Mahtuanacığım senin eşim polis miydi ...
Benim bugün 7+2 oldu bebeğim. ilk 5+1 de gittim keseyi gördük sonra 6+1 de tekrar çağırdı doktorum kesene bakalım büyüme varmı diye süpriz oldu bebeğin kalp atışlarını duyduk.
Sonrasında da 15 gün sonra gel bi gelişimine bakalım tekrar dedi. yani 8+1 de tekrar gideceğim Allah kısmet ederse. Çok geçe vermiş Deemet Hanım randevuyu.
evet yaaa bence de geç :)) bana kalsa her gün gidip bakıcam karnıma :)) Eşim iyiki bi ultrasonumuz yok diyo
ben hastalarımı 3 haftada bir kontrole çagırıyorum dedi belki dayanamam erken giderim bilmiyorum :)
Benim bugün 7+2 oldu bebeğim. ilk 5+1 de gittim keseyi gördük sonra 6+1 de tekrar çağırdı doktorum kesene bakalım büyüme varmı diye süpriz oldu bebeğin kalp atışlarını duyduk.
Sonrasında da 15 gün sonra gel bi gelişimine bakalım tekrar dedi. yani 8+1 de tekrar gideceğim Allah kısmet ederse. Çok geçe vermiş Deemet Hanım randevuyu.
Canım seninle aynı doğum tarihlerimiz ben kese için yarın gideceğim çok heyacanlıyım,meraklıyım.Bana da çok geç verdi 2. randevuyu zaman geçti ama şimdi geçmiyorrrrr.
terazilerin mi yüzde 85 i solak oluyormuş. Benim eşim de solak:)
selam kızlar
ben de Allah izin verirse 2013 ekim annesi olacağım
son adet tarihim 10.01.2013, kimyagerim ama ev hanımıyım artık
26 yaşındayım, ilk hamileliğim bu.
pkoyu yenip hamile kaldım, allah isteyen herkese versin
burada hep beraber dikkat etmemiz gereken şeyleri ve şikayetlerimizi doktor kontrollerimizi takip eder konuşuruz diye umuyorum
herkese sağlıklı keyifli hamişlikler diliyorummm
inşallah canım hayırlı evlatlar versin cümlemize... canım kaç yılınız kaldı erzurumda
SON 4 AY İNŞ ,TERCİHLER BAŞLADI SONRA VER ELİNİ İZMİR İNŞ=)
evet yaaa bence de geç :)) bana kalsa her gün gidip bakıcam karnıma :)) Eşim iyiki bi ultrasonumuz yok diyo
ben hastalarımı 3 haftada bir kontrole çagırıyorum dedi belki dayanamam erken giderim bilmiyorum :)
Benimkide bu kontrolden sonra 4 haftada bir çağıracak öle konuştuk. Sonuçta hepsinin çalışması farklı sende nasılsa kalp atışlarını duymuşsun :) Bekle bakalım zaman gelsin diye
Canım seninle aynı doğum tarihlerimiz ben kese için yarın gideceğim çok heyacanlıyım,meraklıyım.Bana da çok geç verdi 2. randevuyu zaman geçti ama şimdi geçmiyorrrrr.
Geç döllenme olmadı ise eğer kalp atışlarını bile duyabilirsin :) Hadi bakalım hayırlı hayırlı haberler ile dönmeni bekliyoruz.
slm angelik snn hamilelik nasıl gidio aklıma düşürdün geldim bende
anladığım kadarı ile sizdemi taincisinz
inşallah canım yaa az kalmış bitmiş yani yeni bebiş izmir de doğacak hayırlısıyla... bizim şark çıkacak mı bakalım dua ediyorum çıkmasın bu sene diye hamişken zor olur
slm angelik snn hamilelik nasıl gidio aklıma düşürdün geldim bende
anladığım kadarı ile sizdemi taincisinz
İYİ GİDİYOR ŞÜKÜR Bİ SIKINTI YOK ŞİMDİLİK HAFİFTEN BULANTIM VAR AMA CoK YÜKLENMİYORUM MİDEYE ... Evet şark dönüsü inş ..senin>?
