kızlar ya bişey sorcam,benim canım çok şalgam cekiyo ve 2 gündür de 1bucuk 2 bardak içiyorum günde.. bi zararı olmaz demi?şimdi yine cnm çekti.......
sansımCok bizi de ekler misiiiiinnn:)))
yaş 27 SAT 29.12.2012 kilo 68 d. tarihi: 05.10.2013 ilk bebek öğretmen
bak kilo ERROR verdi görüyo musun :)))
arkadaşlar benim aklıma bişey takıldı , ben pko hastası olduğum için şker hapı vermişti doktor bana dioformin , ilk hamile olduğumu öğrendiğimde onun zararı yok kullanbilirsin demişti muayeneye gittiğimde bununla ilgili bişey konuşmadık onunda benımde aklıma gelmedi , şimdi de doktorum kongrede bu hafta o yuzden görüşemedik bir bunun içide cep ten aramiim diyorum , acaba bir sıkıntı yaratır mı nedersiniz ? benimle aynı durumda olanlar var mı aranızda ?
Merhabalar kızlar :))
evet ne güzel oldu nerde görev yeriniz canım
meraba kızlar dün kalp atışlarını duymak için gitmiştim ama malesef duyamadım geçen haftal 5 haftalıktı ama hiç büyümemiş :-( çok moralim bozuldu galiba yaptığım tüm stresler bebeği etkiledi korktuğumda başıma geldi hala kese 5 haftalık gözüküyor doktor üzülme belki geç dölllenmedir dedi geçen hafta vajinal ultrasyonla bakmıştı dün karından baktı fark varmı bilmiyorum ama hayırlısı artık 6 marta gün verdi bir aksilik olmazsa duyarız dedi inşallah bir sorun yoktur :-(
Merhaba değerli anne adayları,
Merhaba, Benimde eksik bilgilerimi ekleyebilir misin?
Yaş 25 sat 26 aralık hamile kaldığım kilo 59 tahmini doğum tarihi 3 ekim 2013 ilk bebek şehir istanbul iş : muhasebe Teşekkürler..
merhaba kızlarrr bugün doktora gidicem bebeğimin inş. görebilirsek kese ve kalp atıişlarını göreceğiz
merhaba kızlarrr bugün doktora gidicem bebeğimin inş. görebilirsek kese ve kalp atıişlarını göreceğiz
Tamam canım veriyorum:)
Yaş;29
Sat;20 Aralık
Kilo; bip bip bip:)))
İlk bebek
Şehir;İstanbul
İş;Esnaf
:)))
@mahtuana canım haber bekliyordum senden bugün yazdın mı ?
Umarım pıt pıtları duymuşsundur...
Dualarım seninle canım...
meraba kızlar dün kalp atışlarını duymak için gitmiştim ama malesef duyamadım geçen haftal 5 haftalıktı ama hiç büyümemiş :-( çok moralim bozuldu galiba yaptığım tüm stresler bebeği etkiledi korktuğumda başıma geldi hala kese 5 haftalık gözüküyor doktor üzülme belki geç dölllenmedir dedi geçen hafta vajinal ultrasyonla bakmıştı dün karından baktı fark varmı bilmiyorum ama hayırlısı artık 6 marta gün verdi bir aksilik olmazsa duyarız dedi inşallah bir sorun yoktur :-(
hadi bakalım kolay gelsin..inşallah bebişten güzel haberler getirirsin.. hangi dr a gidiyorsun
Ben büşrayı zaten yazmışım da bilgilerini girmemişim :))) bknz.88 nolu kişi. ama az sonra değişecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?