2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızz bu halde nasıl araba kullanıyosun iyi kocan izin veriyo
dogru diyosun valla rüyalarıma bile girdiğine göre bugün toparlıyım bari artık
napim ya, servistede gelinmiyoki langur lungur, bide dolaş babam dolaş onu bırak bunu bırak eve gidene kadar çatlıyorum, son 1 haftam zaten, sora rahatım işallah hazırla hazırla, hadi sende bugün başla o işe, kocişten yardım iste ben öle yaptım kafam basmadı oda böle gaz verince akşam iki kişi yaptık çantayı, bide elde liste olunca daha rahat koydukçak tik atıyon daha iyi oluyo

hoşbulduk cullum nasılsın kuzu görüşmeyeli..doğurup moğurmadın di mi?
iyi canım, hareketler sertleşti sadece nefes alamıyorum bazen ittirmesi yüzünden o kadar, yok anam yok daha dursun yerinde

3 oldu canım greathopes diye bi arkadaşta dogum yapmış ben hatırlayamadım ama.sakin ol kuzum strese girme bak elifnil dogum sürecine girmiş umarım biraz daha dayanır bebişi
o arkadaşı tanıyamadım canım ya...anam elifnilde doğurursa dört etcek...

iyi canım, hareketler sertleşti sadece nefes alamıyorum bazen ittirmesi yüzünden o kadar, yok anam yok daha dursun yerinde

benimki de totosunu mu dayıyo ayaklarını mı dayıyo anlamadım kaburgamdan fazla oturunca nefes alamıyorum..beyefendi rahatsız oluyor herhalde.

selam kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaşlarımız olmuş rabbim anneli babalı büyütsün uzun ömür versin inşallah darısı da bizim başımıza.zaten çok korkuyorum doğumdan böyle söylüyorum bana yaparken düşüncektin diyenelr var ne yani hiç kimse mi korkuyor ilk doğumunda ne alaka yaparken düşüncektin zatii 6 senede yaptık tüp bebek olunca bne tek yapmadım kocamaan bi ekiple yaptık

ayy bunu diyenler ebeler mi?

Selam kizlar ben geldim gelir gelmez sikayetlerime basliyim istiyorum oturmak mumkun degil oturdugumda nefes alamiyorum o ayaklariyla nasil itiyo anlatamam geceleri donerken arada bi sizi oluyo kasiklarimda direk uyaniyorum acisina uffff artik bitsin istiyorum gecen dr kontrolumuz vardi 2.500 olmus 3.000kg ile dogum olur buyuk bi ihtimal dedi buda en ideali dedi ikiniz icinde yine 2 hafta sonraya verdi daha sonra her hafta dedi benim oglan gec mi dogacak acaba cunku hic bi belirti yok dedi gecen sancilarim cikmisti bu sefer hic bisey yok ortada cok sikildim bu durumdan anliyacaginiz

Dogum yapan arkadaslarimizmi olmus cok sevindim rabbim uzun omurler versin insallah

hayır etraftakiler

boşver cnm onun bunun lafını..milletin ağzı torba değil ki büzesin..tüp bebek olmayabilir de..ne yani.
korkma bence benim arkadaşlarımın çoğu normal doğum yaptılar.kimi 2saatte kimi 4 satte çatır çatır doğurdu valla..
hatta bi tanesi fazla sancı çekmeden açılması bile oldu..byyani benim etrafımda hep olumlu örnekler oldu.en güzeli normal herşeyin doğalı..
normalde çok sakin yapılı bi insanımdr yani öyle kolay kolay kavga etmem ama bana hele bir desinler...
zaten şu hemşiirelr de bi tuhaf yaa.genelde ne kadar olmusuz insanlar(muhakkak iyileri var ama) geçen kızımı götürüdm yazık doğulu kadınları nasıl azarlıyordu..çocunu da azarlıo kadının gıkı çıkmıo benim kıza oklua gidon mu diye sordu beniki de evet dedi hemen çarpğım tablosundan bi şey sordu çocuk haliyle bilemedi kreşe gdio daha 5 yaşında..sana kötü not verdim dio yaa töbe töbe

ama ben dişimi gösterdim baana yapamadı..

ya çok korkuttular beni.kimisi 24 saat bağırdım acı çektim diyor kimisi suyum geldi ayağı çıktı evde diyor ya herkes bişey söylüyor çok korktum resmen psikolojim bozuldu nasıl olcak doğumum diye

ya belki daha bilmediklerimiz var arada dogum yapan

çok bilio o etraftakiler

eşime dedim dogumlar başladı diye sorup duruyo varmı başka diye
aynen bademballdan haberimiz yoktu en erken o doğurmuş...bir kaç gün bende giremezsem anlayın ki bende pırtlattım...gerçi zizag hemen yazar sero doğuruyo diye...

ya çok korkuttular beni.kimisi 24 saat bağırdım acı çektim diyor kimisi suyum geldi ayağı çıktı evde diyor ya herkes bişey söylüyor çok korktum resmen psikolojim bozuldu nasıl olcak doğumum diye
kız tıkayın şu doğum hikayelerine hele zor doğum hikayelerini dinlemeyin bile...

Allah bagladigi dugumu cozer sen hic merak etme streste yapma hersey olacagina varir bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda 24 saat sanci ceksek bile unutuluyo dua edelim rahat dogum yapalim stressiz..

Kızlar nasılınız benim şimdi kalçama ağrı saplandı bacağıma ve bileğime ağrı saplanıyo karnımdada biraz ağrı var hayırlııyla atlatsayık son zamanları 35 günüm var benim
pazara gitmyi düşünüyordum ama bu vaziyette zor

Doğum yapanlar mı olmuş darısı başımıza

selam canim artik heryerimizin agrimasi normal son zamanlarimizdayiz hayirlisi ile bitseydi

Aslında böyle anlatanların yanından hemen kaçacaksın cnm korkutmaktan başka sana hiç faydası olmayan konuş malar

her kadının her bebeği için doğum hikayesi özeldir ve eşsizdir. 10. çocuğunuz da olsa 9. iel fark vardır. başkalarının doğum hikayelerini dinleseniz de bunun size faydası yoktur zira sizin doğumunuz size özeldir. aynı sancıya biri çok canım yandı derken, diğeri hafif birşey hissettim diye yorum yapabilir. bir bebeğe biri canımı okudu derken diğeri çok uslu diyebilir. bu durum tamamen özeldir.

doğumun kendisini merak etmekten ziyade (ki o anı yaşamadan bilmeniz mümkün değil) hazırlıklarınızı tamamlamaya çalışınız. nefes egzersizi, bol bol yürüyüş, hafif hareket etmeler vs. tüm bunlar doğumunuzun şekli ne olursa olsun işinizi kolaylaştıracaktır

bir de, doğumunuz esnasında sürekli "yeni bir "can'" dünyaya getirdiğinizi, size bir canlının emanet ediliyor olduğunu düşünürseniz, sancılarınızı az hisseder hem de nahoş şeyler söylememiş olursunuz. bebeğiniz dünyaya gelirken, sizin "ay yere, bıktım, off" dediğini duyuyor unutmayın

bunları, 13 saat sancı çekmiş ve 13 saat boyunca ıkınmış biri olarak yazıyorum. sancılar ve ıkınmalar gelirken bırakın bağırmayı çağırmayı, bebeğimin dünyaya gelmesi benim ıkınmama bağlı diyerek mutlu bile olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…