ben varimmmm bu sabah 6gibi falan yataktan nasil kalktigimi bilemedim acliktannnn
aminn canım evet ilk bebek olunca insanda daha çok panik oluyor benim mesela kahverengi akıntım var sıkıntım o yüzden bence sen artık kalbinide duydun bebeğini üzme bende duysaydım bii :-(
ben 47 kiloyum cnmyani çokkk zayıfım almak istiyorumda o yüzden rahatım ama işte midem fırsat vermiyor saolsun
ben varimmmm bu sabah 6gibi falan yataktan nasil kalktigimi bilemedim acliktannnn
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın?
Afyocum bende aynıyım,boğazım hiç boş durmuyor
cnm bnm inşallah tez zamanda duyarsın lekenmen için doktorun bi ilaç verdimi progestan falan.....hem korkma bazı hamişliklerde lekenmeler oluyo kanaman fazla olmadıkça bişi olmaz diye biliyorum..
Maaşallah maaşşallah yiyin gariiiiiiii:=) iyi bn de ... ya ben ilkinde 62 kiloyla gebe kalmıştım ve 80 olmuştum son anda ...Canımın her istediğini yemiştim...Bebişim de 4.130 dğmuştu..Şuan 57 kiloyum...Eğer ki kilo sorununuz yoksa yiyin ...
Maaşallah maaşşallah yiyin gariiiiiiii:=) iyi bn de ... ya ben ilkinde 62 kiloyla gebe kalmıştım ve 80 olmuştum son anda ...Canımın her istediğini yemiştim...Bebişim de 4.130 dğmuştu..Şuan 57 kiloyum...Eğer ki kilo sorununuz yoksa yiyin ...
ne güzel işte yaaa ye faydalı herşeyi bebişin alsın senden. bende hiç yiyemiyorum diye şikayet ediyorum
inşallah duyarım canım lekelenme ilk başta 1 2 gün olmuştu normal dedi şimdi 4 gündür yeni başladı doktora yarın gitcem bakalım ne diyecem büyük ihtimal progestan verecek aman allah a şükür kanama yok canım
Rabbim sağlıklısı versin önceliklede hamile oldugumu ilk öğrendiğimde erkek hissettim olurmu olur :)) Valla ya sürekli ekşi elma yiyorum turşu yiyordum ama korkuyordum bir taraftanda doktoruma sordum abartmamak kaydıyla ye dedi limon falan yiyorum hep :))
ben şikayet etmıyorum da psikolojik bi durum mu diye sormak istedim benim gibiler de var mı diye
bende ilk hamileliğimde ekşi yiyordum özellikle limonu tuzlayıp yerdim ve kızım oldu seninde kızın olur belkiRabbim sağlıklısı versin önceliklede hamile oldugumu ilk öğrendiğimde erkek hissettim olurmu olur :)) Valla ya sürekli ekşi elma yiyorum turşu yiyordum ama korkuyordum bir taraftanda doktoruma sordum abartmamak kaydıyla ye dedi limon falan yiyorum hep :))
sen gene iyiymişsin canım ben 42 kiloyum şöyle bi 20 kilo falan alsamda 5 kilosu bari kalsaben 47 kiloyum cnmyani çokkk zayıfım almak istiyorumda o yüzden rahatım ama işte midem fırsat vermiyor saolsun
belki gitmişken kalp atımlarınıda görürsün yarın mutlu haberle gelirsin lekenmeli gebeliklr oluyo ne güzel işte kanaman yok ama doktor progestan verir bencede
galiba normali 3 ayda 2 kilo almakmış doktorum öyle demişti ben bakalım ilk ayda 1 kilo verdim2 ay napcaz bakalım ohhh ne güzel yee bence bebeğinde beslensin canım
ekşi yiyince kız olur derler ama bakalım sende ne çıkacak...ben kızımda mandalinayı çok yerdim ekşisinden ama.turşuyuda isteyince kız olur genelde.tatlı çok yersen erkek olurmuş.
merak ettim ya gidip bi tartılayım ben:) valla canım ye deseler de yıom yeme deselerdesıkıntı yok şimdilik yani :)
salı günü 7 haftalık olucaz bide diorumki 7.haftadan sonra bi geliolarmıs bana bulantılar kusmalar falan.belkide bunlar iyi günlerin diorum kendime
galiba normali 3 ayda 2 kilo almakmış doktorum öyle demişti ben bakalım ilk ayda 1 kilo verdim2 ay napcaz bakalım ohhh ne güzel yee bence bebeğinde beslensin canım
Kizlar midem cok fenaaa bulaniyor kusacak gbiyim ama kusamiyorum bu haftalara kadar pek bulanmiyodu hafifti ama suan cok fenayimm
tartıl bakalım kaç çıkacan)) aynıyız galiba senle bende salı 7 haftalık olcam bendede bulantı yok bakalım iyiyim inşallah gelmezzzz yaaa benim etrafımdaki tüm hamileler bulantıdan ölecek derecede hamilelik geçirdi ben benim niye yok diye düşünüyordum biraz burdan destek alınca rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?