2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende ilk hamileliğimde ekşi yiyordum özellikle limonu tuzlayıp yerdim ve kızım oldu seninde kızın olur belki
Aaa süpermiş ya benden zayıf bi arkadaş inş cmm benm hedef 20den fazla almak çünkü ilkinde 18 aldım bana bişi kalmadı:)şaka bi yana bebiiler sağlıklı olsunda
sen gene iyiymişsin canım ben 42 kiloyum şöyle bi 20 kilo falan alsamda 5 kilosu bari kalsa:

ayy inşallah duyarım geriden felan gelmiyorsa tabi canım hayırlısı bakalım allah ım tüm hepimizin bebeklerini korusun
inş güzel haberlerle gelirsin cnm pıtpıtları duymuş olarak inş

. Benn o tezi kendiöde çürüttm hep ekşi turşu yedim tatlı hiç yiyemiyodum ama oğluş oldu:)

Kizlar midem cok fenaaa bulaniyor kusacak gbiyim ama kusamiyorum bu haftalara kadar pek bulanmiyodu hafifti ama suan cok fenayimm

Cnm bulantı çok zor geçer inş hafif olması insana hamişliğini hatırlatıyo gerçiinş yoğunluğu geçer rahatlarsın bnm kusma derecesinde dğl ama hep bulanıyo sen benden 3 gün öndesin

Son düzenleme:

minik mi? şaka gibi... hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı yüzümde görenler şaşırıyor. yüm ergenliğimdeki sivilceleri toplasan ancak bu kadar olurdu çıban gibi koca koca bi süre sonra et beni gibi kaldı boynerden bi sabun aldım iyi geliyor gibi bakalım...

ya benimde tam alnımda ev göğüs aramda küçük küçük bisürü sivilce çıktı.

dayanamadım artık canım yaa meraktan çatlayacağım valla pazartesi olsun dedim tam hafta dolmasına 1 gün kalmış olacak valla 1 haftadır bekliyorum sabırsızlıkla. en son 7 şubattı baktırdığım 477.5 çıkmıştı sen ne zaman yaptın kaç çıktı ? bende aynı şifayı kaptım diyorum )) sabah yok oluyor bende çok merak ediyorum neden aceba.. salı tartılırsın doktora gidince

yaa benimde yüzüm kurudur hiç çıkmazdı ilkkez böyle oldu hatta gögüs aralarımda bile doldu.. puff bende mi alsam aceba yüz temizleme jeli kullanıyorum fayda etmiyor içten içten geliyor :-(

aynen dediklerin bende de var büyük değil..minnacık minnacık elimi sürdüğüm vakit ağrı oluyor uçlarında küçük beyaz var yüz bölgemde çene ve çenealtı yanaklarda...sinir olmaya başladım bende...

kızlar bugün betaya baktırdım tekrardan artış var mı diye....cuma günü 1467 çıkan değerim bugün 3751 çıkmış artış normal değil mi?

yaa benimde yüzüm kurudur hiç çıkmazdı ilkkez böyle oldu hatta gögüs aralarımda bile doldu.. puff bende mi alsam aceba yüz temizleme jeli kullanıyorum fayda etmiyor içten içten geliyor :-(

cnm netten araştırdığım kadarıyla normalmiş. artık istediğimiz jelleri falan kullanamazmışız bilginiz olsun. ben jellerimi falan kullanmıyorum. o sebeple sabun kullanıyorum. benim cildim karmadır ama sivilce çıkmazdı. sadece t bölgem bazen yağlanır hepsi o. ama kafana takma bence. sabah akşam sabunla yıkıyorum sadece.

evet canım yaa aynen benimkide öyle ya yanaklarım felan minik minik sivinceler isilek gibi,,, bu dertten müzdarip çok kişi varmış ;-(

yaaaa gerçekten miii ayy bende kullanıyordum bundan sonra kullanmayım yaa bende alayım sabun ozaman onu kullanayım. inşallah büyümezler canım ya benim yüz bölgemde hiç çıkmazdı ilk oldu çokk çirkinledim :-(

kızlar ya benim vj.iç dud.kısmında şişlik var hafif..acıyo da silerkn falan..kızarmış..sivilcemsi bişi..böle olan oldu mu aranızda..bebişime zararı olursa die çok tırsıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…