Aynen öyle canım. Ben koymadım henüz ama buzdolabı poşetine koymayı düşünüyorum bende canım.
Ben ikisi arasında kararsız kaldım. Bakalım artık hangini alacağım.
Bizde 20sinden sonra da yapılıyor. Doğduktan 1 ay sinra da yapılabilir.
Doğurdu canım. Bebekte kendi de iyi. O ikinci. Ondan once bademball yaptı. Biri daha varmis. Ama adını hatırlamıyorum.
Canım Allah yardımcın olsun. Bu vakitte taşınmak cok zor. Sen mümkünse hic elleme.
Bende henüz ikisi arasında kararsızım. Sizlerin fikirlerini alıyorum
ben de senin gibi bohça yapıcam daha çok hoşuma gidiyor öyle annem ilk zamanlar bebeğin altını kurulamak için filan bez yapmış onları bohça niyetine kullanıcamıkısıde cok guzelmıss canımm ya hangı sıte bu benımde ogllusum olacak ya teyzesı bende bakıyım
evet 3 olmuş maşallah daha da aceleci bebk çıkmaz inşallah vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah
evet yaa ama eşim izne ayrıldı hergün gece gündüz evde giremiyorum kiozaman demek oluyorkı hergun gırmen lazımm:101::101:evet cnm ıkı kışi hatta üç kışı doğurmuşşimdi gezmeye gitti de arkadaşlarıyla bir balim dedim
buzdolabı poşeti en buyuk boyu bıle kucuk değilmi canım bebegın kıyafetlerını nasıl sıgdırdınız ben bohcanın içine koymayı dusunuyorum
canım 3 tane doguranımız var hepsıde ıyıymıs aldıgımz haberlere gore
dikkat et bu havalar grip havası bende haftasonundan beri gribim daha yeni yeni geçiyorkızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş
buda yetmezmiş gibi dudagımda kocaman bi uçuk çıktı
kızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş
kızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş
ikinci model çok hoşuma gitti benim çok tatlı olur oğluşun eminim her ikiside çok yakışır.Kizlar internetten ogluma mevlut kiyafeti gordum ve hosuma gitti. Osmanli mevlut modeliymis bu.
Sizce nasil? iki resim koydum.
Eki Görüntüle 794706 Eki Görüntüle 794707
Bir de sehzade modeli var.
Eki Görüntüle 794719
tam sığdı canım hemde en büyük boyundan değil güzelce katladım ütüledim çapka eldiven çorap iç zıbın dış zıbın bide alt başka bişey giydirmiyolar zatibuzdolabı poşeti en buyuk boyu bıle kucuk değilmi canım bebegın kıyafetlerını nasıl sıgdırdınız ben bohcanın içine koymayı dusunuyorum
çoook geçmiş olsun son haftalarda olması kötü olmuş vücuduna direnç vericek yiyecekler tüketmeye çalış bal zencefil pekmez gibikızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş
dikkat et bu havalar grip havası bende haftasonundan beri gribim daha yeni yeni geçiyor
Çok geçmiş olsun canım ateşini kont et areş tehlikeli birde nane limın yap iç bol limonlu oldun kendibede dikkat et(
canımm dıkat et kendıne sıcak tut kendını nane lımon felan ıc daha kotu olmadan bu donemde bıde hastalık cekme
ikinci model çok hoşuma gitti benim çok tatlı olur oğluşun eminim her ikiside çok yakışır.
tam sığdı canım hemde en büyük boyundan değil güzelce katladım ütüledim çapka eldiven çorap iç zıbın dış zıbın bide alt başka bişey giydirmiyolar zati
çoook geçmiş olsun son haftalarda olması kötü olmuş vücuduna direnç vericek yiyecekler tüketmeye çalış bal zencefil pekmez gibi
Canım çok gecmis olsun. Bol istirahat et ve sıcak seyler ic.kızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş
Teşekkür ederim canım. İnsallah oğluma giydirdiğim günleri de görürüm.ikinci model çok hoşuma gitti benim çok tatlı olur oğluşun eminim her ikiside çok yakışır.
tam sığdı canım hemde en büyük boyundan değil güzelce katladım ütüledim çapka eldiven çorap iç zıbın dış zıbın bide alt başka bişey giydirmiyolar zati
ben de senin gibi bohça yapıcam daha çok hoşuma gidiyor öyle annem ilk zamanlar bebeğin altını kurulamak için filan bez yapmış onları bohça niyetine kullanıcam
dikkat et bu havalar grip havası bende haftasonundan beri gribim daha yeni yeni geçiyor
Canım çok gecmis olsun. Bol istirahat et ve sıcak seyler ic.
