2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aminn canım evet ilk bebek olunca insanda daha çok panik oluyor benim mesela kahverengi akıntım var sıkıntım o yüzden bence sen artık kalbinide duydun bebeğini üzme bende duysaydım bii :-(

cnm bnm inşallah tez zamanda duyarsın lekenmen için doktorun bi ilaç verdimi progestan falan.....hem korkma bazı hamişliklerde lekenmeler oluyo kanaman fazla olmadıkça bişi olmaz diye biliyorum..

ben 47 kiloyum cnm yani çokkk zayıfım almak istiyorumda o yüzden rahatım ama işte midem fırsat vermiyor saolsun

hııımmm senin kilon düşükmüş canım inşallah biran önce iştahın açılır yaaa alısın kiloları pıntık pıntık yağ olsun yediklerin )

Son düzenleme:
ben varimmmm bu sabah 6gibi falan yataktan nasil kalktigimi bilemedim acliktannnn

İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın?
Afyocum bende aynıyım,boğazım hiç boş durmuyor

ya ne güzel ya:) bende kendimde bi anormallik seziyodum. ya midem bulanmadığı için çok fazla yiyorum diodum yada içimde bi canavar var:)
herkes bişi yiyemiyorum diye yazmış okuyunca dedimki bende bi terslik var psikolojik olarak mı yıorum diodum ama elimde değil.istiyo canım:)

cnm bnm inşallah tez zamanda duyarsın lekenmen için doktorun bi ilaç verdimi progestan falan.....hem korkma bazı hamişliklerde lekenmeler oluyo kanaman fazla olmadıkça bişi olmaz diye biliyorum..

inşallah duyarım canım lekelenme ilk başta 1 2 gün olmuştu normal dedi şimdi 4 gündür yeni başladı doktora yarın gitcem bakalım ne diyecem büyük ihtimal progestan verecek aman allah a şükür kanama yok canım

benim ilk hamileliğim bu . nerde durmam gerek bilmiyorum:)) herkes ilk başlarda bu kadar yeme diyo ama yemeyince mutsuz oluyorum aklımdan cıkmıyo
ben 60 kıloyla hamile kaldım en son 2,5 hafta önce tartılmıştım ama suan çıkmıyorum tartılara:) salı gunu doktor zaten bakar

ne güzel işte yaaa ye faydalı herşeyi bebişin alsın senden. bende hiç yiyemiyorum diye şikayet ediyorum

ben şikayet etmıyorum da psikolojik bi durum mu diye sormak istedim benim gibiler de var mı diye

belki gitmişken kalp atımlarınıda görürsün yarın mutlu haberle gelirsin lekenmeli gebeliklr oluyo ne güzel işte kanaman yok ama doktor progestan verir bencede

ekşi yiyince kız olur derler ama bakalım sende ne çıkacak...ben kızımda mandalinayı çok yerdim ekşisinden ama.turşuyuda isteyince kız olur genelde.tatlı çok yersen erkek olurmuş.

ben şikayet etmıyorum da psikolojik bi durum mu diye sormak istedim benim gibiler de var mı diye

galiba normali 3 ayda 2 kilo almakmış doktorum öyle demişti ben bakalım ilk ayda 1 kilo verdim 2 ay napcaz bakalım ohhh ne güzel yee bence bebeğinde beslensin canım

bende ilk hamileliğimde ekşi yiyordum özellikle limonu tuzlayıp yerdim ve kızım oldu seninde kızın olur belki

ben 47 kiloyum cnm yani çokkk zayıfım almak istiyorumda o yüzden rahatım ama işte midem fırsat vermiyor saolsun
sen gene iyiymişsin canım ben 42 kiloyum şöyle bi 20 kilo falan alsamda 5 kilosu bari kalsa

belki gitmişken kalp atımlarınıda görürsün yarın mutlu haberle gelirsin lekenmeli gebeliklr oluyo ne güzel işte kanaman yok ama doktor progestan verir bencede

ayy inşallah duyarım geriden felan gelmiyorsa tabi canım hayırlısı bakalım allah ım tüm hepimizin bebeklerini korusun

galiba normali 3 ayda 2 kilo almakmış doktorum öyle demişti ben bakalım ilk ayda 1 kilo verdim 2 ay napcaz bakalım ohhh ne güzel yee bence bebeğinde beslensin canım

merak ettim ya gidip bi tartılayım ben:) valla canım ye deseler de yıom yeme deselerde sıkıntı yok şimdilik yani :)
salı günü 7 haftalık olucaz bide diorumki 7.haftadan sonra bi geliolarmıs bana bulantılar kusmalar falan.belkide bunlar iyi günlerin diorum kendime

ekşi yiyince kız olur derler ama bakalım sende ne çıkacak...ben kızımda mandalinayı çok yerdim ekşisinden ama.turşuyuda isteyince kız olur genelde.tatlı çok yersen erkek olurmuş.

eskiler derler ya ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı çıkar atlıyı diye )))) ama bence tutmuyor benim bi arkadaşım hamileydi hep ekşi turşu yerdi erkek oldu kız kardeşimde hep ekşi turşu yedi kız oldu bence vucüt ne eksikse onu çeşitli belirtiler vererek bişeyler istetiyor gibime geliyor

tartıl bakalım kaç çıkacan )) aynıyız galiba senle bende salı 7 haftalık olcam bendede bulantı yok bakalım iyiyim inşallah gelmezzzz yaaa benim etrafımdaki tüm hamileler bulantıdan ölecek derecede hamilelik geçirdi ben benim niye yok diye düşünüyordum biraz burdan destek alınca rahatladım

Kizlar midem cok fenaaa bulaniyor kusacak gbiyim ama kusamiyorum bu haftalara kadar pek bulanmiyodu hafifti ama suan cok fenayimm

Kizlar midem cok fenaaa bulaniyor kusacak gbiyim ama kusamiyorum bu haftalara kadar pek bulanmiyodu hafifti ama suan cok fenayimm

canım kaçıncı hafta?

kizlar ya ben hic tatli seyler yemek istemiyorum esim bi suru abur cubur almis icinden sectim tuzlulari filan hamile oldugumu hissettigimden beri tek bi cikolata bile yemedim hele limon lafini duyunca tum yelkenler suya iniyoooo ay boyle tuzlayip tuzlayip yemek istiyorum oyyyy bide baharatli seyler yemek istiyorum ama arada bi cok degil

mahtuana, yartılamadım ya tartının pili bitmiş:) aynen bende buralardan okuyorum midesi bulananlar daha fazlalıkta. konu komsu fln soruyo nasılsın bi şikayetin var mı miden nasıl diye.
diyorum bi sıkıntım yok suan mıdem bulanmıyor öle aşırı.sadece kokulardan çok rahatsız oluyorum.bide geceleri boğazım ağrıyo benim.korkuyorum üşüttüm diye hemen ballı süt içiorum iyi geliyor.
evet senle aynı haftadayız.salı gunu kaçta randevun benimki 13,30 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…