2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

öyle canım Hayırlısı Allah tan, elimden dua etmekten başka birşey gelmiyo, biz mercimeğimizi çok sevdik, o da bizi sevmiş olsun inş.

selam kızlar
ben de Allah izin verirse 2013 ekim annesi olacağım
son adet tarihim 10.01.2013, kimyagerim ama ev hanımıyım artık
26 yaşındayım, ilk hamileliğim bu.
pkoyu yenip hamile kaldım, allah isteyen herkese versin
burada hep beraber dikkat etmemiz gereken şeyleri ve şikayetlerimizi doktor kontrollerimizi takip eder konuşuruz diye umuyorum
herkese sağlıklı keyifli hamişlikler diliyorummm

Son düzenleme:
Muhakkak öyledir de maksat kendimi rahatlatmak ya da daha iyi hissetmektir belki de :)) 4 gün sonra Allahın izniyle gerçek sesi duymak beni daha mutlu edecek eminim :))

daha duymadıysan pıt pıtları ağlamaya hazırlıklı ol :)))
ya da benim gibi ağzın iki metre açık izlersin o kıpırdayan şey bebeğimizin kalbi mi diye :))))

aynen öyle canım ya, devam etmiycem onunla, cts bedava kontrolü var ona gideyim de ondan sonra Allah hayırlı birisini çıkarır inşallah kaşımıza..

merhaba kizlar

benim de ayin 8 adet olmam gerekiyordu daha olmadim. Test yaptim positiv cikti. Doktordan randevu yaptim bana persembeye randevu verdi. Ama icimde hamile deyilim de sanki baska bi sorun cikacakmis gibi bir his var. bi de dün geceden beri sag karin altimda batmalar oluyor. Bu yüzden de biraz endisleniyorum..ne yapacagim bilmiyorum

Merhaba anneler ve minikleri,
Kaç saattir geçmişi okuyorum zor bitirdim.Bağımlılık yaptı resmen burası kimden nasıl haberler var diye girmeden duramıyorum:)))

Kızlar o pıt pıt atmayı bende hissediyorum.Sağ kasığıma elimi koyuyorum sanki atar damarım ordaymış gibi atıyor:)Eşime bak kasığım atıyor diyorum,o elini koyunca geçiyor:)Sonra tekrar başlıyor.Eşimde bir yakalayamadım diye çok üzülüyor

hemipiz aşağı yukarı 6-7-8. haftalarımızdayız bayanlar
nelere dikkat edersiniz, artık eskiye göre hangi alışkanlıkları bıraktınız, buradan bu önemli bilgileri paylaşırsak çok memnun olurum
ne yiyip ne içelim, neleri yemeyelim bilgisi olan tecrübeli anneler, sizi bekliyorumm

Kızlar evde bikaç yapmam gereken işler var sonra görüşürüz yine ,öpüyorum sizi güzel anne adayları :) Sağlıcakla ve mutlu kalın :)

walla cnm ben pek bıseye dıkkat etmıyorum eskı yasantım nasılsa aynen dewamm sadece kola kahwe artık tuketmıyorum ztn ıstahsızlık war hıcbıse yemek ıstemıyorumm

kizlar yemin ediyorumm co ktopikte durdumm gezdimmm mmmasallah böyle bi rekorrrr görmedimm tam su an topikte 27 kisiisimler alta sigmiyooooooooooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…