2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yaaa ben geçmişi okuyana kadar saatler geçiyooo bugün temizlik falan yaptım çok şükür ne ağrım var ne sızım sadece mutfağa giremiyorum koku almak istemiyorum o derece oldum bugün hele o yumurta kokusu ıyyyyy nasıl yicem bilmiyorum acaip tiksindimmmm

Kızlar hamilelik takvimimide yaptım ama aslında bu takvimden 4 haftayı çıkararak düşünmem gerekiyor:)İnşaAllah perşembe günü bir sorun olmazsa bebeğimin muhetemel doğacağı tarihi doktorum söylerse düzeltirim:)

inşallah tatlım bakalım kimin bebeği gelecek önce bu topikte benimki benimkiiiiiiiiiiiiii

Bu takvime göre kalp atışlarını bile duymuşum,nerdeyse cinsiyeti belli olacak
Ne kadar geç döllenme yaşamışım ben ya

inşallah tatlım bakalım kimin bebeği gelecek önce bu topikte benimki benimkiiiiiiiiiiiiii

Hayırlısıyla sağlıklı,her yerleri tastam şekilde gelsin yavrularımız inşaAllah.En son benimki gelir herhalde herkesinki nerdeyse 6-7 haftalık,benim miniğim daha 4-5 haftalık falandır:)

Başta Neslihakanın ve sizlerin desteğiyle o kadar olumlu düşünmeye başladımki hamilelik takvimimi bile yaptım:)Hayırlısı inşaAllah.

evet dra gitmiş gelmiş bulunmaktayım. tsh 9.03 olmuş ayın 23ünden beri :S

levotirona başlanacak yine :S
t3 t4 iyi
eski msjlara bi göz atayım ben bu sırada...

canım benimde 2 hafta geri ama doktorum nedense muhtemel doğum 8 ekimde gerçeklesir dedi geç olsun güç olmasın inşallah bakalım ne diyecek sana ben öyle deyince düzeltmedim yoksa 2 hafta geri bebek gözükmüyor burda ooo kolları bile gözüküyor

Başta Neslihakanın ve sizlerin desteğiyle o kadar olumlu düşünmeye başladımki hamilelik takvimimi bile yaptım:)Hayırlısı inşaAllah.

Canım süpersinnnn her zaman yanındayız ve allah ın izni ile sendeki bu inanç olduğu sürece sonuna kadar birikte gideceğiz inşallah

Hayırlısıyla sağlıklı,her yerleri tastam şekilde gelsin yavrularımız inşaAllah.En son benimki gelir herhalde herkesinki nerdeyse 6-7 haftalık,benim miniğim daha 4-5 haftalık falandır:)

beni unutma bende sendenim benimkide geriden geliyor ;-)

Ay ne güldüm ya:)Benimkinin gözü bile çıkmış ama daha keseyi bile göremedikAmin canım:)

evet dra gitmiş gelmiş bulunmaktayım. tsh 9.03 olmuş ayın 23ünden beri :S

levotirona başlanacak yine :S
t3 t4 iyi
eski msjlara bi göz atayım ben bu sırada...
canım geçmiş olsun öncelikle
ben de levotiron kullanıyorum
gebelik planlarken TSH 5,12 çıkmıştı, ayak bağı olmasın diye görüştüm endokrincimle verdi hemen ilacı
ilacı kullandığın sürece sorun yaşamazsın hiç canım
ama her ay TSH ı bizim takip ettirmemiz lazım galiba
takibi elden bırakmadığımız sürece sorun çıkmaz inşallah

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…