Allah nasip ederse ben de 2013 Ekim annesi olacağım. 6 şubatta kan testinde değerim 1360 çıkmıştı. 13 şubatta bu değer 5380 çıktı. doktorum sat tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık göründüğünü söyledi. iki ihtimal varmış. ya yumurtlama 1 hafta geç olmuş ya da bebek canlılığını yitirmiş.doktora ilk gidişimdi nasıl etkilendiğimi anlatamam size. çok üzüldüm. pazartesi tekrar gideceğim umarım herşey yolundadır. Bu arada bu benim ilk hamileliğim. Herkese mutlu pazarlar diliyorum.
canım vajinal ultrasyonda görülür ama ben alttan muayene olmak istemiyorum karnımdan ne zaman görünür...
kızlar bu arada ben ev işlerini eşime devrettim bana birşey yaptırmıyor hamileliğin en çok bu tarafını seviyorum galiba
dün akşam bulaşıklarını halletti mutfağı toparladı gelirkende meyve getirmiş belim ağrıyo diyo
Allah nasip ederse ben de 2013 Ekim annesi olacağım. 6 şubatta kan testinde değerim 1360 çıkmıştı. 13 şubatta bu değer 5380 çıktı. doktorum sat tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık göründüğünü söyledi. iki ihtimal varmış. ya yumurtlama 1 hafta geç olmuş ya da bebek canlılığını yitirmiş.doktora ilk gidişimdi nasıl etkilendiğimi anlatamam size. çok üzüldüm. pazartesi tekrar gideceğim umarım herşey yolundadır. Bu arada bu benim ilk hamileliğim. Herkese mutlu pazarlar diliyorum.
bana bebek geliştiği için demişti ilk başlarda ama sonra kesildi 3 gündür çıktı böyle pazartesi kontrolüm doktorum beta hgc yi de 1 kere yaptırdı fazlası telaş boşuna diye offf inşallah düşük tehtidi olmaz çok korkuyorum her tuvalete koştur koştur bişe gelecek diye uzun yola gitmiştim aceba ondan mı oldu bilmiyorum :-(
slm annecıkler napıyonuz nasılsınız bakalım bayadır gorusemıyoruz bebişlerınız nasıl bakalım
slm ben iyiyim şükür düşükleri okuyunca üzüldüm birde korktum 3 ayı allahın izni ile doldursak
doldururuz ınş ya cuma gunu dktr gıttım ve saglıklı normal dedı bakalım hayırlısı tahlıl sonuclarını yarın alcam gercı
mrblar kizlar nasilsiniz benim canim sıkkın biraz bu dusuk olaylarina cok uzuldum ruyalarima kadar girdi diyebilirim ve stres bizi ve bebekleri cok etkiliyo bunu da biliyorum ve bi karar aldim bundan sonra hicbiseyi kafama takip internetten saatlerce arastirma yapmicam hersey olacagina varir dusunuyorum da hicbisey bilmemek en guzeli dun arkadasimla konustum 4aylik hamile konusuyoruz boyle dis gebelikten bos gebelikten filan hicbisey bilmiyo bu konularda ve bilmedigi icinde hic stres yapmiyo sukurler olsun ki su ana kadar da hic bi sorun olmamis gebeliginde bide eskileri dusunun o kadar tarlada calismislar evde calismislar kacar tane cocuklari oldugu halde yine hamile kalmislar hem cocuklar hem ev hem is bir de gebelik.. onlari dusunun cogunun gebeligi saglikli bir sekilde sonuclanmis evet birseyler hakkinda bilgi sahibi olmak guzel bisey ama bir sarkida gecen su soz gibi;''ne kadar cok bilirsen, o kadar bela başa.'' bazi durumlarda bu soz gercekten cok dogru ve ozellikle su an bizde oldugu gibi surekli birbirimizle karsilastirmalar yapiyoruz, onun kesesi bu kadar benim kesem daha kucuk , benim degerim daha az, acaba benim ki geriliyo mu sagliksiz mi, niye benimki karindan gozukmedi vs vs derken resmen yipraniyoruz ve bebeklerimizde etkileniyo, ben bu olaya bi son veriyorum ve kendimi hayatin akisini birakiyorum tabi sizleri de davet ediyorum, Allahin izniyle hepimizin bebekleri saglikla buyuyup gelisecekler eger bi pürüz cikarsa ve kaybedersek nasil vern Allah diyosak ayni sekilde alan da Allah, eger yasiyorsak ve eger nefes aliyorsak her zaman bir umut var demektir, sizleri seviyorum ve dusuncelerimi sizlerle paylasmak istedim uzun yazdim devrik cumlelerim var kusuruma bakmayin
ah o göğüsler evde tutarak yürüyorum resmen facia gibi:)
Herkese güzel hamilelik geçirmesini diliyorum.benim yolculugum burda sona erdi arkadaslar.dun kanamam başlamıştı doktor hemen gel dedi gittik Sivas'a kesenin gelişimi Durmuş dun aksam düşük başladı.bugun eve geldik.istanbuldan annemde yanıma geldi Sivas'a hastaneye.persembe ya da cuma kontrole çağırdı doktor.bide bazı testler yapılıp araştırılacak.
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim inşaAllah hayırlı güzel hamilelikler yaşatır tekrardan.Benimde dün çok kanamam oldu doktora gittim ama henüz kese gözükmediği için bir yorum yapamadı doktor.Salı günü tekrar gideceğim ama resmen adet oluyormuşum gibi kan geliyor.Rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin inşaAllah.
Canım ağrın çok oldu mu?Ve kanaman hala devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?