2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Hayırlı pazarlar arkadaşlarım ,nasılsınız ... Aynen afyo bn de çarşambayı bekliyorum , ilk kez göreceğim inş ...Sabır diliyorum sana da..bu arada ilk nefes programını izledim siz de baktınız mı?

inşallah geç yumurtlamadır tüm hamilelelir bebeklerini korusun Allah ım başka doktorada git bazı doktorlar gerçekten vurdumduymaz inşallah bişeyi yoktur bebeğinin

ben varimmmm bu sabah 6gibi falan yataktan nasil kalktigimi bilemedim acliktannnn

İnatçıkeci ve büşra sakın uzulmeyin safece 1-2 ay geriden geleceksiniz o kadar hemen yenileri olacak Allah'ın izniyle.

Herkese iyi pazarlar...

Teşekkür ederim canım ama bende düşük yok henüz,çok şükür Rabbime:)Sadece kanamam var.Salı günü kontrole gideceğim,inşaAllah sorunsuz gelirim:)

İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın?
Afyocum bende aynıyım,boğazım hiç boş durmuyor

ya ben de uzun yola gitmiştim tam 13 saat yol o mu etkilediki acaba yolda da rahatsızlık hissetmiştim bilsem gitmezdim

bende doktorum gitme demesine rağmen gittim bişe olmaz diye eşimede git bişe olmaz diyo dedim oda tamam ozaman deyip izin verdi :-( yolda kasıklarım çok ağrıdı ama gelince çıktı acısı malesef

İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın?
Afyocum bende aynıyım,boğazım hiç boş durmuyor

Maaşallah maaşşallah yiyin gariiiiiiii:=) iyi bn de ... ya ben ilkinde 62 kiloyla gebe kalmıştım ve 80 olmuştum son anda ...Canımın her istediğini yemiştim...Bebişim de 4.130 dğmuştu..Şuan 57 kiloyum...Eğer ki kilo sorununuz yoksa yiyin ...

ne güzel işte yaaa ye faydalı herşeyi bebişin alsın senden. bende hiç yiyemiyorum diye şikayet ediyorum

Ah canım kilo sorunum var maalesef Bol bol meyve yiyorum acıktıkça kilo almamak için.Evlendiğim zaman hemen bebek düşünmeye başladık.Nolur nolmaz diye ben sigarayı bıraktım ve baya kilo aldım maalesef Sağlıklı olalımda kiloyu pek dert etmiyorum.

ne güzel kızlar ya canınız istiyo bnm canım hiç bişi yemek istemiyo ama yemek programlarını izleyemiyorum ozaman canım çekiyo :)enteresan bi haldeyim yani hele kahvaltı bana işkence ama bi lokmada olsa yemek zorundayımoğlumda yine 47 kilo ile başlamıştım 63 ile doğuma gitmiştim ama ilk aylarda 3 kilo vermiştim ya çok kötüydü gerçi sonradan iştahım iannılmaz açılmıştıda:)bunda inş kilo vermeden atlatırım bu iştahsız dönemi sonrada bol bol alırım inş nasılsa zayıf başladım:):)

ne güzel işte yaaa ye faydalı herşeyi bebişin alsın senden. bende hiç yiyemiyorum diye şikayet ediyorum

Annem her hamileliğinde iştahsızlaşırmış.Bana çekersen çok zayıflarsın demişti ama ben anneme çekmemişim maşaAllahımız var
İnşaAllah seninde iştahın birazda olsa açılır.

büşracım en öenmlisi sağlık cnm sen yemene bak doğumdan sonra nasılsa bellli kısmı gidiyo kalanlarıda bebişin peşinde koşturarak versisin inş öenmli olan tabi sağlıklı beslenmek ne güzel bol bol meyve tüket bebişte güzelleşsin :)

Haklısn canım , en doğrusu yapmısın ...Bebiş beslensin de sorun yok ....:))))

yaa aynı sorun bendede var yiyemiyorum :-( şimdiden 1 kilo verdim eşim evde olunca zorlada olsa süt felan getiriyor ama o evde yokken akşama kadar bişe yemesem acıkmıyorum hiç

Selamlar meleklerin güzel anneleri bugün nasılsınız bakalım ?

Benim bulantılarım hala devam ediyor ama kusma yok henüz inşallah olmazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…