Canım inşaallah duyarsın pıt pıt atışları yarın senden haber bekliyor olacağım ben de 7+0 da yani perşembe günü umarım duyarız :)
benim 7000 civarı olur herhalde salı günü göbüşten görünür o zaman kesemiz...
kızlar bende aranıza yeni katıldım. bebeğimin kalp atışlarını 6+5 te cuma günü duydum dünyanın en güzel sesi :) bu arada sormak istediğim bişey var aranızda progestan kullanan var mı? benim bir önceki gebeliğim düşük ile sonuçlandıgı için verdi günde 2 kez ama beni mahvetti o ilaçiçemiyorum
benimde bir düşüğüm var inşallah tekrar yaşamayız
beni tedirgin eden başka bir konu daha var,ablamda pıhtılaşma bozukluğu var 16 haftalık ve 10 haftalık iki kaybı var 10 haftalık olan ikizdi birinin kalbi durdu diğeri iyiydi ama 28 haftalık640 gr. doğdu ve doktorun dediğine göre kalıtsalmış annemden geçmiş,anneminde düşükleri ve ölü doğumu var bendede yoktur inşallah çok korkuyorum yaa
kızlar bende aranıza yeni katıldım. bebeğimin kalp atışlarını 6+5 te cuma günü duydum dünyanın en güzel sesi :) bu arada sormak istediğim bişey var aranızda progestan kullanan var mı? benim bir önceki gebeliğim düşük ile sonuçlandıgı için verdi günde 2 kez ama beni mahvetti o ilaçiçemiyorum
merhaba ablan için çok üzüldüm çünkü ben de 4 düşük yaşadım sonra pıhtılaşmayı öğrendim ancak beniimkiler çok yeniyken düştü.şimdi coraspin ve folbiol kullanıyorum 5 ay oldu hala gebelik yok.Annende varsa sen de baktırsan iyi olur kayıp vermeden ben keşke daha önce bilseydim de kaybetmeseydim.Doktorlara kalsaydı hala öğrenemeyecektim kendim araştırdım gidip yaptırdim testleri ,en az 3 düşük istiyorlar yaptırmak istediğinde.
ablan nasıl öğrendi?Şimdi ilaç kullanıyor mu?
Eki Görüntüle 635414
bu da resim hali bilgileriniz gönderdiğiniz taktirde tamamlanacaktır. sevgiler.
Arkadaşlar elimden geldiğince listeyi hazırlamaya çalıştım ama gördüğüm şey şu
çoooooooooooooooooooooooookkkkk kalabalığızzzzzzzz eksikler ve hatalar varsa kusuruma bakmayın. özel mesaj hakkı olanlar bilgiler için özelden yazarsa sevinirim. böylece daha kolay devam ederim. isteyen benden devralabilir.
ANNE YAŞI SAT HAMİLE KALDIĞI KİLOSU TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ KAÇINCI DOĞUM CİNSİYETİ DÜŞÜNÜLEN İSİM ŞEHİR iş-ev
canım liste hazırlamak güzel fikir. gerçekten kalabalığız bende bilgilerimi ekliyorum
yaşım : 31, sat: 5 Ocak, kilo:69, tahmini doğum tarihi :12.10.2013, ilk doğum, cinsiyet ve isim belli değil , şehir: Sivas, öğretmen
çoooooooooooooooooooooooookkkkk kalabalığızzzzzzzz eksikler ve hatalar varsa kusuruma bakmayın. özel mesaj hakkı olanlar bilgiler için özelden yazarsa sevinirim. böylece daha kolay devam ederim. isteyen benden devralabilir.
ANNE YAŞI SAT HAMİLE KALDIĞI KİLOSU TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ KAÇINCI DOĞUM CİNSİYETİ DÜŞÜNÜLEN İSİM ŞEHİR iş-ev
canım liste hazırlamak güzel fikir. gerçekten kalabalığız bende bilgilerimi ekliyorum
yaşım : 31, sat: 5 Ocak, kilo:69, tahmini doğum tarihi :12.10.2013, ilk doğum, cinsiyet ve isim belli değil , şehir: Sivas, öğretmen
sat : 2 ocak
kilo:60
tahmini doğum tarihi 9 ekim
ilk bebek
iş : bankacı ama suan çalışmıyor
Eki Görüntüle 635414
x
ellerine sağlık canım, oldukça uğraşmışsın
ben kalp atışı alınca bilgilerimi gönderirim canım. riskli gruptanım diye aceleci davranmak istemiyorum...
cnm kötü düşünme ona bakarsan ben de riskli gruptayım. pozitif düşün pozitif olsun...
tansiyonunu ölçtür istersen benimde olmuş bir kere öle tansiyondandı...ilaçta alamıyorsun.. zor...geçmişler olsun...
sat:24/12/2012
kilo:56
meslek :öğretmen (ama 1 ay raporlu)
doğum: 1/10/2013
ilk bebek
herkese mutlu pazarlarrr
benim bugun de bulantım yokumarım böyle devam ederim. bi an önce salı günü gelsin . içimdeki canavarı görmek istiyorum artık, beni sabahları uyutmuyor geceleri yatırmıyor:)
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya. hiç tıka basa doydum diyemiyorum. herşeyi aynı anda yemek istiyorum. kahvaltıyı iki kez yapıyorum düşünün. sabah erkenden kaldırıyor beni açlığım 7-8 gibi
bişiler atıştırıyorum.sonra tekrar uyuyorum. kalktığımda gec kahvaltı yapıyorum tekrar:) benim gibi olan anne adayları var mı ???
benim eşimde polis memuruben çalışmıyorum evdeyim 1 yıldır... evet belki tanıştık mı aceba ankara da görev yaptınız mı.. maşallah oğluşunaaa allah sağlıcakla büyütsün canım benim
ben de polis eşiyim ne güzel burada bir araya gelmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?