hoşgeldin canım hadi işleri bitiriyosun...doğum gününde kutlu olsun..hadi bakalım ne sürprizler seni bekliyo...
ay bilmiom ama birileri ulaşır sizlere...
aynen silkelettirirken şimdi doğumu konuşmaya başladık
aynen ireme ulaşırım ben...
zaman zaman azalmalar olsada benimde öyle. heleki bugün hiç durmadı, bi yandan mideme vuruyo bi yandan aşağıya iniyo sankikızlar ben size bişey sorucam bebeğim çok hareketli ama öle böyle değil sanki dışarı fırlıcak gibi normalmi acaba
doğum günün kutlu olsunnn cnmmmmmSelam kızlar,nasılsınız?en baya yoruldum şimdiden..Yarın kv min arkadaşları gelecek ütü yapıcaz çantayı hazırlıcaz inş..Evi toparladım banyoyu temizledim kızımın son postasını makinaya attım derken pert yine Bugün yavaş yavaş ütüye de başlarım..Bugün benim doğum günüm bu arada,bakalım akşama beni sürprizler bekliyor mu?
ben nedense eylül sonundan sonrasını saymıyorum nedenseamin canım amin
benim ekim sonu ya çok varmış gibi geliyor ay başı olanların zamanı azalmış gibi geliyor
saglıkla doguralım kucagımıza alalımda hbrlerimiz nasılsa ulaşır canımhoşgeldin canım hadi işleri bitiriyosun...doğum gününde kutlu olsun..hadi bakalım ne sürprizler seni bekliyo...
ay bilmiom ama birileri ulaşır sizlere...
aynen silkelettirirken şimdi doğumu konuşmaya başladık
aynen ireme ulaşırım ben...
aynen canım az daha sabır sonrasında da lohusa psikolojisi anam bitmicek galibaartık dayanamadım yazdım kuzum yaa, bi geçiyo bi geri geliyo.. fazlaca evhamlanmaya başladım, üstünde durdukça da geçmiyo zaten.. neyseki az kaldı şükür.. bebişler gelsin kendimizi dinlemeye vakit bulamıcaz inşallah
ahaha çok güseldiiii
bugün senin günün güsel anne
kızlar ben size bişey sorucam bebeğim çok hareketli ama öle böyle değil sanki dışarı fırlıcak gibi normalmi acaba
saglıkla doguralım kucagımıza alalımda hbrlerimiz nasılsa ulaşır canım
ne kadar hareket kadar saglıklı oldugunun anlamıymış benim doktorum öle demişti
aynen benim doğum ekim sonu gözüksede ben eylülü bitirsem yine iyi diyorum :26:ben nedense eylül sonundan sonrasını saymıyorum nedense
saglıkla doguralım kucagımıza alalımda hbrlerimiz nasılsa ulaşır canım
aynen canım az daha sabır sonrasında da lohusa psikolojisi anam bitmicek galiba
ne kadar hareket kadar saglıklı oldugunun anlamıymış benim doktorum öle demişti
hoşgeldin cnm, maşallah bebişineKızlar bebişim iki hafta geç geliyordu bugün kont vardı bir hafta arayı kapatmış:)))) 33 haftalığız şuanda eylülün 25 indede izne ayrılıyorum şuan ters duruyormuş dönmezse sezeryan dedi dr tahlillerde de bişi çıkmadı:))) nstye 36 haftada bağlayacakmış ysni eylül 25 de nst var:)) herşey yolunda inşşşşşş:)))
hoşgeldin cnm, maşallah bebişinegeriden gelmeside yoluna girmeye başlamış, tahlillerde sorunsuz, ohh gözünaydın.. umarım doğum konusunda da gönlünce olur :) bu arada kaç kilo olmus miniş ?
doktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan
saol cnm anladım..bakalım ya bi arkadaş normal yaptı..zaten ertesi günü çıktım evde yıkandım dedi.. hayırlısı..
maşallah cnm gayet iyi o zaman1800 olmuş canım :)) bugün yüzümü güldürdü kızım:)) inş dönecek mi bakalım ama yeri daraldığı için biraz zor dedi dr :))) bende ters geldiğim için annem sezeryan olmuş benim kızımda bana benziycek galiba:)))
sitede sorun var sanırsam, bende giremedim gitti, cevap yazarkende hata veriyo yönlendirme yapmıyo :44:sıtede sorunmu var yoksa bendemı sorun anlamadım gıremıyorum bı turlu gırdgımde alıntı yapamıyorum:44::44:
dogum gunun kutlu olsun catyy nıce yıllara
maşallah annesi
aynen ulaşılır bir şekilde...o zaman kuzu benim kuduruk oğlum pek sağlıklı...içerideki gibi de olursa dışarıdaki durumu benim yandığımın resmidir...
aynen benim doğum ekim sonu gözüksede ben eylülü bitirsem yine iyi diyorum :26:
doğru.. bi de lohusalık var.. Hamilelikte annelikte hiç kolay değilmişAllah annelerimizden razı olsun
amanınnn nası kıpırdıyo yaa kasılıp kalıyorum, sanki nefes alamıcam gibii
canım hoşgeldin. bu durumu yaşayan ve sıkıntısız atlatan birçok insan var. inşallah senin içinde öyle olur.. Sen kendine dikkat et ve bebişinin hareketlerini takip et bakalım. Bebişler devamlı hareket ettikleri için böyle şeyler olabiliyo. Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla vaktiyle kavuştursun inşallah.. dualarımız seninle..Kızlar meraba.bende Dr dan geldim.biraz üzücü oldu bebeğin boynundan kordon geçiyor dedi.gördük tabii bizde.hareketlerine dikkat et dedi.1 saatten fazla etmezse hemen geliyorsun.eger 38 de oyle olursa sezeryan yaparız dedibende üzüldüm o da üzülme bizim için öncelik anne cart curt. inş hiçbişey olmdan atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?