Ne guzel azalmış alacaklarınız. Güle güle kullanın.slm kızlar nasılsınızzzz. biz çok iyiyiz son eksiklerimizi tamamlıyoruz artık. oğluşumun küvetini aldık bugun. bebe yağıyla pişik kremı kaldı onlarıda eczaneden alıcam sepamed. bezini molfix yenidoğan aldım ben sizler ne aldınız
Bence de gerek yok.bence o kadar yastığa gerek yok bunların çoğu annelik heyecanı yaşayan bizlerin duygularını istismar edip çıkar sağlamak amaçlı yani ben öyle düşünüyorum
güle güle kullanın eksikler de tamamlnmış bir tek bebişi beklemek kaldı
Hosgeldin aramıza.bende yeni katıldım araniza oğlum olcak inş ekımın sonu kasımın bası gıbııı
Benim ic camasirim ve esofmanim acaip islanmis inanamadim..nedeni ne ki??basina gelen varmi?resmen esofmandaki su izi belli oluyor sok oldum
göbüş topiği:26::26:
Tecrübeli anmesin demek.begenen arkadaslar hosgeldın demek ıstıyr herhaldeee:)))tanısalım mı adım deniz bı kızım var 5 yasında sımdıde oglumuzu beklıyoruz:))
göbüş topiği:26::26:
ya cıkmıyo bende tam topik adı neydı canım göbek topiğin
Tecrübeli anmesin demek.
Kimse uğramıyor oraya galiba.
Suyun gelmiş olmasın canım
suyun mu geliyo kıız yoksaaaaaaaa çokmu rengi şaffaf mı büşrammm şimdımı oldu
Ne guzel azalmış alacaklarınız. Güle güle kullanın.
Bence de gerek yok.
Hosgeldin aramıza.
Canım akinti olabilir. Ama yine de bi yeni bir iç çamaşırı giy ve takip et. Hatta o an akan birsey varsa ve idrar mı su mu geldi diye ayırt edemiyorsan idrarını tutar gibi sık ve akıyor mu diye bak. Eğer akmaya devam ederse sızıntı seklinde suyun gelmis diyorlar. Ama akıntı da olabilir canım. Bazen benim de cok geliyor.
Bilmiyorum ama su oldugunu sanmiyorum kizlar..onu herhalde hissederdim evet baya seffaf ve yeni oldu..degistirdim simdi bisey yok cok tuhaf akinti olsa bu kadar seffaf olmaz suyum olsa hissetmem gerek..bilemedim
Bilmiyorum ama su oldugunu sanmiyorum kizlar..onu herhalde hissederdim evet baya seffaf ve yeni oldu..degistirdim simdi bisey yok cok tuhaf akinti olsa bu kadar seffaf olmaz suyum olsa hissetmem gerek..bilemedim
ewet canım pek sessizleşti kimse eklemioda foto
Canım bazen benim akıntım da şeffaf ve su gibi oluyor. Eğer ki idrarını tutuyorsan ve akan birsey yoksa suyun gelmiyordur.
canım hissetmeyız sanırım çunku benım arkadaşım son ayında çişini bır ıkı kere kaçırmış ve hissetmemişş pijamasında ılaklık hissedince anlamış koklayınca su mu çiş mi olduguna karar vermişş benımde olmuştu 6. ayımda şortuma gecmişti apar topar gıtmıştım dr ebe demiştiki o suyun kendıne has kokusu vardır geldını anladıgındac sık altını gelmeye devam ederse suyun gelıyodur demişti sıl anlarım demıştım çunku azar azar su gelebılır takıp et canım
Anam bi saattir uğraşıyorum yazmaya vakumda diyip duruyor(( suyun gelmemiştir inşşş canım
kız göbeklerı kamera ekranı almıyo daha ondan ekleyemıyoryz
Benim ic camasirim ve esofmanim acaip islanmis inanamadim..nedeni ne ki??basina gelen varmi?resmen esofmandaki su izi belli oluyor sok oldum
Simdilik birsey yok canim tutuyorum suyum degildir diye düsünüyorum ne biliyim bir sekil onu hissederdim
Takipteyim kuzumsimdilik yok daha birsey evet hatirliyorum senin olayini sezinimm benimde ic camasirimda oluyordu ara ara ama bu cok fazla gibi geldi gözüme esofmanim islaninca acaba ne diye merak ettim korktum..suyum oldugunu sanmiyorum yani o biraz daha fazla olur sanki gerci hic bellide olmaz ama bilmiyorum sezinimm
evet bakimda dedi site canim..insaallah suyum degildir en cok korktugumda gece dogurmak allahima hep dua ederim gece dogurmayayim diye nedense gece bir korku sarar beni o cesaretli büsra gider korkak büsra gelir bakslim hayirlisi
az önce benim de öyle olmuş ilk kez oluyor benim de eşofmanım bile ıslanmış kokulacak bir şey değil herhalde
korkma dur canım geldı geçtıı sankı ben heyecanladım korkutmadım inş. senı bence gece daha ıyı olur kızzz kımsecıkler duymadan oluverır sabaha ohhh dıyeee başlarsınn herkes doğdu haberını alır daha vaktın var canım senın en az 20 gun erken rıskınde yoktu panıklemeyelım şimdı
Okuduğum kitaptaki açıklamayı yazayım.kızlar nişan ne demek
kızlar birşey soracağım.Ben 2 sene önce soldan hafif felç geçirdim. Bu normal doğumda bi problem olur mu ki? arkadaş dedi doktora kesin sor diye ben gerek görmemiştim bu zaman kadar. aklıma bile gelmemişti..
kızlar günydın moralim bozuldu sün fena halde,,bu kaynana yuvamı yıkıcak valla,,dün doldurmuş oğlunu adını koydurucucamukmış ..ki ben 9 ay boyunca ismini belli etmişiz koymuşuz,kendide bilio son dakkda huzursuzluk çıkardı,,haketse tamam dersin inanki haketmio ben hamileliğim boyunca çalıştım herşeyini yaptım ewlenirkende yardımı olmadı,,hamile olduğumu öğrendiğinde istememişti bile çok vijdansızlıklar yaptı bana anlatsam şoke olursunuz...eşime koymicam dedim ismini boşanmaya kadar gitti nerdeyse,,üzgünüm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?