2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sadece dua et canım şimdi, pazartesi alacağın sonuca bak. kendini üzme şimdiden. hayırlısı olsun, güzel haberler alırsın inş.

kızlar bu arada ben ev işlerini eşime devrettim bana birşey yaptırmıyor hamileliğin en çok bu tarafını seviyorum galiba
dün akşam bulaşıklarını halletti mutfağı toparladı gelirkende meyve getirmiş belim ağrıyo diyo

günaydın arkadaşlar
iyi pazarlar olsun..

inatçı ve bushra allah hayırlısını versin.. herşey daha güzel olsun deyim..

canım vajinal ultrasyonda görülür ama ben alttan muayene olmak istemiyorum karnımdan ne zaman görünür...

vajinlden baktırdıktn 2 gün sonra abdominal gördüm :) değerimi yenilemiştim hem benimkide 3 e katlamstı yani 3500 flndı karından gördü doktorum git bence bugün katlamstır ikiye eminim .

bende hamilelgimi ögrenmedn bi kaç gün önce ev taşıdım ama yerleşememiştim kasık agrımdan hamile oldğmu ögrendim saolsun eşim herşeyimi yrleştirdi sildi süpürdü kapıları boyadı banyoyu falan cifledi canm ya saolsun tek altında etegi başnda yazması ekksikti

canm benim sata göre 9 haftalık ultarsona göre 6 hafta 5gnlük geç döllenmeden oluyo genelde ama sonradan bebek haftasını yakalıyomuş merak etme aklına kötü şeyler getirme :) doktorlar en kötüsünü dşünür hep ..ama bnm doktorum istisna cıktı cok pozitifti ve perş günü kalp atısını dinlemeye gidicem :)

ya ben de uzun yola gitmiştim tam 13 saat yol o mu etkilediki acaba yolda da rahatsızlık hissetmiştim bilsem gitmezdim

Cnm merak etme buyuk bi ihtimal gec dollenmedir kotu seyler getirme aklina

İnatçıkeci ve büşra sakın uzulmeyin safece 1-2 ay geriden geleceksiniz o kadar hemen yenileri olacak Allah'ın izniyle.

Herkese iyi pazarlar...

mrblar kizlar nasilsiniz benim canim sıkkın biraz bu dusuk olaylarina cok uzuldum ruyalarima kadar girdi diyebilirim ve stres bizi ve bebekleri cok etkiliyo bunu da biliyorum ve bi karar aldim bundan sonra hicbiseyi kafama takip internetten saatlerce arastirma yapmicam hersey olacagina varir dusunuyorum da hicbisey bilmemek en guzeli dun arkadasimla konustum 4aylik hamile konusuyoruz boyle dis gebelikten bos gebelikten filan hicbisey bilmiyo bu konularda ve bilmedigi icinde hic stres yapmiyo sukurler olsun ki su ana kadar da hic bi sorun olmamis gebeliginde bide eskileri dusunun o kadar tarlada calismislar evde calismislar kacar tane cocuklari oldugu halde yine hamile kalmislar hem cocuklar hem ev hem is bir de gebelik.. onlari dusunun cogunun gebeligi saglikli bir sekilde sonuclanmis evet birseyler hakkinda bilgi sahibi olmak guzel bisey ama bir sarkida gecen su soz gibi;''ne kadar cok bilirsen, o kadar bela başa.'' bazi durumlarda bu soz gercekten cok dogru ve ozellikle su an bizde oldugu gibi surekli birbirimizle karsilastirmalar yapiyoruz, onun kesesi bu kadar benim kesem daha kucuk , benim degerim daha az, acaba benim ki geriliyo mu sagliksiz mi, niye benimki karindan gozukmedi vs vs derken resmen yipraniyoruz ve bebeklerimizde etkileniyo, ben bu olaya bi son veriyorum ve kendimi hayatin akisini birakiyorum tabi sizleri de davet ediyorum, Allahin izniyle hepimizin bebekleri saglikla buyuyup gelisecekler eger bi pürüz cikarsa ve kaybedersek nasil vern Allah diyosak ayni sekilde alan da Allah, eger yasiyorsak ve eger nefes aliyorsak her zaman bir umut var demektir, sizleri seviyorum ve dusuncelerimi sizlerle paylasmak istedim uzun yazdim devrik cumlelerim var kusuruma bakmayin

canım, bence de konu hakkında bilmek daha iyi geliyor bana. bilmediğim şey beni tereddütte bırakıyor nedense. onun dışında katılıyorum sana.

bilsek de bilmesek de, dediğin gibi herşey oluruna geliyor sonuçta. korku ve endişeler sadece zarar verir, hiçbir yararı yok...
bir kayıp da yaşadığım için, boşa endişelerin hepsini kenara bıraktım.
her anne ve bebek kendi kaderini yaşıyor, başkasının ne yaşadığı bizim için bir ölçüt olmamalı.

cnm bnm ya yüce Rabbim hayırlı bi zamanda tekrar nsaip eyleyecektir sen bu imtihana sabırla dayan ve duanı eksik etme hiç inş en güzel vakitee sağlıkla kucaklarsın miniğini

canım sanada geçmiş olsun kanaman durmuştur inş ve gelişimi güzel bi eşkilde devam eder kesende görünür inş herşeyin hayırlısı mevlam neyler neylerse güzel eyler

herkese mutlu pazarlarrr

benim bugun de bulantım yok umarım böyle devam ederim. bi an önce salı günü gelsin . içimdeki canavarı görmek istiyorum artık, beni sabahları uyutmuyor geceleri yatırmıyor:)
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya. hiç tıka basa doydum diyemiyorum. herşeyi aynı anda yemek istiyorum. kahvaltıyı iki kez yapıyorum düşünün. sabah erkenden kaldırıyor beni açlığım 7-8 gibi
bişiler atıştırıyorum.sonra tekrar uyuyorum. kalktığımda gec kahvaltı yapıyorum tekrar:) benim gibi olan anne adayları var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…