kızlar yaklaşık 1 saatten fazladır vajinamabebek baskı yapıyor kafası dönmüştü ...sanki idrarım var gibiama daha güçlü sanki pat die çiş boşalacakmış gibi sizdede oldumu bu ne
kızlar yaklaşık 1 saatten fazladır vajinamabebek baskı yapıyor kafası dönmüştü ...sanki idrarım var gibiama daha güçlü sanki pat die çiş boşalacakmış gibi sizdede oldumu bu ne
KIzlarr miniğimin bakım ve kirli sepetini de aldım,nasıllar?Eki Görüntüle 793709 Eki Görüntüle 793710
Kızlarrr doğurdum :)))benden önce gelen yoksa ilk bebişimiz geldi demektir doğum çoktan bitti anca haber verdim bisürü şey yazdım çizdisilindi :)))) eve geçince uzun uzun anlatırım kormayın hiç :))) 36 + 0 daydım hAfta bebişin gelişimi ilerde diye durdurmadılar normal doğum yaptım 3100 50 cm lavman hiç acıtmıyor alttan muayane de öyle 2 den sonra alışılıyorr :))) zaten bebişine odaklanıyorsun şarıl şarıl suyum geldi diye gittim acile hemen kadın doğuma yatış yaptılar hiç sancım yoktu bütün gece ' ama hep suyum geldi nstye bağladılar sürekli keyfi yerindeydi suyu da iyi diye bekledik normali sancım sabah hafiften başladı öyle dayamıyacak kadar yoktu bebiş toplanması gibi gece acılmam 1 di öğlen gibi başladı akşam 7: yi geçe doğurdum 8 9 santime kadar çok dayanılmayacak acı yok 8 9 dan sonra başlıyor o da ıkınmayı öğretiyorlar zaten kaptın mı 3 4 ıkınmada çıkıyor :)))) normal yaptım ama bebişimi göremedim( solunmda hırıltı var diye küveze koydular önemli bişeyi yok dediler bu şekilde bütün kontrolleri daha iyi yapılır dediler bekliyorum yarın olsun bebeğimi görmeye gidicem inş aynı babasıymşşş :))) herkes derdi inanmazdım son ıkınmada ellerimi tutamıyordum nerdeyse yavrum çuktı cin kesildim birden bütün sancılar unutuldu 2 veya 3 dikiş vardı sanıeım o da gelişili güzel yıetılmasın diye keserken filan hiç anlamıomm dikerken de çok nadir bazı yerlerde sızı oluyor o kadar o da sinek ısırığı gibi sonra korkmayın o kadar güzel bi duygu ki o an ' normalde çiş yapmak önemliymiş çok korkrum acıcak diye acımadı bütün gece ve gün aç beklediğim için sadece baş dönmem vardı o kadar o da çorbayla düzene giriyor inşallah siz tam zamanında alırsınız bebişlerinizi ama ben gelcem diyene de belli bi satten sonra dur denilemiyor telden bu kadar yazabildim öpüldünüz
buzdolabı poşeti en buyuk boyu bıle kucuk değilmi canım bebegın kıyafetlerını nasıl sıgdırdınız ben bohcanın içine koymayı dusunuyorum
Aynen öyle canım. Gidip gelene kadar kargo eklesinlersaol canım bende arattım bu sıte cıkıyor emınonunde bıyer ama bırdaha emınone gıtmekmı aslaaa netten alırım kargo parası yol parası aynı hesaba gelıyor zaten evımde otururum rahat rahat
Canım benimki de dönmüş. Benim de çok idrarım var gibi oluyor. Ama senin tarifinden anlayamadım tam nasıl birsey olduğunu.kızlar yaklaşık 1 saatten fazladır vajinamabebek baskı yapıyor kafası dönmüştü ...sanki idrarım var gibiama daha güçlü sanki pat die çiş boşalacakmış gibi sizdede oldumu bu ne
kızlar bence çoğumuz ekime kalmaz gibime gelior...
Evet Buzdolabı fikri cok güzel ama boyutu biraz sıkıntılı. Ben hastane çıkışlarını kendi battaniyelerini bohça gibi kullanarak
sardım sarmaladım. 2 takım var o şekilde, hangisini alsalar ellerine tamamı gelmiş olacak.
Kizlaar ben geldim bugün yine alisveris yaptim evde degildim anlicaniz.zaten birkac gündür basur problemim var gecmedi bir türlüoglum icin dayaniyorum bi dogursaydik artik hayirlica sagliklica ne güzel dogum yapan arkadaslar olmus darisi bizlerin basina
Dogum yapan arkadaslarim bademball,piskolata ve Greathopes rabbim hepinizin yavrularini anali babali büyütmeyi nasip etsin.hayirli olsun cook sevindim o mis kokulu yavrularinizi öpün bizim yerimizeilk bebisler geldi bakalim kacinci sirada olacagim heycanli bekleyis devam ediyor insaallah topigimizdeki tüm arkadaslarimda bende o muhtesem duyguyu yasariz..
Ben geldim. Annemle oğlumuzun arabasını aldık bugun cok sukur.
Ordan da biraz pazara uğradık ve eve geldik.
Simdi de yavaş yavaş yemek hazırlıyorum. Yoruldum.
Dr da temponu düşür dedi, ama ben yine enerjik tabii.
Bu arada kızlar ben dun aksam yün Yelek vs leri hacı şakırın granul savunuyla yıkadım. Ama hic bebek gibi kokmadı
Acaba az mı koydum deterjani.
Hoşgeldin canım. Neler aldın bakalım yavruna.
Resimlerini de görsek iyi olur
Doğru söylüyorsun canım. Ben zaten alerjik bir ınsanım, bebeğim de bana çekebilir.Jasemin zaten cok kokmasın. Mümkünse hiç kokmasın. Evet koku cok güzel ama bizim için cok güzel. Bebekler için pek faydalı değil.
Yeğenim bebekken astım başlangıcı teşhisi ile tedavi gördü. Doktor kokulu sabunları oncelikle yasakladı. Gerçi bunlar her bebekte olmuyor ama biz bebeklerimizi henüz tanımıyoruz ki.. O yüzden ben yıkadıktan sonra bir kez de duruladım. Varsın kokmasın. İlk aylar geçsin biraz güçlensin de bebeğim, onu kokulu kokulu yıkarım bennn..
Oh oh :) koy da görelim insallah. Cok seviyorum bebeklerin kıyafetlerine bakmayı :))Hosbulduk tatlimm :) bir tane takim aldim hastanede resim cekinecegi zaman giydircem üstünde mum&dad=me yaziyorhirkalar pantolonlar sapka corap gecelik emzik bezleri icin bi cöp kutusu vallahi aklima bunlar geliyor simdilik canim yarin resimleri insaallah eklerim suan telden yaziyorum sen nasilsin??bebisin nasil? Bu arada mevlüt takimini gördüm ilki cok hosuma gitti ne tatli sey o öyle yerim ben onu
elifnildende hbr yok demi daha ne oldu acaba
Doğru söylüyorsun canım. Ben zaten alerjik bir ınsanım, bebeğim de bana çekebilir.
Oh oh :) koy da görelim insallah. Cok seviyorum bebeklerin kıyafetlerine bakmayı :))
Bugün Dr'a mı gidecekti o?
elifnildende hbr yok demi daha ne oldu acaba
doktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan
böyle yazmıştı sabah
evet doğru bunu bende okudum bak unutmuşum maşallah geçmişte epey bir olay vardı bende unutmuşum o yüzden inşallah doğurmaz gerçi hayırlısı ama daha çok küçük bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?