2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben 3 6 aldım canım bende ıslak havlusunu prima aldım.deneye deneye bulucaz bebişlerimize uygun olanları

kızlar 1 aylık bebeği olan bir arkadaşım ıslak havlu olarak e-bebek in baby&me markasını tavsiye etti.
Pamuk ve saf sudan oluşuyormuş içinde hiçbir kimyasal yokmuş. Yeni doğan için en iyisi ıslak pamuk diyorlar, 10lu kutusu var 40tl ye yakındı sanırım öyle alınca diğerlerinden daha ucuza geliyor paketi aklınızda olsun

Son düzenleme:

Normal digum düşünmüyorsan sorun degil. Sadece normal doğumda zirt pirt alttan muayene ettikleri icin gecelik daha rahat oluyormuş.

canım hastaneye ıslak mendil götürücem evde pamuk kullanıcam ben o dediğini hiç duymamıştım eve normal pamuk almıştım 5 6 paket kendim ıslatıp kullanacaktım bir arkadaşta hep öyle yapmıştı kendi ıslatıp kapaklı kavonoza koyup kullandı hep bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim verdiğin bilgi için

Bende zıbın yok diye 5li de o yüzden koydum. Şapkaları ve eldiven var benimkilerde.
Aynen ya yer kalmadı :))
aynen ben de küçük bi çanta ayarlamıştım ama kendiminkileri koyunca kızımınkıler açıkta kaldı ben de bi büyük boya geçtim ne yapayım ama hepsi de gerekli

Bende ikinciyi hazirlicam simdi :) çünkü buyuk valiz almaya gerek yok simdi :)

Canım alıntı ıle cevaplanın yanında bır sımge daha var ona tıklıycaksın kımlere cevap vermek ıstıyorsan işaretle o sımgeden en son da altta cevap ver var oraya tıkla

dikkat dikkat bu bir deneme mesajıdır :) oldu sanki.. oh be, ben bi kere tıklıyomuşum iki kere tıklamak gerekliymiş oraya.. neyse kızlar sağolun :) he bi de bu simgeler nerden çıkıyo onu da sorayım :) acaba ben tabletten giriyorum diye göremiyor olabilşr miyim?

Bende zıbın yok diye 5li de o yüzden koydum. Şapkaları ve eldiven var benimkilerde.
Aynen ya yer kalmadı :))

Bende ikinciyi hazirlicam simdi :) çünkü buyuk valiz almaya gerek yok simdi :)

bende bi küçük valiz bide bebeğe aldığım bakım cantasına hazırladım eşylarımı şimdilik sığdı koyacak çok fazla bişeyim kalmadı

bu insanlar ne kadar patavatsız ya.geldi bir arkadaş sen daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu o bebk artık karnında dişlendi dişlendi dedi şaşırdım ya herkes her gören doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu.ya kime ne ki bizim bebklerimiz şimdiye kadar bebk yapmaya niyetin yokmu laflarından bıkmıştım şimdi doğurmaya niyetin yokmu.ya ben hiç böle konuşmadım kimseye bana niye böle bu insanlar anlamıyorum

kesinlikle aynı fikirdeyim:)) her halim güzel Allah'a şükür diyerek avutuyorum kendimi

Bebişin bezini prima premium care 2-5 kılo aralıklı olan 1 bedenden aldım bakalım memnun kalıcazmı sımdıden stok yapmadım belkı begenmeyız ıslak popo havlusunuda prima aldım.

aa söylemeyi unuttum, hani burda bi arkadaş demişti ya prima sayfasına üye olun numune gönderiyolar diye, beni aradılar bugun bilgileri teyit için, gönderceklermiş :) bebeğiniz kaç aylık dedi daha doğmadı dedim, yeni doğan gönderelim o zaman dedi.. bakalm gelcekmi

aayy çok tatlısın :))))) demek sıra verdiler diye duygulandın geçen gün ben de karşıdan karşıya geçcektim, akan trafikte benim koca göbeği gören durdu yol verdi.. bana da o tuhaf gelmişti..

Son düzenleme:

yok ilkokul çağına gelesiye kadar içimde tutmaya niyetim var deseydin... hey Allahım sen bu patavatsızlardan uzak tut bizi yarabbim.. Bir laf söylesen de sanki hakları varmış gibi bozulurlarda, katil olmamak elde değil...

