günaydınnn kızlarrr ha hayttt bugün çalışmanın sonu yarın tatil son sevinçliyimmm:)) ya benimde 3 gündür özellikle akşamları inanılmaz derecede kasık ve karnımın alt kısmı ağrıo buradaki doğruranları okudum ya acaba psikolojik mi diede soruorum kendimede yarın ağdacıya gidecem bu yüzden korktum vallaha ne olur ne olmaz ya
günaydınnn kızlarrr ha hayttt bugün çalışmanın sonu yarın tatil son sevinçliyimmm:)) ya benimde 3 gündür özellikle akşamları inanılmaz derecede kasık ve karnımın alt kısmı ağrıo buradaki doğruranları okudum ya acaba psikolojik mi diede soruorum kendimede yarın ağdacıya gidecem bu yüzden korktum vallaha ne olur ne olmaz ya
karnımın alt kısmı benimde çok ağrıyo ama sabahları. yatarken göbeğime çok baskı mı yapıyorum diye mi ağrıyo diyorum ama bazen akşamları da oluyo. normal bence.
Benimde ağrı gibi degilde acı hissediyorum.saga sola dönerken yatakta.ve de yürürken. Birde devamlı tuvaletim gelmiş gibi
kızlar bende de var ama en çok pissa sennkine benzziyo şikayetler..sola yatıyorum sonra soldan sağa dönmek çok zor..
bir de oturduğum yada yattığım yerden kalkarken ve ilk 3-5 adımda devam ediyor sonra azalıyor acısı..
gerçek doğum sancısı istirahatle geçmezmiş ya benm bu kasık ağrısının en önemli özelliği şu an mesela otururken hiç yok..
ordan alarız herhalde gerçeğini, bir de kasılmayla birlikte oluyormuş genelde o da yok
kasılma var ama ayrı zamanlarda oluyor acıyla..:26:
tam kasıkta..çatı doğuma hazırlanıyor yazıyordu biyerlerde inş öyledir..
neyse kızlar normal sancılar demekki kendimizi strese sokmayalım bari zaten kendimede kızıyorum önceki gibi yürümüyorum die artık bu akşamdan itibaren az az başlayacam tekrardan yürüyüşlere
Ya ben cok kasarım kendimi diye endişe ediyirum. İyice sertlesti benim tüyler. Dogumu tetiklemesinden korkuyorum. .
Benim gecen muayenede elle muayene yaptı. Sabırım o çatı muayenesiydi. Açıklık var mı vs durumuna baktı. Cok aşağıda oldugu icin bebek. Birde pozisyona girmiş.
Yani benimki 35 de oldu :)[/Q
arkadaslar hazırlıklı olmak lazım işte,,o çatı muanesi kaçıncı haftada oluor ben 36 ya girdimpazartesi doktora gidicem bakarmı acaba.
Çıktık Dr dan kızlar dr hanım çok tatlıydı kızım 2628gr olmuş ve ben hiç kılo almamışım ama kızım 3 haftada 980 gr almış bıraz kafası büyük dedı erkek mi dedi :) sonra karın cevresıde büyük toplu olucak dedı amaboyumuz çok uzun değil 44 cm benden haberler böyle şimdi nstye gırıcem
Günaydin kizlar..bugün yine biraz mutsuzum nedenini inanin bilmiyorum.oglum dogsada yanimda olsa onun kokusunu icime cektigimde rahatlasam huzur bulsam..sizler nasilsiniz??
