merhaba anneler .
bugün doktora gittim ve erken doğum riskim olduğunu söledi doktorum .rahimde açılmam yada düzenli kasılmalarım yok .iki gün önce sancılndım kasılmam oldu fakat yatınca geçti .şimdi sdece hafif ağrılarım var .bugün nst ye bağlandım 40 larda sancı çıktı ama ben hissetmedim .doktorum ilaç yazmadı sadece bol su iç ve yat kalkma dedi açıkçası kafam karıştı benim .ilaçların çok yan etkisi var şu an yazmıyorum dedi .tekrar kasılmam olursa üni hastanesine yoğun bakım servisi olan biyere gitmemi söledi .
sizi takip ediyorum ve aranızda kasılmaları olan yatan anneler vardı diye hatırlıyorum .doktorunuz size nasıl bi tedavi uyguladı ilaçlarınız var mı .lütfen bana yardım edin arkadaşlar stres yapmamaya üzülmemeye çalışıyorum ama aklım çok karışık nasıl bi yol izlemeliyim .başka doktora gitmeyi düşünüyorum .cevaplarınızı bekliyorum .
Evt canım ayrı ayrı hazırladım onun iöin gerek duymadım:) evt hep bililer çıkıyor:))Gerçi sen bebege ayrı canta yaptın galiba. Ben bir canta yapıp hepsini icine koyacağım. O yüzen posetlemeyi düşünüyorum.
Eksikler hic bitliyir sanki canım. Hep birsey çıkıyor.
Yaa evet sezeryan ya da normal önemli değil sadece sağlıklı olsunlar..inş yaacanım uzme kendını ınsallah saglıkla alıcaz bebıslerımzı kucagımıza devamlı hareket halındeler ıns kurtarır kendını saglıklı olsunda sezeryan normal onemlı deıl sen sıkıntı yapma ıyı dusun ıyı olsun hersey
hayırlı olsun canım gule gule kullanın doktorun uyarmıs yorma artık kendını...
canım onlar yun ya ondan deterjan az gelmıs olabılır eger ıcıne sınmedıyse tekrar yıkayabılırsın
Dr bu durumda karın içine müdahale şansımız yok,ben yapabileceğim bişey varmı dedim o da beklicez dedi.en önemlisi bebeğin hareketleri neyse ki artık hep hastanede kontrol de olacağım.allah yavrularımızı korusun .canım bu sadece senin için geçerli değil ki hepimiz için geçerli...geçen cumartesi bende gittim doktora artık hareketlerine dikkat et dedi oturup kalkmana..özelliklede yataktan kalkarken dikkat edeceksin dedi..sağa veya sola dönüp kalkacakmışız...direkt kalkmak yok dedi.
Kizlar internetten ogluma mevlut kiyafeti gordum ve hosuma gitti. Osmanli mevlut modeliymis bu.
Sizce nasil? iki resim koydum.
Eki Görüntüle 794706 Eki Görüntüle 794707
Bir de sehzade modeli var.
Eki Görüntüle 794719
selam kızlar eşim evde bugünlerde izinli o yüzden giremiyorum nete de geçmişi de okuyamadım sadece piskolatanın suyu gelmiş onu gördüm naptı o doğum yaptı mı
Kizlar internetten ogluma mevlut kiyafeti gordum ve hosuma gitti. Osmanli mevlut modeliymis bu.
Eki Görüntüle 794719
evet yapmışş cnm
hastane çantası içine ben poşetledim koydum canım şeffaf buzdolabı poşetlerine 2 hastane çıkışı takımı almıştım 2 ayrı poşede koydum böylece eldivenler çoraplar çantanın içinde karışmaz.dolap içinede şimdilik hurçlar içine koydum 3 haftam var diye tozlanmasınlar
ilk doğum yapan o oldu sanırım dimi peki bebeği ve kendisi iyi mi bilgin varmı?
