- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
benim ilk gebeliğimde kanama olmuştu doktorum dış gebeliketn şüphelenmişti kanama olduğu içinve rahimde kitle görünüyordu orada sormuştu sancın var mı diye yok dedim....o zaman olmayabilir dedi.ki dış gebelik değildi...yani ilk gebelikte nasılsam şimdi de aynıyım..öğretmenim ben dün çocuklarla vakit geçirdim sancım olsa okula gidemeyecek gibi olurum herhalde...ayyyy iyice saçmaladım ..neyse ben çıktım kızlar okudukça kafayı sıyıracam az kaldı.. hele yarın ben gidem bir daha kan vereyim değere göre yorum yapılır herhalde...korkma tatlım o zman ben sancızız bı dış gebelıge hıc rastlamadım
sorma cnm kk bebeklerı bıraz beklenen bebek oluyo bızım paşamızda öle ama ben kalp atışından sonra bı rahatladım cok mutlu gebelık gecırdım ınşalla sızde göruceksınız cnm guzel gunlerı
bunlar bende yok ki canım dış gebelik olabilir dedi bir arkadaş doktoru öyle demiş..öyle de deyince kafam akrıştı benim batım dündü ve değerim 1467 çıktı.yüksek çıkınca dış gebelik tehlikesi mi oluyor iki saattir onu araştırıyorum nette ama bulamadım...
Tam tersine yavaş yükseliyor kimyasal gebelikteki gibi..B'nde çok taktım senin gibi hatta burda yaşananları okudukça taktım ama dış gebelik çok hissedilir birşey ağrısı çok ama çok fazla oluyor doktor böyle söyledi.hem iyi seyler düşün kafanı bunlara takma yoksa çok zor oluyor yok bi kese görünse rahat ederim yok bebek görünse yok kalbi atsa böyle çok zor ama iyi düşün iyi olsun inşaALLAH :))
benim ilk gebeliğimde kanama olmuştu doktorum dış gebeliketn şüphelenmişti kanama olduğu içinve rahimde kitle görünüyordu orada sormuştu sancın var mı diye yok dedim....o zaman olmayabilir dedi.ki dış gebelik değildi...yani ilk gebelikte nasılsam şimdi de aynıyım..öğretmenim ben dün çocuklarla vakit geçirdim sancım olsa okula gidemeyecek gibi olurum herhalde...ayyyy iyice saçmaladım ..neyse ben çıktım kızlar okudukça kafayı sıyıracam az kaldı.. hele yarın ben gidem bir daha kan vereyim değere göre yorum yapılır herhalde...
tamam canım haftaya cuma günü doktoruma gidiyorum..inşallah inmiştir bebebğim rahmime...yok canım yaa, ne yaptın. yukarıda da yazdım, o arkadaşın önceki değerine göre o değerlendirmeyi yapmıştır dr u bence. ki o da zayıf bir ihtimal olur. o değerler kaçıncı gün test yaptırdığına göre değişir.
biri 15. ve 17. gün yaptırır, diğeri 14. ve 16. günler yaptırır. ikisinin de sağlıklı gebelikleri olduğu halde ikisinin de değerleri farklı çıkacaktır.
dr ultrasonla baktığında, kese rahime indi mi ancak o zaman görür. senin gebeliğin de çok yeniymiş, 5,5 haftalıkken dr a git, baksın kesen inmiş mi rahime. en iyi öyle anlarsın...
boşu boşuna kuruntu yapma. herkesin gebeliği aynı şekilde ilerlemiyor ki, değerler , belirtiler hep birbirinden farklı da gidecek, benzerlikler de olacak..
tamam canım betayı kafaya takmak yok artık...bat günü değerin çok güzel çıkmış. içini rahat tut canım, dış gebelik olduğunu hiç sanmıyorum. bu değerler çok değişken, hiçbir değerin de garantisi olmuyor inan. benim değerim düşük olduğu halde dr lar olumsuz konuşmadı, keseyi görmeye ve kalp atışı almaya önem veriyorlar. bhcg ye gereğinden fazla önem vermeyelim, birşeylerin habercisi tabii ama herşey değil inan ki... olumlu düşün...
