2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inşallah cnm.3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.bebeğim olucak.ama ilk gibi heyecanlıyım.

Allah bağışlasın canım,inşallah ikinciyi de kucağına alırsın.Ben daha tatmadım o duyguyu ama inşallah 9 ayın sonunda tadıcaz

aslında biliyomusun bu bebiş bana acayip bir terapi oldu. 3 ay önce işten ayrıldım, evdeyim.artık hergün canım sıkılıyor iş bulmam lazım diye sayıklarak depresyon sinyalleri veriyodum. hiç mutlu değildim psikolojik olarak. ama şimdi bu hamişlik mutluluk hormonlarımı arttırdı galiba:) maşallahımız var. birde bebişimin sağlıklı olduğunu duysam doktor ablasından , tamamdır.
bende rahatım suan . aman aman midem bulanmıyor.agrım sızım yok. göğüsler biraz zorluyor sadece o da olsun o kadar.

canım maalesef hamilelik heyecanı testin pozitif olduğunu görmekle bitmiyo işte sırayla kalp atışları testler doğum du gece uyanmalarıydı gazdı uyazıp gidiyo ve bizi günlük olaylardan tamamen uzaklaştırıp tamamen hamilelik ve bebekle soyutlandırıyo inşallah bütün herkesin sorunsuz geçer bu günleri sağlıklı bir şekilde yavrularını kucaklarına alırlar

nehirinannesi , haklısın galiba telaş hiç bitmiyor dimi? benim ilk tecrübem olduğu için daha merakla bekliyorum. beni nelerin beklediğini bilmemem de bu merakı zaman zaman endişeye , bazen telaşa bazen de sabırsızlığa itiyor. rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,acılarını göstermesin..

canım çok geçmiş olsun sivasta hangi doktora gidiyorsun, bende sivastayım

olursa bu benim 2.bebeğim olucak ama 4.hamieliğim 2 kaybım var çünkü ama sana şunu söylim çok merak edip okudum çok araştırdım kızıma hamileyken çoğu şeyden habersizdim çok rahat bir hamilelik yaşadım hiç sancı bile çekmedim 41.haftada kızımı doğurdum mecburen sez. oda yani.Aslında benim söylemek istediğim burdaki tüm yeni hamişlere tecrübeliler biliyordur çünkü çok kafaya takıp çok şey bilince insan daha bir kendini dinliyor acaba göğüslerim hassasmı herkesin midesi bulanıyo benim neden bulanmıyo sonraki haftalarda onun ki işte şukadar milim benimki acaba gerimi daha bir sürü şey.Ben gece yarılarına kadar oku oku deliriyordum resmen ama Allah kaderimize ne yazdıysa onu yaşıyoruz onun için olumsuz hiçbir şeye takılmadan sadece hamileliğinizin tadına varın ve kimseyle kendinizi kıyaslamayın inanın daha rahat olursunuz en azından ben öyle yapıcam bu sefer inşallah vardır tabi oda ayrı bir sorun

insallah bebişin seninledir, rahat olmak lazım stres olumsuz etkiliyor. kan pıhtılaşması var demişsin ilaç kullanıyormusun pıhtılaşma için

insallah bebişin seninledir, rahat olmak lazım stres olumsuz etkiliyor. kan pıhtılaşması var demişsin ilaç kullanıyormusun pıhtılaşma için

şu an sadece coraspin ve folik asit demir karışımı bi hap kullanıyorum bunlarıda korunmayı bıraktıktan sonra almaya başladım yani 1 aydır daha dr um hamile kalınca iğne tedavisine başlarız demişti bakalım ne olucak

bende pıhtılaşma için iğne + ecopirin kullanıyorum kesenin görünmesini beklemeden doktora git iğneye başlatır. iğne kullanmadan bebek gelişemiyor ihmal etme bence

bende pıhtılaşma için iğne + ecopirin kullanıyorum kesenin görünmesini beklemeden doktora git iğneye başlatır. iğne kullanmadan bebek gelişemiyor ihmal etme bence

