accık mı ...kıcımız dondu 3 yıldır ..erzuurm güzel de merkezi 5 yıl oldu ..ilçedeyiz biz...
haklısın çok soğuk
mevla bizlere de göstersin bitirip gelmeyi
dünkü kesemin ultrason görüntüsünü sizler için taradım kızlarselam kızlar
ben de Allah izin verirse 2013 ekim annesi olacağım
son adet tarihim 10.01.2013, kimyagerim ama ev hanımıyım artık
26 yaşındayım, ilk hamileliğim bu.
pkoyu yenip hamile kaldım, allah isteyen herkese versin
burada hep beraber dikkat etmemiz gereken şeyleri ve şikayetlerimizi doktor kontrollerimizi takip eder konuşuruz diye umuyorum
herkese sağlıklı keyifli hamişlikler diliyorummm
dünkü kesemin ultrason görüntüsünü sizler için taradım kızlar
veri olarak dursun
miniğim 5hafta 4 günlükmüş
Eki Görüntüle 636966
veri olarak dursun
Eki Görüntüle 636966
anlyorum seni ama bebeğin küçükken bence doğuuyu cıkarım biz oğlum 10 aylıkken geldik ..simdi de bu yıl ekimde 4 yasına girecek ... okul öncesi dönemde döneceğiz batıya ... hamileyken zor olur ama sonrası daha zor ..cocuk birşey anlamıyorken halletmek lazım ... aklı eren uşaklar cok sıkılıyolar ,yerine bağlı tabi ,biz erzurumun ilçesindeyiz bir de ..küçücük ve cok sıkıcı ,umarım iyi bi yere düsersiniz ...
bende hamilelikte gitmek istemiyorum çünkü doktor doğum sıkıntısı eşim bensiz gitcek ama hadi rapor yıllık iizin felan uzatırım diyo ama bide doğumdan sonra gidemem en az bi 6 ay oyüzden bu sene çıkmaz inşallahta seneye gidilim o konuda haklısın bende hep öyle diyorum çoçuk farketmeden gidip gelelim yoksa sıkıcı olur zaten bazı illeride şarktan çıkardılar inşallah güzel bir yer çıkar....
haklısın çok soğuk
aminnnnnnnnnnnnnnnnn...
veri olarak dursun
Eki Görüntüle 636966
kese yazmısım yaaaa,iyice şaşkın oldum kalp atışı için gideceğim yarın.Geç döllenme olmadı ise eğer kalp atışlarını bile duyabilirsin :) Hadi bakalım hayırlı hayırlı haberler ile dönmeni bekliyoruz.
canım ben medikale gittim ya, tahlilleri istedi benden, biz de aldık istenen tahlilleri sağlık ocağına gittik, kaydımızı yaptırmıştık, iki tanesi hariç hepsini yapıyo sağlık ocağı, diğer ikisini de medikalde yaptırdım cts sonuçlarını alcaz bakalım. Aynı testleri o da yapıyorsa ne gerek var ki boşa para vermeye
Bencede canım eğer yapıyorsa para vermeye gerek yok gitti paracığımmmm
iş yerine yetişicem derken neyse başka türlü çıkmasında böle çıksın
kese yazmısım yaaaa,iyice şaşkın oldum kalp atışı için gideceğim yarın.
Bende şaşırdımda ses etmedimolsun arada olur öle şeyler.
hayırlı olsn rabbim kucağına almayı nasip etsin batın ne zamandı
maaşallah tatlım size ...Rabbim kucağınza da almayı nasip etsin inş ...Karından mı bakıldı peki ?Birde merakımı hoş gör beta hcgn kaç güncel biliyor musun?tşk ederim şimdiden ...
taşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlarMaşaAllah nasılda belirgin gözüküyor:)Beta hcg değerin kaç acaba?Birde karından mı yoksa vajinal ultrasondan mı baktı?
kızlar ya bugün temizliğe giriştim aslında hiç zorlamıyorum kendimi ama göbğimin altında sağ tarafta bi kasılma gibi birşey var arada cız cız ediyor korkmaya bakladım ben
anladım canım, benim kesenin yanında kist gibi bir şeyler varmış onlar biraz ağrı yapıyor galiba, doktorum kanama olmadıkça korkma dedi, düşük yapabiliyormuş bazen Allah korusun,
o yüzden progestan verdi,
kasık ağrılarım yüzünden biraz yavaş hareket etmeye başladım ben de, hoplamıyorum zıplamıyorum bir de ilişki yasak bir süre
o kadar
haklısın çok soğuk
bizde dogu görevindeyizz daha 2 senemiz var
canım ben medikale gittim ya, tahlilleri istedi benden, biz de aldık istenen tahlilleri sağlık ocağına gittik, kaydımızı yaptırmıştık, iki tanesi hariç hepsini yapıyo sağlık ocağı, diğer ikisini de medikalde yaptırdım cts sonuçlarını alcaz bakalım. Aynı testleri o da yapıyorsa ne gerek var ki boşa para vermeye
YAAHUU anadolu hastanesi bile tahliller için ek ücret almıyo bak sinir oldum şimdi 87 tl az para mı?
jimer de almıyodu tahliller için ek para.
bendede cıktı ama doktorum hamileleik kisti
korkulcak bişey degil kese büyüdükce
oda kaybolacak dedi sana progestanı oyuzdenmi verdi
bizde dogu görevindeyizz daha 2 senemiz var
başlamak bitirmenn yarısıdır diyelim siz nerdesiniz canım
Bencede canım eğer yapıyorsa para vermeye gerek yok gitti paracığımmmm
iş yerine yetişicem derken neyse başka türlü çıkmasında böle çıksın
neyse en iyisi yine sağlık ocağı. kalanı yaptırırım dediğiniz gibi.
özel olunca da yolacak yer arıyolar işte.
yorulunca öyle oluyo ..insanında temizlik yapası geliyor aksi gibi ...az uzan dinlen bişi olmaz...
ssirius şimdi dikkatimi çekti biz birçok yönden benziyrz galiba yaşımız kilomuz tdt miz mesleğimiz ilk bebeklerimiz olması... ilginç değil mi? hangi şehirdesin sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?