2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benım göbegımı hiç bir ekran ful almaz artık kızlar
yarın dr randevum var ve bugun agdamı yaptım bıleee

yok artık canım sana öle gelio bence.bende çok kilo aldım diorum ama herkes sadece göbegin var başka bişe yok dio
oh ben ne yapıcam o işi hala bilmiorum

arkadasım bence yaptır ağdanı uzun süre rahatsın normal düşünüosan doğum anındamı jilet yapcan.ben yaptırcam yarın.
Ya ben cok kasarım kendimi diye endişe ediyirum. İyice sertlesti benim tüyler. Dogumu tetiklemesinden korkuyorum. .

benm 37 bittiği gün yapcak kısmetse..

zaten en erken 37 de yapılıyor bazısı 38 de die biliorum..

Benim gecen muayenede elle muayene yaptı. Sabırım o çatı muayenesiydi. Açıklık var mı vs durumuna baktı. Cok aşağıda oldugu icin bebek. Birde pozisyona girmiş.
Yani benimki 35 de oldu :)

Hmm anladım canım. Şekeri dengede tutalım derken bebek gerilemiş desene. Ama haftasıyla uyumlu en azından.
Kendin mı yaptın ağdani? Nasıl gördün kız oranı. :)
yok artık canım sana öle gelio bence.bende çok kilo aldım diorum ama herkes sadece göbegin var başka bişe yok dio

Bende onu düşünüp duruyorum. Yaptırsam mı yaptırmasam mı?

aslında göbüş topigine yazmıştım son fotoları ekleyelim diye yarın koyarım
ben de çekeyim son halimi en son 1,5 ay önceydi galiba foto eklediğim o halmden eser yok bir anda aldı başını gitti göbeğim

ben de öyleyim çıkmıyor derken bir anda çok çıktı..ben bir de yan profilden daha zayıfmışım gibi geçmesi zor yerlerden yan geçmeye çalışıyorum ama göbeğim oraya buraya çarpıyor en son sandalye ve koltuk arasında sıkışmıştım da eşim dalga geçti sen yan dönme hayatım düz geç daha kolay olur böyle olmadık yerlerde sıkışıp kalıyosun diyo

valla bende bugün düşündüm o işi ama yine jilete talim malesef ama son haftalarıma gelince ağda yaparım herhalde çünkü doğum sonrası da temiz kalması iyileşmesi açsından önemli

2 gundur erkek mı dıye soruyolar yok dıyorum kız 8 aydır yayvan goren aa kızdır bu denılen gobek kocam buyudu canım valla
kuafore falan yaptıramam dıyordum ya hep napıcam ben dıyodumm çok sukur hala yaapabılıyorum ayna ıle el yordamıyla
eger yaptırabılırsen kuaforde aldırıver

jilete devam olacak benim sanırım

ewet senin fazla çıkmamıştı en son ekleyelim bakalım yarın

yaptım vaalla hmede kendım mıllet noralde yapamıyo agdayı dedım pek de bı gururlandım ben sesu ılık agda kullanıyodum kagıtlı olandan ama 7. ayda onu yapamadım cunku kagıdı yapıştrmak sorun oldu aynada agdayı suruyorum kagıdı koymak olmadı eskı camsakızı aldım bı guzel yapılıyo sorma gıtsınbacaaklarımı bıle aldı hemde egılmeden haaa bırde ben hep agda yapmşımdır alışıgım gozu kapalı bıle yaparım yeterkı elım yetşşsin pamık gibiii oldu hemide

valla bende bugün düşündüm o işi ama yine jilete talim malesef ama son haftalarıma gelince ağda yaparım herhalde çünkü doğum sonrası da temiz kalması iyileşmesi açsından önemli

kız jiletı nasıl yapıynuz gormeyınce kesersınız bı yerınızı sonra ben hiç jilet kullanmadıgım için bılmıyorum onu benim gormeme gerek yok karşıdan aynada yapıştırdıgım yerı goreyım yeter ama jilet nasıldır bılmıyorum

kuaföre gidemem ben ya rahatlıgı açısından iyide kendimde uzanamam eski usul devam

kuaföre gidemem ben ya rahatlıgı açısından iyide kendimde uzanamam eski usul devam

bende gıdemem gerılıyodum o muhabbettekı gıdıp de acıp aldıramam o halde herkes bana son ayında yapamazsın dıyoduu ahhaaa yapıyom işte bı yapınca 3 hafta gıdıyo zaten ancak alınacak duruma gelıyoo 2 hafta sonra bı daha gecerım uzerınden tama doğum zaten sonrası inş.

maşallah canımm sana ben aynayla falanda beceremem bakcaz artık bi çaresine dogum sonrası için önden agda daha mantıklı

Jilet sonrası ağda cok açtırmaz mı. Bende kasilirim diye korkuyorum. Yoksa yaptırırım belki.
jilete devam olacak benim sanırım

ewet senin fazla çıkmamıştı en son ekleyelim bakalım yarın
Dogum aniden olursa nasıl olacak o is diye düşünüyorum. İki günde bir almak mı lazım.
Helal kız sana :) yapabildikten sonra ne guzel. Dediğin gibi elin alışık olunca kolay olur.
Dikkatli olmak lazım tabii ama oluyor.
Gecen esime agdaciya gideyim bari dedim, zaten cocuk aşağı inmiş yaptırma sakın diyor. Bende kendim nasıl alacağım jiletle deyince ben yardım ederim dedi. Yok kuzum ben yaparım dedim :)

maşallah canımm sana ben aynayla falanda beceremem bakcaz artık bi çaresine dogum sonrası için önden agda daha mantıklı

Öyle tabii de yapabilirsek yada yaptirabilirsek :)

kız zaten normaldede 5 dk alırdım cırt cırt tamam dıyorumya gozum kapalıda yaparım yeterkı elım yetssın ben kapıyı kapadım eşim kapyı çaldı nıye kapandı dıye dedımkı işim var ıhtıyac var mı bana ddı asla dedım o halde gorsun ıstemedım benı ha belkı zamamnı gelecek hastalık var her şey gelıyo ınsan başına ama şimdı kılo aldık falan adam şaşrmasınn sogumasın her şeyıde gormeyıversın dımı ama

hayret uykum geldı sanki uyumayı denıcem eken kalkıcam yarın dA başka bı dr gıdıcez baklım bızımkı tatılde iyi haberlerle kızlar inş bye

bende agdadan yanayım yada eldıvenler oluo hemsıre onlarlada guzelce alıyon ama jılete karsıyım aldıgın gunun ertesı sabahı tekrar cıkıyo kasınıyoda

dogrudur cnm bilmiyorum kesin de genelde böyle oluyor diye duydum

benm doktor da 37 de yapıyormuş hep, belki dr un seçimine göre değişiyordur..:26:

günaydınnn kızlarrr ha hayttt bugün çalışmanın sonu yarın tatil son sevinçliyimmm:)) ya benimde 3 gündür özellikle akşamları inanılmaz derecede kasık ve karnımın alt kısmı ağrıo buradaki doğruranları okudum ya acaba psikolojik mi diede soruorum kendimede yarın ağdacıya gidecem bu yüzden korktum vallaha ne olur ne olmaz ya

karnımın alt kısmı benimde çok ağrıyo ama sabahları. yatarken göbeğime çok baskı mı yapıyorum diye mi ağrıyo diyorum ama bazen akşamları da oluyo. normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…