kızlar bugün kasıklarımda hep adet olacakmışım gibi bir ağrı var..nedir bu ya yaşayan varmı
kız durun panıkten dogurcam valla haftasonu tamamlıcam bende cantamı zaten yarın ıcın randevu alacaktım dr ızne cıkmış başkasına gıdıcem dr da yok 1 hafta kızım da dursun durdugu yerde daha anasının cantası hazr değilll
geçmiş olsun tatlım..Allah şifa versin..benm dedem de düşmüştü ama iyileşti..
aferinnnnslm kızlar, uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum sizleri. maşallah doğumlar başlamış allah hayırlı eylesin analı babalı büyütsün. benimde c.tesi günü lekelenmelerim oldu. ne zamandır aşağı oturmamıştım hep koşuşturmayla geçmişti birkaç gün ve sanırım vucut bu yorgunluğu kaldıramadı. lekelenmeleri görünce çok korktum vakit geçti dokorumu aramadım hemen acile gittim. nstye bağladılar bebek iyi sancıda yoktu. ebe muayene etmek istedi açıklığa bakmak için muayene olmak istemedim. yarın doktorunla görüş o zman dediler.ertesi gün lekelenmeler devam etti doktorumu aradım izindeymiş hastaneye yönlendirdi baksınlar sana dedi. gittim tekrar nst ye bağladılar yine sancı yok zaten benimde hissettiğim bişey yoktu. ebe muayene edip açıklığa bakmam lazım dedi. bu kez kaçış yok :) içimde şüphe kalmaması için kabul ettim. açıklık yoktu. ultrasyonda bebeğimi görmek istedim. pazar günüydü doktor nöbetçiydi yatış yapılması gerekiyodu muayene için yatış yaptırdık. biraz sonra doktor geldi muayene etti bebeğimi gördüm herşey yolunda dedi ama servikal uzunluğu göremedi idrarım olmadığı için ultrasyonda yarın bakılsın, bu gece kal takip edelim dedi. gece hastanede kaldım sabaha kadar nst ile takip edildi serum takıldı ilaç verildi.. sabah ultrasyona gittim servikal uzunluk 41 cm. rahim ağzı kapalı hiçbir sorun yok dediler. taburcu oldum. 2 gün kullanmam gereken ilaç verdi ohh şimdi iyiyim çok şükür. oturdum hiç bir şey yapmıyom artık uslandım
iyiyim kız sen napıon? eve kaçtın kaçalı hiç ilgilenmiyon bizimle, dün işleri devrettim, haftaya son çalışma haftam 17 sinde gidip raporu alcam teslim etçem şirkete, haftayada hergün gelemeyebilirim dedim vala, zorlanıyom artık anacım, bu sıpa korkutuyo beni hareketleriyle bişi olcak burda doğurcam diye tırsıyomCULLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
naber canımmm
aferinnnnuslu uslu otur evinde, herkes diyo ama insan anlamıyo işte, yoksa diyolar yormayın, ağır olun, hamişsiniz, uzanmayın diye ama dinleyen kimmmmm bende o uzanma hareketini çok yapıyom aman nolcak diyom ama bigün bi sancı girdi dedim gördünmü noluomuşşş, sora bulaşık makinasını boşaltıyom üst rafa koncakları koyuyom mutfak tezgahına kociş koyuyo böle vala, dikkat etçezzz
iyiyim kız sen napıon? eve kaçtın kaçalı hiç ilgilenmiyon bizimle, dün işleri devrettim, haftaya son çalışma haftam 17 sinde gidip raporu alcam teslim etçem şirkete, haftayada hergün gelemeyebilirim dedim vala, zorlanıyom artık anacım, bu sıpa korkutuyo beni hareketleriyle bişi olcak burda doğurcam diye tırsıyomevime gidim artık yani bende dün zizagtan aldığım gazla bi hışımda çanta hazırladım, eksiklerimide ya bu akşam yada cumartesi tamamlıcam işallah
aferinnnnuslu uslu otur evinde, herkes diyo ama insan anlamıyo işte, yoksa diyolar yormayın, ağır olun, hamişsiniz, uzanmayın diye ama dinleyen kimmmmm bende o uzanma hareketini çok yapıyom aman nolcak diyom ama bigün bi sancı girdi dedim gördünmü noluomuşşş, sora bulaşık makinasını boşaltıyom üst rafa koncakları koyuyom mutfak tezgahına kociş koyuyo böle vala, dikkat etçezzz
vallahi cullu insan başına bişey gelmeden anlamıyo illa bişey gelcek başımıza. ben anladımki 30. haftadan sonra relaxx. çok şükür bu haftalara geldik ama bundan sonrası daha telaşlı geçiyomuş bende böle bişey tecrübe ettikten sonra hemencecik bebek çantasını hazırladım. bikaç eksiğim var onlarıda hemen almam lazım.daha odamız bilem gelemedi. amaaaaaaaaaaaaaan bebişler sağlıkla gelsin de eksikler tamamlanır napalım dimi ama
selam kızlaarrrr
geelen bebişlere sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler inş.tabii anne ve babalarıyla
sezincim çok güzel olmuş eline sağlık. babanneyle aranız iyi değildi diye hatırlıyorum ben yanlış mı hatırlıyorum???:44:
serapcımmm canımm nerdesin senHuuuuuuuuu biz geldik teyzelerimiz....
