bu haftadan itibaren totomu kaldırmaya niyetim yok pek
habersiz bırakma bizinerelerdeyim ki kuzu okul ve ev arasında gidip geliyorum...
geldim dünürcümmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın görüşmeyelikaçaklar gelmiş
hoşbulduk canım...yaramaz ki ne yaramaz benim paşam...hoşgeldiinizzz örtmenim ve onun yayamaz minnakııııı
demek bi tek ben değil mişimbenimde öyle. az önce bişeyler atıştırdım şimdi totomu kanepeye devırdım leptop kucağımda mutfak toplanacak duruyo amannnn sallaaa
habersiz bırakma bizi
kızz bu halde nasıl araba kullanıyosun iyi kocan izin veriyoçalışıyom vala yaaama iş yapmıyom pek, öle eften püften şeyler işte, bide arabayla geliyom saat 5te, bazen 5,20de basıp gidiyom kız hazırla şu çantanı bak bende şimdi sana kızcam, dün zizag bana kızmıştı bende sana kızayım barim evdesin koy şunları artık içine kapat ağzını oh rahatla
salı çıkmış canım yaaa dun hastaneyı aradım randevu almak için dün çıktı dedıler bırda ha onumuzdekı ccuma gelecekmiş... oyuzden bu ara ben de totomun uustune oturmalıyım dr yokpeki alttan muayenen nasıldı ebe yaptı yazdın nasıl hastanenın ebelerı kıbar mı bari
hoşgeldinizzzzzsefalar getirdinizz
kaçaklar gelmiş
benimkide yaramaz teyzesi bırakalım hoplasınlar yaramaz olsunlar demi. nasıl gidiyo okul? biz izne ayrıldık sen çalışmaya başladın anamhoşbulduk canım...yaramaz ki ne yaramaz benim paşam...
demek bi tek ben değil mişimişte evde kendi annen bile olsa o mutfagı öyle bırakıp yatamazsın
otur canım otur hiç bişey yapma ben akıllandım varsın ev tozlu olsun napiim. beni muayene eden ebe kibardı derin nefes al filan dedi baktı bir anlık bişey zaten biraz acı oldu ama dayanılmıycak kadar değil. hemşirelerde çok ilgili ve iyiler. eğer sezeryan olursa günü belli olduğu için tek kişilik oda rezervasyon yapabiliyomuşsun. çünkü iki kişilik odalarda var.allahtan hayırlısı inşlah sağlıkla doğar hepimizin minnakları
hoşbulduk canım nasılsın iyi misin...
benimkide yaramaz teyzesi bırakalım hoplasınlar yaramaz olsunlar demi. nasıl gidiyo okul? biz izne ayrıldık sen çalışmaya başladın anam
iyiyim canım napalım doguranları gördükçe heyecanlanıyorumm
3 oldu canım greathopes diye bi arkadaşta dogum yapmış ben hatırlayamadım ama.sakin ol kuzum strese girme bak elifnil dogum sürecine girmiş umarım biraz daha dayanır bebişi
öyleymiş ya hayırlı uğurlu olsun dün zizag söyledi iki doğuran var diye..bende panik yaptım bir an...ki benim ki iki haftada ileriden gidiyo her an sürpriz yapabilir..hatta zizaga da söyledim okulda doğurursam şaşırmayın...benim öğrenciler çok sıkıntı çıkartıyo ya ben ne yapacağım bilmiyorum...
mrb kızla r
e iyi hadi canım3 hafta once gıttık en son dr eşim sordu ozel oda ayarlayabılırmıyız dıye sezeryan olursa olur ama normalde zaman bellı değil dedi 2 ay nceden odalar kapatılıyor dedı çunku bende 2 kışılıge denk gelırsem dıye ıstemıyorum emzırıcen edıcen ee yanındakının kocası olucakmı karadenızde hiç 2 kışılık oda yok bana da saçma gelıyo doogum yapanın yanında başkası olurmu yok gazı cıkcak annenın kan gelır yataga gecer ee yanında tanımadıgın ınsanlaar bende yarın dr la konşup sezeryan ısıtıyorum dıcektım ben catı muayenesı olamıyorummm sıkıyormmm kendımı oyuzden 39 da al dıcektımmm ozaman kadar normal geldı geldı diye düşündüm ama sen ne dusunuyosun
Aynen canım oldu bitti. Artık her hafta kontrol var. Her gittiğimde yapar herhalde artık muayeneyi.
Aynen canım. Benim ki yakın cok sukur.
Doğurdu canım. Hatta bugun 3uncu de doğurmuş diye yazmışlar greathopes diye arkadas. Cok girmiyordu galiba buraya isimden pek çıkaramadım ben çünkü.
Benimki de aşağıda canım. Dr temponu düşür dedi bana. Gerçi ben yine bugun pazara gideceğim. Ama yavaş yavaş yürüyüp dikkatli hareket edeceğim insallah. 37 olsun en azından dedi.
Ya ben hep jiletle aldım. Dun hatta gidip agdaciya ağda yaptırsam mı dedim. Esim de kızdı bana, zaten cocuk aşağı inmiş birde kasarsın orda kendini hic yaptırma diye. Ama ağda iyi olurdu ya hemen çıkmıyor. Birde baksanıza doğumun ne zaman gelecegi belli degil. Jiletle iki günde çıkıyor tüyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?