2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar bebişini gören annişler gözünüz aydın
bende öksürüyorum kaç gündür sabahlarıda boğazım acımış ve ağrımış oluyo gün içinde geçiyo bu öksürük nasıl geçecek yaa

canım öksürükiçin klasik olacak belki ama göreceksin 3 günde işe yarayacak : balın içine tarçın dövülmüş çörekotu toz zencefil koy sabah akşam iç 3 gün sonra görüşelim:)

beni de ekler miiniz listeye :)

bilgilerimi yazıyorum

ANNE YAŞI:27
SAT:29/12/2012
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU:69
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ:05/10/2013
KAÇINCI DOĞUM:ilk
CİNSİYETİ:bilinmiyor
DÜŞÜNÜLEN İSİM:yok
iş:öğretmenlik

günaydın ekim annişleri​

buda liste bilgim teşekkürler...
ANNE YAŞI:26
SAT:25/12/2012
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU:58
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ:07/10/2013
iş:özel sektör

Canım sabırlar diliyorum. Allah gönlüne göre versin. Söyleyecek fazla sözümde yok çok üzüldüm

lütfen beni de ekler misnizz... :):):)

ANNE YAŞI:29
SAT:26/12/2012
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU:72
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ:03/10/2013
iş:öğretmenlik

kızlar ya ben de şu bulantısı olanlara özeniyorum..bende yorgunluktan başka belirti yok.iyi mi kötü mü bilemiyorum.sanki bulantı kusma daha sağlıklı gibi geliyo bana.
bi hamilelik kitabında okumuştum bulantı olunca toz zencefili sıcak suda demleyip içmek iyi geliyomuş. bence miktarı az olmalı.
bi de hanımlar 3. ayda bebeğimizin yüzü oluştuğu için bu ayda ayva yiyenlerin bebeği güzelolurmu.süt içenlerinde teni beyaz olurmuş.yine bi hamilelik kitabında okudum bakalım kısmet artık:)

benim kzımda 22 aylık çok küçükler daha yaa
aramızda 2 ay var bıdıkların cnm Allahım hepsine sağlıklı uzun ömür versin evt küçükler ama büyücekler inş abi abla olucaklar Allah yardımcımız olsun

inşallah canım allah ın izniyle duyarım. evet tez gerçek değil malesef zaten burda tatlı yiyen yok galiba herkes ekşi turşu yiyor bakalım cinsiyetlerinide paylaşırız inşallah

[
cnm benimde 6+4 yarın gidiyorum doktora hcg ye baktırdınmı peki bende duyabilcekmiyim acaba pek umudum yok ama korkum var..
kızlar dualarım sizlerle inş hayırlı güzel haberlerle pıt pıtları duydummm diye yazarak girersiniz topiğe

Eki Görüntüle 635414

bu da resim hali bilgileriniz gönderdiğiniz taktirde tamamlanacaktır. sevgiler.
ellerine sağlık emeğine sağlık
bende bilgileri verrim ozaman
sat 26 aralık
hamiş kalınan kilo 47
ikinci bebek

Son düzenleme:
NNE YAŞI-26
SAT-8 OCAK 2013
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU -56
TAHMİNİ DOGUM TARİHİ- 20/10/2013 (çarsamba ilke kez ultrasona gireceğim ,netlesecek inş)
Kaçıncı doğum:2 ( 1.doğum 14/10/2009 da idi)
Düşünülen isim kız ise Zeren erkek ise henüz yok=)
Şehir-Erzurum
İş-Polis Memuresi

NNE YAŞI-26
SAT-8 OCAK 2013
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU -56
TAHMİNİ DOGUM TARİHİ- 20/10/2013 (çarsamba ilke kez ultrasona gireceğim ,netlesecek inş)
Kaçıncı doğum:2 ( 1.doğum 14/10/2009 da idi)
Düşünülen isim kız ise Zeren erkek ise henüz yok=)
Şehir-Erzurum
İş-Polis Memuresi

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

bence hiç özenme bak ben nasıl oldum biliyomusun bi hafta bil fiil sürekli kustum hiç bi şey yiyemedim boğazlarım tahriş oldu yutkunmak bile zor oluyo bulantı olunca bizde halsizlik yorgunluk olmuyo demek değil iş yerinde resmen uyuyuosun bide baş dönmesi var bulantı yüzünden hastanelik oldum vitamin takviyesi serumlarla yani kısacası özenecek başka bi şey bul

Merhaba inatcikeci çok büyük geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, gerçekten üzücü bir olay ama yeni nesil gebeliklerde çok sık rrastlanan birşeymiş , inşallah kolaylıkla atlatır sonrasında sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.

Günaydın arkadaşlar?
Nasılsınız bugün bakalım, bebişler nasıl?
Cuma günü gittim doktora eşimle gördük bebeğimizin kalp atışlarını sesini de duyduk. İnanılmaz bir duygu. İçimde kalbi atan birşey var inanamıyorum hala. Rabbim ne büyük. Amaaaaaaa gece 2 de uyandım uyanış o uyanış. Sabah işe gidicem uyumaya çalışıyorum yok. Sabaha kadar istiğfar ettim. Hala da devam ediyorum. 1,5-2 saat arayla öğğğkkk lavabodayım. Çok kötüyüm ayaklarımın bağı çzöülüyor tansiyonum düşüyor ve çalışıyorum. Çokta yoğunum bugün ne yapacağım bilemiyorum. Ne yedimse bastıramadım yediğimide çıkarıyorum çünkü.
Çok mutsuzum şuan kızlar. Karnım, midem her yerim ağrıyor. Evde uzanıyor olmak için neler vermezdim ahh ahhh

ewet sanırım şu an halime çok şükrettim...senin adına çok üzüldüm canım ya benim komşumda öyle aslında ve onun bütün hamilelik boyunca sürüyomuş..inşallah sevabınız da ona göre olur.
beni annem korkutuyo aslında kusmak daha iyi diyo yediğin her şeyin bebeğe gitmesi daha zararlı filan diyo ama cidden kusmak çok acı bi şey Allah sabır versin

canım uçak işini doktoruna sor zaten uçağa binerken soruyorlar hamilemisiniz diye doktor izni soruyr ona göre basınçtan dolayı ablamın başına gelmişti hamile diye uçak biletini kesmemişler doktoruna sormuştu sonra doktor da izin vermedi otobüs daha iyi

ahh canım benim 2 haftaya bişeyin kalmaz inş .....Zor olan güzeldir,sabır et,,Meyvesi çok tatlı çünkü :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…