparız ya da birileri konuşur dinleriz ama bi türlü anlayamayız felan bu da öyle bişey olabilir.Cnm benim unutkanlık giderek kötü oluyor
tüpe yumurta koyuyorum ama yumurtayi
unutuyorum
aman dikkat et canım, eşin o konuda haklı çünkü muhtemelen seni düşünerek yatıyodur, huzursuz yatınca uyuduğundan da bişey anlamıyo insan. baş dönmesi ara ara yokluyo nedense bende anlamadım. karın büyüdükçe dengesizleşiyoruz ondan mı acaba diye düşünüyorum.dün gece sabah olmak bilmedi meğer ne uzunmuş geceler normalde yattığımız gibi kalkıyoruz oluyor ama çok uzunmuş ve hep insanlar vardı yollarda arabalar vardı..baktım durdum balkon camından..sabahta eşimden fırça yedim sakın balkona çıkma bide beni huzursuz etme başın döner düşersin duyuramazsın sesini dedi evet bu ara çok başım dönüyor ama balkona çıkmadım sadece camdan baktım dedim ama inanmadı gece kalkmak yok diyor zaten ben uyuyamıyorum onuda uyutmuyorum her yataktan kalktığımda yapışıyor elime nereye diye hiç durmadan tuvalete taşınıyorum..
tüpte yumurta bişeymi ben insanları tanımıyorum..sırf bu yüzden geçengün ağladım..ya komşumuzun oğlunu tanımadım..çok üzüldüm o ne güzel geldi konuştu bozuntuluğa vermedim ama tanımadığım için pekte samimi olmadım sonra eşime ben bunu tanıyormuyum dedim kim bu dedim baktı bana iyimisin şaka yapıyosun herhalde dedi nazmiye teyzenin oğlu dedi ay ben bi üzüldüm neden tanımadım bana noluyo diye kendimden korktum çok üzüldüm ağladım hastamı oluyorum diye eşim sen yakında banada demeyesin ben seni tanıyormuyum diye dedi ben daha çok başladım ağlamaya
çok zor olacak Cnm bide önümüzde 6 hafta var
ne yapcaz
sağol Cnm hemen deneyeceğim bu iğneler
beni çok yoruyor sağlıklı olmasinda önemli
Cnm haklısın bende mavi sarışın olsun istemiyorum
allah gönlüne göre versin Cnm benim
çok çok çook heyecanlanıyorum vakit azaldıkçaaa...kesin minnaklarda heyecandan uyuyamıyor annelerine babalarına kavuşacaklar diye
Teşekkür ederim kızlar,Allah hepimizin bebeklerini korusun ve cicilerini güle güle sağlıkla kullandırmayı nasip etsin ..Annemden yana şansım yok ama kv çok ilgilidir,heyecanlıdır sağolsun..Kendi annem içine kapanık,soğuk ve pek hayattan zevk almayan biri..Bunları yazmak da kolay değil..Annemin hep arkadaş gibi olması ,diğer anneler gibi ilgili olmasını isterdim ama 5 kardeşiz hepimize de aynı davranıyor,babama da..Tabi onun da geçerli sebepleri var,20 yıl babamın Almanyadan dönmesini bekledi tabi kayınvalidesi kayınpederiyle beraber oturdu çok sıkıntı çekti hayat onu bu hale getirdi..Ne guzel canim Allah gule gule kullanmayi nasip etsin
Benim sadece hastane cikisim,2 gecelik ve pijamam var
Buna ragmen kayinpederim saolsun cantayi sikiş tikiş doldurmayin diyo bana
Daha cantam bile hazir degil halbuki
Neyse sag salim dogsunda anacigi olarak herseyini alirim insaallah ben kuzumun
aynen canım ya, bayır aşağı bile olsa biz yüklü olunca temkinli iniyoruz demekkiay allahım tulumun içinde gerçekten bebiş olsa neler yapacak demek ki
çok güldüm yaa ahahahhahaha
sağlıkla doğsunlar inşallah, zaman da su gibi geçse artık, bundan sonrası bayır aşağı diyor herkes ama hiç geçmiyor sanki zaman
allahım daha neler duycaz kimbilirbunlar bizden daha çok anne olur hee ben size söylim geçen gün de ebnimki mağazadan yeni alıp geldiğim çıtçıtlı bodyi kokluyor ne kokluyosun daha mağaza kokuyor diyorum da olsun benim kızımın badysi diyor ya
bende eşimde yeşil gözlüyüz kızımda yeşil gözlü olur gibime geliyorbende geç yatmıştım ama uyumadım uyutmadımda..kızım şimdiden uyutmuyor bizi ya bide nası oluyosa kendisi top gibi sağ tarafımda kafası herhalde ama sol tarafıma baskı yapıyor ayaklarıyla galiba hanfendi ayaklarını dümdüz uzatıyor galiba keyifne düşkün hatun
ilk kez öyle oldum çok korktumCok tatlisin canim yaa
Unutkanlik cogumuzda var emin ol
Kizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??
