2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
msalalhhhhhhhhne kadar ekim annesi varrr

Son düzenleme:
Oyyyy daha başındadınız :) çok güzel birşey buuuu. Ancak o hissettiğiniz atardamar sevgili arkadaşlar. 12. Haftayı bekleyin, önce içnizdeki suyun dalgasını hissedeceksiniz sonra tekmeleri:) 12.haftada hala hissedemezseniz ki benim öyle olmuştu) sakın korkmayın. doktoruma sordum " karın kasları kuvvetli olanlar 16-17 haftaya dek hissedemezler, hatta sporcular 20 haftada hissetmeye başlar genellikle" demişti. Ama o his var yaaa sizi şoka sokacak, sonra 7. Aydan itibaren bammmmm gümmmmm. 9. Ay tekme devri bitiyor, içeride alan daraldığı için sağa sola dönmeler oluyor, o zaman da kasılıyoruz biraz da acıyor. Ama hepsini doya doya yaşayın inşallah, sağlıklı bir gebelik süreci dilerim hepinize, sevgiler

19 unda kalp atışlarını duymak için doktora gidecek arkadaşlar vardı haber var mı? umarım iyi haberler gelir......

uçmuşunuz arkadaşlar bu ne hız Geçmişi okumaya üşendim artık dünden beri baya ilerlemiş yetişemiyorum hızınıza

İyi dilekelrin için çok teşekkürler. Dediğin doğru henüz hissedilmiyor ama aramızda öle geyik olsun diye çevirdik konu Daha çok küçükler. İnşallah o evrelere de geliriz. Tecrübeli olarak önerilerin olursa hepsine açığız :)

Allah bu canı içinde taşımaya başlayan herkesle beraber olsun, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağımıza almayı sağ salim evlatlar, hayırlı bireyler olmalarını bizim de bu anları güzel hatıralar olarak hatırlamamızı nasip etsin inşallah. Rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin, karnızımdaki mercimekleri sağlıkla kucağımıza versin.. Amiiiiiiiiiiinnnnnnn

Senide hayırlısı ile allah kurtarsın arkadaşım. sende hazırlıklar tamamlandı mı?

walla cnm ben pek bıseye dıkkat etmıyorum eskı yasantım nasılsa aynen dewamm sadece kola kahwe artık tuketmıyorum ztn ıstahsızlık war hıcbıse yemek ıstemıyorumm
anladım canım, benim kesenin yanında kist gibi bir şeyler varmış onlar biraz ağrı yapıyor galiba, doktorum kanama olmadıkça korkma dedi, düşük yapabiliyormuş bazen Allah korusun,
o yüzden progestan verdi,
kasık ağrılarım yüzünden biraz yavaş hareket etmeye başladım ben de, hoplamıyorum zıplamıyorum bir de ilişki yasak bir süre
o kadar

karında ki o hissettiğimiz şey her insan da oluyormuş Bende eşimi diyordum "aşkım bak burda bişey atıyor gibi diye..Oda benim elimi alıp karnına götürdü baktım onda da atıyorBende aşkım sende hamilesin ozaman diye dalga geçtim" O günden bellli elimi karnıma koymuyorum Patırtı kütürtü dinlemiyeceğim artık diye

Tamam canım veriyorum:)

Yaş;29
Sat;20 Aralık
Kilo; bip bip bip:)))
İlk bebek
Şehir;İstanbul
İş;Esnaf

:)))

bushracım sen de benim gibisin sanırım ben ilk kontrolde keseyi göremedim kan tahlilinde beta hcg ilk etapta düşük çıktı normalde 5+6 gebelik haftası olması gerekiyodu ilk gittiğimde yalnız değerim 160,16 çıkmıştı bir gün arayala doktorum tekrar tset istedi bu defa artış normaldi 426 çıktı demekki geç döllenme dedi bu arada ilk gittiğmde lekelnmem vardı bazen pembe bazen kahve ama sadece peçeteye geliyodu şükür ben progestana başlayınca ertesi gün geçmişti lekelenme ama insanın içnde bir korku oluyo nedense
bence sende bende geç döllenmeyiz bebeişlerimiz gayet sağlıklı büyücek bak görürsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…