kıyamam cnmmm........
benim bugün 5+3,iyi günlerim bunlar daha desene,ama inşallah bulanmaz....
bu arada sen boşnak mısın cnm?
hem de ne iyi günler, kıymetini bil :))
değilim canım hayırdır, Bursalıyım
nick inden dolayı dedim.. sevdalinka boşnakça sevda şarkıları demek te o yüzden...
niçin canım, noluyomuş?
sebebini hatırlayamadım canım eve gidince bakarım
tatlım eşim duymuş, kuru incir iyi geliyomuş bulantıya, sabah işe gelince yedim bi tane biraz rahatladı sanki şimdi, dene bi istersen, yemek durumu nasıl içiniz alıyo mu?
Günaydın arkadaşlar?
Nasılsınız bugün bakalım, bebişler nasıl?
Cuma günü gittim doktora eşimle gördük bebeğimizin kalp atışlarını sesini de duyduk. İnanılmaz bir duygu. İçimde kalbi atan birşey var inanamıyorum hala. Rabbim ne büyük. Amaaaaaaa gece 2 de uyandım uyanış o uyanış. Sabah işe gidicem uyumaya çalışıyorum yok. Sabaha kadar istiğfar ettim. Hala da devam ediyorum. 1,5-2 saat arayla öğğğkkk lavabodayım. Çok kötüyüm ayaklarımın bağı çzöülüyor tansiyonum düşüyor ve çalışıyorum. Çokta yoğunum bugün ne yapacağım bilemiyorum. Ne yedimse bastıramadım yediğimide çıkarıyorum çünkü.
Çok mutsuzum şuan kızlar. Karnım, midem her yerim ağrıyor. Evde uzanıyor olmak için neler vermezdim ahh ahhh
ben özel dr a gidiyorum. irfan tarhan kızılayda.hangihastaneye gidiyosun veya gidiyosunuz kızlar ankarada olanlar
Merhaba Anneciklerbenmde dün başladı bulantım bütün gün mide bulantısı çektim,bugun iyiyim inşallah hafif gecer :44:
yaa hamilelik işte böyle birşey... ismini topikte yada aşağıda aktif olanlarda ne zaman görsem elif türküsü geliyo aklıma hüngür şakırt:))
Gunaydın kızlar...
Belinde agrısı olan var mı ?
Benım ara ara belimde ve kasıklarımda agrı oluyo.
Gunaydın kızlar...
Gunaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?