2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar yaklaşık 1 saatten fazladır vajinamabebek baskı yapıyor kafası dönmüştü ...sanki idrarım var gibiama daha güçlü sanki pat die çiş boşalacakmış gibi sizdede oldumu bu ne

oluor canım normal genelde tuvalee gittiğimde sanki çıkacakmış gibi olur.

kızlar yaklaşık 1 saatten fazladır vajinamabebek baskı yapıyor kafası dönmüştü ...sanki idrarım var gibiama daha güçlü sanki pat die çiş boşalacakmış gibi sizdede oldumu bu ne

Benimde oluyor canım benim ayakları aşağıda onun için daha çok oluyor(( bazen çıkacakmış gibi oluyor

Cnm benim çok geçmiş olsun,sağlıcakla aldın ya minişini kucağına ohh gerisi önemsiz artık,darısı başımıza ne güzel,hem normal doğum hemde çok rahat bir doğum geçirmişsin maşallah. bizim yerimizede öp mis kokulunu güzel anne :)

buzdolabı poşeti en buyuk boyu bıle kucuk değilmi canım bebegın kıyafetlerını nasıl sıgdırdınız ben bohcanın içine koymayı dusunuyorum

Evet Buzdolabı fikri cok güzel ama boyutu biraz sıkıntılı. Ben hastane çıkışlarını kendi battaniyelerini bohça gibi kullanarak
sardım sarmaladım. 2 takım var o şekilde, hangisini alsalar ellerine tamamı gelmiş olacak.

saol canım bende arattım bu sıte cıkıyor emınonunde bıyer ama bırdaha emınone gıtmekmı aslaaa netten alırım kargo parası yol parası aynı hesaba gelıyor zaten evımde otururum rahat rahat
Aynen öyle canım. Gidip gelene kadar kargo eklesinler
Canım benimki de dönmüş. Benim de çok idrarım var gibi oluyor. Ama senin tarifinden anlayamadım tam nasıl birsey olduğunu.
kızlar bence çoğumuz ekime kalmaz gibime gelior...

Öyle deme canım. Ekim'in sonunda dogum yapacaklar var sonuçta. Bebeklerimiz beklesin insallah.

Ya bismillah yeni girdim, bir bakayım neler olyor dedim. anam bir baktım birinin burnu akıyor, uçuklamış, evet ben de uçukladım.
Sonracıma bir baktım sen baskıdan bahsediyorsun, aynısı akşama doğru bana da oldu. Göbeğimin altını sanki aşağı çekiyorlar,
kızım orda bir hareketli bir hareketli.. sanki kendini aşağı itiyor. Korktum açıkçası, öyle ağrı sızı yok ama inanılmaz bir ağırlık çöktü alt kısma. Şimdi geçti çok şükür ama ben de bilmiyorum neydi? Allahtan yarın kontol günüm kesin nts ye girerim artık.
Yarın 34 +0 oluyorum. Her an her şey olabilir walla. Sen de yarın için bir kontrol randevusu al derim.

Kizlaar ben geldim bugün yine alisveris yaptim evde degildim anlicaniz.zaten birkac gündür basur problemim var gecmedi bir türlü oglum icin dayaniyorum bi dogursaydik artik hayirlica sagliklica ne güzel dogum yapan arkadaslar olmus darisi bizlerin basina

Dogum yapan arkadaslarim bademball,piskolata ve Greathopes rabbim hepinizin yavrularini anali babali büyütmeyi nasip etsin.hayirli olsun cook sevindim o mis kokulu yavrularinizi öpün bizim yerimize ilk bebisler geldi bakalim kacinci sirada olacagim heycanli bekleyis devam ediyor insaallah topigimizdeki tüm arkadaslarimda bende o muhtesem duyguyu yasariz..

Hoşgeldin canım. Neler aldın bakalım yavruna.
Resimlerini de görsek iyi olur

Jasemin zaten cok kokmasın. Mümkünse hiç kokmasın. Evet koku cok güzel ama bizim için cok güzel. Bebekler için pek faydalı değil.
Yeğenim bebekken astım başlangıcı teşhisi ile tedavi gördü. Doktor kokulu sabunları oncelikle yasakladı. Gerçi bunlar her bebekte olmuyor ama biz bebeklerimizi henüz tanımıyoruz ki.. O yüzden ben yıkadıktan sonra bir kez de duruladım. Varsın kokmasın. İlk aylar geçsin biraz güçlensin de bebeğim, onu kokulu kokulu yıkarım bennn..

Hoşgeldin canım. Neler aldın bakalım yavruna.
Resimlerini de görsek iyi olur

Hosbulduk tatlimm :) bir tane takim aldim hastanede resim cekinecegi zaman giydircem üstünde mum&dad=me yaziyor hirkalar pantolonlar sapka corap gecelik emzik bezleri icin bi cöp kutusu vallahi aklima bunlar geliyor simdilik canim yarin resimleri insaallah eklerim suan telden yaziyorum sen nasilsin??bebisin nasil? Bu arada mevlüt takimini gördüm ilki cok hosuma gitti ne tatli sey o öyle yerim ben onu

Doğru söylüyorsun canım. Ben zaten alerjik bir ınsanım, bebeğim de bana çekebilir.
Oh oh :) koy da görelim insallah. Cok seviyorum bebeklerin kıyafetlerine bakmayı :))
elifnildende hbr yok demi daha ne oldu acaba

Bugün Dr'a mı gidecekti o?

Doğru söylüyorsun canım. Ben zaten alerjik bir ınsanım, bebeğim de bana çekebilir.

Oh oh :) koy da görelim insallah. Cok seviyorum bebeklerin kıyafetlerine bakmayı :))

Bugün Dr'a mı gidecekti o?

ewet hatta sancısı vardı ciger geliştirici igne vermişler açılması vardı sanırım 48 saat tutalım demiş doktoru her an her şey olabilirdi belki yapmıştır bile dogumu

doktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan

böyle yazmıştı sabah

evet doğru bunu bende okudum bak unutmuşum maşallah geçmişte epey bir olay vardı bende unutmuşum o yüzden inşallah doğurmaz gerçi hayırlısı ama daha çok küçük bebeği

evet doğru bunu bende okudum bak unutmuşum maşallah geçmişte epey bir olay vardı bende unutmuşum o yüzden inşallah doğurmaz gerçi hayırlısı ama daha çok küçük bebeği

ewet canım inşallah saglıkla dogar bebegi güzel haberlerle döner aramıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…