2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sanırım ben de 17 Ekim'de bebeğime kavuşacağım biiznillah...​

canım aynı sekilde belimde ve kasıklarımda agrı oluyor ama normal bunlar.

cnm bende var bel ağrısı ara ara da kasığıma bişey batıyo gibi oluyo...
normal ama cnm takma kafana

Günaydınn..Benimde bel e kasık ağrım oluyor ama bu aralar azaldı

cok tesekurler kızlar içimi rahatlattınız. Merak edıyorum acaba sadece bende mı oluyo herkeste oluyo mu dıye .Allahtan burada sizlere sormak ıstedıklerımı sorup rahatlıyorum yoksa kendı kendıme evham yapıp dururum.

Bebek yerleşmeye başladığından olurmuş o ağrılar bol su içersen kasık ağrıların azalır canım

merhaba ekim anneleri..ben de bugün aranıza katıldım...2008 aralık annesiydim..çok tatlı bir kızım var..nasipse aynı heyecanı tekrar sizlerle yaşamak için burdayım...son adet tarihim..13 ocak..tahmini 20 ekim doğumumuz ama sezeryan oluca için 15 ekim falan olur bir aksilik olmazsa diye düşünüyorum..biz 2008 aralık anneleriyle çok güzel dostlular kurduk e hala görüşüyoruz..telden faceden hatta yüzyüze..inşallah burası da güzel dostluklara sebep olur....

uyku durumunuz nasıl kızlar ben gun içinde mutlaka birazcıkta olsa uyuyorum.benim yasımda buyuk ondanmıdır nedir cok cabuk yoruluyorum.ilk hamileligimin uzerinden yıllar gecti sanki ilk hamilelik gibi oldu.

halsizlikte var bugün azıcıkta basım agrıo bugun ama kolum baya agrıo sabahları midemcok bulanıo bazen hece afedersn ama ögürerek kalkıyorum

ertesi gün gecer canım ağrın bendede oldu uzun sürmedi,halsizlik uyku bendede var cokk ilk 3 ay normalmişş..
bendede dün başladı bulantı bütün gün hafif hafif bulandıı..

inş. cnm allah bağışlasın...

arkadaşlar hamilelik boyunca saç boyamak ve kestirmek konusunda ne düşünüyorsunuz??

Merhaba hoşgeldinn...
Rabbim hayırlısı ile kucağımızada almayı nasip etsin,dostlugumuz daim olur inşallahh...

ertesi gün gecer canım ağrın bendede oldu uzun sürmedi,halsizlik uyku bendede var cokk ilk 3 ay normalmişş..
bendede dün başladı bulantı bütün gün hafif hafif bulandıı..

walla böle cok halsizim böle olmadım hiç bide sanki uykumu akamıyorum gibi dewlet hastanesinemi gidiosun özelemi

uyku durumunuz nasıl kızlar ben gun içinde mutlaka birazcıkta olsa uyuyorum.benim yasımda buyuk ondanmıdır nedir cok cabuk yoruluyorum.ilk hamileligimin uzerinden yıllar gecti sanki ilk hamilelik gibi oldu.

uyku fena ama işte olunca zorr akşamları erken uyuyorum,sabahları zorlanıyorum

arkadaşlar hamilelik boyunca saç boyamak ve kestirmek konusunda ne düşünüyorsunuz??

hamileyken sacını kestirme ömru kısa olur gibi bir dusunce var bizim insanımızda bu sadece batıl inanctır hatta benim saclarım nerdeyse belime yetisti kestirmeyi dusunuyorum.sacımda aklarım görunmeye basladı ama boyatmayacagım ilk 3 ay cok önemli özelliklede bu haftalar manikur bile yaptırmamak gerekiyormus yavrum icin birazcıkta aklarla gezecegim deger yavruma.

walla böle cok halsizim böle olmadım hiç bide sanki uykumu akamıyorum gibi dewlet hastanesinemi gidiosun özelemi

bende iş yerinde böle kafamı koysam die bekliyorum özele gidiyorum,devlet hastanesinde testlerimi yaptırıyorum canım..Sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…