canım kaçıncı hafta?
tartıl bakalım kaç çıkacan)) aynıyız galiba senle bende salı 7 haftalık olcam bendede bulantı yok bakalım iyiyim inşallah gelmezzzz yaaa benim etrafımdaki tüm hamileler bulantıdan ölecek derecede hamilelik geçirdi ben benim niye yok diye düşünüyordum biraz burdan destek alınca rahatladım
Sat a gore 8+1 bugun cnmm ama bebek nir kac gun geriden geliyor doktor haftasini ilerde yakalar dedi
kızlar ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum 4 gündür.ne kafamı kaldırabiliyorum nede eğebiliyorum.paroldan başkada ağrı kesici kullanamadığım için bişi yapamıyorum çıldırmak üzereyim yaa
kızlar ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum 4 gündür.ne kafamı kaldırabiliyorum nede eğebiliyorum.paroldan başkada ağrı kesici kullanamadığım için bişi yapamıyorum çıldırmak üzereyim yaa
canım geçmiş olsun öncelikle. bende hamileliğimi öğrenmeden önce 1 gün boyunca akşama kadar müthiş bir baş ağrısı çekmiştim.dediğin gibi kafamı kaldıramıodum sağa sola çevirirken bile zonkluyodu.hamile bi arkadaşım vardı onunla konuştum .bana bişi önerdi,iyi gelmişti. çiğ patatesi yuvarlak yuvarlak kesip alnına koy tülbentle de sar demişti.istersen bi dene
cnm maaşallh oğluna bende o günleri görürm inş henzü hiç saç traşı olmadık bnm paşa keldide:) şimdi gerek aslında ama kesinlikle izin vermez ortalığı birbirine kadar iice uzucak artık:)
acık uzasın o zaman paşanın saçları:)) görürsün tatlım inş....:)
mahtuana, yartılamadım ya tartının pili bitmiş:) aynen bende buralardan okuyorum midesi bulananlar daha fazlalıkta. konu komsu fln soruyo nasılsın bi şikayetin var mı miden nasıl diye.
diyorum bi sıkıntım yok suan mıdem bulanmıyor öle aşırı.sadece kokulardan çok rahatsız oluyorum.bide geceleri boğazım ağrıyo benim.korkuyorum üşüttüm diye hemen ballı süt içiorum iyi geliyor.
evet senle aynı haftadayız.salı gunu kaçta randevun benimki 13,30 da
ayy geçmiş olsun ben de yaşadım o ağrıyı hiç ilaç içmedim kendi kendine geçmesini bekledim çok kötüydüüü
canım geçmiş olsun öncelikle. bende hamileliğimi öğrenmeden önce 1 gün boyunca akşama kadar müthiş bir baş ağrısı çekmiştim.dediğin gibi kafamı kaldıramıodum sağa sola çevirirken bile zonkluyodu.hamile bi arkadaşım vardı onunla konuştum .bana bişi önerdi,iyi gelmişti. çiğ patatesi yuvarlak yuvarlak kesip alnına koy tülbentle de sar demişti.istersen bi dene
geçmiş olsun canım
)))))) tamda bitecek zamanı bulmuş tartının pili. sorma yaa gece boğaz ağrısı tek bende oluyor sanmıştım sendedemi var sanki hasta olacamgibi oluyor sabah hiçbişe kalmıyor burun tıkanıklığı bide...
benim ki yarın 11 de bakalım ne diyecek doktor daha fazla bekleyemeyip pazartesiye aldim ben))
)))))) tamda bitecek zamanı bulmuş tartının pili. sorma yaa gece boğaz ağrısı tek bende oluyor sanmıştım sendedemi var sanki hasta olacamgibi oluyor sabah hiçbişe kalmıyor burun tıkanıklığı bide...
benim ki yarın 11 de bakalım ne diyecek doktor daha fazla bekleyemeyip pazartesiye aldim ben))
tşkrl ederim arkadaşlar.ya 4 gündür hiç ama hiç geçmedi.yarın doktorumu arıcam.ya birde bende hamilelik tansiyonu var.ondan mı ağrıyor dicem ama boynum değil alnım ve başımın arkası ağrıyor.patatesi denicem umarım ii gelir.
Ben 6+5 te bebişi ve kalp atışlarını gördüm çok şkür cnmKizlar bebeginin kalp atislarini duyanlar karindan kacinci haftada duydular.
İi akşamlarcnmherkeslere iyi akşamlarrrrrrr
Geçmiş olsun sezen inş geçer en kısa süredekızlar ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum 4 gündür.ne kafamı kaldırabiliyorum nede eğebiliyorum.paroldan başkada ağrı kesici kullanamadığım için bişi yapamıyorum çıldırmak üzereyim yaa
canım doktora görün öyle çık seyahate ben gebelik şüphem vardı çıktım 13 saat yola yolda bayağı zorlanmıştım şimdi düşük tehdidi var malesef ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?