2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ahh ahh çakşırlar pekmezler : neler nelerr

kızlar ben size bişey sorucam bebeğim çok hareketli ama öle böyle değil sanki dışarı fırlıcak gibi normalmi acaba
zaman zaman azalmalar olsada benimde öyle. heleki bugün hiç durmadı, bi yandan mideme vuruyo bi yandan aşağıya iniyo sanki

doğum günün kutlu olsunnn cnmmmmm

kızlar geçen oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp asmıştım şimdi her gören komşu soruyo doğurdunmu dıyeyok dedım hazırlıkları yapıyorum son ayıma girdim

amin canım amin
benim ekim sonu ya çok varmış gibi geliyor ay başı olanların zamanı azalmış gibi geliyor
ben nedense eylül sonundan sonrasını saymıyorum nedense
saglıkla doguralım kucagımıza alalımda hbrlerimiz nasılsa ulaşır canım
aynen canım az daha sabır sonrasında da lohusa psikolojisi anam bitmicek galiba
kızlar ben size bişey sorucam bebeğim çok hareketli ama öle böyle değil sanki dışarı fırlıcak gibi normalmi acaba

ne kadar hareket kadar saglıklı oldugunun anlamıymış benim doktorum öle demişti

saglıkla doguralım kucagımıza alalımda hbrlerimiz nasılsa ulaşır canım
ne kadar hareket kadar saglıklı oldugunun anlamıymış benim doktorum öle demişti

aynen ulaşılır bir şekilde...o zaman kuzu benim kuduruk oğlum pek sağlıklı...içerideki gibi de olursa dışarıdaki durumu benim yandığımın resmidir...

Kızlar bebişim iki hafta geç geliyordu bugün kont vardı bir hafta arayı kapatmış:)))) 33 haftalığız şuanda eylülün 25 indede izne ayrılıyorum şuan ters duruyormuş dönmezse sezeryan dedi dr tahlillerde de bişi çıkmadı:))) nstye 36 haftada bağlayacakmış ysni eylül 25 de nst var:)) herşey yolunda inşşşşşş:)))

aynen benim doğum ekim sonu gözüksede ben eylülü bitirsem yine iyi diyorum :26:
doğru.. bi de lohusalık var.. Hamilelikte annelikte hiç kolay değilmiş Allah annelerimizden razı olsun
amanınnn nası kıpırdıyo yaa kasılıp kalıyorum, sanki nefes alamıcam gibii

hoşgeldin cnm, maşallah bebişine geriden gelmeside yoluna girmeye başlamış, tahlillerde sorunsuz, ohh gözünaydın.. umarım doğum konusunda da gönlünce olur :) bu arada kaç kilo olmus miniş ?

hoşgeldin cnm, maşallah bebişine geriden gelmeside yoluna girmeye başlamış, tahlillerde sorunsuz, ohh gözünaydın.. umarım doğum konusunda da gönlünce olur :) bu arada kaç kilo olmus miniş ?

1800 olmuş canım :)) bugün yüzümü güldürdü kızım:)) inş dönecek mi bakalım ama yeri daraldığı için biraz zor dedi dr :))) bende ters geldiğim için annem sezeryan olmuş benim kızımda bana benziycek galiba:)))

sıtede sorunmu var yoksa bendemı sorun anlamadım gıremıyorum bı turlu gırdgımde alıntı yapamıyorum:44::44:
dogum gunun kutlu olsun catyy nıce yıllara

canım hayirlisi olsun sağlıkla gelsin inşallah rahat ol .

merhaba anneler .
bugün doktora gittim ve erken doğum riskim olduğunu söledi doktorum .rahimde açılmam yada düzenli kasılmalarım yok .iki gün önce sancılndım kasılmam oldu fakat yatınca geçti .şimdi sdece hafif ağrılarım var .bugün nst ye bağlandım 40 larda sancı çıktı ama ben hissetmedim .doktorum ilaç yazmadı sadece bol su iç ve yat kalkma dedi açıkçası kafam karıştı benim .ilaçların çok yan etkisi var şu an yazmıyorum dedi .tekrar kasılmam olursa üni hastanesine yoğun bakım servisi olan biyere gitmemi söledi .
sizi takip ediyorum ve aranızda kasılmaları olan yatan anneler vardı diye hatırlıyorum .doktorunuz size nasıl bi tedavi uyguladı ilaçlarınız var mı .lütfen bana yardım edin arkadaşlar stres yapmamaya üzülmemeye çalışıyorum ama aklım çok karışık nasıl bi yol izlemeliyim .başka doktora gitmeyi düşünüyorum .cevaplarınızı bekliyorum .

maşallah cnm gayet iyi o zaman hakkında hayırlısı olsun, durum neyi gerektirirse onu yaşıcaz artık :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
sıtede sorunmu var yoksa bendemı sorun anlamadım gıremıyorum bı turlu gırdgımde alıntı yapamıyorum:44::44:
dogum gunun kutlu olsun catyy nıce yıllara
sitede sorun var sanırsam, bende giremedim gitti, cevap yazarkende hata veriyo yönlendirme yapmıyo :44:

Kızlar meraba.bende Dr dan geldim.biraz üzücü oldu bebeğin boynundan kordon geçiyor dedi.gördük tabii bizde.hareketlerine dikkat et dedi.1 saatten fazla etmezse hemen geliyorsun.eger 38 de oyle olursa sezeryan yaparız dedibende üzüldüm o da üzülme bizim için öncelik anne cart curt.inş hiçbişey olmdan atlatırım

aynen ulaşılır bir şekilde...o zaman kuzu benim kuduruk oğlum pek sağlıklı...içerideki gibi de olursa dışarıdaki durumu benim yandığımın resmidir...
maşallah annesi

hayırlısı olsun be kuzu saglıkla gelsinlerde artık çok sabırsızlanıyorum
bu arada maşallah kuzuna

canım hoşgeldin. bu durumu yaşayan ve sıkıntısız atlatan birçok insan var. inşallah senin içinde öyle olur.. Sen kendine dikkat et ve bebişinin hareketlerini takip et bakalım. Bebişler devamlı hareket ettikleri için böyle şeyler olabiliyo. Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla vaktiyle kavuştursun inşallah.. dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…