inşallah cnm.3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.bebeğim olucak.ama ilk gibi heyecanlıyım.
öle tatlım 19 ekım doğumlu oğlum var cok guzel sındıre sındıre mutlu huzurlu gebelık gecırdım
maşalla cok huzurlu bıbebek dunyaya getırdım sakın huzurlu mutlu bı bebek bu 9 ayı mutlu gecırın cnm benden tavsıye
aslında biliyomusun bu bebiş bana acayip bir terapi oldu. 3 ay önce işten ayrıldım, evdeyim.artık hergün canım sıkılıyor iş bulmam lazım diye sayıklarak depresyon sinyalleri veriyodum. hiç mutlu değildim psikolojik olarak. ama şimdi bu hamişlik mutluluk hormonlarımı arttırdı galiba:) maşallahımız var. birde bebişimin sağlıklı olduğunu duysam doktor ablasından , tamamdır.
bende rahatım suan . aman aman midem bulanmıyor.agrım sızım yok. göğüsler biraz zorluyor sadece o da olsun o kadar.
öle tatlım 19 ekım doğumlu oğlum var cok guzel sındıre sındıre mutlu huzurlu gebelık gecırdım
maşalla cok huzurlu bıbebek dunyaya getırdım sakın huzurlu mutlu bı bebek bu 9 ayı mutlu gecırın cnm benden tavsıye
canım maalesef hamilelik heyecanı testin pozitif olduğunu görmekle bitmiyo işte sırayla kalp atışları testler doğum du gece uyanmalarıydı gazdı uyazıp gidiyo ve bizi günlük olaylardan tamamen uzaklaştırıp tamamen hamilelik ve bebekle soyutlandırıyo inşallah bütün herkesin sorunsuz geçer bu günleri sağlıklı bir şekilde yavrularını kucaklarına alırlar
Canim basta ağrım yoktu aksam cok ağrım oldu ve adet gibi kanama arttı hatta ciğer haraçları gibi dokular düşürdüm.ben kese düşmüştür kürtaja gerek kalmaz diye düşündüm.bugun doktor tekrar baktı karnımdan.dun 7.4 mm olan kese bugun 5.1 mm çıktı sanırım parçalanacak biticek.bir hafta kanaman sürer dedi Perşembe yasa cuma gel i kontrol edelim dedi.bu arada beta hcg de 1745 kere düşmüş sifirlanmasini beklicekler.
nehirinannesi , haklısın galiba telaş hiç bitmiyor dimi? benim ilk tecrübem olduğu için daha merakla bekliyorum. beni nelerin beklediğini bilmemem de bu merakı zaman zaman endişeye , bazen telaşa bazen de sabırsızlığa itiyor. rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,acılarını göstermesin..
olursa bu benim 2.bebeğim olucak ama 4.hamieliğim 2 kaybım var çünkü ama sana şunu söylim çok merak edip okudum çok araştırdım kızıma hamileyken çoğu şeyden habersizdim çok rahat bir hamilelik yaşadım hiç sancı bile çekmedim 41.haftada kızımı doğurdum mecburen sez. oda yani.Aslında benim söylemek istediğim burdaki tüm yeni hamişlere tecrübeliler biliyordur çünkü çok kafaya takıp çok şey bilince insan daha bir kendini dinliyor acaba göğüslerim hassasmı herkesin midesi bulanıyo benim neden bulanmıyo sonraki haftalarda onun ki işte şukadar milim benimki acaba gerimi daha bir sürü şey.Ben gece yarılarına kadar oku oku deliriyordum resmen ama Allah kaderimize ne yazdıysa onu yaşıyoruz onun için olumsuz hiçbir şeye takılmadan sadece hamileliğinizin tadına varın ve kimseyle kendinizi kıyaslamayın inanın daha rahat olursunuz en azından ben öyle yapıcam bu sefer inşallah vardır tabi oda ayrı bir sorun
insallah bebişin seninledir, rahat olmak lazım stres olumsuz etkiliyor. kan pıhtılaşması var demişsin ilaç kullanıyormusun pıhtılaşma için
bende pıhtılaşma için iğne + ecopirin kullanıyorum kesenin görünmesini beklemeden doktora git iğneye başlatır. iğne kullanmadan bebek gelişemiyor ihmal etme bence
Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin inşşş herşey yolundadırrAllah nasip ederse ben de 2013 Ekim annesi olacağım. 6 şubatta kan testinde değerim 1360 çıkmıştı. 13 şubatta bu değer 5380 çıktı. doktorum sat tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık göründüğünü söyledi. iki ihtimal varmış. ya yumurtlama 1 hafta geç olmuş ya da bebek canlılığını yitirmiş.doktora ilk gidişimdi nasıl etkilendiğimi anlatamam size. çok üzüldüm. pazartesi tekrar gideceğim umarım herşey yolundadır. Bu arada bu benim ilk hamileliğim. Herkese mutlu pazarlar diliyorum.
herkese günaydın güzel Anne adaylarıı hepinize iyi pazarlar diliyorum
nasıl gidiyo durumlarnız bulantılarınız varmıı benim var
Canim basta ağrım yoktu aksam cok ağrım oldu ve adet gibi kanama arttı hatta ciğer haraçları gibi dokular düşürdüm.ben kese düşmüştür kürtaja gerek kalmaz diye düşündüm.bugun doktor tekrar baktı karnımdan.dun 7.4 mm olan kese bugun 5.1 mm çıktı sanırım parçalanacak biticek.bir hafta kanaman sürer dedi Perşembe yasa cuma gel i kontrol edelim dedi.bu arada beta hcg de 1745 kere düşmüş sifirlanmasini beklicekler.
aslında biliyomusun bu bebiş bana acayip bir terapi oldu. 3 ay önce işten ayrıldım, evdeyim.artık hergün canım sıkılıyor iş bulmam lazım diye sayıklarak depresyon sinyalleri veriyodum. hiç mutlu değildim psikolojik olarak. ama şimdi bu hamişlik mutluluk hormonlarımı arttırdı galiba:) maşallahımız var. birde bebişimin sağlıklı olduğunu duysam doktor ablasından , tamamdır.
bende rahatım suan . aman aman midem bulanmıyor.agrım sızım yok. göğüsler biraz zorluyor sadece o da olsun o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?