bende alıntı yaparak yazayım
yaş=25
sat=07/01/2013
kilo=55
şehir=gaziantep
beklenen doğum tarihi=14 ekim
bir oğlum var
meslek=iktisat
ben varım canım malesef hamileliğin en başından beri çok acıkıyorum her 2 saatte bir yemek yiyesim geliyor kendimi tutabilbildiğim kadar tutuyorum ama yine de dayanamıyorum şimdiden 1 kiloya yakın aldım malesef
sat : 2 ocak
kilo:60
tahmini doğum tarihi 9 ekim
ilk bebek
iş : bankacı ama suan çalışmıyor
sat:11 ocak
kilo:76
tahmini doğum tarihi:11 ocak
ilk bebek
iş:finans
Günaydın ekim anneleri:)
haftasonu dr a gittik miniğimin kalp atışlarını gördüm. Keyfim yerine geldi. İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz ve 40 haftalık süreci sağlıcakla atlatırız.
sat:11 ocak
kilo:76
tahmini doğum tarihi:11 ocak
ilk bebek
iş:finans
not: düzeltme yapıyorum tahmini doğum tarihi: 18 ekim
günaydın kızlar, sabah sabah mide bulantısı ile uyanıp işe kusmak üzere gelen kaç anne adayı var yaa, napıcaz biz bu bulantıyla yaff
günaydınlar
iyi haftalar...
bo bol su içiyoruz di mi.:) ben şişemi getirdim. ama içinde süt var. onu içiyim ılık suyumu bol bol içecem.
geçen pazartesiden bu yana bebişlerimiz bir hafta daha büyüdü. hergün bebeğimiz büyüyor. inşallah sağlıcakla büyüyorlar..
kızlar ben en son 9unda gitmiştim. keseyi görmüştüm.. ama ondan sonra gitmiyorum ya içimde bir boşluk var.. bebeşim nasıl merak ediyorum. bu cumartesi gidecem.
tabloya baktımda sanırım en büyüğünüz benim:)))
1979 doğumluyum 34 den gün aldım. martta 33 bitiyor:)
bir de ben bu tahmini doğum tarihini başka siteden hesaplamayı yapmıştım. orada 05 Ekim çıkıyor. burada hesaplamada 06 Ekim çıkıyor.. neyse adı üstünde tahmini gün:) o yüzden değiştirmedim.
ANNE YAŞI : 34
SAT : 29 Aralık 2012
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU : 52-53
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ : 05 Ekim 2013
KAÇINCI DOĞUM CİNSİYETİ : ilk bebek
DÜŞÜNÜLEN İSİM :
İş :Yönetici Asistanı
Günaydın canım aynı durumdayız merak etme sabahtan be ri naneli sakız çiğniyorum.
merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. Bugün belim adet olacakmışım gibi ağrıyor, bebeğim 7+5 günlük. İşteyim şu an uzanıp dinlenemiyorum da, adet ağrısı yaşayan var mı normal mi cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?