2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canim ya insallah biseycikler olmaz rabbim korur dualarim seninle yat dinlen

cnm bıldıgım kadarıyla ılerleyen haftalarda bebek haftasını yakalar yıne de bu konuyu doktorunla gorus ıstersenn

inşallah canım yakalar gününü de rahat ederim bu doktorum kesin bilgide vermedi 6 martı bekle herşey için çok erken dedi

Evet ben de sana katılıyorum,moral bozukluğu ve fazla stres bebeği çok etkiliyor,o minicik beden bize emanet rahat olalım,ona iyi bakalım ve Allaha bol bol dua edelim..

Allah ın izni ile hepimiz kucağımıza alacağız bebeklerimizi dediğin gibi ne kadar minik olursa olsun yaşadığımız stres bebeğimizi etkiliyor. Minicik bedebleride üzmeden hep olumlu düşünelim.
Evham panik herşeye sebep oluyor allah korusun.

HERŞEY HEPİMİZ İÇİN GÜZEL OLACAK KIZLARRRRRRRRRRRR...HADİ HEP BERABER BEBEKLERİMİZİN VARLIĞINI HİSSEDELİM ELLER KARNIMIZAAAAAAAA

Canım ;
Keseyi gördünüzmü ?
Yolk ?
Bebiş ?
Hani ölçebildimi bunları doktorun alttan mı kontrol etti ?

yok canım yaa sadece keseyi gördük ne yolk ne bebiş gözüktü karından baktı sadece kese göründü telaşım o yüzden biraz boş kese gözüktü korkuyorum inşallah bişe yoktur

Sağolun kızlar ya, bozmamaya çalışıyorum moralimi ama ilk görünce ter boşaldı resmen, şimdi de inanılmaz belim ağrıyo. Zor oturuyorum sandalyede. Kanama olsa da olmasa da alıyo musunuz ilacı? nasıl kullancaz?

Yaptım :) Çok hoşsun Neslihakan :) Bu arada benim 6+2 günlük ve ben elimi rahmime koyduğumda sanki pıt pıt minicik kalbinin sesini hissediyorum,eşime de dokunduruyorum hissedemiyorum diyor acaba ben abartıyor muyum :))

yok canım yaa sadece keseyi gördük ne yolk ne bebiş gözüktü karından baktı sadece kese göründü telaşım o yüzden biraz boş kese gözüktü korkuyorum inşallah bişe yoktur

cnm zaten drr 5 haftalık demiş yolk ve bebiş şimdi görrünmmez ki sen cnını sıkma kalp atışı 7. haftada duyulurr duyucaksın inş.

Moralini bozma canım,Allah cc.nin izniyle sorun yoktur.Doktoruna kontrole git istersen,çok kafana takıyorsan.

ona da sinir oldum zaten değiştircem, hoş devam etmek istesem dahi edemem ya, asistanına konuşturuyo insan telefona bakar kaç dknı alır sanki özel bide Allahtan. Allah ne düşürsün ne eksik etsin diyolar ya valla öyle ya

Yaptım :) Çok hoşsun Neslihakan :) Bu arada benim 6+2 günlük ve ben elimi rahmime koyduğumda sanki pıt pıt minicik kalbinin sesini hissediyorum,eşime de dokunduruyorum hissedemiyorum diyor acaba ben abartıyor muyum :))

cnm o senın kendı kalp atısındır sımdıden hıssetmen ıcın cok erken ama bu bıle mutluluk werıyor ınsana sen tekmelerı yemege baslayınca goruceksınn allahım o nasıl bır mutluluktur oylee rabbım herkese yasatsın

bende çok şükür aksi bi durum yok ama tedbir amaçlı ilk kontrolden beri her gün yatmadan önce bi tane alıyorum
önceki düşüğümde doktor iğnesini bile yaptırmıştı çabuk etki etsin diye ama olmayınca olmuyo.
Hayırlısını dile canım bozma moralini. malesef ki yırtınsan da herşey olacağına varıyo.

Olsun ya abartalım. O his meselesi. Bende elimi karnıma koyduğumda hoş şeyler hissediyorum. Ayyy kalp atışlarını hissediyor gibiyim. Arada bende eşime karnımı sevdirip bebeğimizle konuşturuyorum. Napayım hep annenin sesini duymasın ama dimi
Babasıda öğrensin şimdiden ilgilenmeyi

canimm nereye tam olarak koyuyosun ben hic denemedim denemek istiyorumm

cnm zaten drr 5 haftalık demiş yolk ve bebiş şimdi görrünmmez ki sen cnını sıkma kalp atışı 7. haftada duyulurr duyucaksın inş.

canımsınnnn yaaaa böyle biraz olsun rahatlıyorum valla dedigin gibidir inşallah ve 7. haftada duyarım 5 haftalıkta gözükmüyormuydu yaa ufff kafayı sıyırdım herşey allak bullak oldu :-( Allah razı olsun tüm ilgililenenlerden hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi

Allah şifa versin canım,dinlen ve dua et.Doktordan doktora çok büyük farklar var o nedenle iyi bir doktor edinmeye çalış.Benim 3. doktorum ve anca kanaat getirmeye başladım umarım beni yanıltmaz ve doktorun moral vermesi de çok önemli..

canım o kasıklardaki nabız atımı gibi bişey malesef :)))
keşke şimdiden hissetsek de ultrasonda görücem diye tırmalamasak :)))

cnm cep nosunu alsaydın ya ben aradığımda dr la direk görrrüşüyorum günde 3 kez dahi arradığımm oldu saolsun bütün sorularıma cevap veriyo asistanın nosuda ayrı var ...nasıl dr mmuş o yaa parayı almmayı biliyor ama

canım o kasıklardaki nabız atımı gibi bişey malesef :)))
keşke şimdiden hissetsek de ultrasonda görücem diye tırmalamasak :)))

Muhakkak öyledir de maksat kendimi rahatlatmak ya da daha iyi hissetmektir belki de :)) 4 gün sonra Allahın izniyle gerçek sesi duymak beni daha mutlu edecek eminim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…