Kizlar bu tur kundak alan oldu mu? Ben gordum alsam mi diye dusunuyorum.
Kullanilir mi sizce? Anakucagina falan da bununla konulur mu? Gerci konulmaz galiba emniyet kemerleri olmaz o zaman herhalde.
Eki Görüntüle 796035
odamız geldi ya buda isimligimiz teyzesi duvara taktık
hosgeldın canımm bıttımı canta hazırlıgın??dogum gunun nasıl gectı canımmHu huu,selam kızlar napıyosunuz? Allahımmm ben dünden beri çok yoğunum..Dün temizlik yaptım akşam doğum günü kutlamaları falan,bugün de misafirler vardı ama yabancı değillerdi ,hastane çantasını hazırladık ütü yaptık falan derken akşam oldu..Sizler napıyosunuz?
yok canım hıc gucsuz hıssetme bız anne olacagız bu dunyada bı anneden dadaha guclu bısey yok bencee....aynen ya daha var dıme gelmez daha gelmesın bazen cok hazır hıssedym bazende cok gucsz cesaretsz bılmym allah yardımcmz olsn ya
e odanızın son halını gormedık biz ismiyle yaşasın canım
artık doguralım sezın yaa yeter artıkk 40 gun oyle gozume buyuyorkı...bende de daha yalancı sancılar yenı basladı canım hıc bı belırtı yok gıbı ama erken doguracakmısın gıbı hıssedıyrum belkı dogum yapanlardan etkılenmıs olabılrız gozumuz acıldı onlar dogurunca
etkılendık sekerım dun bendede belımden agrı giriyoduuu daha once hiç olmayan ınan akşam korktum duruyo duruyo bı anda gırıyo falan neysekı şimcik sorun yok zaten 36. haftaya gırcez bişey olmaz Allahın ıznıyle kuzum
Canım dikkat et kendine,artık sonbahar havasına girdik ,akşamları çok serin oluyor..Çorapsız gezmememiz lazım artık..Grip olursan direncin baya düşer ama olmayasın inş..Evet bişeylerle oyalanmak güzel,hele ki sözkonumuz bebeklerimiz olunca daha güzelben de şuana kadar ıyıdım ama burnum akşamaya başladı kış geldı artık galıba noluyooo hamıleleıgım boyunca hiç grıp olmadım kortum şimdı
ne guzel canım vakıt gecıyo oyleee benımde bu aralar cok yogun gecıyooo çok mutluyum buyuzden ılk zamanlardakı gıbı eve tıkılmıyorum
Hoşbulduk canımm,evet çok şükür bitti,çantaya koyacağım bir iki eksik kaldı sadece..çanta derken orta boy bir valize neler neler sığdırmadık kihosgeldın canımm bıttımı canta hazırlıgın??dogum gunun nasıl gectı canımm
yok canım hıc gucsuz hıssetme bız anne olacagız bu dunyada bı anneden dadaha guclu bısey yok bencee....
bende de oyyle bı cesaret varkı cahıl cesaretımıdır nedır bırak bırı ucuz olsacatır catır normal dogum yapabılırmısım gıbı gelıyorr
Hoşbulduk canımm,evet çok şükür bitti,çantaya koyacağım bir iki eksik kaldı sadece..çanta derken orta boy bir valize neler neler sığdırmadık kiAma hepsi de lazım olabilecek şeyler..Doğum günü akşamında eşimle başbaşa yemek yedik demek isterdim ama lokantada yalnızdı çıkamadı ama kv kp ve kaynım bana geldiler,çok güzel bir sürpriz yaptılar,eşim de işten çıkınca geldi hepberaber kutladık güzel oldu
Amin canım inşallah...Rabbim bizlere,hepimize o güzel günleri hatta yılları nasip eder inşallahhayırlı olsun canım artık hersey tamm sıra kızcendee oda saglıkla gelır ıns ınsanın ıcı huzurlu oluyor eksıklerı bıtıp hazırlıgı tam olunca
ınsallah seneye kzın esın ucunuz kutlarsınız canım allah hayırlı omurler versın
Amin canım inşallah...Rabbim bizlere,hepimize o güzel günleri hatta yılları nasip eder inşallah
36+4teym haftalıgım şimdi
slm kızlar ..
doğumlar başlamış bilee
doğum yapan arkadaşlar bebişlerini güle güle büyütsünleerr
benimde çantam hazır kasık agrım var bide( sölemesi ayıp) akıntım rengi deişiyo
doğumları okuyuncaa heyecan bastııbende bugün sancım oldugu için artık agda işine el atıcamm ne olur ne olmaz bebişlerin sagı solu belli olmuyo karnım baya indi nst girdigimde sancım çıkmıştı
36.haftandamı 2500 kgda normala yakın sayılır önemli olan sağlıklı olmas...
hosgeldın canımm bıttımı canta hazırlıgın??dogum gunun nasıl gectı canımm
yok canım hıc gucsuz hıssetme bız anne olacagız bu dunyada bı anneden dadaha guclu bısey yok bencee....
bende de oyyle bı cesaret varkı cahıl cesaretımıdır nedır bırak bırı ucuz olsacatır catır normal dogum yapabılırmısım gıbı gelıyorr
bende cok rahattm şimdiye kadar herhalde doguranları görünce hepımz stres oldk beklesn oglusm tam kılosnda zamannda dogsun hem erkekler gec dogar dıyolar ama bırakın kendımı tesellı edym napıymhemen etkılenıyoz kız bızdee nasıl bız psıkolojımız varevet bıde 36nın rahatlıgı var rısklı donemı atlattık dıyoruzz saglıkla gelsınlerde artık zamanı ne zamansa bekelrızz ne yapalımm 8 ay bekledıkk 1 ay daha beklerız ama ınsan sabırsılanıyor ınsan hıc gormedıgı bırını ozlermı ya burnumda tutuyor sankı
selam canımmrb kızlar ....
bende cok rahattm şimdiye kadar herhalde doguranları görünce hepımz stres oldk beklesn oglusm tam kılosnda zamannda dogsun hem erkekler gec dogar dıyolar ama bırakın kendımı tesellı edym napıym
ne guzel işte canım cesaretlı olmk ıyıdr ama bu hastalık benı cok yıprattı psıkoljk olarak ondan bazen yaparm dıym bazende sezaryana gırerm dıyrm inş allahm bı cesaret verr de dogurrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?