benım göbegımı hiç bir ekran ful almaz artık kızlar
yarın dr randevum var ve bugun agdamı yaptım bıleee
Ya ben cok kasarım kendimi diye endişe ediyirum. İyice sertlesti benim tüyler. Dogumu tetiklemesinden korkuyorum. .arkadasım bence yaptır ağdanı uzun süre rahatsın normal düşünüosan doğum anındamı jilet yapcan.ben yaptırcam yarın.
benm 37 bittiği gün yapcak kısmetse..
zaten en erken 37 de yapılıyor bazısı 38 de die biliorum..
Hmm anladım canım. Şekeri dengede tutalım derken bebek gerilemiş desene. Ama haftasıyla uyumlu en azından.cnm bebiş şuan haftası ile uyumlu dedi dr ama diyetisyenden önce 2 hafta ilerde gidiyorduk aslında gerileme olmuş durumdadiyetisyen kontrollerim devam ediyor geçen hafta yaptığım diyette 70 gr almıştı bebiş, bu sefer gidişimde bebiş kilo alsın diye kuruyemiş ekledi ama yinede çok almamış bide şekerimi kontrol altında tutabilmek için sürekli kan şekeri ölçümü yapıyorum dr onları kontrol ediyor.
Kendin mı yaptın ağdani? Nasıl gördün kız oranı. :)benım göbegımı hiç bir ekran ful almaz artık kızlar
yok artık canım sana öle gelio bence.bende çok kilo aldım diorum ama herkes sadece göbegin var başka bişe yok dio
oh ben ne yapıcam o işi hala bilmiorum
ben de çekeyim son halimi en son 1,5 ay önceydi galiba foto eklediğim o halmden eser yok bir anda aldı başını gitti göbeğimaslında göbüş topigine yazmıştım son fotoları ekleyelim diye yarın koyarım
benım göbegımı hiç bir ekran ful almaz artık kızlar
Hmm anladım canım. Şekeri dengede tutalım derken bebek gerilemiş desene. Ama haftasıyla uyumlu en azından.
Kendin mı yaptın ağdani? Nasıl gördün kız oranı. :)
Bende onu düşünüp duruyorum. Yaptırsam mı yaptırmasam mı?
yok artık canım sana öle gelio bence.bende çok kilo aldım diorum ama herkes sadece göbegin var başka bişe yok dio
oh ben ne yapıcam o işi hala bilmiorum
jilete devam olacak benim sanırımHmm anladım canım. Şekeri dengede tutalım derken bebek gerilemiş desene. Ama haftasıyla uyumlu en azından.
ben de çekeyim son halimi en son 1,5 ay önceydi galiba foto eklediğim o halmden eser yok bir anda aldı başını gitti göbeğim
ben de öyleyim çıkmıyor derken bir anda çok çıktı..ben bir de yan profilden daha zayıfmışım gibi geçmesi zor yerlerden yan geçmeye çalışıyorum ama göbeğim oraya buraya çarpıyoren son sandalye ve koltuk arasında sıkışmıştım da eşim dalga geçti sen yan dönme hayatım düz geç daha kolay olur böyle olmadık yerlerde sıkışıp kalıyosun diyo
Hmm anladım canım. Şekeri dengede tutalım derken bebek gerilemiş desene. Ama haftasıyla uyumlu en azından.
valla bende bugün düşündüm o işi ama yine jilete talim malesef ama son haftalarıma gelince ağda yaparım herhalde çünkü doğum sonrası da temiz kalması iyileşmesi açsından önemli
2 gundur erkek mı dıye soruyolar yok dıyorum kız8 aydır yayvan goren aa kızdır bu denılen gobek kocam buyudu canım valla
kuafore falan yaptıramam dıyordum ya hep napıcam ben dıyodumm çok sukur hala yaapabılıyorum ayna ıle el yordamıyla
eger yaptırabılırsen kuaforde aldırıver
kuaföre gidemem ben ya rahatlıgı açısından iyide kendimde uzanamam eski usul devam
bende gıdemem gerılıyodum o muhabbettekı gıdıp de acıp aldıramam o halde herkes bana son ayında yapamazsın dıyoduu ahhaaa yapıyom işte bı yapınca 3 hafta gıdıyo zaten ancak alınacak duruma gelıyoo 2 hafta sonra bı daha gecerım uzerınden tama doğum zaten sonrası inş.
