ben çok üşüyorumm hammileliktenmi yaa acayip bişey yatakta bile ısınammıyorum :26:
SansimCok öpüldün canım mesaj 10 dak bi gidiyormuş burdan teşekkür ederim)))))
Arkadaşlar progestan kullanıyor musunuz?Haftasonunda biraz lekelenmem oldu ama kanama değildi,doktorumu aradım progestan al dedi,iştahsızlığım arttı ve mide bulantım başladı,hamileliğimden dolayı mıdır ya da ilaçtan dolayı mıdır bilmiyorum..
Arkadaşlar progestan kullanıyor musunuz?Haftasonunda biraz lekelenmem oldu ama kanama değildi,doktorumu aradım progestan al dedi,iştahsızlığım arttı ve mide bulantım başladı,hamileliğimden dolayı mıdır ya da ilaçtan dolayı mıdır bilmiyorum..
hamilelerin %30unda burun tıkanıklığı görülüyormuş. bunu yazarken sevindim bak bak gördün mü hayıra yor:) geceleri bir de sabahlarıymış.. ama benim bu sabah rahatsızlık olmadı sevindim. biraz da soğukların da etkisiyle işte.. dün çok üşümüştüm de eşim kombinin derecesini arttırmış
ameliyatı geçen sene keşke olsaydım. imkansızlıktan olamadım.ama inşallah geçicidir canım.. ben çok zorlanıyorum.
bende bugün başladım kahverengi lekelenme oluyordu doktor sorun yok normal bu aylarda olur dedi ama biz yinede tedbir amaçlı kullanalım dedi progestan yazdı ben hamilelik için tedavi görürkende kullandım ama bana yan etkisi olmamıştı bu sabah bi tane yuttum bakalım şimdi yan etkisi olacak mı bilmiyorum şu an iyiyim.ilaç içince başladıysa bunlar doktoruna sor bence benim doktorum sadece uyku ve halsizlik yapar dedi
cnm progestanı ağızdan aldığın için miyde bulantısı yapıyo yanında baş dönmende olur..benim dr umda verdi ama vajinadan önerrdi ağızdan almaya çok karrşı drrum .isterrsen drr unu bi ara vajinadan almayı istediğini söyle rahat ederrsin..progestan bana alerji yaptı her yerrim kaşındı onu bıraktım crinone jel kullanıyorum şimmdi
bende bugün başladım kahverengi lekelenme oluyordu doktor sorun yok normal bu aylarda olur dedi ama biz yinede tedbir amaçlı kullanalım dedi progestan yazdı ben hamilelik için tedavi görürkende kullandım ama bana yan etkisi olmamıştı bu sabah bi tane yuttum bakalım şimdi yan etkisi olacak mı bilmiyorum şu an iyiyim.ilaç içince başladıysa bunlar doktoruna sor bence benim doktorum sadece uyku ve halsizlik yapar dedi
Doktorumu aradım o şekilde de kullanabilirsin dedi,hapın vajinadan alındığını da öğrenmiş oldum :)
hamilelik kaynaklı olabiliyormuş tıkanıklık bendede 1 aydır başladı dün sordum doktora normal geçiçi bir süreç olur dedi belki seninkide bundandır
selam güzellerim naber bakiim
günaydın cnm , evet kesinlikle haklısın evhamlar konusunda , çok garip bir duygu bu annelik ben anlayamıyorum ve inanamıyorum , enüz kalp atışlarını duymadık biz haftaya salı yani ayın 26 sında duyucaz inşaallah tek korukum olumsuz birşeyler olması , Rabbim bizleri korktuğumuz şeylerle sınamsın biziayın 26 sını iple çekiyorum
İnşaAllah hamileliktendir canım,polip kabusunu bir daha yaşamak istemiyorum.Rabbim kimseye vermesin,olanlarıda biran önce kurtarsın inşaAllah.
amin canım, her zaman dua ediyorum olumsuzluklarla karşılaşmıyalım diye bizimde salı günü kontrolümüz ve inşallah kalp atışlarınıda duyucaz ama bir iki gün erteleyip mart ayı başında mı gitsem garanti o pıtpıtları duymak istiyorum ve görmek istiyorum. dediğiniz gibi zamanda çok yavaş geçiyor artık saatleri bile sayıyoruz. şu endişelenmede herkeste aynıymış :) ahh annelerimiz cennetlik şimdiden onları daha iyi anlamaya başladık değil mi?
Canim geçmiş olsun ama bak lutfen iyi duşun... Goreceksin pıt pıtları duyacaksin yüce Allahın izniyleBakalim ben persembe duyabilecekmiyim gunler yaklastikca heyecan cok fena artiyor..dualarim seninle canim...
sorma bendede var bizim ev okadar sıcakkki kısa kollu ile yatıyordum ama bu aralar hem kalın giyiyorum hemde donuyorum geceleri eşime soruyorum sen üşüyormusun diye yok sıcak iyi diyor ama ben üşüyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?