herkese mutlu pazarlarrr
benim bugun de bulantım yokumarım böyle devam ederim. bi an önce salı günü gelsin . içimdeki canavarı görmek istiyorum artık, beni sabahları uyutmuyor geceleri yatırmıyor:)
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya. hiç tıka basa doydum diyemiyorum. herşeyi aynı anda yemek istiyorum. kahvaltıyı iki kez yapıyorum düşünün. sabah erkenden kaldırıyor beni açlığım 7-8 gibi
bişiler atıştırıyorum.sonra tekrar uyuyorum. kalktığımda gec kahvaltı yapıyorum tekrar:) benim gibi olan anne adayları var mı ???
Allah nasip ederse ben de 2013 Ekim annesi olacağım. 6 şubatta kan testinde değerim 1360 çıkmıştı. 13 şubatta bu değer 5380 çıktı. doktorum sat tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık göründüğünü söyledi. iki ihtimal varmış. ya yumurtlama 1 hafta geç olmuş ya da bebek canlılığını yitirmiş.doktora ilk gidişimdi nasıl etkilendiğimi anlatamam size. çok üzüldüm. pazartesi tekrar gideceğim umarım herşey yolundadır. Bu arada bu benim ilk hamileliğim. Herkese mutlu pazarlar diliyorum.
herkese mutlu pazarlarrr
benim bugun de bulantım yokumarım böyle devam ederim. bi an önce salı günü gelsin . içimdeki canavarı görmek istiyorum artık, beni sabahları uyutmuyor geceleri yatırmıyor:)
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya. hiç tıka basa doydum diyemiyorum. herşeyi aynı anda yemek istiyorum. kahvaltıyı iki kez yapıyorum düşünün. sabah erkenden kaldırıyor beni açlığım 7-8 gibi
bişiler atıştırıyorum.sonra tekrar uyuyorum. kalktığımda gec kahvaltı yapıyorum tekrar:) benim gibi olan anne adayları var mı ???
İnatçıkeci ve büşra sakın uzulmeyin safece 1-2 ay geriden geleceksiniz o kadar hemen yenileri olacak Allah'ın izniyle.
Herkese iyi pazarlar...
Hayırlı pazarlar arkadaşlarım ,nasılsınız ... Aynen afyo bn de çarşambayı bekliyorum , ilk kez göreceğim inş ...Sabır diliyorum sana da..bu arada ilk nefes programını izledim siz de baktınız mı?
angelik napıyorsun canımm
ya ben de uzun yola gitmiştim tam 13 saat yol o mu etkilediki acaba yolda da rahatsızlık hissetmiştim bilsem gitmezdim
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın?
Afyocum bende aynıyım,boğazım hiç boş durmuyor
herkese mutlu pazarlarrr
iyiyim tatlım teşekkür ederim evdeyim dinleniyorum...tv izliyorum...Pamuk prensim babasıyla saç traşı olmaya gitti ... Şükür devam sen nasılsın ?[/Q
çok iyi dinlen ohhh ne güzel inşallah bu miniğininde görürsün babasıyla traşa gittiginicanım bende napayım iyiyim allah a şükür evde yalnız yalnız oturuyorum eşim çalışıyor
Maaşallah maaşşallah yiyin gariiiiiiii:=) iyi bn de ... ya ben ilkinde 62 kiloyla gebe kalmıştım ve 80 olmuştum son anda ...Canımın her istediğini yemiştim...Bebişim de 4.130 dğmuştu..Şuan 57 kiloyum...Eğer ki kilo sorununuz yoksa yiyin ...
Maaşallah maaşşallah yiyin gariiiiiiii:=) iyi bn de ... ya ben ilkinde 62 kiloyla gebe kalmıştım ve 80 olmuştum son anda ...Canımın her istediğini yemiştim...Bebişim de 4.130 dğmuştu..Şuan 57 kiloyum...Eğer ki kilo sorununuz yoksa yiyin ...
Ahh canım benim..Benim eşimde geceden geldi ,istirahatli ... Bazen diyorum ki bizim kızlarla otursak beraber , pastalar yesek ,alışveriş yapsak , Akşama gelir eşin sıkma canını kıyamam ....Ben seni gönül gözümle görüyorum sanki ... Tanıyorum sanki ...:))iyiyim tatlım teşekkür ederim evdeyim dinleniyorum...tv izliyorum...Pamuk prensim babasıyla saç traşı olmaya gitti ... Şükür devam sen nasılsın ?[/Q
çok iyi dinlen ohhh ne güzel inşallah bu miniğininde görürsün babasıyla traşa gittiginicanım bende napayım iyiyim allah a şükür evde yalnız yalnız oturuyorum eşim çalışıyor
ne güzel işte yaaa ye faydalı herşeyi bebişin alsın senden. bende hiç yiyemiyorum diye şikayet ediyorum
Ah canım kilo sorunum var maalesefBol bol meyve yiyorum acıktıkça kilo almamak için.Evlendiğim zaman hemen bebek düşünmeye başladık.Nolur nolmaz diye ben sigarayı bıraktım ve baya kilo aldım maalesef Sağlıklı olalımda kiloyu pek dert etmiyorum.
Haklısn canım , en doğrusu yapmısın ...Bebiş beslensin de sorun yok ....:))))Ah canım kilo sorunum var maalesefBol bol meyve yiyorum acıktıkça kilo almamak için.Evlendiğim zaman hemen bebek düşünmeye başladık.Nolur nolmaz diye ben sigarayı bıraktım ve baya kilo aldım maalesef Sağlıklı olalımda kiloyu pek dert etmiyorum.
ne güzel kızlar ya canınız istiyo bnm canım hiç bişi yemek istemiyo ama yemek programlarını izleyemiyorum ozaman canım çekiyo :)enteresan bi haldeyim yani hele kahvaltı bana işkence ama bi lokmada olsa yemek zorundayımoğlumda yine 47 kilo ile başlamıştım 63 ile doğuma gitmiştim ama ilk aylarda 3 kilo vermiştim ya çok kötüydü gerçi sonradan iştahım iannılmaz açılmıştıda:)bunda inş kilo vermeden atlatırım bu iştahsız dönemi sonrada bol bol alırım inş nasılsa zayıf başladım:):)
Ahh canım benim..Benim eşimde geceden geldi ,istirahatli ... Bazen diyorum ki bizim kızlarla otursak beraber , pastalar yesek ,alışveriş yapsak , Akşama gelir eşin sıkma canını kıyamam ....Ben seni gönül gözümle görüyorum sanki ... Tanıyorum sanki ...:))
yaaa yazık onlara gecede çalışıyorlar demi benimki gece gelecek 2 gibi artık uyumadan bekleyeceğim... aynen bende yoksa tanışıyor muyuz aceba)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?