2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
habersiz bırakma bizi

yok kuzu pırtlatırsam ilk sizin haberiniz olur zaten....okulda pırtlatacam diye de korkuyorum zaten...saat 12 oldu mu böyle bir kaçışım var okuldan müdür yardımcısı arkamdan bağırıyo duymuyorum diye de ben geriye bağırıyorum...

kızz bu halde nasıl araba kullanıyosun iyi kocan izin veriyo
dogru diyosun valla rüyalarıma bile girdiğine göre bugün toparlıyım bari artık

otur canım otur hiç bişey yapma ben akıllandım varsın ev tozlu olsun napiim. beni muayene eden ebe kibardı derin nefes al filan dedi baktı bir anlık bişey zaten biraz acı oldu ama dayanılmıycak kadar değil. hemşirelerde çok ilgili ve iyiler. eğer sezeryan olursa günü belli olduğu için tek kişilik oda rezervasyon yapabiliyomuşsun. çünkü iki kişilik odalarda var.allahtan hayırlısı inşlah sağlıkla doğar hepimizin minnakları

kaçaklar gelmiş

firardaydık kuzu da geldim ben..okul açılınca 12 de çıkmam gerekirken yarım saat rotasyona uğrayabiliyorum..okulda da pc de işler oluyo hep kayıt dönemi olduğu için...ben elimde geleni yapmaya çalışıyorum...bu sefer gözler sızlıyo..gelince kafayı vurup yatasım geliyo...

hoşbulduk canım...yaramaz ki ne yaramaz benim paşam...
benimkide yaramaz teyzesi bırakalım hoplasınlar yaramaz olsunlar demi. nasıl gidiyo okul? biz izne ayrıldık sen çalışmaya başladın anam

demek bi tek ben değil mişim işte evde kendi annen bile olsa o mutfagı öyle bırakıp yatamazsın

aynen öyleee cnmmmm . hele benim annem çok titizdir dolabımın içlerini eğilemedıgım yerlerı düzeltip gitti. hem yapıyo hemde dıyokı elin sürekli üstünde olsun her geldııgmde dağınık oluyo dıyo anam napıyım ben çalışıyom bide hamileyim dıyom. e çocuk olunca ne yapcan dıyo. valla o zamanda yapçaz bişiler. şimcik totomuzu kaldıramıyozki

e iyi hadi canım3 hafta once gıttık en son dr eşim sordu ozel oda ayarlayabılırmıyız dıye sezeryan olursa olur ama normalde zaman bellı değil dedi 2 ay nceden odalar kapatılıyor dedı çunku bende 2 kışılıge denk gelırsem dıye ıstemıyorum emzırıcen edıcen ee yanındakının kocası olucakmı karadenızde hiç 2 kışılık oda yok bana da saçma gelıyo doogum yapanın yanında başkası olurmu yok gazı cıkcak annenın kan gelır yataga gecer ee yanında tanımadıgın ınsanlaar bende yarın dr la konşup sezeryan ısıtıyorum dıcektım ben catı muayenesı olamıyorummm sıkıyormmm kendımı oyuzden 39 da al dıcektımmm ozaman kadar normal geldı geldı diye düşündüm ama sen ne dusunuyosun

benimkide yaramaz teyzesi bırakalım hoplasınlar yaramaz olsunlar demi. nasıl gidiyo okul? biz izne ayrıldık sen çalışmaya başladın anam

aynen canım siz ayrıldınız ben çalışmaya başladım..rahatım ama canım dün biraz zor geçti benim için 4-5 saat sürekli oturmak zorunda kaldım...acayip sıkıştırddı...benim işim rahat canım..2 yıl müdür yetkililik yaptım ben köyde öğretmenlik yaparken bu hafta ve gelecek hafta kayıt haftası..sağolsun idareciler bırakmıyo..müdür yardımcımız bire düştü diğeri rotasyona uğradı gidince tek m. yardımcısı da işlere yetemiyo..bugün çıldırmıştı adam..odaya girdim adım atacak yer yok..sesimi duyunca adamın bir bağırması var yetiş diye...2 saat ona yardım etiim sonra kaçıyom ben dedim...

Son düzenleme:
iyiyim canım napalım doguranları gördükçe heyecanlanıyorumm

öyleymiş ya hayırlı uğurlu olsun dün zizag söyledi iki doğuran var diye..bende panik yaptım bir an...ki benim ki iki haftada ileriden gidiyo her an sürpriz yapabilir..hatta zizaga da söyledim okulda doğurursam şaşırmayın...benim öğrenciler çok sıkıntı çıkartıyo ya ben ne yapacağım bilmiyorum...

3 oldu canım greathopes diye bi arkadaşta dogum yapmış ben hatırlayamadım ama.sakin ol kuzum strese girme bak elifnil dogum sürecine girmiş umarım biraz daha dayanır bebişi

slm canım hoşgeldin

yani bende alttan muayene olmak istemedim korkuyodum ama merakda kaldım açıklık varmı diye mecbur yaptırdım.canım en kötüsüde tuvalet. öleya tuvalete çıkıcaksın gazın filan olcak rahat olman lazım. oda güzeldi ama tuvalet banyosunu hiç beğenmedim. yani benim kaldığım odanınki çok kötüydü. ewt özel karadenizin odalarıda hep tek kişilik banyolarıda büyük güzel. 2 ay önceden nasıl odalar kapatılıyor. sezeryan tarihi ne zman veriliyoki. bende epidural sez. düşünüyorum ama doktor ne der bilmiyorum normal doğum yapabilirmiyim bilmiyorum.yapamam gibi gelio. o yüzden hemen bayram bitimi olablir. bir an önce netleşse iyi olur. ben orda yatarken bir bayan geldi 3 4 cm açıklığı vardı normal ol diyo ebeler filan o istemedi beni sez. alın dedi. sez. aldılar.

ALLAH ım normal isteyenleri bir avazda kurtarsın innşallahh.

peki sezeryan düşünen arkadaşlar,,
spinal, epidural (yani lokal anestezi mi)yoksa genel anestezi mi düşünyorsunuz?
ben çok araştırdım ve epidural sezeryanda karar kıldım umarım bi sorun çıkmz hatta anestezi dr uyla da görüşmek istiyorum..
hani uyumicaz ya,..ya hissedersem diye korkuom açıkçası..
insan bilmediği bi şeyden korkarmış ya..
ancak hiç korkulacak bi şey olmadığını sölüyolar o şklide doğum yapanlar ve ameliyat olanlar
bi de benim cimcime acel etmez de kısamet olursa bu ayın 28 inde olacak ama ben 25 i yada 27 si istedim 27 sinde tayin sonucu belli olacak diye yapmadık halbuki cuma olsa iyi olcaktı yaau..

arkadasım bence yaptır ağdanı uzun süre rahatsın normal düşünüosan doğum anındamı jilet yapcan.ben yaptırcam yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…