ölemi diyosun cnm benim mthfr 677 homozigot sendeki sorun nedir banada hamile kaldıktan sonra başlarız demişti dr. bugün yaptığım 3. test çok çok silik çıktı resminide koydum hatta geçen hafta 2 kere yaptım onlarda hiçbişey yok bende p.tesi tekrar test yapmayı ondan sonra salı günü gibi dr. gitmeyi düşünüyorum

Kızlar 1 gün daha geçti ÇOK ŞÜKÜR :)

Bu arada ultrason resimlerine bakarken üzerinde 6+0 yazdığını gördüm tıpkı doktorumun dediği gibi yani kısmetse 10 EKİM :)
1 hafta geriden geliyoruz belkim yetişiriz size :)
İyi uykular :)

Allah nasip ederse ben de 2013 Ekim annesi olacağım. 6 şubatta kan testinde değerim 1360 çıkmıştı. 13 şubatta bu değer 5380 çıktı. doktorum sat tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık göründüğünü söyledi. iki ihtimal varmış. ya yumurtlama 1 hafta geç olmuş ya da bebek canlılığını yitirmiş.doktora ilk gidişimdi nasıl etkilendiğimi anlatamam size. çok üzüldüm. pazartesi tekrar gideceğim umarım herşey yolundadır. Bu arada bu benim ilk hamileliğim. Herkese mutlu pazarlar diliyorum.

Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin inşşş herşey yolundadırr

herkese günaydın güzel Anne adaylarıı hepinize iyi pazarlar diliyorum
nasıl gidiyo durumlarnız bulantılarınız varmıı benim var

herkese günaydın güzel Anne adaylarıı hepinize iyi pazarlar diliyorum
nasıl gidiyo durumlarnız bulantılarınız varmıı benim var

günaydın canım
eşimle kızımı bırakıp işe geldim pazar pazar,bebişimlede iyiyiz şükür bulantı dahil hiçbişey yok bende, senin nasıl canım kötümü geçiyor

çok üzüldüm canım kendini fazla üzmemeye çalış hayırlısı buymuş demekki inşallah tekrar hamile kalır sağsalim kucağına alırsın.

ah o göğüsler evde tutarak yürüyorum resmen facia gibi:)

kızlar eşim çok üzerime düşüyordu şunu yapma bunu yapma ağır kaldırma vs. diye bende nette Kağan Kocatepe'nin yazısını gördüm eşimede gösterdim sizin içinde buraya kopyalıyorum

DÜŞÜKLER

İlk haftalarda ortaya çıkan düşüklerin önemli bir kısmı durum sizin için ne kadar yıpratıcı olsa da bir amaca hizmet eder: insan neslinin sağlıklı kalması.

Doğa, anneden ve babadan gelen kromozomların (ve bunların yapıtaşları olan genlerin) yeni canlıda hatalı olduğunu saptadığında o gebeliği iptal eder ve çifte yeni bir şans vererek sağlıklı bir gebeliğin önünü açar. Sonraki deneme çoğu durumda başarıyla sonuçlanır. Nitekim yapılan çalışmalar erken gebelik haftalarındaki düşüklerin büyük kısmında nedenin anne ve baba adayının kromozomları sağlam olsa dahi, yeni başlamış gebelikte kromozom bozukluğu olduğunu göstermiştir.

Düşük yapan kadın ilk önce suçu kendinde arar ve "ağır kaldırdığı için", "eşiyle beraber olduğu için", "çok uzun süre ayakta kaldığı için", üstteki raftan birşey aldığı için" ve buna benzer yüzlerce nedenle düşük yaptığını düşünebilir. Bu sayılanlar gelişmekte olan bir canlının kaybedilmesi için çok "basit" nedenlerdir ve söz konusu olmaları olağan değildir. Nitekim biz doktorların eğitim gördüğü bilim kitaplarının hiç birinde düşük nedeni olarak bunlar yer almamaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…