yani bende alttan muayene olmak istemedim korkuyodum ama merakda kaldım açıklık varmı diye mecbur yaptırdım.canım en kötüsüde tuvalet. öleya tuvalete çıkıcaksın gazın filan olcak rahat olman lazım. oda güzeldi ama tuvalet banyosunu hiç beğenmedim. yani benim kaldığım odanınki çok kötüydü. ewt özel karadenizin odalarıda hep tek kişilik banyolarıda büyük güzel. 2 ay önceden nasıl odalar kapatılıyor. sezeryan tarihi ne zman veriliyoki. bende epidural sez. düşünüyorum ama doktor ne der bilmiyorum normal doğum yapabilirmiyim bilmiyorum.yapamam gibi gelio. o yüzden hemen bayram bitimi olablir. bir an önce netleşse iyi olur. ben orda yatarken bir bayan geldi 3 4 cm açıklığı vardı normal ol diyo ebeler filan o istemedi beni sez. alın dedi. sez. aldılar.
Aynen öyle canım. Ben koymadım henüz ama buzdolabı poşetine koymayı düşünüyorum bende canım.zaten tozu gıtsın dıye yıkıyoruz canım kendını tekrar tekrar yorma baska yıkanacaklarda varmısonları yıkarsın....
bende posetlemedım annem benımkılerı ayrı oglumunkılerı ayrı bohcaladı ama bu paketleme olayı daha mantıklı geldı buzdolabı posetlerınemı koydunuz??
Ben ikisi arasında kararsız kaldım. Bakalım artık hangini alacağım.Bence osmanlı olan çok güzel görünüyor canım biz mevlüdü 40 çıkınca yaparız siz ne zamn yapıyorsunuz
Doğurdu canım. Bebekte kendi de iyi. O ikinci. Ondan once bademball yaptı. Biri daha varmis. Ama adını hatırlamıyorum.selam kızlar eşim evde bugünlerde izinli o yüzden giremiyorum nete de geçmişi de okuyamadım sadece piskolatanın suyu gelmiş onu gördüm naptı o doğum yaptı mı
Canım Allah yardımcın olsun. Bu vakitte taşınmak cok zor. Sen mümkünse hic elleme.kızlar azcık mutfak eşyasını toplamaya başladım valla oldum çok yoruldum yaa karnım hemen taş kesıldı
ben alttakini beğendim şehzade modeli yazan çok hoş bence hem sade hem şık bu tarz şeyler bebişlere çok yakışıyor
cnm valla eve gecınce uzun yazarım dedı okadar rahat anlatmışkı bebeği anlatamam kendısı ıyı bebeğinde hırıltısımı varmış ne dr bakımında yanılmıyorsam ama kotu bişey yazmadı ayrıca ilk o değil bademball dıye bı arkadas vardı oymuş
Aynen öyle canım. Ben koymadım henüz ama buzdolabı poşetine koymayı düşünüyorum bende canım.
Ben ikisi arasında kararsız kaldım. Bakalım artık hangini alacağım.
Bizde 20sinden sonra da yapılıyor. Doğduktan 1 ay sinra da yapılabilir.
Doğurdu canım. Bebekte kendi de iyi. O ikinci. Ondan once bademball yaptı. Biri daha varmis. Ama adını hatırlamıyorum.
Canım Allah yardımcın olsun. Bu vakitte taşınmak cok zor. Sen mümkünse hic elleme.
Bende henüz ikisi arasında kararsızım. Sizlerin fikirlerini alıyorum
o ne yaa 2 gün nete girmedim maşallah doğuran doğurana hadi haıyrlısı bakalım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
ıkısıde cok guzelmıss canımm ya hangı sıte bu benımde ogllusum olacak ya teyzesı bende bakıyımKizlar internetten ogluma mevlut kiyafeti gordum ve hosuma gitti. Osmanli mevlut modeliymis bu.
Eki Görüntüle 794719
selam kızlar eşim evde bugünlerde izinli o yüzden giremiyorum nete de geçmişi de okuyamadım sadece piskolatanın suyu gelmiş onu gördüm naptı o doğum yaptı mı
hastane çantası içine ben poşetledim koydum canım şeffaf buzdolabı poşetlerine 2 hastane çıkışı takımı almıştım 2 ayrı poşede koydum böylece eldivenler çoraplar çantanın içinde karışmaz.dolap içinede şimdilik hurçlar içine koydum 3 haftam var diye tozlanmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?