2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

inşallah dokuz ay sürmez belki annenin dediği kusma arada sırada olandır belkide

canım benim çok geçmiş olsun yalnız değilsin benim durumuma tercüman olmuşsun doktor bana aşerme dedi demek ki bizimki kötü aşerme dediklerinden dua et 3ayda bitsin 9 ay sürmesin inşallah

benim de dr um uçakla git demişti gerçi bende torombofilden dolayı sanırım. benim dr um antalyada çok memnumun istersen tel verebilirim süper ötesi bi kadın?

günaydın canım walla ben işte de kusuyom hiç geçmiyo benim bulantılar ....

Ne zor bişimiş dimi ( incir yemeyi dene canım, içim almıyo tatlı bişi ama zorla yemeye çalış faydası oluyo sanki biraz, bir de türk kahvesi bastıracak gibi geldi kalktım kahve yaptım şimdi, belki iyi gelir bakalım

**İnatçıkeçi** çok geçmiş olsun canım, Allah yanında olsun, ilk hamileliğinde kürtajla alınınca sonrasında zor oluyormuş yeni gebelik, belki acılı olacak ama normal yollardan atmaya bak, Allah dayanma gücü versin inş. Allah verdi, Allah alıyo, elimizden gelen birrşey yok, keşke olsa da birşeyler yapabilsek ama dualarımızı sana göndermenin dışında birşey gelmiyor elimizden..

hahaha ekşide yemiyorum tatşıda yemiyorum tuzlu yiyorum ozaman nolucak:)

haha ben de canım hep tuzlu çekiyo hiç tatlıyla aram yok ki ben tam tatlı canavarıydım ama olsun sevindim bu duruma tatlıyı bırakim diyodum ama bir türlü vazgeçemiyodum şimdi çok iyi oldu

tatlım kahve içme iyi gelmeyebilir. daha doğrusu bebek için iyi olmaz diye biliyorum.

Son düzenleme:

evet canım çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun,ay incir iyi olmaz diye duydum ama bilmiyorum ki.

hangihastaneye gidiyosun veya gidiyosunuz kızlar ankarada olanlar

günaydın güzel annişler nasılsınız bakalm?
bulantısı olan arkadaşların allah yardımcısı olsun... bende de henüz başlamadı ama sanki kokulara karşı hassasiyetim başladı...
ve 2-3gün öncesine kadar tatlı çok yerdim ama 2 gündür hiç canım istemiyo meyveyi bile zor yiyorum... canım ekşi ve tuzlu şeyler istiyo... dün turşu cok istedim,yedim ama onun da fazlası zararlı tabi,,,ayyyyyy cnm istedi yine ya...
ha bir de limonu tuzlayıp yiyorum. yada suyunu sıkıp portakal suyuyla içiyorum... oh missss
bulantılarınız ne zaman kaçıncı haftada başladı arkadaşlar?

Saat gibi bir mekanizma, tam 7 ye döndüm 6+1 ya da 2 de başladı

canım doğru söylüyo ben de iki gün önce doktordan dinledim bir kanalda içindeki kafeinden dolayı bebeğin kalp atışını etkiliyormuş o yüzden

anaam tamam bitti, çok canım çekerse bi yudum başkasınınkinden içerim, mercimeğimden kıymetli mi, sağolun kızlar yaa, ama doktor niye söylemedi ki bana yaa

canım doğru söylüyo ben de iki gün önce doktordan dinledim bir kanalda içindeki kafeinden dolayı bebeğin kalp atışını etkiliyormuş o yüzden

aaa ben de sabahları 1 yada 2 tane çok acık çay içiyodum,ama iki gündür onuda pek istemiyorum,limonlu hoşuma gidiyo sadece...
ama artık onu da içmem,kahve kola zaten hiç istemiyorum..
ağzımın tadı da yok zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…