valla doğru düzgün hiçbişi yapmıyorum zaten. iki gün annem bendeydı kışlık bişeyler koyduk dolaba. sonrada sildi süpürdü gitti.balkonu yıkadı. hafta sonuna kadar idare eder hafta sonuda eşim yapar valla. ben de cnm ıstedıkce dınlene dinlene ütü yapıyorum. ütüyüde kocişe yıkmayım demidinlenin kızım ..size o izinleri evde iş yapın die mi veriyolar..
bi arkdaş dedi ki izne çıkınca çok gezmiş bebeğin gelişimi yavaşlamış dr da kızmış otur oturduğun yerde die..
sadece günlük 30-45 dk yürüyüş hee..
cnm çok geçmiş olsun sıkma canını inş düzelir. bebeğini düşün annesı onunda senınde morale ihtiyacınız var. biliyorum zor amaçok teşekkür ederim arkadaşım allah. razı olsuninşallah iyileşir bakalım dediğin giib olacağı varmış allah büyük allah herşeyin hayırlsını versin
misafirmiiiihoşbuldum canımm senin nasıl gidiyo ev haligeçen hafta misafirlerim vardı daha çok çalışıyodum valla bu hafta yalnızım rahatım. evde kocandan başka biri oldu mu oturamıyosun ki. bu hafta son yalnız haftamız zaten sonra kv gelicek kendi annemler gelir sonra da bebişimiz inş.
bende garip bi enerji var bugünlerde, sizde durumlar nasıl hanımlarrr ????
canım benim iyi de olun zaten kızın babanne sevgisini de bilsin.değil şekerım ben gelıp gıtmıyorum ama kavgamız yok gecenlerde kahvaltıya gıttık yaptık geldık oylee 5. ayımdan sonra ben gelıp gıtmeyı bırakmıştım muhabbetımız yok çokk diyeyım ama kızıma çok şeyler aldıı alıyodaaa orda ınkar edemem benımkı bıraz oğlunu kıskanıyor canım yapacak bişey yokkk
Huuuuuuuuu biz geldik teyzelerimiz....