aynen öyle galiba şöyle bir ayaklarımı uzatıp keyif yapayım diyordur şurda kaç günüm kaldı ki azcık buranın keyfini sürim diyordru miniş
Kızlaaarr kv kızıma kapı süsü,canım annem yazan yazı,halı ve deterjan almış..Ay bu kadın benden meraklı,herşeyini aldı
bende pek ıyı değilim canım sabah tutuldum sırtım hareket edemıyorum bılemedımkı şimdı canım nasıl olur sancı annene sorsaydın adet sancısı gıbı mı kı büşüm
zullumm o çok ilerlemiş ya, beynini sağlam tutmaya çalış. mesela elindeki işi başka şeyler düşünerek yaparsan o aklına gelmez tekrar. bazen bilinçsiz olarak bişeyler yaparız ya da birileri konuşur dinleriz ama bi türlü anlayamayız felan bu da öyle bişey olabilir.
aman dikkat et canım, eşin o konuda haklı çünkü muhtemelen seni düşünerek yatıyodur, huzursuz yatınca uyuduğundan da bişey anlamıyo insan. baş dönmesi ara ara yokluyo nedense bende anlamadım. karın büyüdükçe dengesizleşiyoruz ondan mı acaba diye düşünüyorum.
bende eşim bensiz yatmıyo diye mecburen onunla yatıyorum bu kez de uyu uyan derken sersemliyorum. günümde böyle saçma sapan şeylere takıntı yaparak bunalarak geçiyo
Gecmis olsun kuzum neden hareket edemiyorsun yanlis bir hareket mi yaptin dikkat etahh sezinim annemede sordum yavas yavas olur öyle agrilar diyor artik yaklastin az kaldi diyor ama ne biliyim böyle olunca sancimi degilmi anlamiyorum iyce agirlastim suandada bi halsizlik var tansiyonummu ne düstü yine vallahi hayirlica bi dogursaydik ne güzel olurdu
annen zor şeyler yaşamış canım eminim kendince haklı nedenleri vardırTeşekkür ederim kızlar,Allah hepimizin bebeklerini korusun ve cicilerini güle güle sağlıkla kullandırmayı nasip etsin ..Annemden yana şansım yok ama kv çok ilgilidir,heyecanlıdır sağolsun..Kendi annem içine kapanık,soğuk ve pek hayattan zevk almayan biri..Bunları yazmak da kolay değil..Annemin hep arkadaş gibi olması ,diğer anneler gibi ilgili olmasını isterdim ama 5 kardeşiz hepimize de aynı davranıyor,babama da..Tabi onun da geçerli sebepleri var,20 yıl babamın Almanyadan dönmesini bekledi tabi kayınvalidesi kayınpederiyle beraber oturdu çok sıkıntı çekti hayat onu bu hale getirdi..
evet katılıyorum canım, en sonunda sıkıntıdan bir salacağım kendimi, bayırın sonuna kadar yuvarlana yuvarlana gideceğim, zaten top gibiyimaynen canım ya, bayır aşağı bile olsa biz yüklü olunca temkinli iniyoruz demekki
allahım daha neler duycaz kimbilir
canım unutkalnlık hamilelikte çoook yaygın, ben de çok yakınlarımızın falan adını çıkaramıyorum bazen, geçen kuzenimin soyadını hatırlayamadım bilmem ne, kafam allak bullak olduilk kez öyle oldum çok korktumeşimde korktu neoluyor sana diye.ya ne kadar zormuş unutkanlık yaşlıları ve hastaları çok iyi anladım o an..rabbim minnaklarımıza sağlıcakla bakmayı büyütmeyi nasip etsin bize
annen zor şeyler yaşamış canım eminim kendince haklı nedenleri vardır
ama bak rabbim sana bir anne daha vermiş ne güzel..
hem bakarsın kendi annen de torunu olunca daha bir yaşama sevinci dolar, hayatına yeni bir amaç gelmiş olur
evet katılıyorum canım, en sonunda sıkıntıdan bir salacağım kendimi, bayırın sonuna kadar yuvarlana yuvarlana gideceğim, zaten top gibiyim
canım unutkalnlık hamilelikte çoook yaygın, ben de çok yakınlarımızın falan adını çıkaramıyorum bazen, geçen kuzenimin soyadını hatırlayamadım bilmem ne, kafam allak bullak oldu
allahtan doğumdan sonra eski halimize geliyormuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?