Annem her hamileliğinde iştahsızlaşırmış.Bana çekersen çok zayıflarsın demişti ama ben anneme çekmemişim maşaAllahımız var
İnşaAllah seninde iştahın birazda olsa açılır.
selam kızlar ben herşeyden etkilenir oldum 2 gün önce bebişimin çok şükür kalp pıtpıtlarınıda gördüm ama iki gündür rahim bölgemde eğilip kalkarken falan bi batma var aklıma çok takıyorum doktorumu aradım oda bişi yoktur çok gezme bol bol dinlen dedi off bebişimi merak ediyorum ama bişi olsa bi lekelenme falan olur demi öle bişi yok....
yaaa yazık onlara gecede çalışıyorlar demi benimki gece gelecek 2 gibi artık uyumadan bekleyeceğim... aynen bende yoksa tanışıyor muyuz aceba)))))[/QU
ikimiz de polis memuruyuz ben hafta içi , eşim vardiyalı olarak çalışıyor ... :))) Tanışmak mı lazım , göünl gözümle sevmişim...oğlum geldi çok tatlı olmuş :)))
yaa aynı sorun bendede var yiyemiyorum :-( şimdiden 1 kilo verdim eşim evde olunca zorlada olsa süt felan getiriyor ama o evde yokken akşama kadar bişe yemesem acıkmıyorum hiç
yaaa yazık onlara gecede çalışıyorlar demi benimki gece gelecek 2 gibi artık uyumadan bekleyeceğim... aynen bende yoksa tanışıyor muyuz aceba)))))[/QU
ikimiz de polis memuruyuz ben hafta içi , eşim vardiyalı olarak çalışıyor ... :))) Tanışmak mı lazım , göünl gözümle sevmişim...oğlum geldi çok tatlı olmuş :)))
cnm maaşallh oğluna bende o günleri görürm inş henzü hiç saç traşı olmadık bnm paşa keldide:) şimdi gerek aslında ama kesinlikle izin vermez ortalığı birbirine kadar iice uzucak artık:)
selam kızlar ben herşeyden etkilenir oldum 2 gün önce bebişimin çok şükür kalp pıtpıtlarınıda gördüm ama iki gündür rahim bölgemde eğilip kalkarken falan bi batma var aklıma çok takıyorum doktorumu aradım oda bişi yoktur çok gezme bol bol dinlen dedi off bebişimi merak ediyorum ama bişi olsa bi lekelenme falan olur demi öle bişi yok....
Selamlar meleklerin güzel anneleri bugün nasılsınız bakalım ?
Benim bulantılarım hala devam ediyor ama kusma yok henüz inşallah olmazda
slm cnm hoş geldin bende de bulantı var çok şükür kusma derecesinde değil inş olmaz dediğin gibi kuzularda sağlılkla büyüsünnnn
O bendede oluyor canım doktorum gayet normal oldugunu söyledi nede olsa normalde 60 gr falan olan rahmimiz büyümeye başladı bebeğin dogumuna kadar 1 kilo olacak 60 grlık rahim düşün artık :) Böyle batma gibi hissettigimiz şeyler normal..
benim eşimde polis memuruben çalışmıyorum evdeyim 1 yıldır... evet belki tanıştık mı aceba ankara da görev yaptınız mı.. maşallah oğluşunaaa allah sağlıcakla büyütsün canım benim
ölemi diyosun cnm benim mthfr 677 homozigot sendeki sorun nedir banada hamile kaldıktan sonra başlarız demişti dr. bugün yaptığım 3. test çok çok silik çıktı resminide koydum hatta geçen hafta 2 kere yaptım onlarda hiçbişey yok bende p.tesi tekrar test yapmayı ondan sonra salı günü gibi dr. gitmeyi düşünüyorum
Hoşbuldum canım tşk ederim.Aynen ya hiçbirşey yiyemiyorum midem sürekli bulanıyor sadece ekşi şeyleri yiyebiliyorum okadar
inşallah cnm hep aklım bebişimde yarın doktoruma gidicem yine:)))
bak yalnız değiliz bunu bilmek bile rahatlatıyor tatlım üzülme bende dediğim gibi ilk alarda 3 kilo vermiştim oğlumda ama sonra çok güzel beslenebildim hamdolsun zaten bebiş şuan almması gerekenleri alıyo ama kendi gücümüz dirayetimiz için yemeliyiz bende işte aslında bişileri görünce acıkıyorum ama sanki midem karmançorman yiyemiyorumbudurum geçicek inş önceki hamişliğimde not almışım kilomu hangi ayda kaç kilo die :)3.ayda başlamışım almaya sonrada maaşalah her ay 2 3 4 gitmiş:)toplamda 18kilo:)ama ii olmuştum yaaa bukez daha çok alsamda azcık bana kalsa diyorum
hayırlı olsun nee güzelll kalp atımlarını duymuşsun hayırlısıyla büyüsün canım tüm duymayan herkese nasıp olur inşallah lekelenme yoksa korkma rahim genişliyor olabilir doktorunda demiş ne güzel bişe yok diye kalbinide duydun rahatla dinlen yat bebişin salıcaklı olsun
bende öyleyim cnm aslında diyorum ya görünce canım istiyo ama sanki midem iice dolmuşta hiç bişi almıcak halde
hmmmmmmmmmmmmmm demek ekşi istiyo oğluşta bende öyleydim yoksa bi paşamı gelicek annesi bide kızlar insanın ilk hissetiği oluyo sanki Rabbim hissettiryo bebişin cinsiyetini:)
evet cnm rabbim herkese nasip etsin kalp atımlarını duymayı napim hep bebişimi düşünüyorum en küçük bişide bile korkuyorum.
yanlız değilsin canım evet bebek şşuan besleniyor yemediğim içinde ben halsizim çok almayayımda iştahım açılsa yeter ama açılınca kilolarda gelir)) ben şuan 57 kiloyum sen kaç kilosun
Rabbim sağlıklısı versin önceliklede hamile oldugumu ilk öğrendiğimde erkek hissettim olurmu olur :)) Valla ya sürekli ekşi elma yiyorum turşu yiyordum ama korkuyordum bir taraftanda doktoruma sordum abartmamak kaydıyla ye dedi limon falan yiyorum hep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?