- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Günaydınn..Benimde bel e kasık ağrım oluyor ama bu aralar azaldı
canım aynı sekilde belimde ve kasıklarımda agrı oluyor ama normal bunlar.
cnm bende var bel ağrısı ara ara da kasığıma bişey batıyo gibi oluyo...
normal ama cnm takma kafana
Günaydınn..Benimde bel e kasık ağrım oluyor ama bu aralar azaldı
bende kolumun üstüne yatmışım sanırım kolum agrıo sağ
cok tesekurler kızlar içimi rahatlattınız. Merak edıyorum acaba sadece bende mı oluyo herkeste oluyo mu dıye .Allahtan burada sizlere sormak ıstedıklerımı sorup rahatlıyorum yoksa kendı kendıme evham yapıp dururum.
Bendede ara ara kas ağrıları oluyor vucudum hassaslaştı diyorum
Bebek yerleşmeye başladığından olurmuş o ağrılar bol su içersen kasık ağrıların azalır canım
halsizlikte var bugün azıcıkta basım agrıo bugun ama kolum baya agrıo sabahları midemcok bulanıo bazen hece afedersn ama ögürerek kalkıyorum
merhaba ekim anneleri..ben de bugün aranıza katıldım...2008 aralık annesiydim..çok tatlı bir kızım var..nasipse aynı heyecanı tekrar sizlerle yaşamak için burdayım...son adet tarihim..13 ocak..tahmini 20 ekim doğumumuz ama sezeryan oluca için 15 ekim falan olur bir aksilik olmazsa diye düşünüyorum..biz 2008 aralık anneleriyle çok güzel dostlular kurduk e hala görüşüyoruz..telden faceden hatta yüzyüze..inşallah burası da güzel dostluklara sebep olur....
ya benim gün aşırı okasık ağrımda oluo sanki adet olcakmısım gibi özellikle sol tarafım
merhaba ekim anneleri..ben de bugün aranıza katıldım...2008 aralık annesiydim..çok tatlı bir kızım var..nasipse aynı heyecanı tekrar sizlerle yaşamak için burdayım...son adet tarihim..13 ocak..tahmini 20 ekim doğumumuz ama sezeryan oluca için 15 ekim falan olur bir aksilik olmazsa diye düşünüyorum..biz 2008 aralık anneleriyle çok güzel dostlular kurduk e hala görüşüyoruz..telden faceden hatta yüzyüze..inşallah burası da güzel dostluklara sebep olur....
Bebek yerleşmeye başladığından olurmuş o ağrılar bol su içersen kasık ağrıların azalır canım
ertesi gün gecer canım ağrın bendede oldu uzun sürmedi,halsizlik uyku bendede var cokk ilk 3 ay normalmişş..
bendede dün başladı bulantı bütün gün hafif hafif bulandıı..
uyku durumunuz nasıl kızlar ben gun içinde mutlaka birazcıkta olsa uyuyorum.benim yasımda buyuk ondanmıdır nedir cok cabuk yoruluyorum.ilk hamileligimin uzerinden yıllar gecti sanki ilk hamilelik gibi oldu.
arkadaşlar hamilelik boyunca saç boyamak ve kestirmek konusunda ne düşünüyorsunuz??
Canım zaten normalde her yarım saatte bır wc deyım bol su içersem eger kendımı dusunemıyorum heralde wc de sabahlarım :)
walla böle cok halsizim böle olmadım hiç bide sanki uykumu akamıyorum gibi dewlet hastanesinemi gidiosun özelemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?