dün sabah kalktığımda yüzümü yıkamaya lavobaya gittim ve bunum kanadı hamileliktenmiş bu aylarda olabilirmmiş..
ya kızlar ben birşeyi merak ediyorum şimdi benim bebegim normale göre 2 hafta geriden geliyor peki beklenen doğum tarihi 8 ekim yaa şimdi benim bebeğim 2 hafta geçmi doğacak komik gibi biraz soru ama merak ettim
ya kızlar ben birşeyi merak ediyorum şimdi benim bebegim normale göre 2 hafta geriden geliyor peki beklenen doğum tarihi 8 ekim yaa şimdi benim bebeğim 2 hafta geçmi doğacak komik gibi biraz soru ama merak ettim
inşallah yaşamazsın zor durum benim eşimdede var malesef anlıyorum 2 kere ameliyat oldu ama yok tekrarladı. dediğin gibi özelin çoğu para tuzağı malesef.. aman sen hamişsin tekrar yaşama inşallah aminn canım allah korusun herkesi
2 hafta geriden geldiğini doktorun mu söyledi? İlerleyen zamanlarda daha netleşir diye düşünüyorum,gelişimi için önünüzde daha çok zaman var,içini rahat tut :)
anladığım kadarrrıyla geç döllenme oluş sanırım...d un ne diyo peki..
Bende onların yanında baş ağrısı ve mide bulantısı oldu en önemlisi iştahsızlık,zorla yiyorum nerdeyse gitti eski iştahım
evet doktorum dedi ultrasyon ölçümüne göre sat a göre 7 haftalık olması gerekiyor ama 5 haftalık :-( inşallah gelişimini tamalarda yetişir zamanına
Canım ;doktorda geç döllenme dedi ama bişe söylemedi 6 martı bekleyelim ozaman netleşir dedi
Geçmiş olsun canım,Allah cc kurtarsın inşaAllah.Dediğim gibi ameliyatı yalandan yapıyorlar.1-2 ay rahat nefes alıyor sonra tekrar tıkanıyor.Yanaklarına baktırsın canım,inşaAllah kökü bulunur ve kökten kurtulur:)Çok zor canım geceleri boğuluyordum ben.
kızlar çok moralim bozuldu tam çöktüm, taharet alırken akıntımın içinde kan geldi, doktoru aradım hemen, progestan kullan dedi, ona da ayrı sinir oldum kullan diyo sanki ben uzmanım nasıl kullancam kaç mg bişi demiyo, tekrar aradım 100 mg lıktan günde üç kez kullan dedi. Nolur dua edin mercimeğim bizimle kalsın sağlıcakla yuvamıza dahil olsun inş.(
Canım sıkma canını hepimizde ara ara olan şey bu çok normal. Çoğumuz progestan kullanıyoruz. Bu aralar bu tarz kanamaların olması muhtemel. Sakın telaş yapıp kendinide bebeğide strese sokma . Herşey güzel olacak. Bunlar küçük şeyler
kızlar çok moralim bozuldu tam çöktüm, taharet alırken akıntımın içinde kan geldi, doktoru aradım hemen, progestan kullan dedi, ona da ayrı sinir oldum kullan diyo sanki ben uzmanım nasıl kullancam kaç mg bişi demiyo, tekrar aradım 100 mg lıktan günde üç kez kullan dedi. Nolur dua edin mercimeğim bizimle kalsın sağlıcakla yuvamıza dahil olsun inş.(
Canım bence sabır en önemli dostumuz bu aralar... Sabırlı olmak zorundayız adım adım gitmeliyiz.
Zor ama başaracağız bak göreceksin bu günleri geçireceğiz, kanım kaynadı sana ve inanıyorum ki 2mizde kalp atışlarını duyacağız ama bununlada bitmiyorki
Kalp atışından sonra 3 ayı çıkarmaya çalışacağız, sonra 2li test sonra vs vs vs...
Bence şimdi sakin olma zamanı düşünsene beni perşembeyi nasıl bekliyorum
1 hafta 2 hafta geriden çok önemli değil ki yumurtlama döneminde olmamış ondan sonraki hafta tekrar yumurtlamışız o sırada olmuş benim bildiğim bu geç döllenmeyle ilgili...
Geç döllenme olsun ama sağlıklı olsun...
İyi düşün lütfen yorma kendini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?