mrblar kizlar nasilsiniz benim canim sıkkın biraz bu dusuk olaylarina cok uzuldum ruyalarima kadar girdi diyebilirim ve stres bizi ve bebekleri cok etkiliyo bunu da biliyorum ve bi karar aldim bundan sonra hicbiseyi kafama takip internetten saatlerce arastirma yapmicam hersey olacagina varir dusunuyorum da hicbisey bilmemek en guzeli dun arkadasimla konustum 4aylik hamile konusuyoruz boyle dis gebelikten bos gebelikten filan hicbisey bilmiyo bu konularda ve bilmedigi icinde hic stres yapmiyo sukurler olsun ki su ana kadar da hic bi sorun olmamis gebeliginde bide eskileri dusunun o kadar tarlada calismislar evde calismislar kacar tane cocuklari oldugu halde yine hamile kalmislar hem cocuklar hem ev hem is bir de gebelik.. onlari dusunun cogunun gebeligi saglikli bir sekilde sonuclanmis evet birseyler hakkinda bilgi sahibi olmak guzel bisey ama bir sarkida gecen su soz gibi;''ne kadar cok bilirsen, o kadar bela başa.'' bazi durumlarda bu soz gercekten cok dogru ve ozellikle su an bizde oldugu gibi surekli birbirimizle karsilastirmalar yapiyoruz, onun kesesi bu kadar benim kesem daha kucuk , benim degerim daha az, acaba benim ki geriliyo mu sagliksiz mi, niye benimki karindan gozukmedi vs vs derken resmen yipraniyoruz ve bebeklerimizde etkileniyo, ben bu olaya bi son veriyorum ve kendimi hayatin akisini birakiyorum tabi sizleri de davet ediyorum, Allahin izniyle hepimizin bebekleri saglikla buyuyup gelisecekler eger bi pürüz cikarsa ve kaybedersek nasil vern Allah diyosak ayni sekilde alan da Allah, eger yasiyorsak ve eger nefes aliyorsak her zaman bir umut var demektir, sizleri seviyorum ve dusuncelerimi sizlerle paylasmak istedim uzun yazdim devrik cumlelerim var kusuruma bakmayin
inşallah canım güzel haberlerle döneriz ben çok korkuyorum ilk gebelikte yaşadığım şeyleri yaşayacakmışım gibime geliyor yine...
ekşi yiyince kız olur derler ama bakalım sende ne çıkacak...ben kızımda mandalinayı çok yerdim ekşisinden ama.turşuyuda isteyince kız olur genelde.tatlı çok yersen erkek olurmuş.
kızlar bugün betaya baktırdım tekrardan artış var mı diye....cuma günü 1467 çıkan değerim bugün 3751 çıkmış artış normal değil mi?
bende salı gideceğim canım sen gittin mi değerin kaçtı...
kızlar ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum 4 gündür.ne kafamı kaldırabiliyorum nede eğebiliyorum.paroldan başkada ağrı kesici kullanamadığım için bişi yapamıyorum çıldırmak üzereyim yaa
Merhaba kızlar;
1 günü daha devirdik :)
Bende de hafif bulantı, ense kökümde az ağrı, göğüslerimde hassasiyet, zaman zaman kasıklarımda sancı var...
Perşembe günü doktoruma görüneceğim ve Allah izin verirse pıt pıt kalp atışlarını duyabilirim.
Sık sık acıkıyorum, sigara zaten bırakmıştım, bol meyve yiyorum, 6 öğün yiyorum yemek araları meyve. Kahve yok :)
Satıma göre 1 hafta geç gidiyorum ama umarım ileride bebeğim yakalar :)
Siz de durumlar nasıl ?
Not: inatçıkeci çok üzüldüm canım inşaallah 1-2 aya kadar yeniden güzel haberi alırsın...
kızlar bide bişe soracam yüzünde minik minik sivilceler çıkan varmı hiç yüzümde çıkmazdı alnımda olurdu oda arada bir ama yüz bölgemde çıktı minik minik alnımda minik minik kendimi çok çirkin gibi hissediyorum sizdede oluyor mu bu his aynaya bakınca kendimi hiç beğenmiyorum kuaföre gittim fön çektirdim o bile yakışmadı gibi geliyor.
Ben 6+5 te bebişi ve kalp atışlarını gördüm çok şkür cnm
İi akşamlarcnm
Geçmiş olsun sezen inş geçer en kısa sürede
hasta olmadığımız için evet ergen gibi sivilcelendi yüzüm burnumun ucunda kaşımın içinde şakaklarda en ağrıyan yerlerde...:))
ben geçtiğimiz salı günü gittim doktora .doktora gitmeden 10 gün önce 45,95 ti hcg. hesap yaptık doktorla ikiye katlayarak 2 günde bir. bana dediki yarın testi tekrarlayalım.bu son değerine göre 700-800 civarı olması lazım bi bakalım dedi.hiç ultrasona girmedim. değer düşük suan göremeyiz vajinal de göremeyiz dedi. carsamba günü 1351 çıktı.doktorumla görüştüm.gayet güzel dedi.o zmn haftaya salı rahatlıkla görürüz dedi.gel görüşelim dedi. tekrar test yap demedi ama ben rahatlamak için gidişat nasıl diye yarın bi daha baktırcam.
carsamba gunu 1351 ise , cuma 2702 olucak , pazar yani bugun 5404 olması lazım. bn yarın yaptırdığımda 5400 min olması lazım.üstü olursa daha da güzel :)
hesaplamayı bu şekilde yapıyor doktorlar. benim doktorum tüm hastalarına hcg 6000 lere çıkana kadar bakmıomus karından.egerki vajinal istersen de 2000-2500 hcg yeterli oluyomus
inşallah öyle bir sorunla karşılaşmazsın canım ya..doktoruna danışsaydın ırsi olabilir desedin beşli birşeyler yapılırdı...benimde bir düşüğüm var inşallah tekrar yaşamayız
beni tedirgin eden başka bir konu daha var,ablamda pıhtılaşma bozukluğu var 16 haftalık ve 10 haftalık iki kaybı var 10 haftalık olan ikizdi birinin kalbi durdu diğeri iyiydi ama 28 haftalık640 gr. doğdu ve doktorun dediğine göre kalıtsalmış annemden geçmiş,anneminde düşükleri ve ölü doğumu var bendede yoktur inşallah çok korkuyorum yaa
cnm benimde 6+4 yarın gidiyorum doktora hcg ye baktırdınmı peki bende duyabilcekmiyim acaba pek umudum yok ama korkum var..
oda bişey mi benim kafamın içinde bile çıktı valla)))) yeni ergen olduk
inşallah öyle bir sorunla karşılaşmazsın canım ya..doktoruna danışsaydın ırsi olabilir desedin beşli birşeyler yapılırdı...
oda var ve saç dökülmeside var hamilelikte saç dökülmez diye duymuştum ama ya vücudumuza inanılmaz şeyler oluyo bu aralar anlamlandıramıyorum... normalmiii değilmi... alışana kadar sanırım böyle devam edicek...
Canım inşaallah duyarsın pıt pıt atışları yarın senden haber bekliyor olacağım ben de 7+0 da yani perşembe günü umarım duyarız :)sende mi yarın gitcen bende gitcem benimde 6+6 olcak yarın duyarız inşallah nurberra duymuş erken allaha şükür ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?