Aaa süpermiş ya benden zayıf bi arkadaş inş cmm benm hedef 20den fazla almak çünkü ilkinde 18 aldım bana bişi kalmadı:)şaka bi yana bebiiler sağlıklı olsundabende ilk hamileliğimde ekşi yiyordum özellikle limonu tuzlayıp yerdim ve kızım oldu seninde kızın olur belki
inş güzel haberlerle gelirsin cnm pıtpıtları duymuş olarak inşayy inşallah duyarım geriden felan gelmiyorsa tabi canım hayırlısı bakalım allah ım tüm hepimizin bebeklerini korusun
. Benn o tezi kendiöde çürüttm hep ekşi turşu yedim tatlı hiç yiyemiyodum ama oğluş oldu:)eskiler derler ya ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı çıkar atlıyı diye)))) ama bence tutmuyor benim bi arkadaşım hamileydi hep ekşi turşu yerdi erkek oldu kız kardeşimde hep ekşi turşu yedi kız oldu bence vucüt ne eksikse onu çeşitli belirtiler vererek bişeyler istetiyor gibime geliyor
Kizlar midem cok fenaaa bulaniyor kusacak gbiyim ama kusamiyorum bu haftalara kadar pek bulanmiyodu hafifti ama suan cok fenayimm
Aaa süpermiş ya benden zayıf bi arkadaş inş cmm benm hedef 20den fazla almak çünkü ilkinde 18 aldım bana bişi kalmadı:)şaka bi yana bebiiler sağlıklı olsunda
hadi ya bende 14 kilo aldım benimde hepsi gitti, bol bol yiyelim alalım kiloları
kızlar bide bişe soracam yüzünde minik minik sivilceler çıkan varmı hiç yüzümde çıkmazdı alnımda olurdu oda arada bir ama yüz bölgemde çıktı minik minik alnımda minik minik kendimi çok çirkin gibi hissediyorum sizdede oluyor mu bu his aynaya bakınca kendimi hiç beğenmiyorum kuaföre gittim fön çektirdim o bile yakışmadı gibi geliyor.
Tmm arkadaşım biz birbirimizi yemek konusunda gaza getirelim buarada prensesin kaç yaşında bnm paşa 2yi bitirdi yeni
minik mi? şaka gibi... hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı yüzümde görenler şaşırıyor. yüm ergenliğimdeki sivilceleri toplasan ancak bu kadar olurdu çıban gibi koca koca bi süre sonra et beni gibi kaldı boynerden bi sabun aldım iyi geliyor gibi bakalım...
süpersin ya:) ben randevuyu erkene alamam bu salı gununu bile zor aldım.yarın hemen bilgilendir bizi iyi haberlerle gel inşallah.bişi sorucam hcg oranın ne kadardı en son.
tartı için hakkaten üzgünüm çok merak ettiydim :18: neyse ziyanı yok öğreniris:) burun tıkanıklığı bu sabah oldu bende. ve her aksam da diyorum şifayı kaptım korkuyorum:))
acaba neden oluyor bunlar ya.
inş güzel haberlerle gelirsin cnm pıtpıtları duymuş olarak inş
. Benn o tezi kendiöde çürüttm hep ekşi turşu yedim tatlı hiç yiyemiyodum ama oğluş oldu:)
inşallah canım allah ın izniyle duyarım. evet tez gerçek değil malesef zaten burda tatlı yiyen yok galibaherkes ekşi turşu yiyor bakalım cinsiyetlerinide paylaşırız inşallah
minik mi? şaka gibi... hayatımda hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı yüzümde görenler şaşırıyor. yüm ergenliğimdeki sivilceleri toplasan ancak bu kadar olurdu çıban gibi koca koca bi süre sonra et beni gibi kaldı boynerden bi sabun aldım iyi geliyor gibi bakalım...
aynen dediklerin bende de var büyük değil..minnacık minnacık elimi sürdüğüm vakit ağrı oluyor uçlarında küçük beyaz var yüz bölgemde çene ve çenealtı yanaklarda...sinir olmaya başladım bende...kızlar bide bişe soracam yüzünde minik minik sivilceler çıkan varmı hiç yüzümde çıkmazdı alnımda olurdu oda arada bir ama yüz bölgemde çıktı minik minik alnımda minik minik kendimi çok çirkin gibi hissediyorum sizdede oluyor mu bu his aynaya bakınca kendimi hiç beğenmiyorum kuaföre gittim fön çektirdim o bile yakışmadı gibi geliyor.
yaa benimde yüzüm kurudur hiç çıkmazdı ilkkez böyle oldu hatta gögüs aralarımda bile doldu.. puff bende mi alsam aceba yüz temizleme jeli kullanıyorum fayda etmiyor içten içten geliyor :-(
aynen dediklerin bende de var büyük değil..minnacık minnacık elimi sürdüğüm vakit ağrı oluyor uçlarında küçük beyaz var yüz bölgemde çene ve çenealtı yanaklarda...sinir olmaya başladım bende...
kızlar bugün betaya baktırdım tekrardan artış var mı diye....cuma günü 1467 çıkan değerim bugün 3751 çıkmış artış normal değil mi?
gayet güzel bence tam 2 günde 2 katı. bende yarın vericem kan.salı günü zaten doktor kontrolumuz var
cnm netten araştırdığım kadarıyla normalmiş. artık istediğimiz jelleri falan kullanamazmışız bilginiz olsun. ben jellerimi falan kullanmıyorum. o sebeple sabun kullanıyorum. benim cildim karmadır ama sivilce çıkmazdı. sadece t bölgem bazen yağlanır hepsi o. ama kafana takma bence. sabah akşam sabunla yıkıyorum sadece.
bende salı gideceğim canım sen gittin mi değerin kaçtı...
beta çok güzel çıkmış canım maşallah
bende çarşamba gideceğim inşallah iyi haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?