değil şekerım ben gelıp gıtmıyorum ama kavgamız yok gecenlerde kahvaltıya gıttık yaptık geldık oylee 5. ayımdan sonra ben gelıp gıtmeyı bırakmıştım muhabbetımız yok çokk diyeyım ama kızıma çok şeyler aldıı alıyodaaa orda ınkar edemem benımkı bıraz oğlunu kıskanıyor canım yapacak bişey yokkk
bu haftadan itibaren totomu kaldırmaya niyetim yok pekvalla doğru düzgün hiçbişi yapmıyorum zaten. iki gün annem bendeydı kışlık bişeyler koyduk dolaba. sonrada sildi süpürdü gitti.balkonu yıkadı. hafta sonuna kadar idare eder hafta sonuda eşim yapar valla. ben de cnm ıstedıkce dınlene dinlene ütü yapıyorum. ütüyüde kocişe yıkmayım demi
cnm çok geçmiş olsun sıkma canını inş düzelir. bebeğini düşün annesı onunda senınde morale ihtiyacınız var. biliyorum zor ama
misafirmiiiikız bizim artık misafir ağırlayacak halimizmi kalmış kabul etme kimseyi. benim eşiminde dayısı geldı memlekete ama burayada gelin buyurun demedik yengen rapor aldı evde yatıyo demiş.bakalım gelirlersede bi gün kalıp gitsinler daha fazla ağırlayamam kimseyi.bende hiç enerjı yok cnm bu oğlan vurdukça inletıyo çok kasılıyorum karnım bi sağa bi sola yamuluyor hayırlısı bakalım ne zaman cıkıcak benim minnak
slm kızlar, uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum sizleri. maşallah doğumlar başlamış allah hayırlı eylesin analı babalı büyütsün. benimde c.tesi günü lekelenmelerim oldu. ne zamandır aşağı oturmamıştım hep koşuşturmayla geçmişti birkaç gün ve sanırım vucut bu yorgunluğu kaldıramadı. lekelenmeleri görünce çok korktum vakit geçti dokorumu aramadım hemen acile gittim. nstye bağladılar bebek iyi sancıda yoktu. ebe muayene etmek istedi açıklığa bakmak için muayene olmak istemedim. yarın doktorunla görüş o zman dediler.ertesi gün lekelenmeler devam etti doktorumu aradım izindeymiş hastaneye yönlendirdi baksınlar sana dedi. gittim tekrar nst ye bağladılar yine sancı yok zaten benimde hissettiğim bişey yoktu. ebe muayene edip açıklığa bakmam lazım dedi. bu kez kaçış yok :) içimde şüphe kalmaması için kabul ettim. açıklık yoktu. ultrasyonda bebeğimi görmek istedim. pazar günüydü doktor nöbetçiydi yatış yapılması gerekiyodu muayene için yatış yaptırdık. biraz sonra doktor geldi muayene etti bebeğimi gördüm herşey yolunda dedi ama servikal uzunluğu göremedi idrarım olmadığı için ultrasyonda yarın bakılsın, bu gece kal takip edelim dedi. gece hastanede kaldım sabaha kadar nst ile takip edildi serum takıldı ilaç verildi.. sabah ultrasyona gittim servikal uzunluk 41 cm. rahim ağzı kapalı hiçbir sorun yok dediler. taburcu oldum. 2 gün kullanmam gereken ilaç verdi ohh şimdi iyiyim çok şükür. oturdum hiç bir şey yapmıyom artık uslandım
Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
hoşgeldiinizzz örtmenim ve onun yayamaz minnakıııııHuuuuuuuuu biz geldik teyzelerimiz....
nerelerdeyim ki kuzu okul ve ev arasında gidip geliyorum...serapcımmm canımm nerdesin sen
sezinnn nasılsın canım. doktorun p.tesi hastanedeydi ne zaman çıktı izne
Huuuuuuuuu biz geldik teyzelerimiz....
serapcımmm canımm nerdesin sen
çalışıyom vala yaakızz daaha çalışıyo musun valla tebrik ediyorum sizi. ben annelerin de baskısına dayanamadım
iş yerinde dogurcaksın çık artık izne dediler
ben de şu eşyaları çantanın içine bi koysam artık bu kadar da tembel olunmazzzz
evet evet canım 30dan sora ağır takılmak gerek çok önemli, boşver yaa eksikler olur sen merak etme koltuktada yatar o bebiş nolcak sanki hareketmi etçekaferinnnnuslu uslu otur evinde, herkes diyo ama insan anlamıyo işte, yoksa diyolar yormayın, ağır olun, hamişsiniz, uzanmayın diye ama dinleyen kimmmmm bende o uzanma hareketini çok yapıyom aman nolcak diyom ama bigün bi sancı girdi dedim gördünmü noluomuşşş, sora bulaşık makinasını boşaltıyom üst rafa koncakları koyuyom mutfak tezgahına kociş koyuyo böle vala, dikkat etçezzz
vallahi cullu insan başına bişey gelmeden anlamıyo illa bişey gelcek başımıza. ben anladımki 30. haftadan sonra relaxx. çok şükür bu haftalara geldik ama bundan sonrası daha telaşlı geçiyomuş bende böle bişey tecrübe ettikten sonra hemencecik bebek çantasını hazırladım. bikaç eksiğim var onlarıda hemen almam lazım.daha odamız bilem gelemedi. amaaaaaaaaaaaaaan bebişler sağlıkla gelsin de eksikler tamamlanır napalım dimi amadoyurcan yatçak kalcak orda
hoşgeldinizzzzzHuuuuuuuuu biz geldik teyzelerimiz....sefalar getirdinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?