bende çok şükür aksi bi durum yok ama tedbir amaçlı ilk kontrolden beri her gün yatmadan önce bi tane alıyorum
önceki düşüğümde doktor iğnesini bile yaptırmıştı çabuk etki etsin diye ama olmayınca olmuyo.
Hayırlısını dile canım bozma moralini. malesef ki yırtınsan da herşey olacağına varıyo.
Loriiii gözlerini kapat lütfen sadece oraya odaklan
ben hissedemedim ama bi gun hissedicem elbett
ben hissedemedim ama bi gun hissedicem elbett
Ne vardı azıcık hissetseydin loriitüm ruh halini oraya ver demiştim oysaki
Muhakkak öyledir de maksat kendimi rahatlatmak ya da daha iyi hissetmektir belki de :)) 4 gün sonra Allahın izniyle gerçek sesi duymak beni daha mutlu edecek eminim :))
cnm cep nosunu alsaydın ya ben aradığımda dr la direk görrrüşüyorum günde 3 kez dahi arradığımm oldu saolsun bütün sorularıma cevap veriyo asistanın nosuda ayrı var ...nasıl dr mmuş o yaa parayı almmayı biliyor ama
daha duymadıysan pıt pıtları ağlamaya hazırlıklı ol :)))
ya da benim gibi ağzın iki metre açık izlersin o kıpırdayan şey bebeğimizin kalbi mi diye :))))[/QU
Sevinçten ağlarım sanırım üzülmek en son aklıma gelen şey :) Haftasonu tedirgin olmuştuk kadın doğum hastanesine gitmiştim kalp atışı başlamış dedi zaten önden haberleri aldık :) ama kalp atışını duyamadık,4 gün sonra doktorumla ve eşimle birlikte inşallah :))
Ne vardı azıcık hissetseydin loriitüm ruh halini oraya ver demiştim oysaki
bunu coook rahatken yapmma lazim neslim o zaman belki hissederim boyle laptopun karsinda olucak seymi aklim buradaykenn
daha duymadıysan pıt pıtları ağlamaya hazırlıklı ol :)))
ya da benim gibi ağzın iki metre açık izlersin o kıpırdayan şey bebeğimizin kalbi mi diye :))))[/QU
Sevinçten ağlarım sanırım üzülmek en son aklıma gelen şey :) Haftasonu tedirgin olmuştuk kadın doğum hastanesine gitmiştim kalp atışı başlamış dedi zaten önden haberleri aldık :) ama kalp atışını duyamadık,4 gün sonra doktorumla ve eşimle birlikte inşallah :))
ben 15inde gittim en son canim henuz keseyi gormustuk simdi martin 5ini 4 gozle bekliyorum
selam canım iyiyiz allah a şükür senden naber bugün evde misin
bunu coook rahatken yapmma lazim neslim o zaman belki hissederim boyle laptopun karsinda olucak seymi aklim buradaykenn
Akşam yatak pijamalarını giydiğinde derin bi ohhh çek ve odaklanarak elini karnına götür ve duygularını hemen yarın bizimle paylaş.
Ya gerçekten ben konuşurken karnımı severek beni duyduğunu hissederek konuşuyorum. Ya bazen hala şaşırıyorumçok güzel bir duygu ya
bakalım minik sıpa bana pazartesi hangi durumunu gösterecek acaba. Büyüyor artık içimizde gün geçtikçeee ayy çok heyecanlı
Akşam yatak pijamalarını giydiğinde derin bi ohhh çek ve odaklanarak elini karnına götür ve duygularını hemen yarın bizimle paylaş.
Ya gerçekten ben konuşurken karnımı severek beni duyduğunu hissederek konuşuyorum. Ya bazen hala şaşırıyorumçok güzel bir duygu ya
bakalım minik sıpa bana pazartesi hangi durumunu gösterecek acaba. Büyüyor artık içimizde gün geçtikçeee ayy çok heyecanlı
tamam canim yapicam bakalimm hisedebilicekmiyiminsallah artik gorebilirsin sen bebisini kocaman olmus
ben 15inde gittim en son canim henuz keseyi gormustuk simdi martin 5ini 4 gozle bekliyorum
bendeeeee
hemipiz aşağı yukarı 6-7-8. haftalarımızdayız bayanlar
nelere dikkat edersiniz, artık eskiye göre hangi alışkanlıkları bıraktınız, buradan bu önemli bilgileri paylaşırsak çok memnun olurum
ne yiyip ne içelim, neleri yemeyelim bilgisi olan tecrübeli anneler, sizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?