Benimkide bu kontrolden sonra 4 haftada bir çağıracak öle konuştuk. Sonuçta hepsinin çalışması farklı sende nasılsa kalp atışlarını duymuşsun :) Bekle bakalım zaman gelsin diye
AYNEN ÖYLE CANIM.
o sırada kan tahlillerimi yaptırıcam. esentepe de ne kadar tahliller bilgin var mı?
acaba diyorum sağlık ocağına nasılsa gebelik kaydı için gidicem o zaman kan versem de aradan çıksa mı??
İYİ GİDİYOR ŞÜKÜR Bİ SIKINTI YOK ŞİMDİLİK HAFİFTEN BULANTIM VAR AMA CoK YÜKLENMİYORUM MİDEYE ... Evet şark dönüsü inş ..senin>?
benimde bulantım oluo yemek yiemiorm fazla
biz daha doğuya gitmedik gitcez
şimdilik istanbuldayız
çok iğrenç ya ikide bir yer deiştirmek
size hayırlı olsn
şark olarakta bildiğim kadarı ile erzurum güzel bi yer
accık soğuk dışında
inşallah canım yaa az kalmış bitmiş yani yeni bebiş izmir de doğacak hayırlısıyla... bizim şark çıkacak mı bakalım dua ediyorum çıkmasın bu sene diye hamişken zor olur
anlyorum seni ama bebeğin küçükken bence doğuuyu cıkarım biz oğlum 10 aylıkken geldik ..simdi de bu yıl ekimde 4 yasına girecek ... okul öncesi dönemde döneceğiz batıya ... hamileyken zor olur ama sonrası daha zor ..cocuk birşey anlamıyorken halletmek lazım ... aklı eren uşaklar cok sıkılıyolar ,yerine bağlı tabi ,biz erzurumun ilçesindeyiz bir de ..küçücük ve cok sıkıcı ,umarım iyi bi yere düsersiniz ...
benimde bulantım oluo yemek yiemiorm fazla
biz daha doğuya gitmedik gitcez
şimdilik istanbuldayız
çok iğrenç ya ikide bir yer deiştirmek
size hayırlı olsn
şark olarakta bildiğim kadarı ile erzurum güzel bi yer
accık soğuk dışında
accık mı ...kıcımız dondu 3 yıldır ..erzuurm güzel de merkezi 5 yıl oldu ..ilçedeyiz biz...
AYNEN ÖYLE CANIM.
o sırada kan tahlillerimi yaptırıcam. esentepe de ne kadar tahliller bilgin var mı?
acaba diyorum sağlık ocağına nasılsa gebelik kaydı için gidicem o zaman kan versem de aradan çıksa mı??
Ben hepsine 87 tl verdim. Sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor ama hepsini yapmıyorlar diye biliyorum. Eğer vaktin varsa önce sağlık ocağına git hangi tahlilleri yapabiliyorlar onları sor yapamadıklarını hastanede yaptırabilirsin. Benim vaktim olmadığı için uğraşmadım
AYNEN ÖYLE CANIM.
canım ben medikale gittim ya, tahlilleri istedi benden, biz de aldık istenen tahlilleri sağlık ocağına gittik, kaydımızı yaptırmıştık, iki tanesi hariç hepsini yapıyo sağlık ocağı, diğer ikisini de medikalde yaptırdım cts sonuçlarını alcaz bakalım. Aynı testleri o da yapıyorsa ne gerek var ki boşa para vermeye
bushracım sen de benim gibisin sanırım ben ilk kontrolde keseyi göremedim kan tahlilinde beta hcg ilk etapta düşük çıktı normalde 5+6 gebelik haftası olması gerekiyodu ilk gittiğimde yalnız değerim 160,16 çıkmıştı bir gün arayala doktorum tekrar tset istedi bu defa artış normaldi 426 çıktı demekki geç döllenme dedi bu arada ilk gittiğmde lekelnmem vardı bazen pembe bazen kahve ama sadece peçeteye geliyodu şükür ben progestana başlayınca ertesi gün geçmişti lekelenme ama insanın içnde bir korku oluyo nedense
bence sende bende geç döllenmeyiz bebeişlerimiz gayet sağlıklı büyücek bak görürsün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?