ben 3 6 aldım canım bende ıslak havlusunu prima aldım.deneye deneye bulucaz bebişlerimize uygun olanları
ben dagiden aldım haftasonu. bir alana bir bedava kampanyası vardı. gayet uyguna geldi iki pijamaya 90 tl verdim. ama lohusa pijaması diye satılmıyordu ama önünde düğmesi vardı diye aldım.
hayatımın hiçbir döneminde gecelik giymediğim için tercihimi pijamadan yana kullandım inşallah pişman olmam :)
kızlar 1 aylık bebeği olan bir arkadaşım ıslak havlu olarak e-bebek in baby&me markasını tavsiye etti.
Pamuk ve saf sudan oluşuyormuş içinde hiçbir kimyasal yokmuş. Yeni doğan için en iyisi ıslak pamuk diyorlar, 10lu kutusu var 40tl ye yakındı sanırım öyle alınca diğerlerinden daha ucuza geliyor paketi aklınızda olsun
canım yataktan kalkerken falan normaldede oluyor tuvalette falan değil yani.doktora aklıma takılanları sordum ama bunu unuttum sormayı.
Bende zıbın yok diye 5li de o yüzden koydum. Şapkaları ve eldiven var benimkilerde.mrb jaseminimmm, o rüyalar bi bitmedi gitti, ben dizi olarak izliyorum artık geceleri
aynen bende ütüleri hallettim, 1 tane 10lu 2 tane de ayrı takım koydum, onların şapkası ve zıbını olmadığından ayrıyetten aldım koydum. dediğin gibi bizim eşyalardan yer kalmıyo bebişe yaa
.
aynen ben de küçük bi çanta ayarlamıştım ama kendiminkileri koyunca kızımınkıler açıkta kaldı ben de bi büyük boya geçtim ne yapayım ama hepsi de gerekli
sağ alt köşede alıntı ile cevapla butonuyla bu mesajdan alıntı butonu var 1.si sadece bir mesaj kopyalıyor 2.sine basar ve okumaya devam edersen başka mesajları da kopyalayabiliyorsun ben de çok geç öğrendim bunu :)) daha önce hiç forum takip etmişliğim yoktu :)
yok canım kes kopyala yapmıyosun alıntı ile cevaplanın yanında bir mesaj işareti var ya onun yanındaki artı işaretine bas alıntılamak istediklerine böyle yap sonra konuya cevap ver butonuna basınca hepsi çıkıyor sırayla
Canım alıntı ıle cevaplanın yanında bır sımge daha var ona tıklıycaksın kımlere cevap vermek ıstıyorsan işaretle o sımgeden en son da altta cevap ver var oraya tıkla
Bende zıbın yok diye 5li de o yüzden koydum. Şapkaları ve eldiven var benimkilerde.
Aynen ya yer kalmadı :))
Bende ikinciyi hazirlicam simdi :) çünkü buyuk valiz almaya gerek yok simdi :)
Anladım cnm ama normaldır bence bır daha ki kontrolde sorarsın artık
cnm benim hiç takma kafana en fazla 1 yılda vericez inş. bu kiloalrı bak ben sürekli hareket halinde olmama ragmen ilaç kullanmamama ragmen bide üstüen üstlük hala her sabah işe yürüyerek geliyorum 25 dk falan ve 17 kg aldım çokda mutluyum millete ne kaç kilo alırsam alırım önemli olan bu işin sonu ve ben inanıyorum ki sonuçta bu kiloların hepsi gidecek. o yüzden şimdi güzel canını bunlara sıkma :)
Bebişin bezini prima premium care 2-5 kılo aralıklı olan 1 bedenden aldım bakalım memnun kalıcazmı sımdıden stok yapmadım belkı begenmeyız ıslak popo havlusunuda prima aldım.