Jilet sonrası ağda cok açtırmaz mı. Bende kasilirim diye korkuyorum. Yoksa yaptırırım belki.valla bende bugün düşündüm o işi ama yine jilete talim malesef ama son haftalarıma gelince ağda yaparım herhalde çünkü doğum sonrası da temiz kalması iyileşmesi açsından önemli
Dogum aniden olursa nasıl olacak o is diye düşünüyorum. İki günde bir almak mı lazım.jilete devam olacak benim sanırım
ewet senin fazla çıkmamıştı en son ekleyelim bakalım yarın
Helal kız sana :) yapabildikten sonra ne guzel. Dediğin gibi elin alışık olunca kolay olur.yaptım vaalla hmede kendımmıllet noralde yapamıyo agdayı dedım pek de bı gururlandım ben sesu ılık agda kullanıyodum kagıtlı olandan ama 7. ayda onu yapamadım cunku kagıdı yapıştrmak sorun oldu aynada agdayı suruyorum kagıdı koymak olmadı eskı camsakızı aldım bı guzel yapılıyo sorma gıtsın bacaaklarımı bıle aldı hemde egılmeden haaa bırde ben hep agda yapmşımdır alışıgım gozu kapalı bıle yaparım yeterkı elım yetşşsin pamık gibiii oldu hemide
Dikkatli olmak lazım tabii ama oluyor.kız jiletı nasıl yapıynuz gormeyınce kesersınız bı yerınızı sonraben hiç jilet kullanmadıgım için bılmıyorum onu benim gormeme gerek yok karşıdan aynada yapıştırdıgım yerı goreyım yeter ama jilet nasıldır bılmıyorum
maşallah canımm sana ben aynayla falanda beceremem bakcaz artık bi çaresine dogum sonrası için önden agda daha mantıklı
Jilet sonrası ağda cok açtırmaz mı. Bende kasilirim diye korkuyorum. Yoksa yaptırırım belki.
Dogum aniden olursa nasıl olacak o is diye düşünüyorum. İki günde bir almak mı lazım.
Helal kız sana :) yapabildikten sonra ne guzel. Dediğin gibi elin alışık olunca kolay olur.
Dikkatli olmak lazım tabii ama oluyor.
Gecen esime agdaciya gideyim bari dedim, zaten cocuk aşağı inmiş yaptırma sakın diyor. Bende kendim nasıl alacağım jiletle deyince ben yardım ederim dedi. Yok kuzum ben yaparım dedim :)
Öyle tabii de yapabilirsek yada yaptirabilirsek :)
yaptım vaalla hmede kendımmıllet noralde yapamıyo agdayı dedım pek de bı gururlandım ben sesu ılık agda kullanıyodum kagıtlı olandan ama 7. ayda onu yapamadım cunku kagıdı yapıştrmak sorun oldu aynada agdayı suruyorum kagıdı koymak olmadı eskı camsakızı aldım bı guzel yapılıyo sorma gıtsın bacaaklarımı bıle aldı hemde egılmeden haaa bırde ben hep agda yapmşımdır alışıgım gozu kapalı bıle yaparım yeterkı elım yetşşsin pamık gibiii oldu hemide
Ya ben cok kasarım kendimi diye endişe ediyirum. İyice sertlesti benim tüyler. Dogumu tetiklemesinden korkuyorum. .
Benim gecen muayenede elle muayene yaptı. Sabırım o çatı muayenesiydi. Açıklık var mı vs durumuna baktı. Cok aşağıda oldugu icin bebek. Birde pozisyona girmiş.
Yani benimki 35 de oldu :)
günaydınnn kızlarrr ha hayttt bugün çalışmanın sonu yarın tatil son sevinçliyimmm:)) ya benimde 3 gündür özellikle akşamları inanılmaz derecede kasık ve karnımın alt kısmı ağrıo buradaki doğruranları okudum ya acaba psikolojik mi diede soruorum kendimede yarın ağdacıya gidecem bu yüzden korktum vallaha ne olur ne olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?