- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
arkadaşlar hamilelik boyunca saç boyamak ve kestirmek konusunda ne düşünüyorsunuz??
bende iş yerinde böle kafamı koysam die bekliyorumözele gidiyorum,devlet hastanesinde testlerimi yaptırıyorum canım..Sen ?
bende öle yapıyorum bakalım yarın randewum var kese görülcekmi merak ediyorum
Ben keseyi gördüm..İnşallah sende görürsün..
Cumartesi günü kalp atışını dinliycez inşallah..
inş. baakalım cnm ultrasyon karından bakıldı dimi?
Evet karından bakıldı,kalp atışınıda cmt büyük ihtimal karından bakıcaz dedi doktor canm
selam kızlar :))
ben keseyi grdm cumartesi , karından ultrasonla gorduk , doktor yaklaşık olarak 4 haftalık olduğunu söyledi yani geç döllenme olmuş , kalp atışı içinse haftaya çağırdı ayın 26 sını bekliyoruz
selam kızlar :))
ben keseyi grdm cumartesi , karından ultrasonla gorduk , doktor yaklaşık olarak 4 haftalık olduğunu söyledi yani geç döllenme olmuş , kalp atışı içinse haftaya çağırdı ayın 26 sını bekliyoruz
hamileyken sacını kestirme ömru kısa olur gibi bir dusunce var bizim insanımızda bu sadece batıl inanctır hatta benim saclarım nerdeyse belime yetisti kestirmeyi dusunuyorum.sacımda aklarım görunmeye basladı ama boyatmayacagım ilk 3 ay cok önemli özelliklede bu haftalar manikur bile yaptırmamak gerekiyormus yavrum icin birazcıkta aklarla gezecegim deger yavruma.
ayyy:d iice sabırsızlandım yarın olsada bende görsemm yaaa (( allah kucağına aldırmayı nasip etsin cnm kalp atısınıda duydunmu
hint kınası da mı zararlı acaba??
hint kınası da mı zararlı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?