Günaydın anne adaylarıaç olmak ve hiçbirey yiyememek ne kadar kötüymüş, ahh kokular beni deli ediyor sürekli öğürüyorum , mutfağa 3 gündür giremiyorum temiz bardak ve tabaklar bile kokuyor bana dün bebeğimizin kalp atışlarını gördük babasıyla birlikte içim biraz daha rahatladı, kötüsüne de hazırlıklı olmaya çalışıyordum ama neyseki gördük bebişimizi. bu annelik çok başka bişeymiş insana hiç yapmadığı şeyleri yaptırıyor konuşuyorum hergün onunla, hormonlardan mı bilmem aklıma türlü türlü şeyler geliyor, sizin de içinizde sürekli bir korku var mı? zarar gelecek diye.... çok dikkat etmeye çalışıyorum fazla mı evhamlıyım?
bebişlerinizi göremeyen ve kalp atışlarını henüz duymayan anneler, en kısa zamanda sizler de duyarsınız inşallah zaman ne kadar ağır ilerliyor değil mi :)
merhaba anneler ve bebişleri.. cuma günü kalp atışlarımızı duymak için gittik ama ufak bir sorunla karşılaştık. rahim içerisinde kanama bölgesi oluşmuş. düşük tehlikesi olduğu için acilen hastaneye yattık. haftasonu tedavimiz başladı, bir hafta raporluyum umarım her şey yolunda gider. hiçbir şekilde dışarıya kanama olmadı ama yine de tehlike var dedi doktor. o stres arasında nihayet dün sabah kalp atışlarını duyduk:)) şu 4.ay bi geçse diyorum artık. aramızda benim gibi rahim içi kanaması olan ya da tanıdıkları olan var mı acaba süreç nasıl ilerledi, merak ediyor insan... Allah tüm bebişleri korusuuuunnnn...
teşekkürler neslihakan bir sonraki kontrol 3 hafta sonra tam 3 hafta geçer mi ki, evimizde bir ultrason cihazı olsaydıTAbi ki şaka sabırla bekleyeceğiz.
ben teşekkür ederim canm.. buarada zübeyde hanm meselesine gelince ordanda hem memnun kalan hem kalmayanlar var..
Kızlar çok teşekkür ederim,bana moral veriyorsunuz.
SansımCok canım inşaAllah perşembe günü güzel haberlerle dönersem listeye yazmn için ayrıntılarıda vereceğim:)
Kızlar çok teşekkür ederim,bana moral veriyorsunuz.
SansımCok canım inşaAllah perşembe günü güzel haberlerle dönersem listeye yazmn için ayrıntılarıda vereceğim:)
merhaba Ssirius ben de dün dr. kontrolumde aynı durumla karşılaştım,rahim içinde kanamalarım olnuş dıştan hiç kanama olmadı olursa gel rapor yazayım dedi, şu an çalışıyorum öğretmenim birazdan okula gideceğim öğlenciyim okulda oturarak ders anlatıyorum idare ediyrm eve gelince hemen yatiş... tehlikeyi umarım atlatırız.
muhtemelen. ama korkma yani korkulacak bişey yok. ben daha dün mesela keseyi gördüm geldim. gözünüzde büyütmeyin alttan muayeneyi.
ama şöyle de bi durum var acaba sağlık ocağında ultrason cihazı var mı? Varsa tamam yoksa muayenenin bi anlamı yok bence :)
Bence sen sadece kan tahlili yaptır. Baktın sonuç pozitif kadın doğum druna git .
Dün biz eşimle biraz bakındık bebiş sitelerine. ilk olacak ya nerden başlayacağımızı bilemedik. ha bu arada biz ailelere henüz söylemedik. deneyimli olanlar artık yavaştan anlatır. Bizimki dün internetten araba koltuğu, ana kucağı bir de puset almaya kalktı :))) dur dedim hop noluyo??? hahahhahaha
gunaydin ekim anneleri listeye baktimda masallahimiz var ekim ne bereketli bi ay olucakben bugun ilk kez mide bulantisiyla uyandim basucumda cubuk krakerim vardi hemen atistrdim biraz ama su an hafif de olsa yine var gece de kasik agrisiyla uyanmistim az bisey surdu geri gecti su anda ne yataktan kalkasim var ne de kahvalti yapasim puffff
o şişlik sanırım herkeste var. İşin kötü tarafı bi kaç hafta sonra bi davete katılcam ve elbisem hazır. göbek kısmımın dümdüz olması gerekiyordu. Nolcek şimdi :S :S
Bayanlar günde kaç litre su tüketiyorsunuz ? Ben 2 litre tüketmeye çalışıyorum ama yeterli mi acaba ? Su dışında başka bir şey içmiyorum,çayı haftada 1- 2 kez içiyorum.O da çok açık olacak şekilde.Zaten normalde de kahve ve asitli içecekler tüketmiyorum.Su tüketimindeki miktara biraz kafam takıldı.
teşeşkkürederim canım. zaten ilacı doğum doktoru vermiş olmasına rağmen endişe duyuyorum, ne olur ne olmaz. bebişler sayesinde bir sürü tıbbi şeyler öğrendik. bebeğimizi en sağlıklı şekilde dünaya getirmek için sürekli birşeyler araştırıyoruz. iş yerinde haa sen yine bebekle ilgili şeylere mi bakıyorsun hala onlarımı okuyosun diyenler var çekinir oldum. birde fazla üstüne düşme sen çok üstüne düşüyorsun diyorlar. elimde değil hamile olunlar bilir varmıdır acaba hamile olup hiç ilgisiz meraksız olan. rüyalarımda bile doktor görüyorum. şu ilacı yazdım şu bebek için iyi diye :)
Bushraaaa şimdiden verirmisin bilgilerini lütfennn . İyi düşünecektik hani. allah ın izni ile hayrlı haberlerle geleceksin . Kanamn da azalmış
Tamam canım veriyorum:)
Yaş;29
Sat;20 Aralık
Kilo; bip bip bip:)))
İlk bebek
Şehir;İstanbul
İş;Esnaf
:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/585261-2013-ekim-anneleri.html
ooooofffff ooooffff listede eksik çok bi yoklama mı alsam :))))
geçmiş olsun canım, ben de öğretmenim ama ufaklıklar bir dakika durmadığı için oturmam çok zor okulda bir hafta böyle idare edeceğim ama sürekli raporla da geçmez zaman, kendimizi korumamız gerek.. dikkatli ol sen de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?