İnşallah :)) Evet çok hassasım neredeyse hergün salya sümük... bir de herşeyi stress yapmaktan tansiyon problemi bazen diyorum kendime hiçbir sıkıntın yok her şey Allah'a şükür iyi gidiyor diye ama sonra yine başlıyorum dert etmeye herşeyi, mesela 4 gündür yemek yapamıyorum onu sıkıntı ediyorum eşime yüklenince üzülüyorum herşeyin ona yıkılması bile üzüyor beni. bugün müdürüm sen gelme artık idare ederiz seni diyince bile gözlerim doldu ağlayacaktım neredeyse bi kez de tuvalette çok sıra vardı herkes bana yer verdi o zaman da gözlerim doldu hep ağlamaklıyım böyle ... şimdi anlatınca ne kadar da manyaklaşmışım diyorum kendime neyseki geçici bir dönem Allah'tan.
bu insanlar ne kadar patavatsız ya.geldi bir arkadaş sen daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu o bebk artık karnında dişlendi dişlendi dedi şaşırdım ya herkes her gören doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu.ya kime ne ki bizim bebklerimiz şimdiye kadar bebk yapmaya niyetin yokmu laflarından bıkmıştım şimdi doğurmaya niyetin yokmu.ya ben hiç böle konuşmadım kimseye bana niye böle bu insanlar anlamıyorum
mantar olmuş olma ihtimalin var canım, doktoruna bu belirtileri söle sana fitil ve krem verebilir, vajinadan gelen akıntı nedeniyle oluyor o kaşıntıda, çok önemli bişi değil merak etme sadece insanı rahatsız ediyor, günlük hayatta sıkıntı veriyor, bende oldu bi fitil ve kremle çözdük işiMerhaba,
Benim daha biraz vaktim var diye çanta hazırlama, yıkama ütüleme işlerine başlamadım.Tozlanmasın kirlenmesin diye. Çünkü ne nst ye bağlandım ne de çatı muayenesi zamanı geldi. Doktorum doğum yolların kapalı bebek boyu kilosu kan dolaşımı iyi diyip gönderiyor her seferinde...
Benim sizinle asıl paylaşmak istediğim vajinadaki koku. Benim çok akıntım oluyor, kuru tutmakta çok zorlanıyorum ve bazen kokusundan rahatsız oluyorum. Çok nadir de çok az kaşıntım oluyor genelde sabahları ama geçiyor sonra. Şikayetleriniz benzerse ve sonucu benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim, benim bir daha ki doktor kontrolüm 21 Eylül'de, o zamana kadar beklemem gerek sanıyorum... Ben de mi sağlık ocağına gitsem acaba şuan aklıma takıldı... Evimize 1 yıl önce taşındık, kaydımız bile alınmamış burdaki sağlık ocağına, hiç gitmedim o yüzden..
vala benimki baya tatil valizi oldu orta boylardan, koy koy bitmiyo ki arkadaşşşbende bi küçük valiz bide bebeğe aldığım bakım cantasına hazırladım eşylarımı şimdilik sığdı koyacak çok fazla bişeyim kalmadı
millet böle canım kendinde sana herşeyi söleme cesaretini buluyo maaşallah, doğurmıcam kararlıyım ilkokul yaşına kadar de bida sormazlar, ben yapım gereği böyle boş konuşanlara acayip sinir olurum lafımıda söylerim hiç esirgemem, sanada tavsiye ederim, bidaha bişi söyleyemiyolar gereksiz yerebu insanlar ne kadar patavatsız ya.geldi bir arkadaş sen daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu o bebk artık karnında dişlendi dişlendi dedi şaşırdım ya herkes her gören doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu.ya kime ne ki bizim bebklerimiz şimdiye kadar bebk yapmaya niyetin yokmu laflarından bıkmıştım şimdi doğurmaya niyetin yokmu.ya ben hiç böle konuşmadım kimseye bana niye böle bu insanlar anlamıyorum
yok ilkokul çağına gelesiye kadar içimde tutmaya niyetim var deseydin... hey Allahım sen bu patavatsızlardan uzak tut bizi yarabbim.. Bir laf söylesen de sanki hakları varmış gibi bozulurlarda, katil olmamak elde değil...
