canım hoşgeldin. bu durumu yaşayan ve sıkıntısız atlatan birçok insan var. inşallah senin içinde öyle olur.. Sen kendine dikkat et ve bebişinin hareketlerini takip et bakalım. Bebişler devamlı hareket ettikleri için böyle şeyler olabiliyo. Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla vaktiyle kavuştursun inşallah.. dualarımız seninle..
sağol cnmcımmaşallah annesi
hayırlısı olsun be kuzu saglıkla gelsinlerde artık çok sabırsızlanıyorum
bu arada maşallah kuzuna
Ben geldim. Annemle oğlumuzun arabasını aldık bugun cok sukur.
Ordan da biraz pazara uğradık ve eve geldik.
Simdi de yavaş yavaş yemek hazırlıyorum. Yoruldum.
Dr da temponu düşür dedi, ama ben yine enerjik tabii.
Bu arada kızlar ben dun aksam yün Yelek vs leri hacı şakırın granul savunuyla yıkadım. Ama hic bebek gibi kokmadı
Acaba az mı koydum deterjani.
Bu arada kızlar ben dun aksam yün Yelek vs leri hacı şakırın granul savunuyla yıkadım. Ama hic bebek gibi kokmadı
aminnn, hepimiz sağlıcakla kavusalım insallahkızlar bazı arkadaşlar doğum yaklaştı diyor allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
hosgeldin kuzum.. hayırlı olsun, güle güle kullansın bebişin :)Ben geldim. Annemle oğlumuzun arabasını aldık bugun cok sukur.
amin..Evet inş atlatırım.zaten paniğiz bu dönem herşeyden korkuyorum.geceleri uyanıp sürekli hareketlerine bakıyorum.rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklamayı nasip etsin.
ben poşetledim koydum canım hatta dolabına bile poşetledim koydum çünkü bir ay var ortalama..benim ev yol üstü ve çekmecelerimin içi dahil sürekli tozlanıyor bunları düşünerek poşetledim ama poşetlere de iğne ile küçük iki üç delik aç dedi annem..bir iki kere iğne batırdım poşetlere...kızlar bebişin eşyalarını poşetleyip mi koyuyosunuz çantaya minicik şeyler dağılır mı ki çantaya beynim sulandı benim hiç bişiye karar veremiyorum
canım uzme kendını ınsallah saglıkla alıcaz bebıslerımzı kucagımıza devamlı hareket halındeler ıns kurtarır kendını saglıklı olsunda sezeryan normal onemlı deıl sen sıkıntı yapma ıyı dusun ıyı olsun herseyKızlar meraba.bende Dr dan geldim.biraz üzücü oldu bebeğin boynundan kordon geçiyor dedi.gördük tabii bizde.hareketlerine dikkat et dedi.1 saatten fazla etmezse hemen geliyorsun.eger 38 de oyle olursa sezeryan yaparız dedibende üzüldüm o da üzülme bizim için öncelik anne cart curt. inş hiçbişey olmdan atlatırım
canım bu sadece senin için geçerli değil ki hepimiz için geçerli...geçen cumartesi bende gittim doktora artık hareketlerine dikkat et dedi oturup kalkmana..özelliklede yataktan kalkarken dikkat edeceksin dedi..sağa veya sola dönüp kalkacakmışız...direkt kalkmak yok dedi.Kızlar meraba.bende Dr dan geldim.biraz üzücü oldu bebeğin boynundan kordon geçiyor dedi.gördük tabii bizde.hareketlerine dikkat et dedi.1 saatten fazla etmezse hemen geliyorsun.eger 38 de oyle olursa sezeryan yaparız dedibende üzüldüm o da üzülme bizim için öncelik anne cart curt. inş hiçbişey olmdan atlatırım
kızlar bebişin eşyalarını poşetleyip mi koyuyosunuz çantaya minicik şeyler dağılır mı ki çantaya beynim sulandı benim hiç bişiye karar veremiyorum
güle güle kullansın bebişin cicilerini.bu arada gerçekten temponu düşürmelisin son haftalardayız dikkatli olmalıyız artık.ben bütün çamaşırları dalin sıvı deterjanla yıkadım mis gibi bebek kokuyor evimiz :)
Sagolun teyzeleri :)Hayırlı oldun canım enerjik olmak güzel ama dr dediklerini ihmal etme:)) ben dalin sıvı deterjan kullandım ve aynı bebek gibi koktu:)) kullananlar sana doğru bilgi verir canım :))
Sagol yazyagmurum artık dinlenme vakti. Yavaş yavaş yapılacak hersey insallahaminnn, hepimiz sağlıcakla kavusalım insallah
hosgeldin kuzum.. hayırlı olsun, güle güle kullansın bebişin :)
enerjikte olsan artık hareketliliği azaltmalısın cnm, zaman geliyo yavaştan :)
o dediğin deterjanı kullanmadım cnm o yüzden bi fikrim yok..
