Kızlar hamilelik takvimimide yaptım ama aslında bu takvimden 4 haftayı çıkararak düşünmem gerekiyor:)İnşaAllah perşembe günü bir sorun olmazsa bebeğimin muhetemel doğacağı tarihi doktorum söylerse düzeltirim:)
YAAHUU anadolu hastanesi bile tahliller için ek ücret almıyo bak sinir oldum şimdi 87 tl az para mı?
jimer de almıyodu tahliller için ek para.
aaaaa şikayet ederm bende o haldeeeee. üzerinde düşerim bak şimdi paranın. Kızdım şimdi. Gittiğimde başhekim ile konuşayım yada ssk ya şikayet edeyim hastaneyi.
Ya zaten biz hamileyiz tahlillerden para alınması gerekiyordu bak şimdi hatırladım. k pederim demişti baya bi öncesinde . Yazık kimden ne koparırsak sanırım ben şikayet edicem
inşallah tatlım bakalım kimin bebeği gelecek önce bu topiktebenimki benimkiiiiiiiiiiiiii
Hayırlısıyla sağlıklı,her yerleri tastam şekilde gelsin yavrularımız inşaAllah.En son benimki gelir herhaldeherkesinki nerdeyse 6-7 haftalık,benim miniğim daha 4-5 haftalık falandır:)[/QUO
ama yetişir o annesi kocaman olur birden ben ilk keseyi gördüğümde bebek yoktu içinde sonra bi gittim 3 hafta sonra bebeğim kocaman olmuş belli oluyorkalbide güm güm
Kızlar hamilelik takvimimide yaptım ama aslında bu takvimden 4 haftayı çıkararak düşünmem gerekiyor:)İnşaAllah perşembe günü bir sorun olmazsa bebeğimin muhetemel doğacağı tarihi doktorum söylerse düzeltirim:)
aaaaa şikayet ederm bende o haldeeeee. üzerinde düşerim bak şimdi paranın. Kızdım şimdi. Gittiğimde başhekim ile konuşayım yada ssk ya şikayet edeyim hastaneyi.
Ya zaten biz hamileyiz tahlillerden para alınması gerekiyordu bak şimdi hatırladım. k pederim demişti baya bi öncesinde . Yazık kimden ne koparırsak sanırım ben şikayet edicem
ben de öyle hatırlıyorum. bi ara sağlık bakanlığı açıklamıştı hamileler tahlillere para vermesin diye.
anadolu hastanesinde deniz hanıma giderken benden hamilelik olmadan önce (ileride düşündüğüm için) bu testleri istemişti aynı gün yaptırdım 1 saat sonra aldım ve ek olarak 5 kuruş bile vermedim.
oranın da muayenesi 42 TL.
bebeğimi hep sağ tarafta hissediyorum nedense zaten doktorda ultrasonnda bakarken elindeki aleti sağ tarafıma getirince görüyor .benim bebeğim orda hissediyorum inşallah büyümüştür teyzeleri elleri falan belli oluyordu son gördüğümde
doktordan geldimm bebeğimin kesesini gördüm gayet saglıklıdedi dr 2 hafta sonra kalp atışını duyarz dedi
Hayırlısıyla sağlıklı,her yerleri tastam şekilde gelsin yavrularımız inşaAllah.En son benimki gelir herhaldeherkesinki nerdeyse 6-7 haftalık,benim miniğim daha 4-5 haftalık falandır:)[/QUO
ama yetişir o annesi kocaman olur birden ben ilk keseyi gördüğümde bebek yoktu içinde sonra bi gittim 3 hafta sonra bebeğim kocaman olmuş belli oluyorkalbide güm güm
MaşaAllah canımDarısı başıma:)Sorunsuz bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Cenabıhak.
Başta Neslihakanın ve sizlerin desteğiyle o kadar olumlu düşünmeye başladımki hamilelik takvimimi bile yaptım:)Hayırlısı inşaAllah.
Hayırlısıyla sağlıklı,her yerleri tastam şekilde gelsin yavrularımız inşaAllah.En son benimki gelir herhaldeherkesinki nerdeyse 6-7 haftalık,benim miniğim daha 4-5 haftalık falandır:)
merhaba, benim bebekte sağda:)
canım benimde 2 hafta geri ama doktorum nedense muhtemel doğum 8 ekimde gerçeklesir dedigeç olsun güç olmasın inşallah bakalım ne diyecek sana ben öyle deyince düzeltmedim yoksa 2 hafta geri bebek gözükmüyor burda ooo kolları bile gözüküyor
canım geçmiş olsun öncelikleevet dra gitmiş gelmiş bulunmaktayım. tsh 9.03 olmuş ayın 23ünden beri :S
levotirona başlanacak yine :S
t3 t4 iyi
eski msjlara bi göz atayım ben bu sırada...
ben de öyle hatırlıyorum. bi ara sağlık bakanlığı açıklamıştı hamileler tahlillere para vermesin diye.
anadolu hastanesinde deniz hanıma giderken benden hamilelik olmadan önce (ileride düşündüğüm için) bu testleri istemişti aynı gün yaptırdım 1 saat sonra aldım ve ek olarak 5 kuruş bile vermedim.
oranın da muayenesi 42 TL.
Çooooookkkk pissss gaza geldimmmmm ben bunun peşine düşerim bak arayıp şikayet edeceğim. Gerekirse başhekim ile konuşacağım. ya işin enteresan yanı bana tahliller için fatura kesilmiyor. Ben bakamatik kartımdan ödeme çektirmiştim. en azından elimde bi dekontum olacak. Araştıracağım kek değiliz sonuçta doktorumla sorunum yok ama hastaneninde peşine düşerim yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?