bu insanlar ne kadar patavatsız ya.geldi bir arkadaş sen daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu o bebk artık karnında dişlendi dişlendi dedi şaşırdım ya herkes her gören doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu.ya kime ne ki bizim bebklerimiz şimdiye kadar bebk yapmaya niyetin yokmu laflarından bıkmıştım şimdi doğurmaya niyetin yokmu.ya ben hiç böle konuşmadım kimseye bana niye böle bu insanlar anlamıyorum
birdahaki kontrolde dicem ya ben nası doğurcamhiç doğum konusunda bişi demedi doktorum ya
mantar olmuş olma ihtimalin var canım, doktoruna bu belirtileri söle sana fitil ve krem verebilir, vajinadan gelen akıntı nedeniyle oluyor o kaşıntıda, çok önemli bişi değil merak etme sadece insanı rahatsız ediyor, günlük hayatta sıkıntı veriyor, bende oldu bi fitil ve kremle çözdük işi
vala benimki baya tatil valizi oldu orta boylardan, koy koy bitmiyo ki arkadaşşşyedek emzirme sütyenini bekliyom oda gelsin valizi kapatıp arabaya atçaz artık evde o valizi görmekten daral geliyo
millet böle canım kendinde sana herşeyi söleme cesaretini buluyo maaşallah, doğurmıcam kararlıyım ilkokul yaşına kadar de bida sormazlar, ben yapım gereği böyle boş konuşanlara acayip sinir olurum lafımıda söylerim hiç esirgemem, sanada tavsiye ederim, bidaha bişi söyleyemiyolar gereksiz yere
mantar olmuş olma ihtimalin var canım, doktoruna bu belirtileri söle sana fitil ve krem verebilir, vajinadan gelen akıntı nedeniyle oluyor o kaşıntıda, çok önemli bişi değil merak etme sadece insanı rahatsız ediyor, günlük hayatta sıkıntı veriyor, bende oldu bi fitil ve kremle çözdük işi
dişlendi lafı pek komikmişyok doğası var aslında çocuğun da ben böyle çok mutluyum, ne versem yiyo ağlamıyo zırlamıyo deseydin
bana da aynılarını söylüyolar canım merak etme.. 2 ay var diyorum doğuma, 2 hafta sonra bi daha görüyo ay sen doğurmadın mı? bu sefer de 1,5 ay kaldı diorum
bu arada ben de sorcam bu sefer, bana da bişey söylemedi hiç.. tarih tam olarak beklenen tarihmi, normal doğum ihtimalim yüksekmi? çünkü bazılarının benek gelişimi iyi gidiyo beklenen tarihlerden öncesinde söyleniyo doğum tarihi..
boşver yaa ne canını sıkıcan cvp versende saçma sapan yine altta kalmayıp cevapta verebilir arsızlar çünküya sonradan deseydim diyorum 6 yılda buldum onu çıkarırmıyım bi 6 yılda içimde tutcam diye..am hep sonradan gelir aklıma böle deseydim diye.eşim bu konularda hep der bana sen laf sölemeyi bilmiyosun diye.
vajinadaki akıntı yada enfeksiyon idrarla tahliliyle çıkmaz şekercim, idrarın vajinada enfeksiyon olmasına rağmen temiz çıkabilir, o nedenle en güzel kadın doğumcuya ne olduğunu anlatman, onları akıntının yoğunluğunu, rengini ve kokusunu soruyorlar, birde kaşıntı olup olmadığını, hamiş olmasak hemen bi smear alıp tahlil yapabilirler vajinadan ama hamiş olunca onu yapamadıkları için her türlü akıntıdaki enfeksiyonu dindirecek genel bir fitil ve krem veriyolar, haberin olsun, ha sen bide idrarıma bakılsın içim rahat etsin diyosan o ayrı, tuvaletini yaparken yanma vs hissetmiyosan idrarda bişi yoktur rahat ol.evet sanırım öyle bir durum var saolsun bir çok arkadaş aynı yorumu yaptı. Ben de sağlık ocağına gittim, kaydımı yaptırdım. Onlar da benden idrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah gidip oraya kan vereceğim, cuma günü de eve yakın bir tıp merkezinden randevu aldım oradaki kadın doğum doktoruna gözüküp idrar tahlili istemesini rica edeceğim. Benim doktor randevum 21inde hem o zamana kadar beklememek için hem de özel hastane bir ton para alıyorlar tahlillere onu ödememek için bu yolu tercih ettim. Hem de değişik bir doktorun kontrolü iyi olabilir diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?