2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sezinnn nasılsın canım. doktorun p.tesi hastanedeydi ne zaman çıktı izne

aferinnnn uslu uslu otur evinde, herkes diyo ama insan anlamıyo işte, yoksa diyolar yormayın, ağır olun, hamişsiniz, uzanmayın diye ama dinleyen kimmmmm bende o uzanma hareketini çok yapıyom aman nolcak diyom ama bigün bi sancı girdi dedim gördünmü noluomuşşş, sora bulaşık makinasını boşaltıyom üst rafa koncakları koyuyom mutfak tezgahına kociş koyuyo böle vala, dikkat etçezzz

CULLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
naber canımmm
iyiyim kız sen napıon? eve kaçtın kaçalı hiç ilgilenmiyon bizimle, dün işleri devrettim, haftaya son çalışma haftam 17 sinde gidip raporu alcam teslim etçem şirkete, haftayada hergün gelemeyebilirim dedim vala, zorlanıyom artık anacım, bu sıpa korkutuyo beni hareketleriyle bişi olcak burda doğurcam diye tırsıyom evime gidim artık yani bende dün zizagtan aldığım gazla bi hışımda çanta hazırladım, eksiklerimide ya bu akşam yada cumartesi tamamlıcam işallah

kızz daaha çalışıyo musun valla tebrik ediyorum sizi. ben annelerin de baskısına dayanamadım
iş yerinde dogurcaksın çık artık izne dediler
ben de şu eşyaları çantanın içine bi koysam artık bu kadar da tembel olunmazzzz

değil şekerım ben gelıp gıtmıyorum ama kavgamız yok gecenlerde kahvaltıya gıttık yaptık geldık oylee 5. ayımdan sonra ben gelıp gıtmeyı bırakmıştım muhabbetımız yok çokk diyeyım ama kızıma çok şeyler aldıı alıyodaaa orda ınkar edemem benımkı bıraz oğlunu kıskanıyor canım yapacak bişey yokkk

valla doğru düzgün hiçbişi yapmıyorum zaten. iki gün annem bendeydı kışlık bişeyler koyduk dolaba. sonrada sildi süpürdü gitti.balkonu yıkadı. hafta sonuna kadar idare eder hafta sonuda eşim yapar valla. ben de cnm ıstedıkce dınlene dinlene ütü yapıyorum. ütüyüde kocişe yıkmayım demi

çok teşekkür ederim arkadaşım allah. razı olsun inşallah iyileşir bakalım dediğin giib olacağı varmış allah büyük allah herşeyin hayırlsını versin
cnm çok geçmiş olsun sıkma canını inş düzelir. bebeğini düşün annesı onunda senınde morale ihtiyacınız var. biliyorum zor ama

misafirmiiiikız bizim artık misafir ağırlayacak halimizmi kalmış kabul etme kimseyi. benim eşiminde dayısı geldı memlekete ama burayada gelin buyurun demedik yengen rapor aldı evde yatıyo demiş.bakalım gelirlersede bi gün kalıp gitsinler daha fazla ağırlayamam kimseyi.bende hiç enerjı yok cnm bu oğlan vurdukça inletıyo çok kasılıyorum karnım bi sağa bi sola yamuluyor hayırlısı bakalım ne zaman cıkıcak benim minnak

canım benim iyi de olun zaten kızın babanne sevgisini de bilsin.
sen kendi yuvanın düzenine huzuruna bak kapa kulaklarını

bu haftadan itibaren totomu kaldırmaya niyetim yok pek

geçmiş olsun canımmm aman dıkkat et kendıne bende yarın gıdıcm dr benımde ızındeymış dilek hanıma gıdıcem artık yok ben dun elımde tencere yıkayamadım eşime yıkattım artık guç azalıyorr

Allah analı babalı sağlıkı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah diyorum önce, sonra da darısı zamanı gelince başıma diyorum...

sezinnn nasılsın canım. doktorun p.tesi hastanedeydi ne zaman çıktı izne

salı çıkmış canım yaaa dun hastaneyı aradım randevu almak için dün çıktı dedıler bırda ha onumuzdekı ccuma gelecekmiş... oyuzden bu ara ben de totomun uustune oturmalıyım dr yok peki alttan muayenen nasıldı ebe yaptı yazdın nasıl hastanenın ebelerı kıbar mı bari

çalışıyom vala yaa ama iş yapmıyom pek, öle eften püften şeyler işte, bide arabayla geliyom saat 5te, bazen 5,20de basıp gidiyom kız hazırla şu çantanı bak bende şimdi sana kızcam, dün zizag bana kızmıştı bende sana kızayım barim evdesin koy şunları artık içine kapat ağzını oh rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…