oyyy masaallah sezinimm elifcige tabiiki sanadahic kilo almamak cok güzel nasil becerdin kuzum?iyi olmaniza cook sevindim..boyunuda takma gayet normal benim oglumda 47cm di bence gayet normal suanda daha 4 haftan var kuzum insaallah nst de hersey iyi cikar
başla cnm dr bna uzun zamandır günde 30-45 dk yürüyüş diyor ama dha 1 haftadır düzenli hale getirebildik..:26:
Aşağıda falan olunca daha erken bakabiliyor canım. Açıklık olmasın falan diye. Dr'a gire de degisebiliyor gerçi.dogrudur cnm bilmiyorum kesin de genelde böyle oluyor diye duydum
benm doktor da 37 de yapıyormuş hep, belki dr un seçimine göre değişiyordur..:26:
Bende banyoya girince yapıyorum dediğin gibi. Çünkü ne zaman ne olacağı belli olmaz.ben de mecbr jiletle alıyorum her gün banyo yapıyorum her gün jiletle temizleniyorum ne olur ne olmaz diye.. şu saatten sonra ağda yapsam 4 haftaya çıkmaz diye gitmedim de
Yatarken saga sola dönerken bende de cok oluyor. Bebekler de agir olmaya başladığı icin baskı yapıyor bence. Ondan da agri olabilir.kızlar bende de var ama en çok pissa sennkine benzziyo şikayetler..sola yatıyorum sonra soldan sağa dönmek çok zor..
bir de oturduğum yada yattığım yerden kalkarken ve ilk 3-5 adımda devam ediyor sonra azalıyor acısı..
gerçek doğum sancısı istirahatle geçmezmiş ya benm bu kasık ağrısının en önemli özelliği şu an mesela otururken hiç yok..
ordan alarız herhalde gerçeğini, bir de kasılmayla birlikte oluyormuş genelde o da yok
kasılma var ama ayrı zamanlarda oluyor acıyla..:26:
tam kasıkta..çatı doğuma hazırlanıyor yazıyordu biyerlerde inş öyledir..
başla cnm dr bna uzun zamandır günde 30-45 dk yürüyüş diyor ama dha 1 haftadır düzenli hale getirebildik..:26:
ya ben şimdiye kadar hep yürüdüm haftada 4 5 gün hep yürüdüm bu hafta saldım kendimi hatta 2 haftadır salldım kendimi ama başlayım devam yürüyüşe ahh bu biz kadınların çektiği nedir ya :)
Kızlar fl yi Usg de kaçla çarpıp boyunu buluyorduk bebeğin
Canım cok aşağıda falanda açıklık bar mı diye bakabilir. Her an hazırlıklı olmalı.arkadaslar hazırlıklı olmak lazım işte,,o çatı muanesi kaçıncı haftada oluor ben 36 ya girdimpazartesi doktora gidicem bakarmı acaba.
Oh oh maasallah kızına. Bizimkinin de kafası büyükmüş :) boyu uzun ama kilo fena degil 2400.Çıktık Dr dan kızlar dr hanım çok tatlıydı kızım 2628gr olmuş ve ben hiç kılo almamışım ama kızım 3 haftada 980 gr almış bıraz kafası büyük dedı erkek mi dedi :) sonra karın cevresıde büyük toplu olucak dedı amaboyumuz çok uzun değil 44 cm benden haberler böyle şimdi nstye gırıcem
gunaydınnn kızlar nasılsınız yokmu bugun dogurannn:26::26:
sezinn hayırlı haberlerle gelırsın ıns canım umarın kızın ıyıdır stres yapma farklı doktor ıyııdr canım bırının gormedıgını dgerı gorur
Günaydin kizlar..bugün yine biraz mutsuzum nedenini inanin bilmiyorum.oglum dogsada yanimda olsa onun kokusunu icime cektigimde rahatlasam huzur bulsam..sizler nasilsiniz??
oyyy masaallah sezinimm elifcige tabiiki sanadahic kilo almamak cok güzel nasil becerdin kuzum?iyi olmaniza cook sevindim..boyunuda takma gayet normal benim oglumda 47cm di bence gayet normal suanda daha 4 haftan var kuzum insaallah nst de hersey iyi cikar
canım ben temızlıge anca basladım onun için zaten oturmuym kı hıc sureklı hareket içindeym kardeslerm bendeydı onlar bıle dıyo abla azcıktur dıye içim rahat etmıyo napıym her yer düzenlı olcak 6 yasında kızm var oda sag olsun dagıtıyo cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?