mantar olmuş olma ihtimalin var canım, doktoruna bu belirtileri söle sana fitil ve krem verebilir, vajinadan gelen akıntı nedeniyle oluyor o kaşıntıda, çok önemli bişi değil merak etme sadece insanı rahatsız ediyor, günlük hayatta sıkıntı veriyor, bende oldu bi fitil ve kremle çözdük işi

bende bi küçük valiz bide bebeğe aldığım bakım cantasına hazırladım eşylarımı şimdilik sığdı koyacak çok fazla bişeyim kalmadı
vala benimki baya tatil valizi oldu orta boylardan, koy koy bitmiyo ki arkadaşşş yedek emzirme sütyenini bekliyom oda gelsin valizi kapatıp arabaya atçaz artık evde o valizi görmekten daral geliyo

millet böle canım kendinde sana herşeyi söleme cesaretini buluyo maaşallah, doğurmıcam kararlıyım ilkokul yaşına kadar de bida sormazlar, ben yapım gereği böyle boş konuşanlara acayip sinir olurum lafımıda söylerim hiç esirgemem, sanada tavsiye ederim, bidaha bişi söyleyemiyolar gereksiz yere

ya şaşırdım aniden beni görünce öyle konuşunca insan ne kadar kaldı falan der ama bu aniden öle konuşmaya başlayınca şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim ben zaten gün sayıyorum bi doğursam sağlıcakla diyorum insanlar bana niyetin yokmu o karnında dişlendi falan ya sanki tavuğum 20 günde çıkarcam

dişlendi lafı pek komikmiş yok doğası var aslında çocuğun da ben böyle çok mutluyum, ne versem yiyo ağlamıyo zırlamıyo deseydin
bana da aynılarını söylüyolar canım merak etme.. 2 ay var diyorum doğuma, 2 hafta sonra bi daha görüyo ay sen doğurmadın mı? bu sefer de 1,5 ay kaldı diorum
birdahaki kontrolde dicem ya ben nası doğurcam hiç doğum konusunda bişi demedi doktorum ya

bu arada ben de sorcam bu sefer, bana da bişey söylemedi hiç.. tarih tam olarak beklenen tarihmi, normal doğum ihtimalim yüksekmi? çünkü bazılarının benek gelişimi iyi gidiyo beklenen tarihlerden öncesinde söyleniyo doğum tarihi..

ya sonradan deseydim diyorum 6 yılda buldum onu çıkarırmıyım bi 6 yılda içimde tutcam diye..am hep sonradan gelir aklıma böle deseydim diye.eşim bu konularda hep der bana sen laf sölemeyi bilmiyosun diye.

evet sanırım öyle bir durum var saolsun bir çok arkadaş aynı yorumu yaptı. Ben de sağlık ocağına gittim, kaydımı yaptırdım. Onlar da benden idrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah gidip oraya kan vereceğim, cuma günü de eve yakın bir tıp merkezinden randevu aldım oradaki kadın doğum doktoruna gözüküp idrar tahlili istemesini rica edeceğim. Benim doktor randevum 21inde hem o zamana kadar beklememek için hem de özel hastane bir ton para alıyorlar tahlillere onu ödememek için bu yolu tercih ettim. Hem de değişik bir doktorun kontrolü iyi olabilir diye düşünüyorum..

kime ne faydası zararı var acep..bunu soranında bebeği yok ben hiç demedim sen niye bebek yapmıyosun hala diye..demem de..demek istediğim insanlar kendilerini düşünmeden konuşuyorlar..doğum konusunda doktor bişi demedikçe sinir oluyorum bdne sormadım o konuyu açmadan ya bileyim normalmi doğurtçak sezeryanmi yaptırcak ona göre bi rahatlıyayım

ya sonradan deseydim diyorum 6 yılda buldum onu çıkarırmıyım bi 6 yılda içimde tutcam diye..am hep sonradan gelir aklıma böle deseydim diye.eşim bu konularda hep der bana sen laf sölemeyi bilmiyosun diye.
boşver yaa ne canını sıkıcan cvp versende saçma sapan yine altta kalmayıp cevapta verebilir arsızlar çünküsana başka bi taktik daha, bazende bazı insanlar vardır sen bi cevap verirsin o altında kalmaz ya hani çünkü arsızdır bida bişi söler o yüzden canını sıkacağına sölediği şeye hiç yorum yapma mesela, gül suratına bakarak ve cevapsız bırak onu, buda güzel bi taktiktir bazılarına bunu yaparım ben, oda öle boş konuştuğuyla kalır sanki havaya konuşuyomuş gibinnnn

Slm kızlar bugün eski okulun veda günü yaptılar çok iyi oldu çok da sevindim:)) sadecik o ağrılar bendede çok oluyor dönerken kalkarken ve ilk kalktığımda adım atarken hep ağrım oluyor(

vajinadaki akıntı yada enfeksiyon idrarla tahliliyle çıkmaz şekercim, idrarın vajinada enfeksiyon olmasına rağmen temiz çıkabilir, o nedenle en güzel kadın doğumcuya ne olduğunu anlatman, onları akıntının yoğunluğunu, rengini ve kokusunu soruyorlar, birde kaşıntı olup olmadığını, hamiş olmasak hemen bi smear alıp tahlil yapabilirler vajinadan ama hamiş olunca onu yapamadıkları için her türlü akıntıdaki enfeksiyonu dindirecek genel bir fitil ve krem veriyolar, haberin olsun, ha sen bide idrarıma bakılsın içim rahat etsin diyosan o ayrı, tuvaletini yaparken yanma vs hissetmiyosan idrarda bişi yoktur rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…