2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıllar? 2 gün giremedim maşallah topiğimizin 3 bebeği doğmuş, anneleri ve bebişleride sağlıklı olmaları ayrı bir güzellik, allah hepimize kolay ve zamanında doğumlar nasip etsin, darısı başlarımıza :)

bugün bizde doğum iznimize ayrıldık. dr artık çalışmamamıza izin vermedi. şekerimden dolayı yaptığım diyetten dolayı 2 hafta ilerde giden bebişimin kilosu normal seyrine gelmiş yani gerilemiş,dr eksiye gitmedikçe sorun yok ama 2 hafta ilerdeyken zamanı ile doğru gitmeside pek hoşuna gitmedi, bakalım pazartesi diyetisyen randevumda tekrar konuşcam,malum bizim paşanın erken gelme olayı var.

Bugün doğum içinde dr, bebeğin eşi yanda ve yukarı çıkmamış, çoktan çıkması lazımmış ama bazılarında geç olurmuş yukarı çıkması,eğer yukarı çıkmazda mecbur sezeryan olacaksın bu ihtimalinde var, bunada hazırlık ol dedi, eğer eş yukarı çıkarsa normal olabilirmiş, bebişin başı aşağı dönmüş pozisyona girmiş. şimdilik erken doğum için bişey diyemiyor, dinlenme iyi gelmiş, kendini yormadan ufak ufak işlerini alışverişini yapabilirsin dedi. eğer herşey zamanında ve sorunsuz giderse, normal doğum zamanında,sezeryan olursanda 10 gün kadar önce alırım dedi.şimdilik dinlenmeye devam, 2 hafta sonra yeniden kontrolümüz var ve nstye bağlanacağız. şimdilik bukadar kızlar sizlerde ne var ne yok?

inşallah erken doğum olmaz senin de sağlıkla zamanında gelir yavrucuğun canım doktorunun dediği gibi kendini yorma dikkat et

:44: Benim kızımda ters duruyor başı yukarda yeri dar ılfuğu için dönmesi zor dedi dr büyük ihtimal epidural sezaryan dedi beni 36.haftada bağlayacakmış nstye

ewet hatta sancısı vardı ciger geliştirici igne vermişler açılması vardı sanırım 48 saat tutalım demiş doktoru her an her şey olabilirdi belki yapmıştır bile dogumu
Anladım canım. İnsallah iyidir.
evet doğru bunu bende okudum bak unutmuşum maşallah geçmişte epey bir olay vardı bende unutmuşum o yüzden inşallah doğurmaz gerçi hayırlısı ama daha çok küçük bebeği

Hayırlısı olsun insallah.

normal mı dusunuyorsun sen allah gonlune göre versın canım senınle aynı haftalardayız 23.unde alacak benı dr

haftaya salı çatı muayenem var..

herŞEY normal giderse normal isterim ama belli olmuyo bu işler biiliosun son ana kadar..

senn tarih de belli olunca iice heyecan artmıştır cnm Alllah kurtarsın hepimizi yavrularımızı da sağlıkla..

vala bizde ütünün %90 ı beyfendiye yıkılmış durumda..bişi olmaz çalışsınlar accık..

Bundan sonra hepimize dinlenme var anlaşılan.
Beni artık her hafta çağırdı dr'um. Baba da temponu düşür dedi. Bebek pozisyona girmiş bizim de.
Bebegin kilosu iyimiymis simdi. Tekrar neden diyetisyene gideceksin?

çatı muanesi kaçıncı haftda yapılıor

sende bir belirti filan yok dimi canım en son kontrolünde doktorun eylülün 20sinden sonra bekle demişti yanılmıyorsam

ewet canım ara ara sancılar girio ama öle çok önemli bişe yok şimdilik okadar herkeste oluyo sanırım

Allah cümlemize yardım etsin hanımlar.sağsalim bebişerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.oğlumuza uras isimini düşünüyoruz sizce nasıl şans baht anlamına geliyormuş.az kaldı doğuma biz hala karar veremedik sizler naptınız isim bulabildinizmi

Bundan sonra hepimize dinlenme var anlaşılan.
Beni artık her hafta çağırdı dr'um. Baba da temponu düşür dedi. Bebek pozisyona girmiş bizim de.
Bebegin kilosu iyimiymis simdi. Tekrar neden diyetisyene gideceksin?

cnm bebiş şuan haftası ile uyumlu dedi dr ama diyetisyenden önce 2 hafta ilerde gidiyorduk aslında gerileme olmuş durumda diyetisyen kontrollerim devam ediyor geçen hafta yaptığım diyette 70 gr almıştı bebiş, bu sefer gidişimde bebiş kilo alsın diye kuruyemiş ekledi ama yinede çok almamış bide şekerimi kontrol altında tutabilmek için sürekli kan şekeri ölçümü yapıyorum dr onları kontrol ediyor.

anlamı çok güzel bence kulağa da hoş geliyor bence güzel bir isim

ewet canım ara ara sancılar girio ama öle çok önemli bişe yok şimdilik okadar herkeste oluyo sanırım

ara ara sancı hepimizde oluyor canım dikkat et sadece fazla yorma kendini zamanında sağlıkla doğsun inşallah oğlun

ara ara sancı hepimizde oluyor canım dikkat et sadece fazla yorma kendini zamanında sağlıkla doğsun inşallah oğlun

inşallah canım hepimizin inşallah pek büyüdük ama biz evde bile penguen gibi yürüoz koltuktan kalkarken yardımsız olmuo son zor dönemdeyiz rabbim yardımcımız olsun

inşallah canım hepimizin inşallah pek büyüdük ama biz evde bile penguen gibi yürüoz koltuktan kalkarken yardımsız olmuo son zor dönemdeyiz rabbim yardımcımız olsun

merak ettim son halini şimdi doğurmadan göbüş toipiğine bir resim daha ekle de görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…