çok geçmiş olsun. arkadaşım da benimle aynı dönemde hamile onun da kanaması oldu. keseye yakın yerdeydi ve geçti. belki seninki de öyledir. hayırlı haberlerle gel inşallah.
Ben de geçen hafta adet gecikmesinden 10 gün sonra doktor tekrar test istediği için yaptırmıştım 1900 lerde çıkmıştı ama keseyi görememişti,geç döllenme olmuş dedi doktor,senin kaçıncı günün 700 lerde ise kesenin olmaması normal bence
slm busemk,
bende çok uyuyorum. hatta sabah karnım acıkmasa gunun yarısını uyuyarak gecirecem nerdeyse . her sabah 7-8 gibi uyanıyorum acıktığım için bişiler atıştırıp tekrar uyuyorum.bu sabah kan vermek için 8 de uyandım.9bucukta kahvaltımı yaptım.biraz oyalandım 11,bucuktu yattım saat 2ye gelirken biraz önce uyandım
ya aynısı bna oluo şimdide cnm cikolata istedi yiyorum nie böle oluoki:d
Canım çok teşekkür ederim.İnan içime su serptin.Gerçi ben elimden geldiğince kendimi üzmemeye çalışıyorum,olumsuz etkilenmemek için ama kanama oldukça aklımada korkunç şeyler gelmiyor değil
Canım benim çok çok teşekkür ederim.
Canım ben geç döllenme yaşadığım için henüz keseyi görecek değerlere ulaşmamıştık.Eğer normal gebelik yaşıyorsam dün değerim daha 500lere yeni çıkmıştır.Doktorum hesapladı salı günü 900lerde olacak vajinal ultrasonla görebiliriz dedi.Fakat yarın zaten gidemem çünkü yarın toptancı günümüz eşim toptancılarımıza gidecek bende dükkanda olacağım bütün gün.
Eşim yarın doktora gideceksen ben bugün gideyim toptancılara dedi ama ben 1 gün daha bekleyip kesin gözükmesini istiyorum.Yani çarşamba değer 1000i geçmiş olur Allah'ın izniyle,tabii normal gebelikse.
Canım karından mı baktı göremedi?Yoksa vajinal ultrasonla mı göremedi?
kızlar Bursa da olan var mı? hangi doktora gidiyorsunuz?
Bir de kesin devam edceği doktorunu buldu mu herkes, benim kafam çok karıştı yaa(
Vajinal ultrasonla baktı ama göremediAdet gecikmemin 6.gününde(pazartesi) hcg 945 çıkmıştı 2 gün sonra(çarşamba) doktora gittim ve son adet olduğun tarihe göre(9 ocak) hcg değerin düşük dedi tekrar test yaptı bu kez 1900 çıktı,eğer 2 katına çıkarsa normal sadece geç döllenme olmuştur demektir dedi ve öyle çıktı ama o gün test yapmadan önce baktığında rahim duvarı kalınlaşmış ama kese henüz yok demişti.Benim de 1 haftadır lekelenme şeklinde tuvaletten sonra tuvalet kağıdında açık pembe kahve renkler görüyorum,bu sabah daha kırmızı oldu yarın doktora gidicem ama inan çok stresliyim,ne olacaksa olsun diyorum artık çünkü hareket edemez oldum ve her tuvalete gitmek işkence oldu senin de kanama ya da lekelenmen oldu mu?
merhaba anneler ve ciciş bebişler.Uzun zamandır ben de giremedim annemlerdeydim yine döndüm kürkçü dükyanına.İnanılmaz mide bulantılarım vardı resmen gözümü açamadım iki gündr iyiyim Allaha şükür.Çarşamba gideceğim kaşp atışı için çok heyacanlı ve meraklıyım.Benimle aynı haftada olanlar kalp atışlarını duydular sanırım,hepsinin gözü aydın.
Kızlar midesi bulananlar neler yiyebiliyorlar?Benim canım çorba hariç hiçbir şey istemiyor.
Hoşgeldin canım hatta hoşgeldiniz :) geçmiş olsun ve allah kolaylık versin bende çocuk yokken gözlerim kapanıp gidiyor. Olduğum yerde sızıyorum çocuklu olsam ne yapardım bilmem.
Gunaydın kızlar...
Belinde agrısı olan var mı ?
Benım ara ara belimde ve kasıklarımda agrı oluyo.
Canım stres yapsanda herley olacağına varıyor. Onun için sakin ol. Bak benden de kan geldi ii kere açık renk ama hiç paneik yapmadım. pzt kontrolum vardı. gittiğimde söyledim doktoruma. Ama hiç aklıma kötü bişey getirmedim . Sakin ve soğuk kanlı olmaya çalıştım. Sende öyle olmalısın. Bak bushra da geçen haftadan beri kanaması geliyor oda sakin olmaya gayret gösteryor. Sonuçta ilk aylar hepimiz risk altındayız.
merhaba,
seninle aynı dönemdeyiz canım ben 6+1 de vajinal muayene ile bebeğimin kalp atışlarını duydum sende bu gittiğinde duyarsın.
Benimde midem çok kötü özellikle sabah kalktığımda ve akşamları hiç bir şey yemek istemiyorum. :26:
Merhaba Kızlar gününüz güzel geçsin :)
6+4 ncü günüm sende çabuk geç 6+5 olayım:)
Bugün kalp atışı için doktora gidenler sizden güzel haberler bekliyoruz:)
Benim gibi geç döllenme yaşayan acaba aramızda kaç kişi var merak ettim ?
hoşbulduk tatlım..valla çok zor oluyor..birazdan kalkar benim paşa..o zaman başlıyor işte evde hareket..neyseki wc olayını hallettik..yoksa düşünsene doğumdan sonra hem ikizler hem doruk paşam..saat başı bez bağlar dururdum heralde..
Ben bursadayım. Esentepe hastanesinde ibrahim avcı ya gidiyorum memnunum :)
Evet takip ediyorum seni:))Bulantın varken ne yiyebiliyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?