:
kızlar bebişin eşyalarını poşetleyip mi koyuyosunuz çantaya minicik şeyler dağılır mı ki çantaya beynim sulandı benim hiç bişiye karar veremiyorum
Sagolun teyzeleri :)
Evet ya bugünden sonra enerjimi düşüreceğim insallah. Yavaş yavaş yıkar ütülerim ara vererek insallah.
Bir dahakine bende dalını deneyeceğim. Herkes memnun.
Sagol yazyagmurum artık dinlenme vakti. Yavaş yavaş yapılacak hersey insallah
Ben öyle yapmayı düşünüyorum canım. Dağılır yoksa hepsi çantada.
İyi yapmışsın canım. İyi fikir o bir kac delik acmak hava alır en azından.ben poşetledim koydum canım hatta dolabına bile poşetledim koydum çünkü bir ay var ortalama..benim ev yol üstü ve çekmecelerimin içi dahil sürekli tozlanıyor bunları düşünerek poşetledim ama poşetlere de iğne ile küçük iki üç delik aç dedi annem..bir iki kere iğne batırdım poşetlere...
Evet enerjimiz düşmedi ama dikkat etmeliyiz gercekten. Ben bugünden sonra yavaşlıyorum :)o bahsettiğin enerjiden bende de var canım..bugün hatta okulda kızdılar ne bu enerji diye ama ne yerimde oturabiliyorum ne durabiliyorum kıpır kıpırım...
ben dalinin granüllü sabun tozunu kullandım canım..hacışakiri kullanmadım..ev mis gibi koktu...
Sagol kuzum.hayırlı olsun canım gule gule kullanın doktorun uyarmıs yorma artık kendını...
canım onlar yun ya ondan deterjan az gelmıs olabılır eger ıcıne sınmedıyse tekrar yıkayabılırsın
Ben direk çantaya koydum poşetsiz bebişinki hazırda benim eksikletim var dahaartık tamamladam iyi olcak :))
İyi yapmışsın canım. İyi fikir o bir kac delik acmak hava alır en azından.
Evet enerjimiz düşmedi ama dikkat etmeliyiz gercekten. Ben bugünden sonra yavaşlıyorum :)
Bebislerimiz icin bunu yapmalıyız ne kadar cok kalırsalar anne karnında o kadar iyi.
Sagol kuzum.
Benimde aklıma geldi onlar yün oldugu icin yetmedi belki diye. Gerçi yıkandılar, tozları falan gitti en azından.
Bir digerlerini yıkayayım bakarım artık tekrar yıkar miyim diye.
zaten tozu gıtsın dıye yıkıyoruz canım kendını tekrar tekrar yorma baska yıkanacaklarda varmısonları yıkarsın....
bende posetlemedım annem benımkılerı ayrı oglumunkılerı ayrı bohcaladı ama bu paketleme olayı daha mantıklı geldı buzdolabı posetlerınemı koydunuz??
ben tek canta yaptım ayrı ayrı bohcaladık ama bebegın kıyafetlerını yada en azından ılk gıyecegı hastane cıkısını paketlerımevet canım ben buzdolabı poşetine koydum şeffaf ve daha hijyenik geldi bana. ben bir çanta kendine bir çanta bebeğime hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?