2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Teşekkürler.Soda severim,hatta mide bulantın olursa tüket demişti bir hemşire.Allaha Şükür bir iki kez dışında hiç bulantım olmadı.

Limonlu olunca geçirir sanırım . Benimde sabahlar ve gece çok bulantım oluyor ama çok şükür ki yine kusma gibi bir sorun yaşamadım.

İnşallahta böyle devam ederiz. yemek yapamıyorum kokusu beni çok tiksindirdi. Buda geçecek diyorum

Günaydın anne adayları aç olmak ve hiçbirey yiyememek ne kadar kötüymüş, ahh kokular beni deli ediyor sürekli öğürüyorum , mutfağa 3 gündür giremiyorum temiz bardak ve tabaklar bile kokuyor bana dün bebeğimizin kalp atışlarını gördük babasıyla birlikte içim biraz daha rahatladı, kötüsüne de hazırlıklı olmaya çalışıyordum ama neyseki gördük bebişimizi. bu annelik çok başka bişeymiş insana hiç yapmadığı şeyleri yaptırıyor konuşuyorum hergün onunla, hormonlardan mı bilmem aklıma türlü türlü şeyler geliyor, sizin de içinizde sürekli bir korku var mı? zarar gelecek diye.... çok dikkat etmeye çalışıyorum fazla mı evhamlıyım?

bebişlerinizi göremeyen ve kalp atışlarını henüz duymayan anneler, en kısa zamanda sizler de duyarsınız inşallah zaman ne kadar ağır ilerliyor değil mi :)

merhaba, benide eklemişsiniz teşekkürler. (71. sıradayım)
bazı ilaveler yapmalıyım galiba.
SAT 13 ocak
Asistanım
2 yıllık evliiym
30 yaşındayım
ilk çocuk

arkadaşlar ben henüz DRa gitmedim. Cumartesi gidecem KD Druna.

şimdi burada yakındaki bir sağlık ocağına gitsem kan tahlili istesem yaparlar mı acaba? bide ultrasonla falan bakarlar mı?
benim aile hekiimim burada değil farklı bir semttte çalışıyorum?

Günaydın gözün aydın öncelikle. Bundan sonra çok çabuk büyüyecekler. Bir sonraki gittiğinde sen bile şaşıracaksın. Evhamlanma hepimizde emin ol koruma iç güdüsü var ama hep iyi olanı düşünelim ki iyi olsun bebişlerimizde. Sonuçta doğana kadar risk altındayız. Emanetlerimize iyi bakıp hayırlısı ile kucağımıza alacağız sakın kötüsünü düşünme hep olumlu düşün

Hayırlı olsun canım,maşaAllah Darısı bizlere inşaAllah.

Canım gözün aydın. Tarfi edilemez bir duygu dimi. İşte o an diyorsun ben anne oluyorum diye
Allah ım herkese pıtpıtları duymayı nasip etsin sanada kocaman bir

çok çok çok harika bi duygu ya tarif edilemez aklımı yitiriyorum sandım duyunca iki düşükten sonra çok ii geldi ben hep duyamadan kaybediyodum bunu duymak bambaşkaydı

Dün biz eşimle biraz bakındık bebiş sitelerine. ilk olacak ya nerden başlayacağımızı bilemedik. ha bu arada biz ailelere henüz söylemedik. deneyimli olanlar artık yavaştan anlatır. Bizimki dün internetten araba koltuğu, ana kucağı bir de puset almaya kalktı :))) dur dedim hop noluyo??? hahahhahaha

canım ortalama 3 litre dedi dr.um bana ben normalde de çok su içerdim ama şimdi iki katına çıkardım tabi içebildiğim kadar içiyorum su içince rahatlıyorum zaten çok susuyorum. çay kahve bağımlısıydım hergün bir fincan kahvem vardı en çok kahveyi özleyeceğim zaten ama çok aşırı istemiyor canım neyseki , içmemeye kararlıyım,2 hafta önce günde 2 bardak açık çay limonlu, haftada bir iki fincan kahve içtim ama sonra kesin olarak bıraktım yeşil çay da yok kafein almamaya kararlıyım özellikle ilk 3 ay gelişimi için hiç içme için rahat etsin bol ayran tavsiye ederim.

Ben de uyumaktan yemek yapamıyorum :) O kadar çok uyuyorum ki , inanılır gibi değil.

Sağlık ocağına misafir olarak kaydolursun. Ordan bi ebe bakar. kan tahlili de yapar.

merhaba arkadaşlar;
dün doktaruma gittim. kese büyümüş. bu canlı olduğunun göstergesidir dedi. embriyoyu hala göremediğini söyledi.bir de hamileliğim 1 hafta geriden gidecekmiş. yani şuan 5 hafta 6 günlük :) İnşallah sağlıklı büyür.

merhaba anneler ve bebişleri.. cuma günü kalp atışlarımızı duymak için gittik ama ufak bir sorunla karşılaştık. rahim içerisinde kanama bölgesi oluşmuş. düşük tehlikesi olduğu için acilen hastaneye yattık. haftasonu tedavimiz başladı, bir hafta raporluyum umarım her şey yolunda gider. hiçbir şekilde dışarıya kanama olmadı ama yine de tehlike var dedi doktor. o stres arasında nihayet dün sabah kalp atışlarını duyduk:)) şu 4.ay bi gelse diyorum artık. aramızda benim gibi rahim içi kanaması olan ya da tanıdıkları olan var mı acaba süreç nasıl ilerledi, merak ediyor insan... Allah tüm bebişleri korusuuuunnnn...

Son düzenleme:

teşekkürler neslihakan bir sonraki kontrol 3 hafta sonra tam 3 hafta geçer mi ki, evimizde bir ultrason cihazı olsaydı TAbi ki şaka sabırla bekleyeceğiz.

çok çok çok harika bi duygu ya tarif edilemez aklımı yitiriyorum sandım duyunca iki düşükten sonra çok ii geldi ben hep duyamadan kaybediyodum bunu duymak bambaşkaydı

Beklediktn sonra daha da duygu dolu oluyor. Senin sevincin bizden iki kat daha fazladır. ben kalp atışlarını duydugumda gözlerim yaşarmıştı :)

doktorum duyamayız daha çok erken demişti ayyy şimdi yazarken bile çok heyecanlandım . birden kalp atış sesini dışarıya duyurunca o an bayılacağım sandım

Eşim benden daha da heyecanlı tabiii :) İLk keseyi gördüğümüzde daha nasıl bebe sağlıklımı diye soran şaşkın bir baba daha yoktur sanırım

ebe alttan mı muayene eder?

muhtemelen. ama korkma yani korkulacak bişey yok. ben daha dün mesela keseyi gördüm geldim. gözünüzde büyütmeyin alttan muayeneyi.
ama şöyle de bi durum var acaba sağlık ocağında ultrason cihazı var mı? Varsa tamam yoksa muayenenin bi anlamı yok bence :)

Bence sen sadece kan tahlili yaptır. Baktın sonuç pozitif kadın doğum druna git .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…