ewet sanırım şu an halime çok şükrettim...senin adına çok üzüldüm canım ya benim komşumda öyle aslında ve onun bütün hamilelik boyunca sürüyomuş..inşallah sevabınız da ona göre olur.
beni annem korkutuyo aslında kusmak daha iyi diyo yediğin her şeyin bebeğe gitmesi daha zararlı filan diyo ama cidden kusmak çok acı bi şeyAllah sabır versin
Günaydın arkadaşlar?
Nasılsınız bugün bakalım, bebişler nasıl?
Cuma günü gittim doktora eşimle gördük bebeğimizin kalp atışlarını sesini de duyduk. İnanılmaz bir duygu. İçimde kalbi atan birşey var inanamıyorum hala. Rabbim ne büyük. Amaaaaaaa gece 2 de uyandım uyanış o uyanış. Sabah işe gidicem uyumaya çalışıyorum yok. Sabaha kadar istiğfar ettim. Hala da devam ediyorum. 1,5-2 saat arayla öğğğkkk lavabodayım. Çok kötüyüm ayaklarımın bağı çzöülüyor tansiyonum düşüyor ve çalışıyorum. Çokta yoğunum bugün ne yapacağım bilemiyorum. Ne yedimse bastıramadım yediğimide çıkarıyorum çünkü.
Çok mutsuzum şuan kızlar. Karnım, midem her yerim ağrıyor. Evde uzanıyor olmak için neler vermezdim ahh ahhh
canım uçak işini doktoruna sor zaten uçağa binerken soruyorlar hamilemisiniz diye doktor izni soruyr ona göre basınçtan dolayı ablamın başına gelmişti hamile diye uçak biletini kesmemişler doktoruna sormuştu sonra doktor da izin vermedi otobüs daha iyi
günaydın canım walla ben işte de kusuyom hiç geçmiyo benim bulantılar ....
hahaha ekşide yemiyorum tatşıda yemiyorum tuzlu yiyorum ozaman nolucak:)
Ne zor bişimiş dimi( incir yemeyi dene canım, içim almıyo tatlı bişi ama zorla yemeye çalış faydası oluyo sanki biraz, bir de türk kahvesi bastıracak gibi geldi kalktım kahve yaptım şimdi, belki iyi gelir bakalım
benim de dr um uçakla git demişti gerçi bende torombofilden dolayı sanırım. benim dr um antalyada çok memnumun istersen tel verebilirim süper ötesi bi kadın?
Ne zor bişimiş dimi( incir yemeyi dene canım, içim almıyo tatlı bişi ama zorla yemeye çalış faydası oluyo sanki biraz, bir de türk kahvesi bastıracak gibi geldi kalktım kahve yaptım şimdi, belki iyi gelir bakalım
tatlım kahve içme iyi gelmeyebilir. daha doğrusu bebek için iyi olmaz diye biliyorum.
tatlım kahve içme iyi gelmeyebilir. daha doğrusu bebek için iyi olmaz diye biliyorum.
evet canım çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun,ay incir iyi olmaz diye duydum ama bilmiyorum ki.
günaydınlar
iyi haftalar...
bo bol su içiyoruz di mi.:) ben şişemi getirdim. ama içinde süt var. onu içiyim ılık suyumu bol bol içecem.
geçen pazartesiden bu yana bebişlerimiz bir hafta daha büyüdü. hergün bebeğimiz büyüyor. inşallah sağlıcakla büyüyorlar..
kızlar ben en son 9unda gitmiştim. keseyi görmüştüm.. ama ondan sonra gitmiyorum ya içimde bir boşluk var.. bebeşim nasıl merak ediyorum. bu cumartesi gidecem.
tabloya baktımda sanırım en büyüğünüz benim:)))
1979 doğumluyum 34 den gün aldım. martta 33 bitiyor:)
bir de ben bu tahmini doğum tarihini başka siteden hesaplamayı yapmıştım. orada 05 Ekim çıkıyor. burada hesaplamada 06 Ekim çıkıyor.. neyse adı üstünde tahmini gün:) o yüzden değiştirmedim.
ANNE YAŞI : 34
SAT : 29 Aralık 2012
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU : 52,5
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ : 05 Ekim 2013
KAÇINCI DOĞUM CİNSİYETİ : ilk bebek
DÜŞÜNÜLEN İSİM :
İş :Yönetici Asistanı
ewet canım ben de dün kitapta 8. haftayı okurken bu hafta çay kahve tüketimi en aza indirilmeli yazıyodu..
Eki Görüntüle 635414
bu da resim hali bilgileriniz gönderdiğiniz taktirde tamamlanacaktır. sevgiler.
günaydın güzel annişler nasılsınız bakalm?
bulantısı olan arkadaşların allah yardımcısı olsun... bende de henüz başlamadı ama sanki kokulara karşı hassasiyetim başladı...
ve 2-3gün öncesine kadar tatlı çok yerdim ama 2 gündür hiç canım istemiyo meyveyi bile zor yiyorum... canım ekşi ve tuzlu şeyler istiyo... dün turşu cok istedim,yedim ama onun da fazlası zararlı tabi,,,ayyyyyy cnm istedi yine ya...
ha bir de limonu tuzlayıp yiyorum. yada suyunu sıkıp portakal suyuyla içiyorum... oh missss
bulantılarınız ne zaman kaçıncı haftada başladı arkadaşlar?
niçin canım, noluyomuş?
Saat gibi bir mekanizma, tam 7 ye döndüm 6+1 ya da 2 de başladı
canım doğru söylüyo ben de iki gün önce doktordan dinledim bir kanalda içindeki kafeinden dolayı bebeğin kalp atışını etkiliyormuş o yüzden
canım doğru söylüyo ben de iki gün önce doktordan dinledim bir kanalda içindeki kafeinden dolayı bebeğin kalp atışını etkiliyormuş o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?