2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canim geçmiş olsun ama bak lutfen iyi duşun... Goreceksin pıt pıtları duyacaksin yüce Allahın izniyleBakalim ben persembe duyabilecekmiyim gunler yaklastikca heyecan cok fena artiyor..dualarim seninle canim...

evet canım yaa okadar olumsuz düşündüm ki eşim kızıyor sürekli bişeyler araştırıyorsun ne diye haklı valla olumlu düşünmek lazım hiç düşünmedim hep bir panik. inşallah geç döllenmedirde bebeğim yetişir farkını kapatır inşallah canım ya

Canim geçmiş olsun ama bak lutfen iyi duşun... Goreceksin pıt pıtları duyacaksin yüce Allahın izniyleBakalim ben persembe duyabilecekmiyim gunler yaklastikca heyecan cok fena artiyor..dualarim seninle canim...

sağol canım iyi düşünmeye çalışıyorum nekadar düşünmuyorum desemde... inşallah Rabbim in izniyle duyarım 2 hafta var geçmez artık birde kpss hazırlanıyordum valla onu bile boşladım sınava az kaldı benim kafa bir milyon :-( Allah ın izniyle inşallah sen duyarsın canım o duyguyu yaşarsın sonrada gelirsin burda seviniriz valla burda her kalbinin pıt pıtını duyanlar yazdıkça seviniyorum rabbin herkese yaşatsın

SAT :14.01.2013
yaşadığım şehir: balıkesir
meslek : per.işl.uzm.
beklenen doğum tarihi :22.10.2013
ilk bebek

şimdiden teşekkürler :)

canım tabiki alttan ve üstten aynı değil. alttan bi hafta önceden gidiyor. cıx cıx cıx çocuğu durduk yere strese soktu bak

ayyy inşallah öyledirde normaldir canım yaa. sormmaaa valla bebek tepkisini gösterdi gelişmeyerek geriden gelecek galiba teyzesi ama strese engel olamıyoruz kii

cnm doktorunda sölemiş işte belki geç döllenmedir diye inşallah öledirde 6 martda görürsün kalp pıt pıtınıda cnm

inşallah canım duyarım kalbinin sesini çok ihtiyacım var bunu duymaya 6 martta gelmez artık

SAT :07.01.2013
yaşadığım şehir: Bursa
meslek : Eski belediye personeli yeni ev hanımı :)
beklenen doğum tarihi :14.10.2013
ilk bebek(5 ay önce düşük oldu)

Son düzenleme:
artık üşümüyorum:))
tabi dışarıya çıkmazsam iyi:)

burun tıkanıklığım var demiştim. burnumda polip vardı. yemek yerken biraz rahatlıyordum.. şimdi mandalina yerken bir de biraz ekşiydi acayip rahatlattı. tıkanıklıktan eser yok. tabi etkisi giderek azalıyor. saat başı mandalına yermişim:)))

sat:12 ocak
yaşadığım yerr:istanbul
meslek:öğrenci vede ev hanımı
beklenen doğum..20-10-2013
2.bebişim

Son düzenleme:

Canım bende de polip vardı ameliyat oldum 8 yıl önce,çok şükür bu seneye kadar sorunum olmadı ama 1 aydır geceleri tıkanıyor burnum.Acaba tekrarlıyor mu diye kafama takıyorum

SansimCok öpüldün canım mesaj 10 dak bi gidiyormuş burdan teşekkür ederim )))))

Canım bende de polip vardı ameliyat oldum 8 yıl önce,çok şükür bu seneye kadar sorunum olmadı ama 1 aydır geceleri tıkanıyor burnum.Acaba tekrarlıyor mu diye kafama takıyorum

hamilelik kaynaklı olabiliyormuş tıkanıklık bendede 1 aydır başladı dün sordum doktora normal geçiçi bir süreç olur dedi belki seninkide bundandır

hamilelerin %30unda burun tıkanıklığı görülüyormuş. bunu yazarken sevindim bak bak gördün mü hayıra yor:) geceleri bir de sabahlarıymış.. ama benim bu sabah rahatsızlık olmadı sevindim. biraz da soğukların da etkisiyle işte.. dün çok üşümüştüm de eşim kombinin derecesini arttırmış

ameliyatı geçen sene keşke olsaydım. imkansızlıktan olamadım.ama inşallah geçicidir canım.. ben çok zorlanıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar progestan kullanıyor musunuz?Haftasonunda biraz lekelenmem oldu ama kanama değildi,doktorumu aradım progestan al dedi,iştahsızlığım arttı ve mide bulantım başladı,hamileliğimden dolayı mıdır ya da ilaçtan dolayı mıdır bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…