ben bir haftada demedim ki...:26:neyse artık yarın akla kara çıkar ortaya...Seraaaaaaaaap Seraaaaaaaaap caniiiiiiim benim değeri göz önünde bulundurarak soyledi onu cunku bir haftada 1500 olmazzzzzz bebeğini rahat bırak lütfen strese sokuyorsun
Aaaaaaaaaaaa
tamam canımtatlım bende duşuk yapmışştım oğlumdan önce dr sancın yoksa dış gebelık suphesı yok dedı ondan korkma cnm
HERŞEY GUZEL OLACAK
Kizlar beklenen adetim 2. Gun onceydi p.tesi test yaptim nrgatif grcen cumada hassas test yaptim oda negatif bu sabah son kez yaptim tek cizgiydi birakip disari ciktEki Görüntüle 634822 im gelince baktim sonuc bu sizce varmi benmi hayal goruyorum
Kizlar beklenen adetim 2. Gun onceydi p.tesi test yaptim nrgatif grcen cumada hassas test yaptim oda negatif bu sabah son kez yaptim tek cizgiydi birakip disari ciktEki Görüntüle 634822 im gelince baktim sonuc bu sizce varmi benmi hayal goruyorum
iyi geceler hanımlar.bende ekim annesi olacağım inşallah.5 haftalık tahminen.perşembe dr.gideceğim.alttaki bebeklerinize ait çizelgeyi nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz.:26:
ya resmen hayalet gibi ama biz eşimle gördük yani kendisini var gibiydi p.tesi tekrar yapmayı düşünüyorum aslında sabah yapmicam daha demiştim ama bu siliği görünce umutlandım yine ayrıca kan pıhtılaşmasıda var bende çok kafam karıştı direk dr.a gitsem görmez kese falan heralde öncekilerde adet günüm gelmeden bundan daha belliydi bu geçtiği halde çok çok silik ne düşünceğimi şaşırdım
hayırlı olsun canım,Allah kucağına almayı da nasip etsin.Takvim için bizim takvimlerin altındaki yerden de yapabilirmişsin bi de kullanıcı kontrol panelnden profil düzenlemeye gir,ordan tahmini doğum tarihini soruyor ya oraya tarihi gir,ordan yapabilirsin,kolay gelsin :)
teşekkurederim cnm.amin butun yavrularımızı inş.bayadır deniyorum ama yapamadım.tarihi yazıyorum olmuyo anlamadım.beceriksizim sanırım.:26:
canım tarihin yazılacağı yeri bulduysan tamam.sayıların arasına - koy canım,yani 13-10-2013 gibi,onu yanlış yaptıysan da olmayabilir :)
ilk gebeliğin değil canım heralde anladığım kadarıyla,çocuğun var mı?
ya resmen hayalet gibi ama biz eşimle gördük yani kendisini var gibiydi p.tesi tekrar yapmayı düşünüyorum aslında sabah yapmicam daha demiştim ama bu siliği görünce umutlandım yine ayrıca kan pıhtılaşmasıda var bende çok kafam karıştı direk dr.a gitsem görmez kese falan heralde öncekilerde adet günüm gelmeden bundan daha belliydi bu geçtiği halde çok çok silik ne düşünceğimi şaşırdım
bu sefer oldu sanırım.teşekkürler neva7.ilk bebeğinmi?
canım bi kızım var 2 de gelişmeyen gebeliğim onlar diyorum adet günüm gelmeden testte belli etmişlerdi kendini bu sefer günüm geçtiği halde çok silik oda yapar yapmaz da çıkmadı ve bu 3.testim diğer ikisinde hiç bişey çıkmadı
evet canım tebrikler olmuş :) evet ilk bebeğim,3. senemizde hediyemiz oldu,inşallah kucağımıza almak da nasip olur.senin de mi ilk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?