kızlar çok moralim bozuldu tam çöktüm, taharet alırken akıntımın içinde kan geldi, doktoru aradım hemen, progestan kullan dedi, ona da ayrı sinir oldum kullan diyo sanki ben uzmanım nasıl kullancam kaç mg bişi demiyo, tekrar aradım 100 mg lıktan günde üç kez kullan dedi. Nolur dua edin mercimeğim bizimle kalsın sağlıcakla yuvamıza dahil olsun inş.(
cnm bıldıgım kadarıyla ılerleyen haftalarda bebek haftasını yakalar yıne de bu konuyu doktorunla gorus ıstersenn
Evet ben de sana katılıyorum,moral bozukluğu ve fazla stres bebeği çok etkiliyor,o minicik beden bize emanet rahat olalım,ona iyi bakalım ve Allaha bol bol dua edelim..
Canım ;
Keseyi gördünüzmü ?
Yolk ?
Bebiş ?
Hani ölçebildimi bunları doktorun alttan mı kontrol etti ?
Allah ın izni ile hepimiz kucağımıza alacağız bebeklerimizi dediğin gibi ne kadar minik olursa olsun yaşadığımız stres bebeğimizi etkiliyor. Minicik bedebleride üzmeden hep olumlu düşünelim.
Evham panik herşeye sebep oluyor allah korusun.
HERŞEY HEPİMİZ İÇİN GÜZEL OLACAK KIZLARRRRRRRRRRRR...HADİ HEP BERABER BEBEKLERİMİZİN VARLIĞINI HİSSEDELİM ELLER KARNIMIZAAAAAAAA
yok canım yaa sadece keseyi gördük ne yolk ne bebiş gözüktü karından baktı sadece kese göründü telaşım o yüzden biraz boş kese gözüktü korkuyorum inşallah bişe yoktur
Moralini bozma canım,Allah cc.nin izniyle sorun yoktur.Doktoruna kontrole git istersen,çok kafana takıyorsan.
Yaptım :) Çok hoşsun Neslihakan :) Bu arada benim 6+2 günlük ve ben elimi rahmime koyduğumda sanki pıt pıt minicik kalbinin sesini hissediyorum,eşime de dokunduruyorum hissedemiyorum diyor acaba ben abartıyor muyum :))
Sağolun kızlar ya, bozmamaya çalışıyorum moralimi ama ilk görünce ter boşaldı resmen, şimdi de inanılmaz belim ağrıyo. Zor oturuyorum sandalyede. Kanama olsa da olmasa da alıyo musunuz ilacı? nasıl kullancaz?
Yaptım :) Çok hoşsun Neslihakan :) Bu arada benim 6+2 günlük ve ben elimi rahmime koyduğumda sanki pıt pıt minicik kalbinin sesini hissediyorum,eşime de dokunduruyorum hissedemiyorum diyor acaba ben abartıyor muyum :))
cnm zaten drr 5 haftalık demiş yolk ve bebiş şimdi görrünmmez ki sen cnını sıkma kalp atışı 7. haftada duyulurr duyucaksın inş.
ona da sinir oldum zaten değiştircem, hoş devam etmek istesem dahi edemem ya, asistanına konuşturuyo insan telefona bakar kaç dknı alır sanki özel bide Allahtan. Allah ne düşürsün ne eksik etsin diyolar ya valla öyle ya
ona da sinir oldum zaten değiştircem, hoş devam etmek istesem dahi edemem ya, asistanına konuşturuyo insan telefona bakar kaç dknı alır sanki özel bide Allahtan. Allah ne düşürsün ne eksik etsin diyolar ya valla öyle ya
canimm nereye tam olarak koyuyosun ben hic denemedim denemek istiyorumm[/Q
Minik bir göbeğim var hemen altına koyuyorumUltrasyonda jelin sürüldüğü bölge,hissettiğin yer :))
canimm nereye tam olarak koyuyosun ben hic denemedim denemek istiyorumm[/Q
Minik bir göbeğim var hemen altına koyuyorumUltrasyonda jelin sürüldüğü bölge,hissettiğin yer :))
hemen deniyorummm
canım o kasıklardaki nabız atımı gibi bişey malesef :)))
keşke şimdiden hissetsek de ultrasonda görücem diye tırmalamasak :)))
hemen deniyorummm
Loriiii gözlerini kapat lütfen sadece oraya odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?