2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bide herkes sen daha geziyomusun daha doğurmadınmı diyor vakitsiz doğurtçaksınız beni dedim en sonunda ya millet benden meraklı valaa doğurmaa

tıka kuzu bende diyorum bugün okulda bana diyorlar burada doğurursan şaşırmayız diye..bir merdiven inip çıkmam var..herkes şaşırıyo nasıl inip çıkıyosun diye...

kocana söyle ilk bana haber versin kızlar merek ediyor bekleyemezler doğururlar yoksa de

buraya yazamasam bile sana mesaj atarım kuzu doğuma gidiyorum diye...doğduktan sonrada halime bağlı.durumum iyi olursa ben alo derim yoksa annem veya eşim haberdar eder seni...

Selam kızlarrr biz geldikk..
Evin telaşesinden dolayı aniden çıkmak zorunda kalıyorum, cevap veremediğim arkadaşlarım kusura bakmasın olurmu..
ßir de size bişi sorucam, gün içindeki psikolojik değişkenlikler normall mi kızlar ya, ben sabah mutlu oluyorum, sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlıyorum. zaten zar zor geçiyo vakit.. sanki depresyonda gibiyim.. devamlı kendimi rahatlatıcak bişeyler arıyorum.. durum böyle olunca da habire kendimi dinliyorum, başım niye dönüyo, mideme noluyo felan

Selam kızlar,nasılsınız? en baya yoruldum şimdiden..Yarın kv min arkadaşları gelecek ütü yapıcaz çantayı hazırlıcaz inş..Evi toparladım banyoyu temizledim kızımın son postasını makinaya attım derken pert yineBugün yavaş yavaş ütüye de başlarım..Bugün benim doğum günüm bu arada,bakalım akşama beni sürprizler bekliyor mu?

aynen bademballdan haberimiz yoktu en erken o doğurmuş...bir kaç gün bende giremezsem anlayın ki bende pırtlattım...gerçi zizag hemen yazar sero doğuruyo diye...
o sıra heyecandan zizagda doguma giderse ne olacak
hoş geldin canım artık son zamanlar habersiz bırakmayalım dogursanız haberimiz olmucak

canım aynen bende öyleyim canım sanırım hamilelikten kaynaklanıo

hoş geldin canım artık son zamanlar habersiz bırakmayalım dogursanız haberimiz olmucak

puhahah olur mu olur kızzz o zaman bi tane kasım annemiz var irem o gelir size haber verir

Doğum olaylarından sonra cantami hazırladım. Kapının yanında duruyor.bikac ufak tefek eksigim kaldı. Geceliklerimi koymadim kırışmasın diye. Onlarida kagida yazdım. Ci k arken alayim diye. Eşime arabaya koyalım dedim.istersen hastaneye bırakalım çantanı diye dalga geçti benle:)))

a.slm cnmmm ellerine sağlık temislikten sonra da mis gibi olmuştur şimcik ama biras da dinlen cnm çok yorma kendini..
Bu aradaaaa
Niceeeeeeee mutlu yıllarrrrrr sevdiklerinle beraber inşallahhh

kolay gesin canım fazla yorma kendini
dogum günün kutlu olsun canım bu arada nice mutlu senelere
puhahah olur mu olur kızzz o zaman bi tane kasım annemiz var irem o gelir size haber verir

iyi ozaman Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
sıralandık bakalım kısmet bizim dogumlar ne zaman

kolay gesin canım fazla yorma kendini
dogum günün kutlu olsun canım bu arada nice mutlu senelere

iyi ozaman Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
sıralandık bakalım kısmet bizim dogumlar ne zaman

amin canım amin
benim ekim sonu ya çok varmış gibi geliyor ay başı olanların zamanı azalmış gibi geliyor

hoşgeldin canım hadi işleri bitiriyosun...doğum gününde kutlu olsun..hadi bakalım ne sürprizler seni bekliyo...

ay bilmiom ama birileri ulaşır sizlere...

baksana ya doğumu konuşmaya başladık hayal gibi
aynen silkelettirirken şimdi doğumu konuşmaya başladık

aynen ireme ulaşırım ben...

artık dayanamadım yazdım kuzum yaa, bi geçiyo bi geri geliyo.. fazlaca evhamlanmaya başladım, üstünde durdukça da geçmiyo zaten.. neyseki az kaldı şükür.. bebişler gelsin kendimizi dinlemeye vakit bulamıcaz inşallah
baksana ya doğumu konuşmaya başladık hayal gibi

ahaha çok güseldiiii
Canım çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum
bugün senin günün güsel anne

kızlar ben size bişey sorucam bebeğim çok hareketli ama öle böyle değil sanki dışarı fırlıcak gibi normalmi acaba

nice senelere catycimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…