2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Geçmiş olsun arkadaşıım.Benim de erken doğum riskim vardı 30.haftamdan beri.Ben de hissetmiyorumdum sancı ama nst de 60-80 falan çıkıyor sancılar.O günden beri nidilat+buscopan ilaçlarını kullanıyorum yatmıyorum ama dikkat ediyorum.2 kere çok olmuştu sancılar 1 gece hastanede yatırıp serum falan verdiler.Sık sık kontrole gidiyorum.Hatta bebeğimin akciğerleri gelişsin diye celeston diye bi iğne oldum 4 doz.Valla ilaçların yan etkisi vardır ama doktorumun dediğini yapıyorum karı zararından fazla olan durumlarda ilaç kullanmamız gerekiyor diyor doktorum.Senin sancıların şiddeti az diye belki ilaç vermemiştir doktorun.Özel hastaneye mi devlet hastanesine mi gidiyorsun?

Gerçi sen bebege ayrı canta yaptın galiba. Ben bir canta yapıp hepsini icine koyacağım. O yüzen posetlemeyi düşünüyorum.
Eksikler hic bitliyir sanki canım. Hep birsey çıkıyor.
Evt canım ayrı ayrı hazırladım onun iöin gerek duymadım:) evt hep bililer çıkıyor:))

Yaa evet sezeryan ya da normal önemli değil sadece sağlıklı olsunlar..inş yaa
Dr bu durumda karın içine müdahale şansımız yok,ben yapabileceğim bişey varmı dedim o da beklicez dedi.en önemlisi bebeğin hareketleri neyse ki artık hep hastanede kontrol de olacağım.allah yavrularımızı korusun .

Kizlar internetten ogluma mevlut kiyafeti gordum ve hosuma gitti. Osmanli mevlut modeliymis bu.
Sizce nasil? iki resim koydum.

Bir de sehzade modeli var.

selam kızlar eşim evde bugünlerde izinli o yüzden giremiyorum nete de geçmişi de okuyamadım sadece piskolatanın suyu gelmiş onu gördüm naptı o doğum yaptı mı

teşekkürler pavli ve alıntı yapamadığım cevap veren tüm diğer arkadaşlar. Buzdolabı poşeti şahane bir fikirmiş hem çantaya dökülüp saçılmazlar hemde o çok becerikli kocalarımız çantada bişi ararken altını üstüne getirmemiş olurlar. Ah ahh çantamızdan bile bişi alamıcak durumda olucaz belkide, düşününce içlendim şimdi:)

ilk doğum yapan o oldu sanırım dimi peki bebeği ve kendisi iyi mi bilgin varmı?

cnm valla eve gecınce uzun yazarım dedı okadar rahat anlatmışkı bebeği anlatamam kendısı ıyı bebeğinde hırıltısımı varmış ne dr bakımında yanılmıyorsam ama kotu bişey yazmadı ayrıca ilk o değil bademball dıye bı arkadas vardı oymuş

yanı geçen gıttıgmde şıkayet ettım hastaneyı ben pis diyee demekkı odaların tuvaletı banyosuda kotu onları gormedım ben zaten çok ığrenıyorummmm bı tande de arabaya domestos koycammm dokulsun sadece yeter fırcalamaya gerek yok zaten nevresımımı kendım goturcem oturulan koltuga bıle carsaf serıcem ben ınan dedımkı sağlam ınsan zıyarete gelse bu hastanede mıkrop kapar bırde a sınıfı belge almışşş daaa

Aynen öyle canım. Ben koymadım henüz ama buzdolabı poşetine koymayı düşünüyorum bende canım.

Bence osmanlı olan çok güzel görünüyor canım biz mevlüdü 40 çıkınca yaparız siz ne zamn yapıyorsunuz
Ben ikisi arasında kararsız kaldım. Bakalım artık hangini alacağım.
Bizde 20sinden sonra da yapılıyor. Doğduktan 1 ay sinra da yapılabilir.
selam kızlar eşim evde bugünlerde izinli o yüzden giremiyorum nete de geçmişi de okuyamadım sadece piskolatanın suyu gelmiş onu gördüm naptı o doğum yaptı mı
Doğurdu canım. Bebekte kendi de iyi. O ikinci. Ondan once bademball yaptı. Biri daha varmis. Ama adını hatırlamıyorum.
kızlar azcık mutfak eşyasını toplamaya başladım valla oldum çok yoruldum yaa karnım hemen taş kesıldı
Canım Allah yardımcın olsun. Bu vakitte taşınmak cok zor. Sen mümkünse hic elleme.
ben alttakini beğendim şehzade modeli yazan çok hoş bence hem sade hem şık bu tarz şeyler bebişlere çok yakışıyor

Bende henüz ikisi arasında kararsızım. Sizlerin fikirlerini alıyorum

o ne yaa 2 gün nete girmedim maşallah doğuran doğurana hadi haıyrlısı bakalım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

keşke mumkun olsa ne yapalım artık mecburum

ıkısıde cok guzelmıss canımm ya hangı sıte bu benımde ogllusum olacak ya teyzesı bende bakıyım

canım 3 tane doguranımız var hepsıde ıyıymıs aldıgımz haberlere gore

buzdolabı poşeti en buyuk boyu bıle kucuk değilmi canım bebegın kıyafetlerını nasıl sıgdırdınız ben bohcanın içine koymayı dusunuyorum

kızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş
buda yetmezmiş gibi dudagımda kocaman bi uçuk çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…