2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
dünkü kesemin ultrason görüntüsünü sizler için taradım kızlar
veri olarak dursun
miniğim 5hafta 4 günlükmüş

dünkü kesemin ultrason görüntüsünü sizler için taradım kızlar
veri olarak dursun
miniğim 5hafta 4 günlükmüş
Eki Görüntüle 636966

maaşallah tatlım size ...Rabbim kucağınza da almayı nasip etsin inş ...Karından mı bakıldı peki ?Birde merakımı hoş gör beta hcgn kaç güncel biliyor musun?tşk ederim şimdiden ...

kızlar ya bugün temizliğe giriştim aslında hiç zorlamıyorum kendimi ama göbğimin altında sağ tarafta bi kasılma gibi birşey var arada cız cız ediyor korkmaya bakladım ben

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bebeğin kesesini geçen hafta gördüm bu hafta kalp atışlarını duycam
ama illa alttan mı bakılıo kalpatışı için

hayırlı olsn rabbim kucağına almayı nasip etsin batın ne zamandı

maaşallah tatlım size ...Rabbim kucağınza da almayı nasip etsin inş ...Karından mı bakıldı peki ?Birde merakımı hoş gör beta hcgn kaç güncel biliyor musun?tşk ederim şimdiden ...

MaşaAllah nasılda belirgin gözüküyor:)Beta hcg değerin kaç acaba?Birde karından mı yoksa vajinal ultrasondan mı baktı?
taşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlar
inşallah hepimiz sğlıkla kucağımıza da alırız
SAT 10 ocak
BAT 12 şubattı canım
aslında yumurtlama günümü de tam biliyorum ocak 30 veya 31
folikül takibim yapılmıştı ve ateş ölçme yönteminden biliyorum bu ovulasyon gününü bu arada...
BAT'ımı 7-8 gün geçe çekilen ultrason bu yani dün.
BAT'tan birgün önce de bHCG 1018 idi çok şükür
doktor keseyi görünce tekrarlama gereği duymadı dün
keseye de karından baktı ama göremezsek vajinla bakarım dedi, gördüğü için keseyi çok şükür vajinal ultrasona gerek kalmadı

Son düzenleme:
kızlar ya bugün temizliğe giriştim aslında hiç zorlamıyorum kendimi ama göbğimin altında sağ tarafta bi kasılma gibi birşey var arada cız cız ediyor korkmaya bakladım ben

yorulunca öyle oluyo ..insanında temizlik yapası geliyor aksi gibi ...az uzan dinlen bişi olmaz...

bendede cıktı ama doktorum hamileleik kisti
korkulcak bişey degil kese büyüdükce
oda kaybolacak dedi sana progestanı oyuzdenmi verdi

yorulunca öyle oluyo ..insanında temizlik yapası geliyor aksi gibi ...az uzan dinlen bişi olmaz...

bebeğimi hep sağ tarafta hissediyorum nedense zaten doktorda ultrasonnda bakarken elindeki aleti sağ tarafıma getirince görüyor .benim bebeğim orda hissediyorum inşallah büyümüştür teyzeleri elleri falan belli oluyordu son gördüğümde

ssirius şimdi dikkatimi çekti biz birçok yönden benziyrz galiba yaşımız kilomuz tdt miz mesleğimiz ilk bebeklerimiz olması... ilginç değil mi? hangi şehirdesin sen ?

ben de şimdi gördüm gerçekten ilginç bir şekilde ortak yönümüz çok, çankırıdayım canım ben ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…