Teşekkür ederim canım. İnsallah oğluma giydirdiğim günleri de görürüm.
Canım bir çokdegisik sitede gördüm. Fiyat olarak da değişiyor hep. En uygunuıkısıde cok guzelmıss canımm ya hangı sıte bu benımde ogllusum olacak ya teyzesı bende bakıyım
:
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsın havalar serinledi artık biz camları açmıyoruz çorap ve uzun kollu giyinmeye başladım bilekızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş
Eki Görüntüle 794762 kılEki Görüntüle 794763 Eki Görüntüle 794764 . Kızlar kapı süsü ve lohusa tacımı ikiside takım kıxıma taçlarımızıda sipariş verdim eylülün sonuna geliyor hepside kızımın ismide belli asel mina :)))))
Canım cok güzeller. İyi günlerde kullanın insallah.Eki Görüntüle 794762 kılEki Görüntüle 794763 Eki Görüntüle 794764 . Kızlar kapı süsü ve lohusa tacımı ikiside takım kıxıma taçlarımızıda sipariş verdim eylülün sonuna geliyor hepside kızımın ismide belli asel mina :)))))
saol canım umarım fazla uzamaz oglumu etkilemez inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsın havalar serinledi artık biz camları açmıyoruz çorap ve uzun kollu giyinmeye başladım bile
Bunlara bayıldım kızının ismi de çok güzel hepsi çok tatlı ve uyumlu :)
Doğum yapan arkadaşlarımız da inşallah bebekleriyle birlikte iyidirler, Allah sağlık versin.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsın havalar serinledi artık biz camları açmıyoruz çorap ve uzun kollu giyinmeye başladım bile
Bunlara bayıldım kızının ismi de çok güzel hepsi çok tatlı ve uyumlu :)
Doğum yapan arkadaşlarımız da inşallah bebekleriyle birlikte iyidirler, Allah sağlık versin.
cok guzeller canım gule gule kullanEki Görüntüle 794762 kılEki Görüntüle 794763 Eki Görüntüle 794764 . Kızlar kapı süsü ve lohusa tacımı ikiside takım kıxıma taçlarımızıda sipariş verdim eylülün sonuna geliyor hepside kızımın ismide belli asel mina :)))))
Canım bir çokdegisik sitede gördüm. Fiyat olarak da değişiyor hep. En uygunu
Eminönü bebe alışveriş merkezi, bebegiyimi, bebeçeyizi, bebekıyafet sitesinde buldum. Yaıştım hatta onlarla kargo ekliyorlarmış. Birde kundak gormuştum orda onu da alabilirim diye sordum. İkisi icin 9tl kargo ekliyorlarmış.
Muhtemelen ordan alırım. Sanırım Eminönü'nde bir mağazanın sitesi falan.
kizlar merhaba gecmisi okuyamdim ama sanirim ilk dogum yapan benim ekim anneleri arasinda. 31 ekimde suyum geldi baya pantolonumu islatcak kadar ve azar azar gelmeye devam etti 34+1 haftaliktim daha. hemen dr u aradim. klinige muayeneye gonderdi. hemsire catala alip kontrol etti 2 cm acilmam olmus. benim gittigim ozel hastanede yeni dogan unitesi olmadigi icin baska yere yonlendirdi.
cok kotuydum bebişime bisey olcak korkusuyla aglamaktan helak oldum. hemen kadin dogum hastanesine gittik. orda muayene ettilerinde 4cm acilma olmus. apar topar dogumhaneye gonderdiler. hicbir hazirligim yoktu ne cantam hazirdi ne bebişimin kiyafetleri. aksam 7.30 da yatisimi verdiler. sabaha kadar hic sancim gelmedi suni sanci verdiler. Sabah 8.30 dan sonra sancilanmaya basladim.
10.25te normal dogum yaptim çatır çatır. 1 eylulde 2.340 gr dogdu kizim. aglamadi ilk basta o kadar korktum ki ona bise olcak diye. neyseki agladi sonra kuveze aldilar hemen. benimde dikislerimi attiktan sonra odaya goturduler. detaylari biraz daha iyi olunca diger topike atarim. 4 gun kuvezde kaldi kizim bugun taburcu olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?