2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben varım canım malesef hamileliğin en başından beri çok acıkıyorum her 2 saatte bir yemek yiyesim geliyor kendimi tutabilbildiğim kadar tutuyorum ama yine de dayanamıyorum şimdiden 1 kiloya yakın aldım malesef

Acken uyuyamiyorum resmen uyutmuyor beni.suan kan vermeye geldim ama acliktan bayilcak gibi olyorum.biran once alsalar da evime gdip yapsam kahvaltimi sonra da mis gibi bi uyku.

Herkesin günü aydın olsun :) Kızlar aklıma takılıyo hamilelikte akıntı olması normal mi günde bir kere her öğle sonrası muhakkak akıntım oluyo. bi sorun yoktur umarım.

Bu Arada Unutmadan:)

Sat: 12 Aralık ( Ama Şuanki Hamileliğimden Yola Çıkarsak 5 Ocak Olarak Kabul Ediyrm Çünkü Hamileliğim 6 Haftalık)
Kilo: 64
Beklenen Doğum Tarihi: 13 Ekim
İlk Bebek
Meslek: Muhasebeci

yas:22

sat:08 ocak

bebeğimin doğacı muhtemelen tarih :16 ekim

kalan gün:240

bebek:İLK

Günaydın ekim anneleri:)

haftasonu dr a gittik miniğimin kalp atışlarını gördüm. Keyfim yerine geldi. İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz ve 40 haftalık süreci sağlıcakla atlatırız.

annelik gerçekten çook kutsal birşeymiş; mide bulantıları, sabah işe giderken otobüste yol tutması başının fırıldak gibi dönmesi, hastalıklara karşı dirençsizlik, duygusal çalkantılar, durduk yere ağlama tutması, akşamları saat dokuzdan sonra koltuğa oturur oturmaz uyuyup izlediğin tüm dizi ve programları kaçırmak, on beş dakikada bir tuvalete gitmek... hele bi gel dünyaya poponu ısırmazsam senin :)

Günaydın ekim anneleri:)

haftasonu dr a gittik miniğimin kalp atışlarını gördüm. Keyfim yerine geldi. İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz ve 40 haftalık süreci sağlıcakla atlatırız.

bakalım bende yarın gidicem inş. kalp atışlarını duyarım bende dua edin kızlar

günaydınlar
iyi haftalar...

bo bol su içiyoruz di mi.:) ben şişemi getirdim. ama içinde süt var. onu içiyim ılık suyumu bol bol içecem.

geçen pazartesiden bu yana bebişlerimiz bir hafta daha büyüdü. hergün bebeğimiz büyüyor. inşallah sağlıcakla büyüyorlar..

kızlar ben en son 9unda gitmiştim. keseyi görmüştüm.. ama ondan sonra gitmiyorum ya içimde bir boşluk var.. bebeşim nasıl merak ediyorum. bu cumartesi gidecem.

tabloya baktımda sanırım en büyüğünüz benim:)))
1979 doğumluyum 34 den gün aldım. martta 33 bitiyor:)

bir de ben bu tahmini doğum tarihini başka siteden hesaplamayı yapmıştım. orada 05 Ekim çıkıyor. burada hesaplamada 06 Ekim çıkıyor.. neyse adı üstünde tahmini gün:) o yüzden değiştirmedim.

ANNE YAŞI : 34
SAT : 29 Aralık 2012
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU : 52,5
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ : 05 Ekim 2013
KAÇINCI DOĞUM CİNSİYETİ : ilk bebek
DÜŞÜNÜLEN İSİM :
İş :Yönetici Asistanı

Son düzenleme:
günaydın kızlar, sabah sabah mide bulantısı ile uyanıp işe kusmak üzere gelen kaç anne adayı var yaa, napıcaz biz bu bulantıyla yaff

Günaydın,

Bence gitsen artık kalp atışlarını duyarsın 8. hafta içerisindesin artyık bebek büyümeye bile başlamış hatta gittiğinde şanslıysan eğer el kol hareketlerini bile görebilirsin. Ben haftaya pazartesi 3, kontrolume gideceğim sonra artık aylık rutine döneceğiz dedi doktorum.

merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. Bugün belim adet olacakmışım gibi ağrıyor, bebeğim 7+5 günlük. İşteyim şu an uzanıp dinlenemiyorum da, adet ağrısı yaşayan var mı normal mi cevaplarsanız çok sevinirim

Normalmiş canım ben sırf o ağrı yüzünden geçen perşembe doktora gittim, gece uykumdan uyanıyodum ağrısına, vicut adet olması gerektiği halde olamadığı için tepki veriyo adet olcak zannediyomuş. Ağrı kesici alsan da fayda etmez dedi. Dinlenmek lazımmış, o da bana uymuyo

Günaydın anne adayları;

Ben siteye yeni üye oldum bir aydır takip etmeye çalışıyorum ama sık sık giremiyorum sanki çok şey kaçırıyor gibi hissediyorum.
Bir haftadır mide bulantılarım var ondan önceki haftalarda belirgin bir iştah kaybım vardı, sabahları daha yoğun oluyor, sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum canım birşey istese bile bir süre sonra ondan tiksinir oluyorum garip birşey.

Az önce doktor kontrolümden geldim artik sabit bir doktorum oldu sanırım,3 kontrolde de 3 farklı doktora görünmüştüm ama bundan sonra ona devam ederim hayırlısıyla.. 7+2 olduğumu söyledi, kese 16.2 mm, bebek de gözüktü nihayet 8.5 mm o da :) kalp atışlarını izleyebildik ama görmek için epey zorladı doktor bir ara yüzüm düştü gözükmüyor mu diyivermişim doktora :) benim kanamam hiç olmadı ya da akıntım ama dr. içeride kanaman gözüküyor progestan kullanmaya devam et dedi. o yüzden çok korktum ama sakin olmaya çalışıyorum Allah'ın izniyle bu tehlikeyi de atlatacağız bebişimle inşallah. çok sıcak banyo yapmamam konusunda uyardı başka da birşey söylemedi

merhaba, ben de yeniyim. SAT 13 Ocak. buna göre 5 haftalık hamileyim ama ben de mide bulantısı falan yok sadece adet olcakmışım gibi arada bir ağrı geliyor o kadar. bir de henüz dr a gitmedim. acaba ne tahlilleri yapılacak ve alttan mı bakacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…