napim ya, servistede gelinmiyoki langur lungur, bide dolaş babam dolaş onu bırak bunu bırak eve gidene kadar çatlıyorum, son 1 haftam zaten, sora rahatım işallahkızz bu halde nasıl araba kullanıyosun iyi kocan izin veriyo
dogru diyosun valla rüyalarıma bile girdiğine göre bugün toparlıyım bari artık
iyi canım, hareketler sertleşti sadece nefes alamıyorum bazen ittirmesi yüzünden o kadar, yok anam yok daha dursun yerindehoşbulduk cullum nasılsın kuzu görüşmeyeli..doğurup moğurmadın di mi?
o arkadaşı tanıyamadım canım ya...anam elifnilde doğurursa dört etcek...3 oldu canım greathopes diye bi arkadaşta dogum yapmış ben hatırlayamadım ama.sakin ol kuzum strese girme bak elifnil dogum sürecine girmiş umarım biraz daha dayanır bebişi
benimki de totosunu mu dayıyo ayaklarını mı dayıyo anlamadım kaburgamdan fazla oturunca nefes alamıyorum..beyefendi rahatsız oluyor herhalde.
iyi canım, hareketler sertleşti sadece nefes alamıyorum bazen ittirmesi yüzünden o kadar, yok anam yok daha dursun yerinde
selam kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaşlarımız olmuş rabbim anneli babalı büyütsün uzun ömür versin inşallah darısı da bizim başımıza.zaten çok korkuyorum doğumdan böyle söylüyorum bana yaparken düşüncektin diyenelr var ne yani hiç kimse mi korkuyor ilk doğumunda ne alaka yaparken düşüncektin zatii 6 senede yaptık tüp bebek olunca bne tek yapmadım kocamaan bi ekiple yaptık
ayy bunu diyenler ebeler mi?
ya belki daha bilmediklerimiz var arada dogum yapano arkadaşı tanıyamadım canım ya...anam elifnilde doğurursa dört etcek...
hayır etraftakiler
hayır etraftakiler
boşver cnm onun bunun lafını..milletin ağzı torba değil ki büzesin..tüp bebek olmayabilir de..ne yani.
korkma bence benim arkadaşlarımın çoğu normal doğum yaptılar.kimi 2saatte kimi 4 satte çatır çatır doğurdu valla..
hatta bi tanesi fazla sancı çekmeden açılması bile oldu..byyani benim etrafımda hep olumlu örnekler oldu.en güzeli normal herşeyin doğalı..
normalde çok sakin yapılı bi insanımdr yani öyle kolay kolay kavga etmem ama bana hele bir desinler...
zaten şu hemşiirelr de bi tuhaf yaa.genelde ne kadar olmusuz insanlar(muhakkak iyileri var ama) geçen kızımı götürüdm yazık doğulu kadınları nasıl azarlıyordu..çocunu da azarlıo kadının gıkı çıkmıo benim kıza oklua gidon mu diye sordu beniki de evet dedi hemen çarpğım tablosundan bi şey sordu çocuk haliyle bilemedi kreşe gdio daha 5 yaşında..sana kötü not verdim dio yaa töbe töbe
ama ben dişimi gösterdim baana yapamadı..
aynen bademballdan haberimiz yoktu en erken o doğurmuş...bir kaç gün bende giremezsem anlayın ki bende pırtlattım...gerçi zizag hemen yazar sero doğuruyo diye...ya belki daha bilmediklerimiz var arada dogum yapan
çok bilio o etraftakiler
eşime dedim dogumlar başladı diye sorup duruyo varmı başka diye
kız tıkayın şu doğum hikayelerine hele zor doğum hikayelerini dinlemeyin bile...ya çok korkuttular beni.kimisi 24 saat bağırdım acı çektim diyor kimisi suyum geldi ayağı çıktı evde diyor ya herkes bişey söylüyor çok korktum resmen psikolojim bozuldu nasıl olcak doğumum diye
ya çok korkuttular beni.kimisi 24 saat bağırdım acı çektim diyor kimisi suyum geldi ayağı çıktı evde diyor ya herkes bişey söylüyor çok korktum resmen psikolojim bozuldu nasıl olcak doğumum diye
kız tıkayın şu doğum hikayelerine hele zor doğum hikayelerini dinlemeyin bile...
Kızlar nasılınız benim şimdi kalçama ağrı saplandı bacağıma ve bileğime ağrı saplanıyo karnımdada biraz ağrı var hayırlııyla atlatsayık son zamanları 35 günüm var benim
pazara gitmyi düşünüyordum ama bu vaziyette zor
Doğum yapanlar mı olmuş darısı başımıza
ya çok korkuttular beni.kimisi 24 saat bağırdım acı çektim diyor kimisi suyum geldi ayağı çıktı evde diyor ya herkes bişey söylüyor çok korktum resmen psikolojim bozuldu nasıl olcak doğumum diye
aynen bademballdan haberimiz yoktu en erken o doğurmuş...bir kaç gün bende giremezsem anlayın ki bende pırtlattım...gerçi zizag hemen yazar sero doğuruyo diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?