2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben çok üşüyorumm hammileliktenmi yaa acayip bişey yatakta bile ısınammıyorum :26:

sorma bendede var bizim ev okadar sıcakkki kısa kollu ile yatıyordum ama bu aralar hem kalın giyiyorum hemde donuyorum geceleri eşime soruyorum sen üşüyormusun diye yok sıcak iyi diyor ama ben üşüyorum anlamadım

Beni de listeye eklermisiniz yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum.

Sat: 6 Ocak
Yaşadığım şehir:İstanbul
Meslek:Muhasebe
Tahmini doğum: 13 Ekim
2. bebek

cnm progestanı ağızdan aldığın için miyde bulantısı yapıyo yanında baş dönmende olur..benim dr umda verdi ama vajinadan önerrdi ağızdan almaya çok karrşı drrum .isterrsen drr unu bi ara vajinadan almayı istediğini söyle rahat ederrsin..progestan bana alerji yaptı her yerrim kaşındı onu bıraktım crinone jel kullanıyorum şimmdi

bende bugün başladım kahverengi lekelenme oluyordu doktor sorun yok normal bu aylarda olur dedi ama biz yinede tedbir amaçlı kullanalım dedi progestan yazdı ben hamilelik için tedavi görürkende kullandım ama bana yan etkisi olmamıştı bu sabah bi tane yuttum bakalım şimdi yan etkisi olacak mı bilmiyorum şu an iyiyim.ilaç içince başladıysa bunlar doktoruna sor bence benim doktorum sadece uyku ve halsizlik yapar dedi

İnşaAllah canım.Ben ilk ortaokul yıllarımda ameliyat oldum ama sadece burnumdaki parçayı aldı doktor.1 ay sonra tekrar büyüdü,doktor yine burundaki parçayı aldı.Zaten o adama hakkımı helal etmiyorum,paramı alıp canımı yaktığıyla kaldı.Tabii yine tekrarladı.Benim polip sağ tarafımdaydı ama çok büyüktü,burunumun ucuna kadar taşmıştı.Üni.yi kazanınca Selçuk üni.tıp fakültesi hastanesine gittim.Doktorlar şok yaşadı nasıl sadece burundaki parçayı alıp bırakırlar diye.Meğerse kök sağ yanaktaymış,adam ucunu kesip kesip bırakmış anlayacağın.En son ameliyatımda güzelce hastaneye yatırdılar yanağımı burnumu iyice temizlediler ve 8-9 yıl oldu yaklaşık,çok şükür iyiyim.
Bunları yazdımki canım,burnundan falan almaya kalkarlarsa iyice kökünün araştırılmasını iste ve çok iyi bir doktor seç.Ben ilk 2 ameliyatıma özele gitmiştim adam para almak için mahvetti beni.Çok dikkat et canım.

Bu rada tıkanıklık hamileliktense sevindim:)

selam güzellerim naber bakiim

dün sabah kalktığımda yüzümü yıkamaya lavobaya gittim ve bunum kanadı hamileliktenmiş bu aylarda olabilirmmiş..

Doktorumu aradım o şekilde de kullanabilirsin dedi,hapın vajinadan alındığını da öğrenmiş oldum :)

Bende onların yanında baş ağrısı ve mide bulantısı oldu en önemlisi iştahsızlık,zorla yiyorum nerdeyse gitti eski iştahım

Doktorumu aradım o şekilde de kullanabilirsin dedi,hapın vajinadan alındığını da öğrenmiş oldum :)

ewet cnm vajinadan al hiç bi yan etkisi olmaz...benim zaten kendi gebelik hormonu olan prosgesterona allerrjim varmış progestanıda kullandım acayip yüklenmiş çok feci kaşınma ve yanma oldu bünyemde

Son düzenleme:
hamilelik kaynaklı olabiliyormuş tıkanıklık bendede 1 aydır başladı dün sordum doktora normal geçiçi bir süreç olur dedi belki seninkide bundandır

İnşaAllah hamileliktendir canım,polip kabusunu bir daha yaşamak istemiyorum.Rabbim kimseye vermesin,olanlarıda biran önce kurtarsın inşaAllah.

amin canım, her zaman dua ediyorum olumsuzluklarla karşılaşmıyalım diye bizimde salı günü kontrolümüz ve inşallah kalp atışlarınıda duyucaz ama bir iki gün erteleyip mart ayı başında mı gitsem garanti o pıtpıtları duymak istiyorum ve görmek istiyorum. dediğiniz gibi zamanda çok yavaş geçiyor artık saatleri bile sayıyoruz. şu endişelenmede herkeste aynıymış :) ahh annelerimiz cennetlik şimdiden onları daha iyi anlamaya başladık değil mi?

İnşaAllah hamileliktendir canım,polip kabusunu bir daha yaşamak istemiyorum.Rabbim kimseye vermesin,olanlarıda biran önce kurtarsın inşaAllah.

inşallah yaşamazsın zor durum benim eşimdede var malesef anlıyorum 2 kere ameliyat oldu ama yok tekrarladı. dediğin gibi özelin çoğu para tuzağı malesef.. aman sen hamişsin tekrar yaşama inşallah aminn canım allah korusun herkesi

Ben de 4 gün sonra kalp atışını duymak için gidicem ,nasıl heyecanlıyım anlatamam :) İlk bebeğimde o duyguyu yaşayamadım inş. Rabbim bu sefer nasip eder,bir bakmışız kucağımızda :) İyi düşünelim iyi olsun..

Canim geçmiş olsun ama bak lutfen iyi duşun... Goreceksin pıt pıtları duyacaksin yüce Allahın izniyleBakalim ben persembe duyabilecekmiyim gunler yaklastikca heyecan cok fena artiyor..dualarim seninle canim...

üzülme canım inşallah en kısa zamanda duyarsın. dualarımız seninle

Bilgilerimi vereyim dedim :)

SAT :27.12.2012
Yaşadığım şehir: İstanbul
Meslek : Proje Yönetmeni - çalışıyorum
Beklenen doğum tarihi :03.10.2013 (1 hafta gecikme olucak)
ilk bebek

sorma bendede var bizim ev okadar sıcakkki kısa kollu ile yatıyordum ama bu aralar hem kalın giyiyorum hemde donuyorum geceleri eşime soruyorum sen üşüyormusun diye yok sıcak iyi diyor ama ben üşüyorum anlamadım

walla o üşüme olayı bende de oluyo , acaip kalın giyinmememe rağmen deli üşüyorum , hamilelikte böyle bişey duymamıştım bi araştırıcam bakalım net ten ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…