2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Himmm anladim canim tabi annen acisindan bakarsak kolay degil hic yasadiklari..neyseki kv iyiymis..

canım çok geçmiş olsun ihmal etme acile falan git canım ya

yemek felan yedin mi canımcım ? büyük olasılıkla tansiyon ya da kan şekerin düşmüştür.

haklısın cnm eşler niye böyle yav, biz keyfimizden mi ayrı yatmak istiyoruz sanki :44: benimkide öyle, dün ben koltukta yatıyım dedim orası daha serin diye, yere yatak yapalım bende gelcem diyo hemen :111: ben uyuyamayınca sinir olmayım diye kalkıyorum bu kez o sinir olup kalkıyo amann böyle işte
evet katılıyorum canım, en sonunda sıkıntıdan bir salacağım kendimi, bayırın sonuna kadar yuvarlana yuvarlana gideceğim, zaten top gibiyim
vallahi sen mi ben mi ya Allah'ın gücüne gitmesin ama tam karnımız çıktı hamileliğimiz belli oluyo diye sevinirken, bu sıcaklarda bu sıkıntılar bizi sıktı

korkarım ki babalar bebişler olduktan sonra da alınganlık yapmaya devam edecek..kıskançlık yapacak galiba..valla benimle beraber kocanında hormonlar değişti

benimkini de günde 2 kere tutuyor hıçkırık 10 dakika falan sürüyor
yapacak bir şey yok canım, hıçkırıklarını dinleyeceğiz oturup o kadar
kitapta okumştum yapılacak bir şey de yok korkulacak bir şey de yok yazıyordu
bebeğinizin hıçkırıklarını dinleyip bunun keyfini çıkarın yazıyordu
canım bilgiler için çok teşekkürler

evet canım sabredelim az kaldı az, kucağımıza alalım sağ salim hepsi geçecek aaaaaah ah

korkarım ki babalar bebişler olduktan sonra da alınganlık yapmaya devam edecek..kıskançlık yapacak galiba..valla benimle beraber kocanında hormonlar değişti
bizde de ben yapışıyorum kocicime o sıcaklıyor sosnra o yapışıyor bana ben ittiriyorum ayy bir yatağı paylaşamadık
doğumdan sonra kocam asker allahın izniyle, yanımda olsa da trip atsa keşke, allahım yine de bu günlerime de şükür, gölgesi yeter

azcık senden azcık babadan alır orta halli bir boya sahip olur am az da uzun olsun yaa şöyle endamlı olur yakışır da
bu arada eşini ayrı yatırmaya alıştırma kız sbebiş doğduktan sonra da yüz bulur ayrı yatmak ister hiç alıştırma eşlerin ayrı yatması iyi değil

Amin kuzum amin..dikkat et sezinimm hicmi kalkamiyorsun birseyler yeseydin ya..meyve olsun birsey olsun arada ye elifcik icin ama hic kalkamiyorsan tabii beklicen esini rabbim sifalar versin canim yarin gecer ama bugün bi ihtimal cekersin benimde olmustu 2-3 hafta önce yatamiyordum oturamiyordum bende aniden egilmistim o yüzden oldu.evet canikom annem yanimda cok sükür..simdi tansiyonumu ölctüm oda uzanmisti uyuyordu sesi duydu hemen geldi tansiyonunmu düstü dedi evet biraz dedim hemen tuzlu ayran kraker fln getirdi rabbime sükür ama kocada bi baska iste sezinim rabbim hic birini basimizdan eksik etmesin insaallah

Yedim tatlimmm tansiyonum düsmüs zaten hep yemekten sonra oluyor aslinda ne güzel 1-2 haftadir düsmüyordu ama bugün yine basladi

aaaa bak o konuda sonuna kadar destekliyorum seni ben daha ağız tadıyla sinir bile olamıyorum, benle beraber sinir oluyo sonra kavqa cıkıyo bırakta bi de ben baqırıyım, evin içinde başka kime kavqa edip sinirimi atabilirim, annene babana baqırıp rahatlayamam heralde diyorum.. kavqa bitince haklısın özür dilerim oluyo çıldırazaaaıımmm
evet canım sabredelim az kaldı az, kucağımıza alalım sağ salim hepsi geçecek aaaaaah ah
öyle kuzum.. şükür bugünlerimize

Gordum canim cok sukur..yaklasik 2700 gr mis..benim bu kasilmalar basima bela zaten.evet canim ben sezercik olcam,vajinusmus gecmisim var,muayenelerde bile kasiyorum kendimi..keske normal olabilsem ama elimde degil iste

bebeğime bişey olcak gibi geliyor o hıçkırdıkça ben üzülüyorum doğduğu zamanda öyle olursa naparız ki..

oyyy Rabbim sağ salim kavustursun tekrardan.. tez gidip gelmek nasib etsin..
Yedim tatlimmm tansiyonum düsmüs zaten hep yemekten sonra oluyor aslinda ne güzel 1-2 haftadir düsmüyordu ama bugün yine basladi
ee olcak artık kuzum, son haftalarda inişler çıkışlar.. en azından düzeltebilmek elimizde şükürler olsun :)

evet evet kesinlikle yakışır kuzuma ama dediğim gibi babası kadar olmasın ama benim kadar da olmasın ortamız olsun siparişte veriyorum töbe töbee valla biz bebiş olduktan sonra ayrı yatarız diye konuşuyoruz ama ne bileyim pek sanmıyorum eşim ayrı yatsın hele kızından ayrı yatsın..şimdiden bana başladı kızıma asla sesini yükseltmicen bağırdığını duymucam suratını asmıcan amaann şimdiden babasınla birlik oldular

amanınnn bi de bu cıktı basımaaa
sol gögsümün altından yukarı doğru yayılan ince bi sızı giriyo, sanki ucunda toplanıyo bütün acıııııııı

of ya hava zaten sıcak yapış yapış ter oluyorum nefes alamıyorum bide o sarılıyor hepten boğulacak gibi oluyorum çekiyorum kendimi küüsyor dönüyor arkasını biraz sonra gene aynı gözler kapalı kollar beni arıyor kızını arıyor nerde diye.ah canım kızsakta onlarsız olamıyoruz tabi dediğin gibi gölgeleri yeter o eve geldimi sanki ev tüm kötülüklerden arınmış oluyor o yokken sanki bütün kapılar açık ben açıkta oturuyorum gibi rahatsız oluyorum...

evet diyorum hadi ben hamileyim sana noluyor sen daha çok yaşıyosun hamilelik belirtilerini diyorum ona bende baba olcam kolaymı diyo bana..bide tutturmuşun hamilleik hormon şimdi onları bahane ediyosun doğurdan ne diycen bakalım diyor bende lohusa olcam diyorum tabi siizn hiç bitmez bahaneleriniz diyor.bende çok sinirli oldum aban farkındamısın çok sinirlisi gerginsin sakin ol biraz diyor..bende bazen o kadar sinir oluyorum ki sanki ortalığı yıkacam parçalıcam bazende hiiç konuşasım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…