2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Benimde ağrı gibi degilde acı hissediyorum.saga sola dönerken yatakta.ve de yürürken. Birde devamlı tuvaletim gelmiş gibi

ben de mecbr jiletle alıyorum her gün banyo yapıyorum her gün jiletle temizleniyorum ne olur ne olmaz diye.. şu saatten sonra ağda yapsam 4 haftaya çıkmaz diye gitmedim de

karnımın alt kısmı benimde çok ağrıyo ama sabahları. yatarken göbeğime çok baskı mı yapıyorum diye mi ağrıyo diyorum ama bazen akşamları da oluyo. normal bence.

Benimde ağrı gibi degilde acı hissediyorum.saga sola dönerken yatakta.ve de yürürken. Birde devamlı tuvaletim gelmiş gibi

kızlar bende de var ama en çok pissa sennkine benzziyo şikayetler..sola yatıyorum sonra soldan sağa dönmek çok zor..

bir de oturduğum yada yattığım yerden kalkarken ve ilk 3-5 adımda devam ediyor sonra azalıyor acısı..

gerçek doğum sancısı istirahatle geçmezmiş ya benm bu kasık ağrısının en önemli özelliği şu an mesela otururken hiç yok..

ordan alarız herhalde gerçeğini, bir de kasılmayla birlikte oluyormuş genelde o da yok

kasılma var ama ayrı zamanlarda oluyor acıyla..:26:

tam kasıkta..çatı doğuma hazırlanıyor yazıyordu biyerlerde inş öyledir..

neyse kızlar normal sancılar demekki kendimizi strese sokmayalım bari zaten kendimede kızıyorum önceki gibi yürümüyorum die artık bu akşamdan itibaren az az başlayacam tekrardan yürüyüşlere

neyse kızlar normal sancılar demekki kendimizi strese sokmayalım bari zaten kendimede kızıyorum önceki gibi yürümüyorum die artık bu akşamdan itibaren az az başlayacam tekrardan yürüyüşlere

başla cnm dr bna uzun zamandır günde 30-45 dk yürüyüş diyor ama dha 1 haftadır düzenli hale getirebildik..:26:

Çıktık Dr dan kızlar dr hanım çok tatlıydı kızım 2628gr olmuş ve ben hiç kılo almamışım ama kızım 3 haftada 980 gr almış bıraz kafası büyük dedı erkek mi dedi :) sonra karın cevresıde büyük toplu olucak dedı amaboyumuz çok uzun değil 44 cm benden haberler böyle şimdi nstye gırıcem

gunaydınnn kızlar nasılsınız yokmu bugun dogurannn:26::26:
sezinn hayırlı haberlerle gelırsın ıns canım umarın kızın ıyıdır stres yapma farklı doktor ıyııdr canım bırının gormedıgını dgerı gorur

Günaydin kizlar..bugün yine biraz mutsuzum nedenini inanin bilmiyorum.oglum dogsada yanimda olsa onun kokusunu icime cektigimde rahatlasam huzur bulsam..sizler nasilsiniz??

oyyy masaallah sezinimm elifcige tabiiki sanada hic kilo almamak cok güzel nasil becerdin kuzum?iyi olmaniza cook sevindim..boyunuda takma gayet normal benim oglumda 47cm di bence gayet normal suanda daha 4 haftan var kuzum insaallah nst de hersey iyi cikar

Çıkmadı sancım canm nst de ıyı kızım 1 kilo almış ben 3 haftadakı kilodayım hatta 1 kışı vermişim bende anlamadım canım bılıyosun ben kılo problemi yasıyordum toplamda 14 kılo almış durumdayım hala ben 1.60 eşim 1.77 zaten Selvi bi kız beklemiyoruz minyon olacak anasıgibi herhalde teyzoşu

başla cnm dr bna uzun zamandır günde 30-45 dk yürüyüş diyor ama dha 1 haftadır düzenli hale getirebildik..:26:

ya ben şimdiye kadar hep yürüdüm haftada 4 5 gün hep yürüdüm bu hafta saldım kendimi hatta 2 haftadır salldım kendimi ama başlayım devam yürüyüşe ahh bu biz kadınların çektiği nedir ya :)

gunaydın kızlar ben anneme geldm görümcemn sünnetı var esım oraya gıtcek balıkesıre dok bana izin vermedı erken dogumu tetıkler dedı onun için annemde kalıym bana 18de dogum için tarıh vercek o gun yapar herhalde catı muayenesı nı yapar dıye düsünym ozaman 38 olcm tabı dogurmazsk ozamana kadar ama ben pek korkmuym ılkınde cok canım yanmamıstı ılk nstde bıraz heyecanlandm ama bı sorun cıkmadı bıraz kanım düşük müs sızden ne haberler var bakalım

dogrudur cnm bilmiyorum kesin de genelde böyle oluyor diye duydum

benm doktor da 37 de yapıyormuş hep, belki dr un seçimine göre değişiyordur..:26:
Aşağıda falan olunca daha erken bakabiliyor canım. Açıklık olmasın falan diye. Dr'a gire de degisebiliyor gerçi.
ben de mecbr jiletle alıyorum her gün banyo yapıyorum her gün jiletle temizleniyorum ne olur ne olmaz diye.. şu saatten sonra ağda yapsam 4 haftaya çıkmaz diye gitmedim de
Bende banyoya girince yapıyorum dediğin gibi. Çünkü ne zaman ne olacağı belli olmaz.
Yatarken saga sola dönerken bende de cok oluyor. Bebekler de agir olmaya başladığı icin baskı yapıyor bence. Ondan da agri olabilir.

Benim bebiş cok aşağıda oldugu icin yürüme 2 hafta dedi. 37 yi görelim öyle başlarsın dedi. Çünkü ben bu son 3 haftada epey yürüdüm ve her güne yakın annemle pazardir avmdir gezdik. Bebek ters duruyordu ve bu kadar yürüyüşe bas aşağı donmuş ve pozisyona girmiş bile :)
O yüzden simdi tempoyu düşürdük, sonra devam edeceğiz.

ya ben şimdiye kadar hep yürüdüm haftada 4 5 gün hep yürüdüm bu hafta saldım kendimi hatta 2 haftadır salldım kendimi ama başlayım devam yürüyüşe ahh bu biz kadınların çektiği nedir ya :)

canım ben temızlıge anca basladım onun için zaten oturmuym kı hıc sureklı hareket içindeym kardeslerm bendeydı onlar bıle dıyo abla azcıktur dıye içim rahat etmıyo napıym her yer düzenlı olcak 6 yasında kızm var oda sag olsun dagıtıyo cok

arkadaslar hazırlıklı olmak lazım işte,,o çatı muanesi kaçıncı haftada oluor ben 36 ya girdimpazartesi doktora gidicem bakarmı acaba.
Canım cok aşağıda falanda açıklık bar mı diye bakabilir. Her an hazırlıklı olmalı.
Oh oh maasallah kızına. Bizimkinin de kafası büyükmüş :) boyu uzun ama kilo fena degil 2400.
Seninkiyle ayniydik bak seninki toparlamış kendini maasallah
Senin almaman da ne guzel olmus

Günaydın kızlar :)

orası öle ya evde bende oturmuorum i,şden gel yemek yap mutfağı topla ee bide sabah kalkıp işe gel iştede gezinip duruorum bende öle durmam hiç hatta bi gün görümcemle çarşıya gidioduk görümceme biri dediki bak hamile kadın fazla yormayın dedi oda gülerek vallaha bizi yoran o oluo demişti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…