2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar ben herşeyden etkilenir oldum 2 gün önce bebişimin çok şükür kalp pıtpıtlarınıda gördüm ama iki gündür rahim bölgemde eğilip kalkarken falan bi batma var aklıma çok takıyorum doktorumu aradım oda bişi yoktur çok gezme bol bol dinlen dedi off bebişimi merak ediyorum ama bişi olsa bi lekelenme falan olur demi öle bişi yok....

Annem her hamileliğinde iştahsızlaşırmış.Bana çekersen çok zayıflarsın demişti ama ben anneme çekmemişim maşaAllahımız var
İnşaAllah seninde iştahın birazda olsa açılır.

inşallah yaa açılsın birazda kendime geleyim ben zayıf olsamda sorun değilde bebek beslensin yeter ama işte mide almayınca olmuyor canım ya

O bendede oluyor canım doktorum gayet normal oldugunu söyledi nede olsa normalde 60 gr falan olan rahmimiz büyümeye başladı bebeğin dogumuna kadar 1 kilo olacak 60 grlık rahim düşün artık :) Böyle batma gibi hissettigimiz şeyler normal..

yaa aynı sorun bendede var yiyemiyorum :-( şimdiden 1 kilo verdim eşim evde olunca zorlada olsa süt felan getiriyor ama o evde yokken akşama kadar bişe yemesem acıkmıyorum hiç

bak yalnız değiliz bunu bilmek bile rahatlatıyor tatlım üzülme bende dediğim gibi ilk alarda 3 kilo vermiştim oğlumda ama sonra çok güzel beslenebildim hamdolsun zaten bebiş şuan almması gerekenleri alıyo ama kendi gücümüz dirayetimiz için yemeliyiz bende işte aslında bişileri görünce acıkıyorum ama sanki midem karmançorman yiyemiyorumbudurum geçicek inş önceki hamişliğimde not almışım kilomu hangi ayda kaç kilo die :)3.ayda başlamışım almaya sonrada maaşalah her ay 2 3 4 gitmiş:)toplamda 18kilo:)ama ii olmuştum yaaa bukez daha çok alsamda azcık bana kalsa diyorum

hayırlı olsun nee güzelll kalp atımlarını duymuşsun hayırlısıyla büyüsün canım tüm duymayan herkese nasıp olur inşallah lekelenme yoksa korkma rahim genişliyor olabilir doktorunda demiş ne güzel bişe yok diye kalbinide duydun rahatla dinlen yat bebişin salıcaklı olsun

Selamlar meleklerin güzel anneleri bugün nasılsınız bakalım ?

Benim bulantılarım hala devam ediyor ama kusma yok henüz inşallah olmazda

slm cnm hoş geldin bende de bulantı var çok şükür kusma derecesinde değil inş olmaz dediğin gibi kuzularda sağlılkla büyüsünnnn

inşallah cnm hep aklım bebişimde yarın doktoruma gidicem yine:)))

canım benim ACE(I/D) Homozigot, B-Fibrinojen, PAI-1, GPIIIa, MTHFR A1298C Heterozigot. yani baya karışık benimkiler. iğne kullanıyorum hayırlısı olur inş.

Hoşbuldum canım tşk ederim.Aynen ya hiçbirşey yiyemiyorum midem sürekli bulanıyor sadece ekşi şeyleri yiyebiliyorum okadar

bende öyleyim cnm aslında diyorum ya görünce canım istiyo ama sanki midem iice dolmuşta hiç bişi almıcak halde
hmmmmmmmmmmmmmm demek ekşi istiyo oğluşta bende öyleydim yoksa bi paşamı gelicek annesi bide kızlar insanın ilk hissetiği oluyo sanki Rabbim hissettiryo bebişin cinsiyetini:)

yanlız değilsin canım evet bebek şşuan besleniyor yemediğim içinde ben halsizim çok almayayımda iştahım açılsa yeter ama açılınca kilolarda gelir )) ben şuan 57 kiloyum sen kaç kilosun

evet cnm rabbim herkese nasip etsin kalp atımlarını duymayı napim hep bebişimi düşünüyorum en küçük bişide bile korkuyorum.

Rabbim sağlıklısı versin önceliklede hamile oldugumu ilk öğrendiğimde erkek hissettim olurmu olur :)) Valla ya sürekli ekşi elma yiyorum turşu yiyordum ama korkuyordum bir taraftanda doktoruma sordum abartmamak kaydıyla ye dedi limon falan yiyorum hep :))

evet cnm rabbim herkese nasip etsin kalp atımlarını duymayı napim hep bebişimi düşünüyorum en küçük bişide bile korkuyorum.

aminn canım evet ilk bebek olunca insanda daha çok panik oluyor benim mesela kahverengi akıntım var sıkıntım o yüzden bence sen artık kalbinide duydun bebeğini üzme bende duysaydım bii :-(

yanlız değilsin canım evet bebek şşuan besleniyor yemediğim içinde ben halsizim çok almayayımda iştahım açılsa yeter ama açılınca kilolarda gelir )) ben şuan 57 kiloyum sen kaç kilosun

ben 47 kiloyum cnm yani çokkk zayıfım almak istiyorumda o yüzden rahatım ama işte midem fırsat vermiyor saolsun

hayırlısı olsun tabikki cnm en başta o gönlünden geçen ne ise o olsun sağlıkla inş

bende şu rize mandalinası varya yeşil yeşil limondanda ekşiondan yerdim :)bide bol muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…