2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim ilk gebeliğimde kanama olmuştu doktorum dış gebeliketn şüphelenmişti kanama olduğu içinve rahimde kitle görünüyordu orada sormuştu sancın var mı diye yok dedim....o zaman olmayabilir dedi.ki dış gebelik değildi...yani ilk gebelikte nasılsam şimdi de aynıyım..öğretmenim ben dün çocuklarla vakit geçirdim sancım olsa okula gidemeyecek gibi olurum herhalde...ayyyy iyice saçmaladım ..neyse ben çıktım kızlar okudukça kafayı sıyıracam az kaldı.. hele yarın ben gidem bir daha kan vereyim değere göre yorum yapılır herhalde...

Seraaaaaaaaap Seraaaaaaaaap caniiiiiiim benim değeri göz önünde bulundurarak soyledi onu cunku bir haftada 1500 olmazzzzzz bebeğini rahat bırak lütfen strese sokuyorsun
Aaaaaaaaaaaa

Kizlar beklenen adetim 2. Gun onceydi p.tesi test yaptim nrgatif grcen cumada hassas test yaptim oda negatif bu sabah son kez yaptim tek cizgiydi birakip disari cikt im gelince baktim sonuc bu sizce varmi benmi hayal goruyorum

ağrım yok canım..orada rahatladım işte..ben yarın gidem de bir kan daha vereyim olmazsa...artış gösterir..az artıyorsa benim değerim zaten batıma göre yüksek ki...

tatlım bende duşuk yapmışştım oğlumdan önce dr sancın yoksa dış gebelık suphesı yok dedı ondan korkma cnm

HERŞEY GUZEL OLACAK

tamam canım haftaya cuma günü doktoruma gidiyorum..inşallah inmiştir bebebğim rahmime...

tamam canım betayı kafaya takmak yok artık...

Seraaaaaaaaap Seraaaaaaaaap caniiiiiiim benim değeri göz önünde bulundurarak soyledi onu cunku bir haftada 1500 olmazzzzzz bebeğini rahat bırak lütfen strese sokuyorsun
Aaaaaaaaaaaa
ben bir haftada demedim ki...:26:neyse artık yarın akla kara çıkar ortaya...

tatlım bende duşuk yapmışştım oğlumdan önce dr sancın yoksa dış gebelık suphesı yok dedı ondan korkma cnm

HERŞEY GUZEL OLACAK
tamam canım
çok sağolun kızlar teşekkürler...

iyi geceler hanımlar.bende ekim annesi olacağım inşallah.5 haftalık tahminen.perşembe dr.gideceğim.alttaki bebeklerinize ait çizelgeyi nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz.:26:

anım aslında umut verek istememm ama gebelik olmasa o 2. çizgi kesinlikle görünmez istersen bi test daha al yap bakalım çıkaakmı..

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar.bende ekim annesi olacağım inşallah.5 haftalık tahminen.perşembe dr.gideceğim.alttaki bebeklerinize ait çizelgeyi nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz.:26:

hayırlı olsun canım,Allah kucağına almayı da nasip etsin.Takvim için bizim takvimlerin altındaki yerden de yapabilirmişsin bi de kullanıcı kontrol panelnden profil düzenlemeye gir,ordan tahmini doğum tarihini soruyor ya oraya tarihi gir,ordan yapabilirsin,kolay gelsin :)

ya resmen hayalet gibi ama biz eşimle gördük yani kendisini var gibiydi p.tesi tekrar yapmayı düşünüyorum aslında sabah yapmicam daha demiştim ama bu siliği görünce umutlandım yine ayrıca kan pıhtılaşmasıda var bende çok kafam karıştı direk dr.a gitsem görmez kese falan heralde öncekilerde adet günüm gelmeden bundan daha belliydi bu geçtiği halde çok çok silik ne düşünceğimi şaşırdım

ilk gebeliğin değil canım heralde anladığım kadarıyla,çocuğun var mı?

teşekkurederim cnm.amin butun yavrularımızı inş.bayadır deniyorum ama yapamadım.tarihi yazıyorum olmuyo anlamadım.beceriksizim sanırım.:26:

teşekkurederim cnm.amin butun yavrularımızı inş.bayadır deniyorum ama yapamadım.tarihi yazıyorum olmuyo anlamadım.beceriksizim sanırım.:26:

canım tarihin yazılacağı yeri bulduysan tamam.sayıların arasına - koy canım,yani 13-10-2013 gibi,onu yanlış yaptıysan da olmayabilir :)

ilk gebeliğin değil canım heralde anladığım kadarıyla,çocuğun var mı?

canım bi kızım var 2 de gelişmeyen gebeliğim onlar diyorum adet günüm gelmeden testte belli etmişlerdi kendini bu sefer günüm geçtiği halde çok silik oda yapar yapmaz da çıkmadı ve bu 3.testim diğer ikisinde hiç bişey çıkmadı

cnm bnm aynı bu şekildeydi testim.daha adetime 2 gün vardı.hemen doktorumu arayıp sormuştum.negatif olsa orasının bembeyaz olduunu söylemişti.ve hemen kan testi istedi.ve hamileydimyani muhtemelen var gibi.

Allah bağışlasın canım.Bence hamişlik var gibi ama kan testi yaptır bi de kesin olsun,geç döllenme falan olabilir belki,pek de anlamam bu işlerden ama değer düşük olunca belki fazla silik çıkmıştır.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…