2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de senin gibi bohça yapıcam daha çok hoşuma gidiyor öyle annem ilk zamanlar bebeğin altını kurulamak için filan bez yapmış onları bohça niyetine kullanıcam
kızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş
buda yetmezmiş gibi dudagımda kocaman bi uçuk çıktı
dikkat et bu havalar grip havası bende haftasonundan beri gribim daha yeni yeni geçiyor

kızlar donuyorum ya gripte oluyorum galiba hapşırmaktan canım çıktı havada soguk sanırım baş agrılarım gribin habercisiymiş

Çok geçmiş olsun canım ateşini kont et areş tehlikeli birde nane limın yap iç bol limonlu oldun kendibede dikkat et(

canımm dıkat et kendıne sıcak tut kendını nane lımon felan ıc daha kotu olmadan bu donemde bıde hastalık cekme

ikinci model çok hoşuma gitti benim çok tatlı olur oğluşun eminim her ikiside çok yakışır.
buzdolabı poşeti en buyuk boyu bıle kucuk değilmi canım bebegın kıyafetlerını nasıl sıgdırdınız ben bohcanın içine koymayı dusunuyorum
tam sığdı canım hemde en büyük boyundan değil güzelce katladım ütüledim çapka eldiven çorap iç zıbın dış zıbın bide alt başka bişey giydirmiyolar zati
çoook geçmiş olsun son haftalarda olması kötü olmuş vücuduna direnç vericek yiyecekler tüketmeye çalış bal zencefil pekmez gibi

dikkat et bu havalar grip havası bende haftasonundan beri gribim daha yeni yeni geçiyor

Çok geçmiş olsun canım ateşini kont et areş tehlikeli birde nane limın yap iç bol limonlu oldun kendibede dikkat et(

canımm dıkat et kendıne sıcak tut kendını nane lımon felan ıc daha kotu olmadan bu donemde bıde hastalık cekme

saolun kızlar salep içiyorum şimdi sıcak sıcak inşallah çok kötü olmadan atlatırım

saol canım ediyorum ama havalardan kaptım galiba

kıl . Kızlar kapı süsü ve lohusa tacımı ikiside takım kıxıma taçlarımızıda sipariş verdim eylülün sonuna geliyor hepside kızımın ismide belli asel mina :)))))

Canım çok gecmis olsun. Bol istirahat et ve sıcak seyler ic.
Teşekkür ederim canım. İnsallah oğluma giydirdiğim günleri de görürüm.

benımde annem bohcaladı canım oglumunkını mavı dantellı bı bohca benım kı beyaza koydu ama bende ılk gıyecegı hastene cıkısını ve havlusunu ayrı bı posete koyarım esım onları ayırt edemez elı ayagı zaten bırbırne karısır o hazır olsun gercı hastaneyle gorusmedık onlar hasatne cıkısı verıyorlarsa gerekde kalmayabılır ama ne olur ne olmaz hatta bugun esım gelsın cantada bı tanıtım yapayım ona

hastaneye goturecegınız bıberon ve emzıklerı sterılıze etmeyı unutmayın ben kutusuyla koymsutum uzerınde kullanmadan kaynatın yazıyor:26::26:

ıkısıde cok guzelmıss canımm ya hangı sıte bu benımde ogllusum olacak ya teyzesı bende bakıyım

:
Canım bir çokdegisik sitede gördüm. Fiyat olarak da değişiyor hep. En uygunu
Eminönü bebe alışveriş merkezi, bebegiyimi, bebeçeyizi, bebekıyafet sitesinde buldum. Yaıştım hatta onlarla kargo ekliyorlarmış. Birde kundak gormuştum orda onu da alabilirim diye sordum. İkisi icin 9tl kargo ekliyorlarmış.
Muhtemelen ordan alırım. Sanırım Eminönü'nde bir mağazanın sitesi falan.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsın havalar serinledi artık biz camları açmıyoruz çorap ve uzun kollu giyinmeye başladım bile

Bunlara bayıldım kızının ismi de çok güzel hepsi çok tatlı ve uyumlu :)

Doğum yapan arkadaşlarımız da inşallah bebekleriyle birlikte iyidirler, Allah sağlık versin.

saol canım inşallah bugün kazak çorap giydim dikkat edin hamilelikle birlikte iyicee halsiz oluyo insan aman

Çok sağol canım :))))

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

cok guzeller canım gule gule kullan

saol canım bende arattım bu sıte cıkıyor emınonunde bıyer ama bırdaha emınone gıtmekmı aslaaa netten alırım kargo parası yol parası aynı hesaba gelıyor zaten evımde otururum rahat rahat

kızlar yaklaşık 1 saatten fazladır vajinamabebek baskı yapıyor kafası dönmüştü ...sanki idrarım var gibiama daha güçlü sanki pat die çiş boşalacakmış gibi sizdede oldumu bu ne

cnm hayırlı olsun ilk bebişimiz:) sen ve minişinin sağlıklı olmasına sevindim cnm... ohh mis kokuluna kavuştun darısı hepimizin başına sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…