2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar :))

ben keseyi grdm cumartesi , karından ultrasonla gorduk , doktor yaklaşık olarak 4 haftalık olduğunu söyledi yani geç döllenme olmuş , kalp atışı içinse haftaya çağırdı ayın 26 sını bekliyoruz

benim bakalım daha bakılmadı devlet hastanesine gidicem bakıcakmı orası war daha:d.d ne deişik bişiy su hamilelik önce hamile klamak için uğrasıyoruz daha sonra haftalar cabuk gecsin die ne kadar deişik bir durum

Selam canım..

Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim..Bende sabırsızlıkla cmt gününü bekliyorum

hint kınası da mı zararlı acaba??

Ctesi kan vermiştim daha 700 lerdeymis yaaa sanki buyumuyor benim bebegim çarşamba gel keseye bakacaz diye telefon açtı dr

Bu arada listeyi akşam eklerim henüz evde değilim.

kızlarr bu arada ben bugün muayene için çamaşırlarımı çıkarırken kanamam olduğunu ffarrkettim drr a söyledim o anda ..baktı ve aslında önemli bişey yok eve git yat dinlen ağır iş yapma ayakta kalmma vs dedi ben yinede korrkuyorumm szlerdede oldumu bu durumm...

Son düzenleme:
Merhaba anne adayları, ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ama sevinmek ile üzülmek arasında kaldım.Kan testi ile hamileliğimi kesinleştirmeden 2 gün önce açık pembe leke gördüm tuvalet kağıdında ve doktora sorduğumda beni yeterince korkutacak cevabı verdi,düşük riski olabilir,kalkmadan dinleneceksin vs.yaklaşık bir haftadır ara ara açık pembe,kahve lekeler görüyorum.Bazı yerlerde yerleşme kanaması diyor bazıları düşük riski diyor,inanılmaz stresli geçen günler yaşıyorum.Tuvalete gitmek korku dolu bir eylem oldu benim için,bu nedenle sevinemiyorum bile.Yarın tekrar doktora gidicem sanırım yarın ne olduğu ya da olacağı kesinleşir ama herşey Allah'ın takdiri ve herşey kısmet

yani hint kınasını bilemiycem canım ya bekle birazcık bisey olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…