2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar yeni geldim hastaneden sadece kan verip geldim sonuçlarınada netten baktım geçen hafta bugün 13325 olan hcg 7 gün sonra bugün 48153 olmuş:) 6+4 deyim:) ve genel tarama testleri yapıldı yarın artık tekrar gidicem saatlerce beklemiycem muayene olucam bebeişimi görüp gelicem belki pıtpıtlarımı duyarım...

ANNE YAŞI:28
SAT:04/01/2012
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU: 77
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ:10/10/2013
KAÇINCI DOĞUM:ilk
CİNSİYETİ:bilinmiyor
DÜŞÜNÜLEN İSİM: kız olursa sidelya erkek olursa cansın
iş:öğretmen

Son düzenleme:
tatlım eşim duymuş, kuru incir iyi geliyomuş bulantıya, sabah işe gelince yedim bi tane biraz rahatladı sanki şimdi, dene bi istersen, yemek durumu nasıl içiniz alıyo mu?

Yemeği hiç kesmedim :) ama seçerek yiyorum bazen kalkar kalmaz incir yiyorum canım ama etkisini ben göremedim

meraklı ve bir o kadar sabırsız ekim annelerin merhabaaa

kızlar gececek inşallah bu bulantılar ya çok kötü oluyor bazılarımız ağır geçiriyor ben biraz şanslıyım galiba çok zorlamıyor birşeyler atıştırarak bastirıyorum uyuyuncada zaten geçiyor inşallah sizinde gececek

ben paylaşmıştım doktora cumartesi gittim bebeğimi ve pıtpıtları duydum doktorum kilomu tansiyonumu ölçtürdü birkaç kan ve idrar testi ve kültürü ayrıcada kan şekerimede bakacaklar hemen çıkmıyor tabi perşembe alacağız sonuçları göstereceğiz inşallah herşey yolundadır bebeğim 1.5 cm benim nasıl böyle kolları bacakları belli yine görmek istiyorum hemen
bugün 7+5 im kızlar doğumumda belli ekim 2 dedi doktor bakalım ne zaman gelecek benim bebiş

sevgili aniş adayları hepinize afiyet bal şifa olsun ben öğle arasına çıkıyorum..12.30 da kan sulandırıcı iğne olucam 25 gün oldu ama hala bu iğnelere alışamadım böyle bi sorununuz olmadığı için çççoookk şanslısınız arkadaşlar....napim bebişimi sağlıkla kucağıma alim de tek derdim bu olsun...
herkese afiyet olsun

Önceklikle gözün aydın canım tarif edilmez bir duygu içimizde büyütüyoruz yavrularımızı. Mide bulantısı berbat eğer devam eder bişey yiyemeyecek hale gelirsen doktoruna söyle alman gereken vitamini serum ile veriyorlar. Açlıkta bir yere kadar çünkü dikkat et kendine

merhaba kızlar ben daha dr gıtmedim vajinal muayene istemedim önumuzdeki pazaretesi gidicem insallah.cayı ve kahveyi keselide benim 1 ay oldu nerdeyse isabet olmus

3_sevdalinka_3
canım az içmenin bir zararı olmaz ama ne biliyim hani faydası olmayan çay- kahveyi tüketmiyorum. vitamin ve minarelleri alabilir. gelişimine etki edebilir.. ama sen çok seviyorsan dr ununda haberi varsa iç ama dediğim gibi ben tercih etmiyorum. ha çok canım çekerse içerim ama mümkün mertebe içmemeyi tercih ediyorum.
çayı da aynı şekilde bir ara açık içtim bir haftadır içmiyorum. yerine sade su içmek istiyorum. içiyorum.

hangihastaneye gidiyosun veya gidiyosunuz kızlar ankarada olanlar
ben özel dr a gidiyorum. irfan tarhan kızılayda.

Merhaba Annecikler benmde dün başladı bulantım bütün gün mide bulantısı çektim,bugun iyiyim inşallah hafif gecer :44:

yaa hamilelik işte böyle birşey... ismini topikte yada aşağıda aktif olanlarda ne zaman görsem elif türküsü geliyo aklıma hüngür şakırt:))

annelik duygusallaştık iyice show tv de ilk nefes programı var bende onu izlediğimde duygulanıyorum 2 haftadır

gunde 300 mg dan fazla kafein almamak önemlidir çunku yuksek miktarda kafein dogumda bebegin kilosunun dusuk olmasına ve hatta dusuklere yol acabilirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…