2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Sat a gore 8+1 bugun cnmm ama bebek nir kac gun geriden geliyor doktor haftasini ilerde yakalar dedi

maşallah sen 2 aylık olmuşsun.

kızlar ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum 4 gündür.ne kafamı kaldırabiliyorum nede eğebiliyorum.paroldan başkada ağrı kesici kullanamadığım için bişi yapamıyorum çıldırmak üzereyim yaa

canım geçmiş olsun öncelikle. bende hamileliğimi öğrenmeden önce 1 gün boyunca akşama kadar müthiş bir baş ağrısı çekmiştim.dediğin gibi kafamı kaldıramıodum sağa sola çevirirken bile zonkluyodu.hamile bi arkadaşım vardı onunla konuştum .bana bişi önerdi,iyi gelmişti. çiğ patatesi yuvarlak yuvarlak kesip alnına koy tülbentle de sar demişti.istersen bi dene

geçmiş olsun canım

küçükken annem de bize öyle yapardı

Bu progestan beni öldürecek her seferinde yataga düşürüyor ya sporu bile bırakmak zorunda kaldım

Kızlar benim sabahları hafif bulantım,ara ara olan kasık ağrılarım oluyor.bunun normal olduğunu biliyorum.ama kuruluk sokumu kısmında hiç ağrınız oluyormu.öyle beni çok etkileyecek bir ağrı değil ama.uzun süre sırt üstü yattığımda mesela.ağrıyor.normal mi sizce

ayy geçmiş olsun ben de yaşadım o ağrıyı hiç ilaç içmedim kendi kendine geçmesini bekledim çok kötüydüüü

)))))) tamda bitecek zamanı bulmuş tartının pili. sorma yaa gece boğaz ağrısı tek bende oluyor sanmıştım sendedemi var sanki hasta olacamgibi oluyor sabah hiçbişe kalmıyor burun tıkanıklığı bide...
benim ki yarın 11 de bakalım ne diyecek doktor daha fazla bekleyemeyip pazartesiye aldim ben ))

kızlar bide bişe soracam yüzünde minik minik sivilceler çıkan varmı hiç yüzümde çıkmazdı alnımda olurdu oda arada bir ama yüz bölgemde çıktı minik minik alnımda minik minik kendimi çok çirkin gibi hissediyorum sizdede oluyor mu bu his aynaya bakınca kendimi hiç beğenmiyorum kuaföre gittim fön çektirdim o bile yakışmadı gibi geliyor.

ayy geçmiş olsun ben de yaşadım o ağrıyı hiç ilaç içmedim kendi kendine geçmesini bekledim çok kötüydüüü

geçmiş olsun canım

tşkrl ederim arkadaşlar.ya 4 gündür hiç ama hiç geçmedi.yarın doktorumu arıcam.ya birde bende hamilelik tansiyonu var.ondan mı ağrıyor dicem ama boynum değil alnım ve başımın arkası ağrıyor.patatesi denicem umarım ii gelir.

süpersin ya:) ben randevuyu erkene alamam bu salı gununu bile zor aldım.yarın hemen bilgilendir bizi iyi haberlerle gel inşallah.bişi sorucam hcg oranın ne kadardı en son.
tartı için hakkaten üzgünüm çok merak ettiydim :18: neyse ziyanı yok öğreniris:) burun tıkanıklığı bu sabah oldu bende. ve her aksam da diyorum şifayı kaptım korkuyorum:))
acaba neden oluyor bunlar ya.

canım benim de aynıydı . dediğigin gbi alnım yan sakaklarım ve ense köküm.ense kökümün ağrısından sırtüstü yatamazdım. ksfsmı duz koyunca acırdı.

Kizlar bebeginin kalp atislarini duyanlar karindan kacinci haftada duydular.
Ben 6+5 te bebişi ve kalp atışlarını gördüm çok şkür cnm
herkeslere iyi akşamlarrrrrrr
İi akşamlarcnm
Geçmiş olsun sezen inş geçer en kısa sürede

canım doktora görün öyle çık seyahate ben gebelik şüphem vardı çıktım 13 saat yola yolda bayağı zorlanmıştım şimdi düşük tehdidi var malesef ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi

Canım şimdi gördüm mesajını, sabah yola çıkıyorum uçak ile antalyaya geçeceğim. Onda da sorun çıkar mı acaba, biraz endişelendim sen öyle deyince. Olmadı antalyada bir doktora görüneyim. Uff orda da hiç bilmiyorum ki iyi bir doktor var mıdır , çok ters zamana geldi bu benim şehirdışı işlerim. ahhh aaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…