Teşekkürler.Soda severim,hatta mide bulantın olursa tüket demişti bir hemşire.Allaha Şükür bir iki kez dışında hiç bulantım olmadı.
cnm ekliyeyim de bilgi yazmamışsın ki :))) sadece adın var bir de tahmini d.t.Beni de ekleyebilir misin
cnm ekliyeyim de bilgi yazmamışsın ki :))) sadece adın var bir de tahmini d.t.
Günaydın anne adaylarıaç olmak ve hiçbirey yiyememek ne kadar kötüymüş, ahh kokular beni deli ediyor sürekli öğürüyorum , mutfağa 3 gündür giremiyorum temiz bardak ve tabaklar bile kokuyor bana dün bebeğimizin kalp atışlarını gördük babasıyla birlikte içim biraz daha rahatladı, kötüsüne de hazırlıklı olmaya çalışıyordum ama neyseki gördük bebişimizi. bu annelik çok başka bişeymiş insana hiç yapmadığı şeyleri yaptırıyor konuşuyorum hergün onunla, hormonlardan mı bilmem aklıma türlü türlü şeyler geliyor, sizin de içinizde sürekli bir korku var mı? zarar gelecek diye.... çok dikkat etmeye çalışıyorum fazla mı evhamlıyım?
bebişlerinizi göremeyen ve kalp atışlarını henüz duymayan anneler, en kısa zamanda sizler de duyarsınız inşallah zaman ne kadar ağır ilerliyor değil mi :)
Hayırlı olsun canım,maşaAllahDarısı bizlere inşaAllah.
Canım gözün aydın. Tarfi edilemez bir duygu dimi. İşte o an diyorsun ben anne oluyorum diye
Allah ım herkese pıtpıtları duymayı nasip etsin sanada kocaman bir
hadi bakalım inş. o günleri de görürüz.
kızlar bu arada bana şaka gibi mesajlar geliyo. gitti gidiyor her gün bebek bezi bebek mama sandalyesi gibi reklam msjları yolluyor.
kim nerden duyuyor bizim hamileliğimizi yahuuuu :)))))))))
Bayanlar günde kaç litre su tüketiyorsunuz ? Ben 2 litre tüketmeye çalışıyorum ama yeterli mi acaba ? Su dışında başka bir şey içmiyorum,çayı haftada 1- 2 kez içiyorum.O da çok açık olacak şekilde.Zaten normalde de kahve ve asitli içecekler tüketmiyorum.Su tüketimindeki miktara biraz kafam takıldı.
Limonlu olunca geçirir sanırım . Benimde sabahlar ve gece çok bulantım oluyor ama çok şükür ki yine kusma gibi bir sorun yaşamadım.
İnşallahta böyle devam ederiz. yemek yapamıyorum kokusu beni çok tiksindirdi. Buda geçecek diyorum
arkadaşlar ben henüz DRa gitmedim. Cumartesi gidecem KD Druna.
şimdi burada yakındaki bir sağlık ocağına gitsem kan tahlili istesem yaparlar mı acaba? bide ultrasonla falan bakarlar mı?
benim aile hekiimim burada değil farklı bir semttte çalışıyorum?
cnm ekliyeyim de bilgi yazmamışsın ki :))) sadece adın var bir de tahmini d.t.
Sağlık ocağına misafir olarak kaydolursun. Ordan bi ebe bakar. kan tahlili de yapar.
Günaydın gözün aydın öncelikle. Bundan sonra çok çabuk büyüyecekler. Bir sonraki gittiğinde sen bile şaşıracaksın. Evhamlanma hepimizde emin ol koruma iç güdüsü var ama hep iyi olanı düşünelim ki iyi olsun bebişlerimizde. Sonuçta doğana kadar risk altındayız. Emanetlerimize iyi bakıp hayırlısı ile kucağımıza alacağız sakın kötüsünü düşünme hep olumlu düşün
çok çok çok harika bi duygu ya tarif edilemez aklımı yitiriyorum sandım duyunca iki düşükten sonra çok ii geldi ben hep duyamadan kaybediyodum bunu duymak bambaşkaydı
ebe alttan mı muayene eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?