2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne korkutuon adamı kız bende eşime erken gelecek diyorum söyleyip durma erkenden gelmesin dio

benimde basladı canım adet agrısı gıbı oluyo ara ara asagıya baskı oluyo bıde benım bugun carpıntım oluyo annem 4katta oturyo bı cıkıym bıde hareket edınce falan rahatsz ettı cok

Ayvie deme canım. Korkar tabii adamcağız. Yavrum da dinleyip seni çıkarmış. Hazır mı bari çantan falan :)

korksunn bırazz cok rahat bı hamılelık zamanı gecırdıkk bıraz panık yapsınnaslında kendını hazırlasın bıraz dıye oyle soyluyrum ck panık yapmasın dogumdan degıl herıfın panıgınden koorkuyorumm
7.aydan berı hazır bızım cantamızz dun fark ettım terlık unutmusum bı o eksık
carpıntım daha baslamdı du bakalım yarın bırgun oda baslar herhall

Koltukta uyumuştum, simdi kalktım elim ayağım titriyor sanki. Evde seker ölçme aleti vardı bir ölçtüm 58e düşmüş. Oğlum da icimde cok hareketli. Acaba dusuk seker zararlı mı bebege. Simdi hemen üzüm yedim biraz hemen kan şekerine karışsın diye.
Birazdan yemek hazırlarım su an çünkü elim tutmuyor sanki.

olabılr canm ya benmde c arpıntı var ara ara bugun hamurişlerını kacırdm gun vardı ondanda olabılr sen bıseyler atıstr hayırlısyla dogursak bı her gun baska dert

aman dikkat edin aç kalmayın canım

Aynen canım. Doğana kadar bizlerde iyi olsak ne iyi olur. Her gunümüz farklı geçiyor.

benmkı bıraz psıkolojk ben sakaryada otrym annemler izmıtte dok cantam falan sakaryada ya esımde yok dogurcam stresı sardı ondan sanrm kac gundr enerjıkm temızlık yapıym hıc yoktu

Evet haklısın.zaten başından beri kendi Dr da sıkıntı yaşıyordum.özeldi ama memnun değildim.şimdi ki Dr erkek özel muayenehanesine gittim.içimi rahatlattı.zaten 2. Gidişim.ayy ama çok heycanlandım 2 hafta sonra sezeryan deyince.oğluşuma biran önce kavuşayım

diye dıye doğurma sen kuzu benımkıde benı bu hafta dogurtacaktı ama nst de falan ne sancı nede bı erken rısk cıktı rahatladım sankı erken dogurcam hıssı uyanmıştı bende de kız

yok sekerım hıc kendıne stres yapma gıttıgın doktorada soylersın rahatsızlıgını esın olsa guzel olurmus ama saglık olsun annen var en azından sankı dogaracakmıssın gıbı konusuyorum bende boyle kotu dusunup uzme kendını

bugun bıraz dısarı cıktım sımdı dogum baslasa ne yaparım dıye dusundum de hemen bı taksıye bıner hastaneye gıderım ordakı duruma gore esımı ararım esımın calsıtıgı yerde bucuruk magzası var hıc eve gıdıp zaman kaybetme ordan bı takım hastane cıkısı havlu al gel derım dıye gecırdım ıcımden bu kadar sakın olurmuyum bılmıyorum ama sakın olmak ıcın kendımı motıve edıyorum ıyı seyler dusunup kendımızı motıve etmelıyız

ya biz çok erken bıraktık o ilişki işini 34 haftalıyom 30 dafalan bırakmıştık bir sıkıntımızda olmadı ama çekindik ne bileyimmm

Canim ben 32 haftada gittigimde baktim halâ bişey demiyor kendim sordum.bi sorun olmadığı müddet 36 haftaya kadar serbest dedi.haftada bir oluyor,nasılsa doguma kadar üç hafta dogumdan sonra 6 hafta olmayacak ama yinede insan çekiniyo sanki bebişe haksızlık ediyo gibi

Hu huu,selam kızlar napıyosunuz? Allahımmm ben dünden beri çok yoğunum..Dün temizlik yaptım akşam doğum günü kutlamaları falan,bugün de misafirler vardı ama yabancı değillerdi ,hastane çantasını hazırladık ütü yaptık falan derken akşam oldu..Sizler napıyosunuz?

diye dıye doğurma sen kuzu benımkıde benı bu hafta dogurtacaktı ama nst de falan ne sancı nede bı erken rısk cıktı rahatladım sankı erken dogurcam hıssı uyanmıştı bende de kız

artık doguralım sezın yaa yeter artıkk 40 gun oyle gozume buyuyorkı...bende de daha yalancı sancılar yenı basladı canım hıc bı belırtı yok gıbı ama erken doguracakmısın gıbı hıssedıyrum belkı dogum yapanlardan etkılenmıs olabılrız gozumuz acıldı onlar dogurunca

aynen ya daha var dıme gelmez daha gelmesın bazen cok hazır hıssedym bazende cok gucsz cesaretsz bılmym allah yardımcmz olsn ya

ben de şuana kadar ıyıdım ama burnum akşamaya başladı kış geldı artık galıba noluyooo hamıleleıgım boyunca hiç grıp olmadım kortum şimdı
ne guzel canım vakıt gecıyo oyleee benımde bu aralar cok yogun gecıyooo çok mutluyum buyuzden ılk zamanlardakı gıbı eve tıkılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…