2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

insallah hersey iyi olacak iyi dusun iyi olsun ve insallah yerlesme kanamasıdır yavrun tutunsun bırakmasın seni insaalllaaahhhh.

canım listeyi çok güzel düşünmüşsün, eline sağlık. ben de kendi bilgilerimi yazayım, listeye eklersen sevinirim :)
wyhne- 32- 12.01.2013- 50- 20.10.2013- ilk bebek- x- x- istanbul- öğretmen

öncelikle hayırlısı olsun . kanaman çok yoğun değilse düşük riskin yoktur. Sen doktorun dediğini dinle ve mümkün olduğunca dinlen tuvalet dışında mkünse yerinden kalkma zaten yarın keseyi görürse doktorun sana progestan verecektir. İçini ferah tut ara ara kanamalar hepimizde oldu. Lütfen iyi düşün stres yapma iyi olsun herşey.

Merhaba kızlar,2 gündür kanamam o kadar şiddetliki günlük ped yerine artık normal ped koymaya başladım.Ağrım yok,gelen bir parça falanda yok.Acaba adet mi oluyorum diyorum:)Bakalım çarşamba veya perşembe doktora gideceğim.Yarın gidecektim aslında ama değerim daha 900lerde olacağı için kese gözükmeyebilir boşu boşuna kendimi yormayayim diye 1-2 gün daha bekleyeyim dedim.

Son düzenleme:

Bushra çok çok geçmiş olsun sırf senden haber almak için geçmişi okudum arkadaşım. Doktor yarı çağırdı ise yarın git mutlaka.
O zaten muayene edip sana durumu söyleyecektir erteleme derim ben. Karından ultrasonla mı baktı vajinal mi muayene edip keseyi göremedi?

çok geçmiş olsun. arkadaşım da benimle aynı dönemde hamile onun da kanaması oldu. keseye yakın yerdeydi ve geçti. belki seninki de öyledir. hayırlı haberlerle gel inşallah.

Progestan kullanıyorum,nerdeyse yarın 1 hafta olacak.Geçen hafta doktora gittiğimde keseyi göremedi çünkü geç döllenme olmuş,normal şartlarda şuan 5 haftalık hamile olmam gerekiyor ama geç döllenme olduğu için 4 haftalık oluyormuş.Bol bol dinleniyorum sürekli yemek yeme istediği de olunca hareketsiz kilo almak nasıl olacak bilemiyorum :) Stres yapmamak elde olmuyor ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

benim de dr um uçakla git demişti gerçi bende torombofilden dolayı sanırım. Benim dr um antalyada çok memnumun istersen tel verebilirim süper ötesi bi kadın?

ya canım bende antalyadayım bana da verebilir misin senin doktorun iletişim bilgilerini. Benim doktordan pek memnun değilim. Antalyada yeni olduğum için hangi doktor iyi bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

Ctesi kan vermiştim daha 700 lerdeymis yaaa sanki buyumuyor benim bebegim çarşamba gel keseye bakacaz diye telefon açtı dr

Bu arada listeyi akşam eklerim henüz evde değilim.

merhabalarrr.. ellerine sağlık liste için bende ekleyim hemen.
candan özelbiçer yaş-26 sat-04.01.2013 hamile kaldığım kilo-60 tahmini doğum tarihi-11.10.2013 ilk bebek sehir-izmir

selam kızlar..biz geldik..
berbat bir haftasonundan sonra bu sabah daha iyi uyandım.haftasonu fena griptim..bir de oğluşum biraz rahatsızdı..ateşlendi biraz..azı dişleri çıkıyor sanırım.iki gecedir beni uyutmadı anlayacağınız..zor geçen iki geceden sonra dün akşam sekiz gibi sızmışım resmen..
sizler nasılsınız bakalım..valla özlüyorum burayı..sabah gözümü açar açmaz kk yı açtım..

Ctesi kan vermiştim daha 700 lerdeymis yaaa sanki buyumuyor benim bebegim çarşamba gel keseye bakacaz diye telefon açtı dr

Bu arada listeyi akşam eklerim henüz evde değilim.

Ben de geçen hafta adet gecikmesinden 10 gün sonra doktor tekrar test istediği için yaptırmıştım 1900 lerde çıkmıştı ama keseyi görememişti,geç döllenme olmuş dedi doktor,senin kaçıncı günün 700 lerde ise kesenin olmaması normal bence

Canım kendine ara öğün yap diyetlerdeki gibi o zaman en azından yemek yerken çok açlık hissin olmuyor. Ben öyle yapıyorum . 2 ay olacak hiç kilo almadım. Tavsiye ederim.

Hoşgeldin canım hatta hoşgeldiniz :) geçmiş olsun ve allah kolaylık versin bende çocuk yokken gözlerim kapanıp gidiyor. Olduğum yerde sızıyorum çocuklu olsam ne yapardım bilmem.

Canım benim çok çok teşekkür ederim.
Canım ben geç döllenme yaşadığım için henüz keseyi görecek değerlere ulaşmamıştık.Eğer normal gebelik yaşıyorsam dün değerim daha 500lere yeni çıkmıştır.Doktorum hesapladı salı günü 900lerde olacak vajinal ultrasonla görebiliriz dedi.Fakat yarın zaten gidemem çünkü yarın toptancı günümüz eşim toptancılarımıza gidecek bende dükkanda olacağım bütün gün.
Eşim yarın doktora gideceksen ben bugün gideyim toptancılara dedi ama ben 1 gün daha bekleyip kesin gözükmesini istiyorum.Yani çarşamba değer 1000i geçmiş olur Allah'ın izniyle,tabii normal gebelikse.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…