2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

günaydın cnm , evet kesinlikle haklısın evhamlar konusunda , çok garip bir duygu bu annelik ben anlayamıyorum ve inanamıyorum , enüz kalp atışlarını duymadık biz haftaya salı yani ayın 26 sında duyucaz inşaallah tek korukum olumsuz birşeyler olması , Rabbim bizleri korktuğumuz şeylerle sınamsın bizi ayın 26 sını iple çekiyorum

merhaba Ssirius ben de dün dr. kontrolumde aynı durumla karşılaştım,rahim içinde kanamalarım olnuş dıştan hiç kanama olmadı olursa gel rapor yazayım dedi, şu an çalışıyorum öğretmenim birazdan okula gideceğim öğlenciyim okulda oturarak ders anlatıyorum idare ediyrm eve gelince hemen yatiş... tehlikeyi umarım atlatırız.

Kızlar çok teşekkür ederim,bana moral veriyorsunuz.
SansımCok canım inşaAllah perşembe günü güzel haberlerle dönersem listeye yazmn için ayrıntılarıda vereceğim:)

teşekkürler neslihakan bir sonraki kontrol 3 hafta sonra tam 3 hafta geçer mi ki, evimizde bir ultrason cihazı olsaydı TAbi ki şaka sabırla bekleyeceğiz.

Benim pazartesi 15 günlük bekleme sürecim dolacak çok heyecanlıyım. Büyüdüğünü hayal et o zaman zaman daha güzel geçiyor :) Farklı bir sitedende de ayrıca gelişimini takip ediyorum.
çok daha heyecanlanıyorum.

SansımCok canım inşaAllah perşembe günü güzel haberlerle dönersem listeye yazmn için ayrıntılarıda vereceğim:)

Bushraaaa şimdiden verirmisin bilgilerini lütfennn . İyi düşünecektik hani. allah ın izni ile hayrlı haberlerle geleceksin . Kanamn da azalmış

Dualarla güzelim. Allahım senin de muradını versin. offf şu hormonlar :S :S :S

chemist_m inşallah yeterki biz elimizden geleni yapalım çok dikkatli olalım geçecek inşallah bu korkular çünkü gerçekten zor bir durum :/

geçmiş olsun canım, ben de öğretmenim ama ufaklıklar bir dakika durmadığı için oturmam çok zor okulda bir hafta böyle idare edeceğim ama sürekli raporla da geçmez zaman, kendimizi korumamız gerek.. dikkatli ol sen de..

aslında korkum alttan muayene değil, kendi kadın doğumcuma bebek düşünmeden önce 2-3 defa muayene oldum ama sağlık ocağındakilerden korkuyorum, benim DR beni önce rahatlatırdı, ve en küçük aletle bakardı.
dediğin gibi sadece kan tahlili yaptırayım.:)

hmmm ilk etapta lazım olacaklara niyetlenmiş gerçekten (!) :)))))))))))
bebiş doğar doğmaz atacak arabaya eve götürecek demek ki :))
ben bu akşam çıkıp bi kaç elbise almaya karar verdim bebişimi dar kıyafetlerle sıkmak istemiyorum :))

maşallahımız var canım.. geçmiş olsun... ben kraker türü yiyemiyorum. gerçi allahtan midem de bulanmıyor..

yumurtaya alerjim var onu arada canım isterdi. ama hamileliğim sırasında istemiyor. özel test yaptırmıştım 4 sene önce. bir de dr a yaptırıyım. yazık bebeğim yumurta proteini alamıyor.

valla alerjilerim varsa da allah bu şekilde yardım ediyor sanırım. yoksa gerçekten ne yapardım bilmiyorum.

o şişlik sanırım herkeste var. İşin kötü tarafı bi kaç hafta sonra bi davete katılcam ve elbisem hazır. göbek kısmımın dümdüz olması gerekiyordu. Nolcek şimdi :S :S

orada bebek var:) o yüzden o elbise senin şiş göbeğinle :) güzel olacaktır..

canım dr bana 3 litre su iç dedi. ne kadar çok içersek o kadar iyi. düzenli içiyorsun hergün iyi..ama zaten muayenelerde suya ihtiyacın olup olmadığı çıkar.. dr söyler.

canım üstüne düşme diye desteklemek istiyorlardır:))) diye düşünelim. iyi düşünelim. dediğin gibi hamile olmak farklı birşey bir can taşıyorsunuz.. ve ihmal düşünülemez.. sen dr la irtibat halinde ol elinden geleni yap araştırmanı yap.. rahat ol..

bushra
cım sevindim.. inşallah iyi sonuçlar alırsın..

Son düzenleme:
Bushraaaa şimdiden verirmisin bilgilerini lütfennn . İyi düşünecektik hani. allah ın izni ile hayrlı haberlerle geleceksin . Kanamn da azalmış

Tamam canım veriyorum:)

Yaş;29
Sat;20 Aralık
Kilo; bip bip bip:)))
İlk bebek
Şehir;İstanbul
İş;Esnaf

:)))

Hayat1979 cum çok teşekkür ederim canım:)Amin,inşaAllah

Son düzenleme:
kızlar ya bişey sorcam,benim canım çok şalgam cekiyo ve 2 gündür de 1bucuk 2 bardak içiyorum günde.. bi zararı olmaz demi?şimdi yine cnm çekti.......

sanırım 1.sınıf seninkiler ben 1.sınıftan almıştım şimdi 2.snfız benimkiler de çok hareketli ve gürültülüler ama mümküm olduğunca oturuyorum bugün bir de nöbetçiyim Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar benim aklıma bişey takıldı , ben pko hastası olduğum için şker hapı vermişti doktor bana dioformin , ilk hamile olduğumu öğrendiğimde onun zararı yok kullanbilirsin demişti muayeneye gittiğimde bununla ilgili bişey konuşmadık onunda benımde aklıma gelmedi , şimdi de doktorum kongrede bu hafta o yuzden görüşemedik bir bunun içide cep ten aramiim diyorum , acaba bir sıkıntı yaratır mı nedersiniz ? benimle aynı durumda olanlar var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…