slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıllar? 2 gün giremedim maşallah topiğimizin 3 bebeği doğmuş, anneleri ve bebişleride sağlıklı olmaları ayrı bir güzellik, allah hepimize kolay ve zamanında doğumlar nasip etsin, darısı başlarımıza :)
bugün bizde doğum iznimize ayrıldık. dr artık çalışmamamıza izin vermedi. şekerimden dolayı yaptığım diyetten dolayı 2 hafta ilerde giden bebişimin kilosu normal seyrine gelmiş yani gerilemiş,dr eksiye gitmedikçe sorun yok ama 2 hafta ilerdeyken zamanı ile doğru gitmeside pek hoşuna gitmedi, bakalım pazartesi diyetisyen randevumda tekrar konuşcam,malum bizim paşanın erken gelme olayı var.
Bugün doğum içinde dr, bebeğin eşi yanda ve yukarı çıkmamış, çoktan çıkması lazımmış ama bazılarında geç olurmuş yukarı çıkması,eğer yukarı çıkmazda mecbur sezeryan olacaksın bu ihtimalinde var, bunada hazırlık ol dedi, eğer eş yukarı çıkarsa normal olabilirmiş, bebişin başı aşağı dönmüş pozisyona girmiş. şimdilik erken doğum için bişey diyemiyor, dinlenme iyi gelmiş, kendini yormadan ufak ufak işlerini alışverişini yapabilirsin dedi. eğer herşey zamanında ve sorunsuz giderse, normal doğum zamanında,sezeryan olursanda 10 gün kadar önce alırım dedi.şimdilik dinlenmeye devam, 2 hafta sonra yeniden kontrolümüz var ve nstye bağlanacağız. şimdilik bukadar kızlar sizlerde ne var ne yok?
ewet canım inşallah saglıkla dogar bebegi güzel haberlerle döner aramıza inşallah
Benim kızımda ters duruyor başı yukarda yeri dar ılfuğu için dönmesi zor dedi dr büyük ihtimal epidural sezaryan dedi beni 36.haftada bağlayacakmış nstyeslm kızlar nasılsınız? bebişler nasıllar? 2 gün giremedim maşallah topiğimizin 3 bebeği doğmuş, anneleri ve bebişleride sağlıklı olmaları ayrı bir güzellik, allah hepimize kolay ve zamanında doğumlar nasip etsin, darısı başlarımıza :)
bugün bizde doğum iznimize ayrıldık. dr artık çalışmamamıza izin vermedi. şekerimden dolayı yaptığım diyetten dolayı 2 hafta ilerde giden bebişimin kilosu normal seyrine gelmiş yani gerilemiş,dr eksiye gitmedikçe sorun yok ama 2 hafta ilerdeyken zamanı ile doğru gitmeside pek hoşuna gitmedi, bakalım pazartesi diyetisyen randevumda tekrar konuşcam,malum bizim paşanın erken gelme olayı var.
Bugün doğum içinde dr, bebeğin eşi yanda ve yukarı çıkmamış, çoktan çıkması lazımmış ama bazılarında geç olurmuş yukarı çıkması,eğer yukarı çıkmazda mecbur sezeryan olacaksın bu ihtimalinde var, bunada hazırlık ol dedi, eğer eş yukarı çıkarsa normal olabilirmiş, bebişin başı aşağı dönmüş pozisyona girmiş. şimdilik erken doğum için bişey diyemiyor, dinlenme iyi gelmiş, kendini yormadan ufak ufak işlerini alışverişini yapabilirsin dedi. eğer herşey zamanında ve sorunsuz giderse, normal doğum zamanında,sezeryan olursanda 10 gün kadar önce alırım dedi.şimdilik dinlenmeye devam, 2 hafta sonra yeniden kontrolümüz var ve nstye bağlanacağız. şimdilik bukadar kızlar sizlerde ne var ne yok?
Anladım canım. İnsallah iyidir.ewet hatta sancısı vardı ciger geliştirici igne vermişler açılması vardı sanırım 48 saat tutalım demiş doktoru her an her şey olabilirdi belki yapmıştır bile dogumu
evet doğru bunu bende okudum bak unutmuşum maşallah geçmişte epey bir olay vardı bende unutmuşum o yüzden inşallah doğurmaz gerçi hayırlısı ama daha çok küçük bebeği
normal mı dusunuyorsun sen allah gonlune göre versın canım senınle aynı haftalardayız 23.unde alacak benı dr
valla doğru düzgün hiçbişi yapmıyorum zaten. iki gün annem bendeydı kışlık bişeyler koyduk dolaba. sonrada sildi süpürdü gitti.balkonu yıkadı. hafta sonuna kadar idare eder hafta sonuda eşim yapar valla. ben de cnm ıstedıkce dınlene dinlene ütü yapıyorum. ütüyüde kocişe yıkmayım demi
cnm çok geçmiş olsun sıkma canını inş düzelir. bebeğini düşün annesı onunda senınde morale ihtiyacınız var. biliyorum zor ama
misafirmiiiikız bizim artık misafir ağırlayacak halimizmi kalmış kabul etme kimseyi. benim eşiminde dayısı geldı memlekete ama burayada gelin buyurun demedik yengen rapor aldı evde yatıyo demiş.bakalım gelirlersede bi gün kalıp gitsinler daha fazla ağırlayamam kimseyi.bende hiç enerjı yok cnm bu oğlan vurdukça inletıyo çok kasılıyorum karnım bi sağa bi sola yamuluyor hayırlısı bakalım ne zaman cıkıcak benim minnak
slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıllar? 2 gün giremedim maşallah topiğimizin 3 bebeği doğmuş, anneleri ve bebişleride sağlıklı olmaları ayrı bir güzellik, allah hepimize kolay ve zamanında doğumlar nasip etsin, darısı başlarımıza :)
haftaya salı çatı muayenem var..
herŞEY normal giderse normal isterim ama belli olmuyo bu işler biiliosun son ana kadar..
senn tarih de belli olunca iice heyecan artmıştır cnm Alllah kurtarsın hepimizi yavrularımızı da sağlıkla..
çatı muanesi kaçıncı haftda yapılıor
sende bir belirti filan yok dimi canım en son kontrolünde doktorun eylülün 20sinden sonra bekle demişti yanılmıyorsam
Bundan sonra hepimize dinlenme var anlaşılan.
Beni artık her hafta çağırdı dr'um. Baba da temponu düşür dedi. Bebek pozisyona girmiş bizim de.
Bebegin kilosu iyimiymis simdi. Tekrar neden diyetisyene gideceksin?
Allah cümlemize yardım etsin hanımlar.sağsalim bebişerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.oğlumuza uras isimini düşünüyoruz sizce nasıl şans baht anlamına geliyormuş.az kaldı doğuma biz hala karar veremedik sizler naptınız isim bulabildinizmi
ewet canım ara ara sancılar girio ama öle çok önemli bişe yok şimdilik okadar herkeste oluyo sanırım
ara ara sancı hepimizde oluyor canım dikkat et sadece fazla yorma kendini zamanında sağlıkla doğsun inşallah oğlun
inşallah canım hepimizin inşallah pek büyüdük ama biz evde bile penguen gibi yürüoz koltuktan kalkarken yardımsız olmuo son zor dönemdeyiz rabbim yardımcımız olsun
merak ettim son halini şimdi doğurmadan göbüş toipiğine bir resim daha ekle de görelim
aslında göbüş topigine yazmıştım son fotoları ekleyelim diye yarın koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?