2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok geçmiş olsun. arkadaşım da benimle aynı dönemde hamile onun da kanaması oldu. keseye yakın yerdeydi ve geçti. belki seninki de öyledir. hayırlı haberlerle gel inşallah.

Canım çok teşekkür ederim.İnan içime su serptin.Gerçi ben elimden geldiğince kendimi üzmemeye çalışıyorum,olumsuz etkilenmemek için ama kanama oldukça aklımada korkunç şeyler gelmiyor değil

Canım karından mı baktı göremedi?Yoksa vajinal ultrasonla mı göremedi?

kızlar Bursa da olan var mı? hangi doktora gidiyorsunuz?

Bir de kesin devam edceği doktorunu buldu mu herkes, benim kafam çok karıştı yaa (

Canım çok teşekkür ederim.İnan içime su serptin.Gerçi ben elimden geldiğince kendimi üzmemeye çalışıyorum,olumsuz etkilenmemek için ama kanama oldukça aklımada korkunç şeyler gelmiyor değil

hatta dr. bebek %70 oranına kadar dayanırmış kanamada. içini ferah tut. inşallah kötü bişey yoktur.

İçini ferah tıt tabiki normal gebelik. Normal gebelik olmasa hcg değerin artmazdı. O zaman sen çarşamba gideceksin doktora kısmetse. Zaten vajinal baktığında görecektir keseyide. İnşallah hayırlı haberler ile döneceksin.

Canım karından mı baktı göremedi?Yoksa vajinal ultrasonla mı göremedi?

Vajinal ultrasonla baktı ama göremedi Adet gecikmemin 6.gününde(pazartesi) hcg 945 çıkmıştı 2 gün sonra(çarşamba) doktora gittim ve son adet olduğun tarihe göre(9 ocak) hcg değerin düşük dedi tekrar test yaptı bu kez 1900 çıktı,eğer 2 katına çıkarsa normal sadece geç döllenme olmuştur demektir dedi ve öyle çıktı ama o gün test yapmadan önce baktığında rahim duvarı kalınlaşmış ama kese henüz yok demişti.Benim de 1 haftadır lekelenme şeklinde tuvaletten sonra tuvalet kağıdında açık pembe kahve renkler görüyorum,bu sabah daha kırmızı oldu yarın doktora gidicem ama inan çok stresliyim,ne olacaksa olsun diyorum artık çünkü hareket edemez oldum ve her tuvalete gitmek işkence oldu senin de kanama ya da lekelenmen oldu mu?

merhaba anneler ve ciciş bebişler.Uzun zamandır ben de giremedim annemlerdeydim yine döndüm kürkçü dükyanına.İnanılmaz mide bulantılarım vardı resmen gözümü açamadım iki gündr iyiyim Allaha şükür.Çarşamba gideceğim kaşp atışı için çok heyacanlı ve meraklıyım.Benimle aynı haftada olanlar kalp atışlarını duydular sanırım,hepsinin gözü aydın.
Kızlar midesi bulananlar neler yiyebiliyorlar?Benim canım çorba hariç hiçbir şey istemiyor.

Canım stres yapsanda herley olacağına varıyor. Onun için sakin ol. Bak benden de kan geldi ii kere açık renk ama hiç paneik yapmadım. pzt kontrolum vardı. gittiğimde söyledim doktoruma. Ama hiç aklıma kötü bişey getirmedim . Sakin ve soğuk kanlı olmaya çalıştım. Sende öyle olmalısın. Bak bushra da geçen haftadan beri kanaması geliyor oda sakin olmaya gayret gösteryor. Sonuçta ilk aylar hepimiz risk altındayız.

merhaba,

seninle aynı dönemdeyiz canım ben 6+1 de vajinal muayene ile bebeğimin kalp atışlarını duydum sende bu gittiğinde duyarsın.
Benimde midem çok kötü özellikle sabah kalktığımda ve akşamları hiç bir şey yemek istemiyorum. :26:

Hoşgeldin canım hatta hoşgeldiniz :) geçmiş olsun ve allah kolaylık versin bende çocuk yokken gözlerim kapanıp gidiyor. Olduğum yerde sızıyorum çocuklu olsam ne yapardım bilmem.

hoşbulduk tatlım..valla çok zor oluyor..birazdan kalkar benim paşa..o zaman başlıyor işte evde hareket..neyseki wc olayını hallettik..yoksa düşünsene doğumdan sonra hem ikizler hem doruk paşam..saat başı bez bağlar dururdum heralde..

Gunaydın kızlar...
Belinde agrısı olan var mı ?
Benım ara ara belimde ve kasıklarımda agrı oluyo.

ne arasırası benim 2-3 gündür bel ve bacak ağrısı offf offf bu yüzden yatar yatmaz uyuyamıyorum o derece yani ama napim bebişim oralarda kendine yer açıyor diyorum ona bile seviniyrum ya bu annelik böylemiymiş evladın verdiği rahatsızlığa bile yeri gelince seviniyorsun

Haklısın ben de kendime sürekli bunu tekrarlıyorum ama bazen direncim düşüyor,inşallah hepimizin tatlı bebişleri sağlıkla dünyaya gelir.

Merhaba Kızlar gününüz güzel geçsin :)
6+4 ncü günüm sende çabuk geç 6+5 olayım:)
Bugün kalp atışı için doktora gidenler sizden güzel haberler bekliyoruz:)
Benim gibi geç döllenme yaşayan acaba aramızda kaç kişi var merak ettim ?

Evet takip ediyorum seni:))Bulantın varken ne yiyebiliyorsun peki?

Benim de geç döllenme olmuş en son geçen hafta test yapmıştı doktor yarın yeniden gidicem keseyi görür umarım.Senin kaçıncı haftada kese görülmüştür ve son adet tarihinden bir hafta öncesi gb.mi hesaplıyorsun gebelik haftanı?

Hadi gözün aydın :) oyun zamanlarını atlattığın iyi olmuş. Doğuma kadar da doruk paşa baya kendini kurtarır

Evet takip ediyorum seni:))Bulantın varken ne yiyebiliyorsun peki?

Valla bulantım varken lahmacun bile yedim sonrası zor geçsede :) sabah peynir ekmek yiyorum yumurta yememiz lazımmış ama dehşet kokuyo bana . Ama akşamları özellikle çorba yada salata tüketiyorum yağsız olunca akşamımı daha rahat geçiriyorum.
naneli sakızım ve şekerim var devamlı çantamda bazen kendi ağzımın tadından bile midem bulanıyo
bildiğin karakter değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…