- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bide herkes sen daha geziyomusun daha doğurmadınmı diyor vakitsiz doğurtçaksınız beni dedim en sonunda ya millet benden meraklı valaa doğurmaa
kocana söyle ilk bana haber versin kızlar merek ediyor bekleyemezler doğururlar yoksa de
buraya yazamasam bile sana mesaj atarım kuzu doğuma gidiyorum diye...doğduktan sonrada halime bağlı.durumum iyi olursa ben alo derim yoksa annem veya eşim haberdar eder seni...
aynen kuzum birbirimizi habersiz bırakmayalım oyy çok heyecanlı yaaa
o sıra heyecandan zizagda doguma giderse ne olacakaynen bademballdan haberimiz yoktu en erken o doğurmuş...bir kaç gün bende giremezsem anlayın ki bende pırtlattım...gerçi zizag hemen yazar sero doğuruyo diye...
hoş geldin canım artık son zamanlar habersiz bırakmayalım dogursanız haberimiz olmucakSelam kizlar ben geldim gelir gelmez sikayetlerime basliyim istiyorumoturmak mumkun degil oturdugumda nefes alamiyorum o ayaklariyla nasil itiyo anlatamam geceleri donerken arada bi sizi oluyo kasiklarimda direk uyaniyorum acisina uffff artik bitsin istiyorum gecen dr kontrolumuz vardi 2.500 olmus 3.000kg ile dogum olur buyuk bi ihtimal dedi buda en ideali dedi ikiniz icinde yine 2 hafta sonraya verdi daha sonra her hafta dedi benim oglan gec mi dogacak acaba cunku hic bi belirti yok dedi gecen sancilarim cikmisti bu sefer hic bisey yok ortada cok sikildim bu durumdan anliyacaginiz
Dogum yapan arkadaslarimizmi olmuscok sevindim rabbim uzun omurler versin insallah
Selam kızlarrr biz geldikk..
Evin telaşesinden dolayı aniden çıkmak zorunda kalıyorum, cevap veremediğim arkadaşlarım kusura bakmasın olurmu..
ßir de size bişi sorucam, gün içindeki psikolojik değişkenlikler normall mi kızlar ya, ben sabah mutlu oluyorum, sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlıyorum. zaten zar zor geçiyo vakit.. sanki depresyonda gibiyim.. devamlı kendimi rahatlatıcak bişeyler arıyorum.. durum böyle olunca da habire kendimi dinliyorum, başım niye dönüyo, mideme noluyo felan
sona yaklaştıkça heyecan artıyor di mi?
o sıra heyecandan zizagda doguma giderse ne olacak
hoş geldin canım artık son zamanlar habersiz bırakmayalım dogursanız haberimiz olmucak
canım aynen bende öyleyim canım sanırım hamilelikten kaynaklanıo
a.slm cnmmm ellerine sağlık temislikten sonra da mis gibi olmuştur şimcik ama biras da dinlen cnm çok yorma kendini..Selam kızlar,nasılsınız?en baya yoruldum şimdiden..Yarın kv min arkadaşları gelecek ütü yapıcaz çantayı hazırlıcaz inş..Evi toparladım banyoyu temizledim kızımın son postasını makinaya attım derken pert yine Bugün yavaş yavaş ütüye de başlarım..Bugün benim doğum günüm bu arada,bakalım akşama beni sürprizler bekliyor mu?
kolay gesin canım fazla yorma kendiniSelam kızlar,nasılsınız?en baya yoruldum şimdiden..Yarın kv min arkadaşları gelecek ütü yapıcaz çantayı hazırlıcaz inş..Evi toparladım banyoyu temizledim kızımın son postasını makinaya attım derken pert yine Bugün yavaş yavaş ütüye de başlarım..Bugün benim doğum günüm bu arada,bakalım akşama beni sürprizler bekliyor mu?
puhahah olur mu olur kızzz o zaman bi tane kasım annemiz var irem o gelir size haber verir
Canım çok teşekkür ederim.çok mutlu olduma.slm cnmmm ellerine sağlık temislikten sonra da mis gibi olmuştur şimcik ama biras da dinlen cnm çok yorma kendini..
Bu aradaaaa
Niceeeeeeee mutlu yıllarrrrrr sevdiklerinle beraber inşallahhh
Eki Görüntüle 794537
Canım çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum
kolay gesin canım fazla yorma kendini
dogum günün kutlu olsun canım bu arada nice mutlu senelere
iyi ozaman Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
sıralandık bakalım kısmet bizim dogumlar ne zaman
Selam kızlar,nasılsınız?en baya yoruldum şimdiden..Yarın kv min arkadaşları gelecek ütü yapıcaz çantayı hazırlıcaz inş..Evi toparladım banyoyu temizledim kızımın son postasını makinaya attım derken pert yine Bugün yavaş yavaş ütüye de başlarım..Bugün benim doğum günüm bu arada,bakalım akşama beni sürprizler bekliyor mu?
o sıra heyecandan zizagda doguma giderse ne olacak
aynen silkelettirirken şimdi doğumu konuşmaya başladıkbaksana ya doğumu konuşmaya başladık hayal gibi
aynen ireme ulaşırım ben...puhahah olur mu olur kızzz o zaman bi tane kasım annemiz var irem o gelir size haber verir
artık dayanamadım yazdım kuzum yaa, bi geçiyo bi geri geliyo.. fazlaca evhamlanmaya başladım, üstünde durdukça da geçmiyo zaten.. neyseki az kaldı şükür.. bebişler gelsin kendimizi dinlemeye vakit bulamıcaz inşallahcanım aynen bende öyleyim canım sanırım hamilelikten kaynaklanıo
baksana ya doğumu konuşmaya başladık hayal gibi
ahaha çok güseldiiiiDoğum olaylarından sonra cantami hazırladım. Kapının yanında duruyor.bikac ufak tefek eksigim kaldı. Geceliklerimi koymadim kırışmasın diye. Onlarida kagida yazdım. Ci k arken alayim diye. Eşime arabaya koyalım dedim.istersen hastaneye bırakalım çantanı diye dalga geçti benle:)))
bugün senin günün güsel anneCanım çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum
Selam kızlar,nasılsınız?en baya yoruldum şimdiden..Yarın kv min arkadaşları gelecek ütü yapıcaz çantayı hazırlıcaz inş..Evi toparladım banyoyu temizledim kızımın son postasını makinaya attım derken pert yine Bugün yavaş yavaş ütüye de başlarım..Bugün benim doğum günüm bu arada,bakalım akşama beni sürprizler bekliyor mu?
Teşekkür ederim canımCanim dogum gunun kutlu olsun nice yillara bebisinle beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?