sağol canım ama duyamadım bebeğim büyümemiş inşallah terslik yoktur doktor normal dedi ama korkuyorum işte geçen hafta 5 haftalık görünüyordu bu haftada öyle göründü bilmiyorum ama çok üzüldüm :-(
Canım inşaAllah hayırlı,güzel haberlerini bekliyor olacağız:)
Ah canım,bak canını sıkıyorsun bebişi üzüyorsun.Neslihakanın bana sürekli dediği gibi olumlu düşün sonuç olumlu olsun:)Sakın üzülme sakın canını sıkma.Geç döllenmedir veya vajinal ultrasonla karından ultrason farklı olmuş olabilir.İnşaAllah sorunsuz bir şekilde pıt pıtları duyacaksın canım.
Canim geçmiş olsun ama bak lutfen iyi duşun... Goreceksin pıt pıtları duyacaksin yüce Allahın izniyleBakalim ben persembe duyabilecekmiyim gunler yaklastikca heyecan cok fena artiyor..dualarim seninle canim...
canım tabiki alttan ve üstten aynı değil. alttan bi hafta önceden gidiyor. cıx cıx cıx çocuğu durduk yere strese soktu bak
cnm doktorunda sölemiş işte belki geç döllenmedir diye inşallah öledirde 6 martda görürsün kalp pıt pıtınıda cnm
Arkadaşlaaaaaaaaaaaaar bişey yazdım ama :)) Beni de ekler misiiniz diye :)
artık üşümüyorum:))
tabi dışarıya çıkmazsam iyi:)
burun tıkanıklığım var demiştim. burnumda polip vardı. yemek yerken biraz rahatlıyordum.. şimdi mandalina yerken bir de biraz ekşiydi acayip rahatlattı. tıkanıklıktan eser yok. tabi etkisi giderek azalıyor. saat başı mandalına yermişim:)))
Canım bende de polip vardı ameliyat oldum 8 yıl önce,çok şükür bu seneye kadar sorunum olmadı ama 1 aydır geceleri tıkanıyor burnum.Acaba tekrarlıyor mu diye kafama takıyorum
Canım bende de polip vardı ameliyat oldum 8 yıl önce,çok şükür bu seneye kadar sorunum olmadı ama 1 aydır geceleri tıkanıyor burnum.Acaba tekrarlıyor mu diye kafama takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?