- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
tamam canim yapicam bakalimm hisedebilicekmiyiminsallah artik gorebilirsin sen bebisini kocaman olmus
İnşallah canım durumunuda zaten gelir gelmez paylaşırım sizinle. Ben bu arada hala sağlık ocağına kayıt yaptırmadım.
pazartesi yaptırayım diyorum sizce sorun olur mu?
Kızlar evde bikaç yapmam gereken işler var sonra görüşürüz yine ,öpüyorum sizi güzel anne adayları :) Sağlıcakla ve mutlu kalın :)
Moralini bozma canım,Allah cc.nin izniyle sorun yoktur.Doktoruna kontrole git istersen,çok kafana takıyorsan.
Oyyyy daha başındadınız :) çok güzel birşey buuuu. Ancak o hissettiğiniz atardamar sevgili arkadaşlar. 12. Haftayı bekleyin, önce içnizdeki suyun dalgasını hissedeceksiniz sonra tekmeleri:) 12.haftada hala hissedemezseniz ki benim öyle olmuştu) sakın korkmayın. doktoruma sordum " karın kasları kuvvetli olanlar 16-17 haftaya dek hissedemezler, hatta sporcular 20 haftada hissetmeye başlar genellikle" demişti. Ama o his var yaaa sizi şoka sokacak, sonra 7. Aydan itibaren bammmmm gümmmmm. 9. Ay tekme devri bitiyor, içeride alan daraldığı için sağa sola dönmeler oluyor, o zaman da kasılıyoruz biraz da acıyor. Ama hepsini doya doya yaşayın inşallah, sağlıklı bir gebelik süreci dilerim hepinize, sevgiler
tşk ederim , yok tatlım ben 08.00-17.00 çalışıyorum..Sizleri sormalı?
Oyyyy daha başındadınız :) çok güzel birşey buuuu. Ancak o hissettiğiniz atardamar sevgili arkadaşlar. 12. Haftayı bekleyin, önce içnizdeki suyun dalgasını hissedeceksiniz sonra tekmeleri:) 12.haftada hala hissedemezseniz ki benim öyle olmuştu) sakın korkmayın. doktoruma sordum " karın kasları kuvvetli olanlar 16-17 haftaya dek hissedemezler, hatta sporcular 20 haftada hissetmeye başlar genellikle" demişti. Ama o his var yaaa sizi şoka sokacak, sonra 7. Aydan itibaren bammmmm gümmmmm. 9. Ay tekme devri bitiyor, içeride alan daraldığı için sağa sola dönmeler oluyor, o zaman da kasılıyoruz biraz da acıyor. Ama hepsini doya doya yaşayın inşallah, sağlıklı bir gebelik süreci dilerim hepinize, sevgiler
anladım canım, benim kesenin yanında kist gibi bir şeyler varmış onlar biraz ağrı yapıyor galiba, doktorum kanama olmadıkça korkma dedi, düşük yapabiliyormuş bazen Allah korusun,walla cnm ben pek bıseye dıkkat etmıyorum eskı yasantım nasılsa aynen dewamm sadece kola kahwe artık tuketmıyorum ztn ıstahsızlık war hıcbıse yemek ıstemıyorumm
Allah bu canı içinde taşımaya başlayan herkesle beraber olsun, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağımıza almayı sağ salim evlatlar, hayırlı bireyler olmalarını bizim de bu anları güzel hatıralar olarak hatırlamamızı nasip etsin inşallah. Rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin, karnızımdaki mercimekleri sağlıkla kucağımıza versin.. Amiiiiiiiiiiinnnnnnn[/QUOT
annnnem ben şimdi yarın keseciğimi mi göreceğim inş :)) Rabbim ne büyüksün ... Ekim annesi oldum 14 ekim 2009 da şimdi yine olliicim inş :)) Terazi,terazi ...Kızlar erziler çok bakımlı ve özgüvenli oluyorlar..Sanatsal faaliyetlere cok yatkınlar ..Bir de solak olanınız var ise cocuğunuuz %85 olasılıkla solak olacaktır ..Bizim öyle , oğlumla solağız ..Birde ilk gebeliğimde hep ekşi , tuzlu seyler yerdim , yazamıyorum simdi de bu sefer hep t<lı hep tatlı acaba kız mı olacak :)))) İçimden eli,di paylaşayım dedim..
Akşam yatak pijamalarını giydiğinde derin bi ohhh çek ve odaklanarak elini karnına götür ve duygularını hemen yarın bizimle paylaş.
Ya gerçekten ben konuşurken karnımı severek beni duyduğunu hissederek konuşuyorum. Ya bazen hala şaşırıyorumçok güzel bir duygu ya
bakalım minik sıpa bana pazartesi hangi durumunu gösterecek acaba. Büyüyor artık içimizde gün geçtikçeee ayy çok heyecanlı
canım senin kaç günlüktü bebişin? bir de kontrole pazartesi mi gidiceksin? demet hanım bana 3 hafta sonra dedi yani 5 marta denk geliyo ama nasıl dayanırım bilmiyorum :)))
Tamam canım veriyorum:)
Yaş;29
Sat;20 Aralık
Kilo; bip bip bip:)))
İlk bebek
Şehir;İstanbul
İş;Esnaf
:)))
bende hep eşime başak yada terazi olsa ne güzel olur derdim hep hatta bu ay umutsuzdu hamile kalmam ve eşimle dalga geçerek konuşuyordum başağı kaçıkdık teraziyide bir sene beklesek mi diye... yaa benim hep içime doğuyor sanki kızın olacak canım yaaa inşallah hayırlısı olur
bende hep eşime başak yada terazi olsa ne güzel olur derdim hep hatta bu ay umutsuzdu hamile kalmam ve eşimle dalga geçerek konuşuyordum başağı kaçıkdık teraziyide bir sene beklesek mi diye... yaa benim hep içime doğuyor sanki kızın olacak canım yaaa inşallah hayırlısı olur
HIMM TALIŞIM BENİ GÖREN HERKES ÖYLE DİYO .. BEN DE ÖYLE HİSSEDİYORUM GİBİ ... NASİP YA ... EVDE DENGELERİZ 2 ERKEK 2 KIZ ... :)))
canım senin kaç günlüktü bebişin? bir de kontrole pazartesi mi gidiceksin? demet hanım bana 3 hafta sonra dedi yani 5 marta denk geliyo ama nasıl dayanırım bilmiyorum :)))
Benim bugün 7+2 oldu bebeğim. ilk 5+1 de gittim keseyi gördük sonra 6+1 de tekrar çağırdı doktorum kesene bakalım büyüme varmı diye süpriz oldu bebeğin kalp atışlarını duyduk.
Sonrasında da 15 gün sonra gel bi gelişimine bakalım tekrar dedi. yani 8+1 de tekrar gideceğim Allah kısmet ederse. Çok geçe vermiş Deemet Hanım randevuyu.
HIMM TALIŞIM BENİ GÖREN HERKES ÖYLE DİYO .. BEN DE ÖYLE HİSSEDİYORUM GİBİ ... NASİP YA ... EVDE DENGELERİZ 2 ERKEK 2 KIZ ... :)))
inşallah canım hayırlı evlatlar versin cümlemize... canım kaç yılınız kaldı erzurumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?